kızlar merhaba ben uhs 2. grupta zayıflmaya çalışıyorum bir haftadır karatay diyeti ile ilgileniyorum dün gittim ilk kitabını aldım hafta sonu alışveriş yapıp pazartesi başlıcam beni de aranıza alırmısınız özellikle et,balık,tavuk yerine akşamları neler pişiiriyorsunuz hergün et yiyemeyiz.
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.0
bu hafta:60.4
fark:-600
toplam fark: 5.40
beden:38
spor: hergün tibetin 5 hareketi, jilian ripped
Yüzde: -0.98
Baslangic:18 mart
Baslangic kilo:67.2
Gecen hafta:66.9
Bu hafta:66.3
Fark:-600
Yas:35
Boy:1.68
İlk hedef:60
İkinci hedef:55
canan abla aynı farkla kılo vermışız..1,1100+ kılo idim bende önce dukanla 85,4 kadar düştüm şimdi karatayla devam edıcem 18 marttan berı 82,5 kg düştüm..Görüyorum kı ekımden beri 20 kg vermışsin..Maşallah barekallah Benımde hedefım 65 kg olmak..Sence kaçamaksız devam edersem hazıran sonuna kadar verebılır mıyım ? sevgiler ablacım
97 ile hamile kaldım. ilk aylarımda kilo verdim. metabolizma hızlandığı için herhalde çünkü kilo vermek için bir çabam olmadı. çok şükür bebeğin gelişimi iyiydi. 5 kilo verdim sonra 6 kilo aldım. Allah yardım etti 100ü görmeden doğurdum çok şükür.Teşekkür ederim. Nasıl yani 97 ile hamile kaldınız 98 ile doğuma girdiniz? :44:
Merhaba, listeyi artık ben yapacağım, müsait oldukça. Ama bildirim yaparken yüzdelerinizi de hesaplarsanız bana da kolaylık olur. Şu an listedesin zaten, yenilere eklendin.
YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl
ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106
Canlarimmmm,herbirinize hayirli cumalar,mutlu,saglikli bir piril piril bir gun dilerim.Canim kedicigim,oncelikle listeyi tekrar sen yapacagin icin simdiden tesekkurlerimi sunarim.Sevgili niceerendeniz,yoklugun gercekten hissedildi,hosgeldin canim,maasaallah ne guzel fark o oyle.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 72.300
Bu haftaki kilo; 71.200
Aradaki fark; - 1.100 gr.
Toplam fark; 19.800 gr.
Boy;1.67
Yas; 53
Spor; ; yuruyus
Hedef; 68-65
Yuzde; 1.5
OOOOO MAŞALLAH SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BU HAFTA ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU SANKİ
Çoook teşekkür ederim Canan ablacımSevgili alfabetikbulvarcigim,senin de belirttigin gibi bu isin tek basari noktasi,kacamak yapmamak.Dort ekimden bugune kadar degil bir lokma,bir kirinti dahi kacamagim olmadi cok sukur.Herseyden once maasallah sizler cok gencsiniz,metabolizma hizinizi da goz onune alirsak,bu guzel topigin harika insanlariyla istedigin kiloya ulasabilirsin canim.
:46.
canım sen geçen hafta bildirim yapmamıştım bu 2 haftada verdiğim kg onun için 2 ye bölerek bu haftayı ayarlamamız lazım arkadaşlara haksızlık olmasın kedi ciğim dikkate alırsan
ooo çok iyisin son aylarda 5 kg yu geçtin
Sabitlerdesin o zaman. Olsun moralini bozma, kilo vereceğin zamanlarda gelecek, sabret.
20 dk. da bir kalkıp dolaşmak gerekiyormuş, arada kalkıyorum ama bazen unutuyorum.
Sevgili alfabetikbulvarcigim,senin de belirttigin gibi bu isin tek basari noktasi,kacamak yapmamak.Dort ekimden bugune kadar degil bir lokma,bir kirinti dahi kacamagim olmadi cok sukur.Herseyden once maasallah sizler cok gencsiniz,metabolizma hizinizi da goz onune alirsak,bu guzel topigin harika insanlariyla istedigin kiloya ulasabilirsin canim.
Tamam.Gecen hafta bildirim yapamadım ama bu gecen haftaki kilom. Ikiye bölmeye gerek yok o yüzden. İkiye bölmeyin lütfen
kızlar merhaba ben uhs 2. grupta zayıflmaya çalışıyorum bir haftadır karatay diyeti ile ilgileniyorum dün gittim ilk kitabını aldım hafta sonu alışveriş yapıp pazartesi başlıcam beni de aranıza alırmısınız özellikle et,balık,tavuk yerine akşamları neler pişiiriyorsunuz hergün et yiyemeyiz.
İçimm gidiyor okuyorum arada ama yazamıyorum.. dün akşam kaynatmışsınız yine maşallah gittikçe neşelendi coştu topik...
Ben malum toparlanıyorum giremedim dün.. sporumuda yapınca sızıp kalmışım
Ayrıca bi maşallahta bildirimlere... okuduum kadar arada kaçırmadıysam kilo veren var alan yok hep böyle olsun herkes hedefe ulaşsın kediciğin yeni açacağı başlıkaltında yer alsın
Ayrıca kuzeyevrim seni okurken çokkkkkmutlu oluyorum neşen daim olsun
Lahmacun yerine lavaş yemiş oldum.Öyle sayılır mıydı Gül abla, salladım ama tutarsa.
Canlarimmmm,herbirinize hayirli cumalar,mutlu,saglikli bir piril piril bir gun dilerim.Canim kedicigim,oncelikle listeyi tekrar sen yapacagin icin simdiden tesekkurlerimi sunarim.Sevgili niceerendeniz,yoklugun gercekten hissedildi,hosgeldin canim,maasaallah ne guzel fark o oyle.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 72.300
Bu haftaki kilo; 71.200
Aradaki fark; - 1.100 gr.
Toplam fark; 19.800 gr.
Boy;1.67
Yas; 53
Spor; ; yuruyus
Hedef; 68-65
Yuzde; 1.5
bildirim günümüzde neden bukadar sessisiz alooooooo evrimmmm
Tatlı haricinde afyon kaymağı alınabilirdi :) Ben kaymak ve ev eriştesi aldım yeşil mercimekte kullanıyorum erişteyi :) Lokum, helva v.s lere dokunmadım
O yeni bölümde acaba sadece sen mi olacaksın
Bugün dizden dolayı değil ama, başka sebeplerden dolayı spor yapamayacağım. Cumartesi, pazar, pazartesi yapamadım salı, çarşamba yaptım. İnşallah yarın yapabilirim.
geçmiş olsun.. herkesin dediği gibi az dinlendir kendini...
İzmir'e yolun düşerse yaparım yeriz birlikte...Sonra da menegiç kahve içeriz
Afiyet olsun canım...Bol yeşil mercimekli bir öğün olmuş..
Evrimciğim,yürüyüşte dediklerine dahilmi.?
Ben işe gittiğim günler yürüyemiyorum zaten zorunlu ara vermiş oluyorum...
Kuruyemiş çok önemli..beni ceviz çok geç acıktırıyor..
ben bıkmayayım diye değişiklik yaparak tüketiyorum...
Elifçiğim nasılsın.? İddiamızı unutma sakınn...
Neden yaptın makarna olmamış hiç...
Aynen ben de öyleyim
hoşgeldin...Kendi adıma yorgun ama iyi..
Gül abla tartıl demesen tartılmayacaktım.. sen dedın dıye soyundum dökündüm..
Rumuz: evrimkuzey
Başlangıç kilom: 64
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.7
Spor: yürüyüş
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 57
Yüzde : kedigil yapcekmiş
Gül abla tartıl demesen tartılmayacaktım.. sen dedın dıye soyundum dökündüm..
Rumuz: evrimkuzey
Başlangıç kilom: 64
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.7
Spor: yürüyüş
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 57
Yüzde : kedigil yapcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?