Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba aramıza hoşgeldiniz

hergün et yemiyoruz canım kurufasulye, mercimek, sebze, sakatat, Gİ düşük ne isteresen yanında yoğurt ve salatayla yiyebilirsin acele yazıyorum işim var devamlı yazarız arkadaşlarla

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 61.0
bu hafta:60.4
fark:-600
toplam fark: 5.40
beden:38
spor: hergün tibetin 5 hareketi, jilian ripped
Yüzde: -0.98

Baslangic:18 mart
Baslangic kilo:67.2
Gecen hafta:66.9
Bu hafta:66.3
Fark:-600
Yas:35
Boy:1.68
İlk hedef:60
İkinci hedef:55

.........

Sevgili alfabetikbulvarcigim,senin de belirttigin gibi bu isin tek basari noktasi,kacamak yapmamak.Dort ekimden bugune kadar degil bir lokma,bir kirinti dahi kacamagim olmadi cok sukur.Herseyden once maasallah sizler cok gencsiniz,metabolizma hizinizi da goz onune alirsak,bu guzel topigin harika insanlariyla istedigin kiloya ulasabilirsin canim.

Teşekkür ederim. Nasıl yani 97 ile hamile kaldınız 98 ile doğuma girdiniz? :44:
97 ile hamile kaldım. ilk aylarımda kilo verdim. metabolizma hızlandığı için herhalde çünkü kilo vermek için bir çabam olmadı. çok şükür bebeğin gelişimi iyiydi. 5 kilo verdim sonra 6 kilo aldım. Allah yardım etti 100ü görmeden doğurdum çok şükür.

rumuz: HasibeG
başlangıç tarihi: 8 MART 2014
başlangıç kilosu: 95.6
geçen hafta: 92.9
bu hafta:92
fark: -900 gr
toplam fark: -3.6 kg
beden: 50
spor: 2 gündür 30 dk yürüyüş
boy:1.68
hedef: 70
yüzde: -0.968

Merhabalar..

Dün;
Sabah;klasik kahvaltı ,ceviz yemedim sadece..kefir

Öğlen;az döner ve ayran..

Akşam;kıymalı bamya,az bulgur,salata ve yoğurt

Çay,Maden suyu

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66,5
Bu hafta: 66
Fark:-0,500 (bir ara 67,5 görmüştüm ama rahatsızlandığımı yazmıştım,hemen verdim aldığımıda)
Toplam fark :12 kg.(33 haftamı bitirdim)
Spor: yapamadım
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : -0,75

İyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Sabah işe geldim,henüz bitirmedim işlerimi ama burayı da çok özledim.
Dün gece uyumadım yine..mide ve karın ağrım az da olsa var,bir de karnım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu..kremler fayda etmiyor,nette karbonatlı su ile silin yazıyordu,gece 2 kez sürdüm yattım rahat ettim...
Çantamı hazırladım,eksiklerimi hallettim..Şimdilik herşey yolunda..

Sizlerde iyisinizdir inşallah,bir de sınavım var fırsat buldukça ders çalışıyorum..

Kilo verenleri tebrik ediyorum.. Buralardayım..

Son düzenleme:

Canan ablacim İnan ki arada girip bir selam vermeyi, hatrını sormayi cok istedim. Umarım sen de prensesin de cok iyidir.
Bu arada Canan abla, supersin demek istiyorum, her hafta bir kilo, bir kilo... Supersin valla, idolumsun. Vazgeçmiyorsam seni düşünerek motive olduğumdan :))

OOOOO MAŞALLAH SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BU HAFTA ÇOK GÜZEL VERMİŞSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ BELLİ OLDU SANKİ

Ah canım teşekkür ederim, bu hafta yediklerimi azalttım artık, o yüzden böyle azaldı kilom. Ama iki ileri, bir geri gittiğim icin cok vermiş değilim. Daha 5 kilo bile olmadı. Ama sen gecmisin 5 kiloyu 👏👏👏👏👏
Tebrik ediyorum, supersin.

Çoook teşekkür ederim Canan ablacım..yaşım 31 metabolızmamda fena sayılmaz inşallah herkes gibi bende istedığim kıloya düşerim..tekrar cevabın için teşekkür ederim..sevgiler

Gecen hafta bildirim yapamadım ama bu gecen haftaki kilom. Ikiye bölmeye gerek yok o yüzden. İkiye bölmeyin lütfen

Ah ne kadar ince ve zarifsin Canan abla, yazdıkların cok kibar, anlayisli ve motive edici. Teşekkürler 🍀💝🍀

İçimm gidiyor okuyorum arada ama yazamıyorum.. dün akşam kaynatmışsınız yine maşallah gittikçe neşelendi coştu topik...
Ben malum toparlanıyorum giremedim dün.. sporumuda yapınca sızıp kalmışım
Ayrıca bi maşallahta bildirimlere... okuduum kadar arada kaçırmadıysam kilo veren var alan yok hep böyle olsun herkes hedefe ulaşsın kediciğin yeni açacağı başlıkaltında yer alsın
Ayrıca kuzeyevrim seni okurken çokkkkkmutlu oluyorum neşen daim olsun

Hosgeldiniz aramiza :)

teşekkür ederım arkadaşım.. hepımızın hep böyle olsun ınsallah.. ne mutlu bana.

Lahmacun yerine lavaş yemiş oldum. Öyle sayılır mıydı Gül abla, salladım ama tutarsa.

ya tutmaz da Gül abla ele verırse seni

harıkasınız demekten kendımı alamadım.. sızı sevıyorum.

bildirim günümüzde neden bukadar sessisiz alooooooo evrimmmm

haa ne demek ıstıyorsun.. kaçtı mı demek ıstıyorsun.. adana şişe dizerim seni Sonayy kahvaltı yaparken okudum.. kostur kostur oğlanı bı sağlık ocağına goturdum.. kostur kostur eve geldık okula hazırlandık,kostur kostur benı yuruyup eve geldım

Tatlı haricinde afyon kaymağı alınabilirdi :) Ben kaymak ve ev eriştesi aldım yeşil mercimekte kullanıyorum erişteyi :) Lokum, helva v.s lere dokunmadım

Sevgili Ekin,almıs kaymak, kendıne de ekmek kadayı almış.. dünkü amansız mücadelem belgesellıktı Ekin.. beni izlesen gözünden yaş süzülürdü.. nutella ekmek yıyen oğlum bır yanda.. ekmek kadayıfı yıyen kocam bi yanda.. ben de kendi kendimi yemek ile mesguldum.. bi baktım cay bardağını dişliyorum.. bilmem anlıyor musun

O yeni bölümde acaba sadece sen mi olacaksın

muhteşem yüzyıla mı gırıyor kedi.. bi o kalmıştı gırmeyen.. yenı bolumu sabırsızlıkla bekliyorum.. saraydaki kedi bu sınemalardaaaaaaa

Bugün dizden dolayı değil ama, başka sebeplerden dolayı spor yapamayacağım. Cumartesi, pazar, pazartesi yapamadım salı, çarşamba yaptım. İnşallah yarın yapabilirim.

sen bişi mi karıstıryorsun.. boyfrıend mi var.. de bakiyim, kimseye söylemem.. neden spor yapamıyorsun, nıye ıkı aksamdır gırmıyorsun.. napıyorsun sennn.. cabuk dökül.. sökül...

Sevgili YENA, her gun yuruyus gayet ıyı.. ama Gul abla da hem2 saatten fazla yuruyus hem de hareket var.. ona ıstınaden dedım.. yanı bır gun yururyusum yarısı.. bır gun az yuruyus ve hareket daha doğru dıye yazdım.. ama herkes kendını daha ıyı bılır.. daha ıyı sınar.. ben standartları yazdım.

Son düzenleme:
Gül abla tartıl demesen tartılmayacaktım.. sen dedın dıye soyundum dökündüm..

Rumuz: evrimkuzey

Başlangıç kilom: 64
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.7
Spor: yürüyüş
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 57
Yüzde : kedigil yapcekmiş

Aferin sana bakim mucuk mucuk

Bogazlarımda bıraz kızarıklık varmış.. yıne de 40 dk yurudum hızlı tempo, 20 dk da pılates yaptım.. sıcak suyun altına gırdım, durdum dakıkalarca.. ısvec cayımı ıcıp dınlenıyorum.. yolumu bılerek uzatmadım.. o taraf esıyor.. kendımı zorlamanın bi espırısı yoktu. bu havalarda teri korumak cok zor cunku.

hemen hemen herkes cok güzel kılolar vermıs.. harıka bır hafta oldu.. hep böyle olur ınsallahh.. spor olmadan olmuyor bu iş.. orası kesın..

okulda kadının bırı bıskuvı uzatıyor bana.. dedım sagol.. aa dedı cok güzel bi dene.. dedım kendısı ıle gorusmeyelı cok uzun zaman oldu, bırbırımızı yadırgarız şimdi.. kadın baktı bana surat gırdı 5 sekle.. gülse mı sasırsa mı bılemedı sanırım bır daha yanıma yaklaşmaz.. kafadan kontak demıstır bana..

Seninkini kastetmemiştim, sen öğrenmiştin zaten. Hadi yaptım yine bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…