Aferin sana bakim mucuk mucuk
ya tutmaz da Gül abla ele verırse seni
muhteşem yüzyıla mı gırıyor kedi.. bi o kalmıştı gırmeyen.. yenı bolumu sabırsızlıkla bekliyorum.. saraydaki kedibu sınemalardaaaaaaa
sen bişi mi karıstıryorsun.. boyfrıend mi var.. de bakiyim, kimseye söylemem.. neden spor yapamıyorsun, nıye ıkı aksamdır gırmıyorsun.. napıyorsun sennn.. cabuk dökül.. sökül...
Sevgili YENA, her gun yuruyus gayet ıyı.. ama Gul abla da hem2 saatten fazla yuruyus hem de hareket var.. ona ıstınaden dedım.. yanı bır gun yururyusum yarısı.. bır gun az yuruyus ve hareket daha doğru dıye yazdım.. ama herkes kendını daha ıyı bılır.. daha ıyı sınar.. ben standartları yazdım.
olcak benden di mi hocam.. olcak di mi?? doğru soyle.. yalan soyle.. duymak ıstedıgımı ifşa et.. mümkünse Türkçe olsun
hedefteyken olur canım, köylülerin yaptığı yufkadan da yiyebilirisn arasıra bazlamada sana herşeye izin varLahmacun yerine lavaş yemiş oldum.Öyle sayılır mıydı Gül abla, salladım ama tutarsa.
97 ile hamile kaldım. ilk aylarımda kilo verdim. metabolizma hızlandığı için herhalde çünkü kilo vermek için bir çabam olmadı. çok şükür bebeğin gelişimi iyiydi. 5 kilo verdim sonra 6 kilo aldım. Allah yardım etti 100ü görmeden doğurdum çok şükür.
rumuz: HasibeG
başlangıç tarihi: 8 MART 2014
başlangıç kilosu: 95.6
geçen hafta: 92.9
bu hafta:92
fark: -900 gr
toplam fark: -3.6 kg
beden: 50
spor: 2 gündür 30 dk yürüyüş
boy:1.68
hedef: 70
yüzde: -0.968
geçmiş olsun canımMerhabalar..
Dün;
Sabah;klasik kahvaltı ,ceviz yemedim sadece..kefir
Öğlen;az döner ve ayran..
Akşam;kıymalı bamya,az bulgur,salata ve yoğurt
Çay,Maden suyu
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66,5
Bu hafta: 66
Fark:-0,500 (bir ara 67,5 görmüştüm ama rahatsızlandığımı yazmıştım,hemen verdim aldığımıda)
Toplam fark :12 kg.(33 haftamı bitirdim)
Spor: yapamadım
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : -0,75
İyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Sabah işe geldim,henüz bitirmedim işlerimi ama burayı da çok özledim.
Dün gece uyumadım yine..mide ve karın ağrım az da olsa var,bir de karnım çok kaşınıyor kırmızı kırmızı oldu..kremler fayda etmiyor,nette karbonatlı su ile silin yazıyordu,gece 2 kez sürdüm yattım rahat ettim...
Çantamı hazırladım,eksiklerimi hallettim..Şimdilik herşey yolunda..
Sizlerde iyisinizdir inşallah,bir de sınavım var fırsat buldukça ders çalışıyorum..
Kilo verenleri tebrik ediyorum..Buralardayım..
tamam canım kedi bölmeeeGecen hafta bildirim yapamadım ama bu gecen haftaki kilom. Ikiye bölmeye gerek yok o yüzden. İkiye bölmeyin lütfen
Gül abla tartıl demesen tartılmayacaktım.. sen dedın dıye soyundum dökündüm..
Rumuz: evrimkuzey
Başlangıç kilom: 64
Geçen hafta: 64.5
Bu hafta: 63.7
Spor: yürüyüş
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 57
Yüzde : kedigil yapcekmiş
Her akşam topikteyim.Bu akşam sporumu yapacağım inşallah.
I think so 😀you Will be a very sexi And fit woman in the next days 😀
Tamam tamam acı çektirmeyeyim 😀ama bence anladın sen onu😀😀😀
kızlar öğle yemeğimin resmini çekemedim ama yazayım
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek k. bulgurlu pırasa, 4 yemek k. mantar sote, salata yoğurt
hedefteyken olur canım, köylülerin yaptığı yufkadan da yiyebilirisn arasıra bazlamada sana herşeye izin var
geçmiş olsun canım
kendine dikkat et nazara geliyorsun okuyanlara okuttur
tamam canım kedi bölmeee
800 gr vermişsindün gece tartılmamayım veremedim diyordun
Bogazlarımda bıraz kızarıklık varmış.. yıne de 40 dk yurudum hızlı tempo, 20 dk da pılates yaptım.. sıcak suyun altına gırdım, durdum dakıkalarca.. ısvec cayımı ıcıp dınlenıyorum.. yolumu bılerek uzatmadım.. o taraf esıyor.. kendımı zorlamanın bi espırısı yoktu. bu havalarda teri korumak cok zor cunku.
hemen hemen herkes cok güzel kılolar vermıs.. harıka bır hafta oldu.. hep böyle olur ınsallahh.. spor olmadan olmuyor bu iş.. orası kesın..
okulda kadının bırı bıskuvı uzatıyor bana.. dedım sagol.. aa dedı cok güzel bi dene.. dedım kendısı ıle gorusmeyelı cok uzun zaman oldu, bırbırımızı yadırgarız şimdi.. kadın baktı bana surat gırdı 5 sekle.. gülse mı sasırsa mı bılemedısanırım bır daha yanıma yaklaşmaz.. kafadan kontak demıstır bana..
Bizde de güneş açmıştı, gitti yine.Anammm bu kadar mıydı geçti gitti o havadaki karmaşa...
dün yoktun.. baktım ben sana.. kandırma beni uleynnnnnnnnnnnn, deli evrimin ben.. demek beni sevmıyorsun haa.. bir daha soylee...
ya ben bi yerlerde düşürdüm bu 800 gr ı ama nerede.. yolda gıderken de ıyıce bakımdım halbu ki.. nasıl oldu bılemedım.. bulanların bulmamazlıktan gelıp ustunden atlaması rica olunur..
Canim niceerendenizcigim,canim alfabetikbulvarcigim,canim evrimkuzeycigim,canim Gulcugum ve butun canlarim,hepiniz cok nazik ve zarifsiniz.Ben de herbirinizi cok ama cok seviyorum.Bugun ayri ayri cevap yazamadigim icin bagislayin lutfen,pamuk prensesimi getirdim,butun kalbimle arzu ve isteklerini yerine getirmeye calisiyorum.Cok sukur keyfimiz yerinde ama umarim pamuk prensesimi bu kadar sarilip opmek leptinimi bozmaz cunku coook tatli yarabbim.
Taze Karataylı olarak öğle yemeğimi yediiimmm;
4 tane orta boy köfte
2 yemek kaşığı kısır
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek porsiyon salata
var mı bir terslik?
Sağol cevabın için.Gayet iyi, doyduysan bir sorun yok, salatanı arttırabilirsin.
Eskiden annem açardı, ramazanda. Bende arada alıp yerdim, kıtır kıtır.hedefteyken olur canım, köylülerin yaptığı yufkadan da yiyebilirisn arasıra bazlamada sana herşeye izin var
geçmiş olsun canım
kendine dikkat et nazara geliyorsun okuyanlara okuttur
tamam canım kedi bölmeee
800 gr vermişsindün gece tartılmamayım veremedim diyordun
Sağol cevabın için.
Doydum doydum, hatta şiştim bile.
Yazık kadıncağıza. İyilik yaptığını düşünürken bozum olmuşokulda kadının bırı bıskuvı uzatıyor bana.. dedım sagol.. aa dedı cok güzel bi dene.. dedım kendısı ıle gorusmeyelı cok uzun zaman oldu, bırbırımızı yadırgarız şimdi.. kadın baktı bana surat gırdı 5 sekle.. gülse mı sasırsa mı bılemedısanırım bır daha yanıma yaklaşmaz.. kafadan kontak demıstır bana..
Şimdi kaymak olunca ekmek kadayıf olmadan olmaz demiştirSevgili Ekin,almıs kaymak, kendıne de ekmek kadayı almış..dünkü amansız mücadelem belgesellıktı Ekin.. beni izlesen gözünden yaş süzülürdü.. nutella ekmek yıyen oğlum bır yanda.. ekmek kadayıfı yıyen kocam bi yanda.. ben de kendi kendimi yemek ile mesguldum.. bi baktım cay bardağını dişliyorum.. bilmem anlıyor musun
GÜL ABLA; Bildirim yaptın mı?
BİLDİRİM YAPMAYANLAR :
Kivircik06 %-
YENA %-
Gul_0663 %-
Muzikci %-
koza3433 %-
senemasya %-
Aburcubur81 %-
Emriye88 %-
Hatce33 %-
Gül abla ben aynıyım yazmıştı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?