Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Her akşam topikteyim. Bu akşam sporumu yapacağım inşallah.

olcak benden di mi hocam.. olcak di mi?? doğru soyle.. yalan soyle.. duymak ıstedıgımı ifşa et.. mümkünse Türkçe olsun

I think so 😀you Will be a very sexi And fit woman in the next days 😀

Tamam tamam acı çektirmeyeyim 😀ama bence anladın sen onu😀😀😀

kızlar öğle yemeğimin resmini çekemedim ama yazayım
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek k. bulgurlu pırasa, 4 yemek k. mantar sote, salata yoğurt

Lahmacun yerine lavaş yemiş oldum. Öyle sayılır mıydı Gül abla, salladım ama tutarsa.
hedefteyken olur canım, köylülerin yaptığı yufkadan da yiyebilirisn arasıra bazlamada sana herşeye izin var

geçmiş olsun canım
kendine dikkat et nazara geliyorsun okuyanlara okuttur
Gecen hafta bildirim yapamadım ama bu gecen haftaki kilom. Ikiye bölmeye gerek yok o yüzden. İkiye bölmeyin lütfen
tamam canım kedi bölmeee

800 gr vermişsin dün gece tartılmamayım veremedim diyordun

Her akşam topikteyim. Bu akşam sporumu yapacağım inşallah.

dün yoktun.. baktım ben sana.. kandırma beni uleynnnnnnnnnnnn, deli evrimin ben.. demek beni sevmıyorsun haa.. bir daha soylee...

I think so 😀you Will be a very sexi And fit woman in the next days 😀

Tamam tamam acı çektirmeyeyim 😀ama bence anladın sen onu😀😀😀

vaayy.. eskı zamanlardakı ben.. ama yıne olmak ıstedıgım ben.. Allah utandırmasın.. ne dıyeyım.. şöyle kotum belimden düşse.. göbek derim omurgama yapışsa.. yazdıkça bıle heves edıyor ınsan betimlemelerden korkma tamam mı?? ıyıyım ben

kızlar öğle yemeğimin resmini çekemedim ama yazayım
1 kase tarhana çorbası, 3 yemek k. bulgurlu pırasa, 4 yemek k. mantar sote, salata yoğurt

afıyet olsun arkadaşım.. gayet veryy good.

ya ben bi yerlerde düşürdüm bu 800 gr ı ama nerede.. yolda gıderken de ıyıce bakımdım halbu ki.. nasıl oldu bılemedım.. bulanların bulmamazlıktan gelıp ustunden atlaması rica olunur..

Taze Karataylı olarak öğle yemeğimi yediiimmm;

4 tane orta boy köfte
2 yemek kaşığı kısır
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek porsiyon salata

var mı bir terslik?

Canim niceerendenizcigim,canim alfabetikbulvarcigim,canim evrimkuzeycigim,canim Gulcugum ve butun canlarim,hepiniz cok nazik ve zarifsiniz.Ben de herbirinizi cok ama cok seviyorum.Bugun ayri ayri cevap yazamadigim icin bagislayin lutfen,pamuk prensesimi getirdim,butun kalbimle arzu ve isteklerini yerine getirmeye calisiyorum.Cok sukur keyfimiz yerinde ama umarim pamuk prensesimi bu kadar sarilip opmek leptinimi bozmaz cunku coook tatli yarabbim.

40 dk yürümüşsün, 20 dk. pilates çok iyi, daha zorlamaya gerek yok gerçekten.

Anammm bu kadar mıydı geçti gitti o havadaki karmaşa...
Bizde de güneş açmıştı, gitti yine.

dün yoktun.. baktım ben sana.. kandırma beni uleynnnnnnnnnnnn, deli evrimin ben.. demek beni sevmıyorsun haa.. bir daha soylee...

ya ben bi yerlerde düşürdüm bu 800 gr ı ama nerede.. yolda gıderken de ıyıce bakımdım halbu ki.. nasıl oldu bılemedım.. bulanların bulmamazlıktan gelıp ustunden atlaması rica olunur..

Bizim için de öpün Canan hanımcım prensesi.. ıyı kı varsınız..

Taze Karataylı olarak öğle yemeğimi yediiimmm;

4 tane orta boy köfte
2 yemek kaşığı kısır
2 yemek kaşığı yoğurt
Çeyrek porsiyon salata

var mı bir terslik?

Gayet iyi, doyduysan bir sorun yok, salatanı arttırabilirsin.

Eskiden annem açardı, ramazanda. Bende arada alıp yerdim, kıtır kıtır. Artık yapamıyor, getirenler olursa yiyoruz.

Sağol cevabın için.
Doydum doydum, hatta şiştim bile.

GÜL ABLA; Bildirim yaptın mı?
BİLDİRİM YAPMAYANLAR :

Kivircik06 %-
YENA %-
Gul_0663 %-
Muzikci %-
koza3433 %-
senemasya %-
Aburcubur81 %-
Emriye88 %-
Hatce33 %-

Yazık kadıncağıza. İyilik yaptığını düşünürken bozum olmuş

Şimdi kaymak olunca ekmek kadayıf olmadan olmaz demiştir Zaten hep bu kocalar yoldan çıkarıyor bizi. Benim eşim de abur cuburun dibine vuruyor akşamları. Bir de hergün ben kilo alıyorum diye yakınıyor. Göbek benim göbekle yarış halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…