Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tabiiki....

yarın sabah tartıl yada bu sabah tartıldıysan onu not al haftaya cuma sabahı tekrar tartılıp buraya bildirim formmatı şeklinde yazarsın
Harika, yarın sabah tartılıp buraya yazacağım formattaki gibi.

ekleyebilirsin// etle tavsiye edilmiyor sindirime zararliymis
Tamamdır, yazdım aklıma dediklerinizi, aynen böyle devam edeceğim.

kedicikkkkkkkkkkkkkkk ellerine sağlık çok çok çok güzel olmuş,,,,zirve de yakışmış sana

Harika, yarın sabah tartılıp buraya yazacağım formattaki gibi.

Haftaya cuma günü yapıyoruz bildirimi, sen yarın sabah tartıl notunu al, aradaki farkı bilmek için. Haftaya da cuma sabahı tekrar tartılıp formattaki hesapla.

Haftaya cuma günü yapıyoruz bildirimi, sen yarın sabah tartıl notunu al, aradaki farkı bilmek için. Haftaya da cuma sabahı tekrar tartılıp formattaki hesapla.
Ayyy, fazla heyecanlandım herhalde. Tamam canım, yarınki kilomu not edeceğim buraya. Bu arada konuma bi bakabilir misin? Aslında 13 Mart'ta başladım ben yeme düzenimi ayarlamaya; ama başlangıç tarihine bugünü mü yazacağım?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=704269

Ayyy maşallah size.. Allah daim etsinn ablacım...benim yerimede öp tatlı prensesimizi

doğru yemıssın.. doğru yedıkten sonra ne sakıncası var. karnını tıka basa doyur vur kafayı yat.. en fdogrusu,aksam yemıycem de ne demek.. ac bırakma kendını..
.
yok yok yanlış anlamışsın
yani lahmacunu bi daha akşam saatinde yemicem
annaamm ben akşam yemek yemesemm ölürüm ya

hoşgeldin...Kendi adıma yorgun ama iyi..

ohh allah iyilik versin :)

yaa canım valla ksra bakma
sabahın köründe okula gidiyordum telden yazdım dedim akşam gelince düzeltirim ama sen el atmışın tşk ederim :)

oooo süperssiinn yaa
bi ben mi + oldum bu hafta utanıyorum kendimden
tbrk ederim herkesi

gelmişken menümü de yazayım

menümü yazayım

sabah 2 bardak su :)

kahvaltı
kkk

öğlen:
saç kavurma
bulgur pilavı (3 kaşık)
sebze çorbası

ara:
1 bardak süt

akşam:
sulu köfte
5 tane lahana dolması

su: ne kadar içtim bilmiyorum
spor:1 saat yürüyüş

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:100,7
Bu hafta:99,7 :118::124::122:
Fark: 1
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,486

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:100,7
Bu hafta:99,7 :118::124::122:
Fark: 1
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,486

waaooww harikassıınnn harikkaa
99 larr geldiyse 88 lerde gelecektirr...

Lİsteye yetişemedim üzgünüm...
Bugün kadınlar kulübüne bakmaya fırsatım olmadı..eve gelidm oğlumun son sürat kaprislerini çekip az onunla ilgilendim kızım çok acııkmıştı yemek hazırladım ve buraya koştum...

Kediciğim emeğine sağlık..
Henüz geçmişi okumadım kilo verenleri bu yolda çabalayabları gönülden tebrik ediyorum..
niceerendiz'i gördüm listede sevindim...

Son düzenleme:

Tatlım 4 öğün gibi olmuyor mu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…