Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

cok yemissin .. oglen siki yemissin aksam hafif olmali kanimca.. enazindakilo vermeye baslayana kadar... 5 tane dolma cok .. aksami hafifletmelisin .

cok yemissin .. oglen siki yemissin aksam hafif olmali kanimca.. enazindakilo vermeye baslayana kadar... 5 tane dolma cok .. aksami hafifletmelisin .

babymom ,inan o kadar çok yemedim öğlen,okul yemekhanesinde azar azar koyuyorlar yani anlıycan gayet azdı
ama tabiki 5 dolma çok bende farkındayım fakat 5 de akşam yemeği yediğim için çok acıkıyorum ve maalesef ders çalışırken aklıma yemek yemek geliyor birazda ondan dolayı fazla oldu

keşke sulu köte+ayran yapsaydım bugün neyse artık bundan sonra daha dikkatli olurum

Biber dolması mı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Akşam sürpriz yemek kıymalı bezelye yemeği idi birazda ondan yedim. Midem bulanıyordu, birazda yemekter sonra ve önce badem yedim.

Harikasınız bayanlar. Kedicik kendini en sonunda zirveye oturttu. Hep sonlara kalıyordu zavallım Hakkıdır sonuna kadar zirve kediciğin değil mi ama

dünki menüm

sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.00................KKK ve portakal

öğlen...16.30.........kedi usulü yoğurt

akşam..18.30.........1 bardak kefir
...........19.00...............yeşil mercimek çorbası,nohut, mercimek salatası , yoğurt,
markette ev yapımı yaprak dolması varmış satıcı kız alırmısın dedi, ben prinçli dolma yemiyorum dedim, bu bulgurlu biz öyle yaparız dedi yarım kg aldım çocuklar seviyor diye,,,yemekte açtım bir tane yedim hiç bulgur tadı yok bi tanesinin içini açtım baktım prinçli...2 tepsi vardı biri prinçliymiş kızın haberi yokmuş demekkı oda bana denk geldi

spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
öğleden sonra hastaneye kadar 1 saat yürüyüş, hastaneden çıkıp eve kadar 20 dkk da gelmek yerine yolu uzatıp 45 dkk daha yürümek

Son düzenleme:
Harikasınız bayanlar. Kedicik kendini en sonunda zirveye oturttu. Hep sonlara kalıyordu zavallım Hakkıdır sonuna kadar zirve kediciğin değil mi ama

:) :) Bana kalsa bildirim hiç yapmayacağım ama diğer arkadaşlara motivasyon olsun diye kendimi ekliyorum. :)

tam protein bombardmani :))

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:100,7
Bu hafta:99,7 :118::124::122:
Fark: 1
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0,486

Cok guzel darisi bize

Canlarim benimmm,hepinize hayirli aksamlar diliyorum.Canim kedicigim,gerek listenin mukemmelligi,gerekse zirvedeki yerin icin kutlarim canim,sen zaten kalbimizin zirvesindesin.Canim fmgenccigim,guzel dileklerin cok cok tesekkur ederim.Canim Gulcugum,madem leptinimi bozmuyor bende prensesimi doyasiya optum optum,tabii sizler icinde.Gulcugum,hayirdir,hastahaneye mi gittin canim?Canim yenacigim,cok tebrik ediyorum,ne guzel ikili rakkamlara inmeyi basardin.Insaallah devami da gelecektir.Ayrica kilo veren ve liste dahilinde ki butun dostlarimi opuyorum.

Sabah 09:00 1 bardak kefir

09:30 1 yağda yumurta +peynir+3 ceviz+2 çay+1 kase incir uyutmadı

Akşam 18:00 ciğer şiş+1 tabak summaklı soğan+1 biber+2 pişmiş domates+lahana turşusu+1 bardak ayran

Spor:shred 2/9

140 squat

30 mekik

Bir de mitinge gidip 2,5 saat ayakta kaldım 15 dk yürüdüm 15 dk döndüm belim ağrıyor şu an😪

oğlumun cok atesı var.. diken ustunde oturuyorum.. sımdı uyuyor.. ama hıc keyfım yok.. yasama keyfim o ıyı olana dek yerıne gelmeyecek bılıyorum.. gecen sene zatureden 21 gun hastanede yattı.. o zamandan berı ılk kez böyle ateslenıyor.. o yuızden cok korkuyorum.. bugun hafıf kırıklığı vardı, dedım gıtme okula, cok ağladı gıtmek ıcın, keyfı de cok yerındeydı.. almaya gıttıgımde hem atesı cıkmıs, hem burnu akmış, ıkı ayağının uzerınde durmaya mecali yoktu.. böyle durumlarda dünyayı ayağımın altına alasım geliyor.. sabaha kadar ıyı olsa da, ben de huzura ersem... tadım tuzum yok.. bizi dualarınıza ekleyın.. cocugumda ılerleme olmadan su hastalığı bı atlatalım.. boğazlar hafıf kızarmıştı sabahtan, sanırım o ateş yaptı.. saatlerdır 38.3 te.. ne yukselıyor ne düşüyor.. Rabbim yardımcım olsun.

Her öğünde yoğurt, kefir. Maşallah.

Teşekkür ederim.

iyi yapıyorsun

kg veremeyince her yolu deniyorum
Sen söylemiştin zaten bildirim yap diye.

Geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir.

Umarım bir an önce düzelir cnm geçmiş olsun

Yani biber dolması yedin, bazen yaprak sarmaya da dolma deniliyorya acaba onu mu yedin diye düşündüm. Maşallah iyi yemişsin, ben en fazla 3 tane yerdim normalde de. Pirinçli yapılmasa yine yiyeceğim de pirinçle yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…