Yani biber dolması yedin,bazen yaprak sarmaya da dolma deniliyorya acaba onu mu yedin diye düşündüm. Maşallah iyi yemişsin, ben en fazla 3 tane yerdim normalde de. Pirinçli yapılmasa yine yiyeceğim de pirinçle yapıyorlar.
teşekkürler canım
sen almazsın tam karataycısın
O zaman sarma yemişsin, çok değil bana göre.yaaa anacım içine azcık bulgur koymuş bildiğin lahana haşlaması yedim aslına bakarsan içini açıp göstercem he
O zaman sarma yemişsin, çok değil bana göre.Eğer biber dolması olsaydı çoktu. Annemde bulgur, pirinç karıştırıyor artık, benim yüzümden. Bulguru daha çok koyuyormuş ama ben öyle 5 tane yemiyorum, 10-15 tane yiyorumdur. Tabii sana kötü örnek olmayayım. Sadece bulgurla yapsalar keşke, neyse buda bir gelişme, benim için bulguru daha çok atıyor.
Sevgili evrimkuzeycigim,sabaha kadar butun dualarimi oglun icin edecegim.Insaallah yuce rabbimin izniyle cok iyi olacak canim.
Pirinçle güzel olmuyor, bulgurla daha güzel oluyor. Annemin yaptığı güzel oluyordu gerçi. Kardeşimde test etmiş oldum. Geçen hafta başkasnıdan gelen pirinçli sarmayı yedi, hiç beğenmedi. Evdekini beğendi ama.ben bildim bileli bizimkiler lahana da pirinç kullanmaz :) sarma ve biber de kullanıyoruz
yok ben zaten 15 tane lahana yememmidem kaldırmaz
:) :) Bana kalsa bildirim hiç yapmayacağım ama diğer arkadaşlara motivasyon olsun diye kendimi ekliyorum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Pirinçle güzel olmuyor, bulgurla daha güzel oluyor. Annemin yaptığı güzel oluyordu gerçi. Kardeşimde test etmiş oldum. Geçen hafta başkasnıdan gelen pirinçli sarmayı yedi, hiç beğenmedi. Evdekini beğendi ama.Sarmayı ben çok yiyorum, midem iyi kaldırıyor.
teşekkür ederım arkadaşlarım.. oğlum ıcn dıleklerınıze.. az once ölçtük.. atesı dusmus bıraz.. ıcıme su serpıldı cok sukur.. sabaha kadar bu sekıl devam eder ınsallah.
Selam kızlar,
Bir soruyla geldim;
Şimdi ben haftasonları geç uyanıyorum; yemeğe yani kahvaltıya oturmam 11-12yi buluyor. O saatte KKK yesem sorun olur mu? Ya da ne yemeliyim böyle durumlarda?
Oncelikle hosgeldiniz..
Hafta sonlari bir çoğumuz genelde iki öğün besleniyoruz..
Kahvalti 11-12 gibi kkk
Akşam en az 5 saat sonra aksam yemeği şeklinde bir sorun olmaz..
Selam kızlar,
Bir soruyla geldim;
Şimdi ben haftasonları geç uyanıyorum; yemeğe yani kahvaltıya oturmam 11-12yi buluyor. O saatte KKK yesem sorun olur mu? Ya da ne yemeliyim böyle durumlarda?
bu havada dondurma mıHoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.
Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?