Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

yaaa anacım içine azcık bulgur koymuş bildiğin lahana haşlaması yedim aslına bakarsan içini açıp göstercem he

teşekkürler canım

sen almazsın tam karataycısın

Inşallah abla. .umarım karatay tarzi beslenmeme engel olmaz hamilelik..su an canim absürd bir şey çekmiyor. .sonuna kadar karatayla devam etmek benim ve bebek için çok sağlıklı olacak

sabah :9 :30 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

kahvaltı: 10:30 KKK

16:30 bir bardak kefir

aksam: 19:00 bir tabak buharda haşlanmış brokoli (yoğurtlu+sarımsaklı) + bır tabak tavuksuyu çorba.

spor: 40 dk yuruyus + 20 dk pılates.

teşekkür ederım arkadaşlarım.. oğlum ıcn dıleklerınıze.. az once ölçtük.. atesı dusmus bıraz.. ıcıme su serpıldı cok sukur.. sabaha kadar bu sekıl devam eder ınsallah.

yaaa anacım içine azcık bulgur koymuş bildiğin lahana haşlaması yedim aslına bakarsan içini açıp göstercem he
O zaman sarma yemişsin, çok değil bana göre. Eğer biber dolması olsaydı çoktu. Annemde bulgur, pirinç karıştırıyor artık, benim yüzümden. Bulguru daha çok koyuyormuş ama ben öyle 5 tane yemiyorum, 10-15 tane yiyorumdur. Tabii sana kötü örnek olmayayım. Sadece bulgurla yapsalar keşke, neyse buda bir gelişme, benim için bulguru daha çok atıyor.

Sevgili evrimkuzeycigim,sabaha kadar butun dualarimi oglun icin edecegim.Insaallah yuce rabbimin izniyle cok iyi olacak canim.

ben bildim bileli bizimkiler lahana da pirinç kullanmaz :) sarma ve biber de kullanıyoruz
yok ben zaten 15 tane lahana yemem midem kaldırmaz

ben bildim bileli bizimkiler lahana da pirinç kullanmaz :) sarma ve biber de kullanıyoruz
yok ben zaten 15 tane lahana yemem midem kaldırmaz
Pirinçle güzel olmuyor, bulgurla daha güzel oluyor. Annemin yaptığı güzel oluyordu gerçi. Kardeşimde test etmiş oldum. Geçen hafta başkasnıdan gelen pirinçli sarmayı yedi, hiç beğenmedi. Evdekini beğendi ama. Sarmayı ben çok yiyorum, midem iyi kaldırıyor.

Son düzenleme:
EvrimKuzey cim gecmis olsun canım zatürre yi iyi bilirim esimde gecen yil hastanede yatti koskoca adam yıkıldı gitti halsizlik mahvetti ki seninki çocuk olunca daha fazla yipranmistir.sukurler olsun iyilesmis Allah im birdaha sana yasatmasin hickimseye yasstmsin .bagisiklik sistemi icin çörek otu yagi oneririm sabah ac karnina 1cay kaşığı ver derim cok ise yarıyor tekrar geçmiş olsun

:) :) Bana kalsa bildirim hiç yapmayacağım ama diğer arkadaşlara motivasyon olsun diye kendimi ekliyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eline sağlık kedicim liste yine çok güzel. .kilo veren arkadaşlari tebrik ederim

sarmayı bende çok severim ve yerim ama artık ona da kedinin ciğere bakması gibi bakıyorum

Canan ablacim prensesini bende öpüyorum guzel vakit gecirirsiniz inşallah
Yenacim senin adina inan cok mutlu oldum
Kedicim cok geciktim ama öğleden sonra cok yogundum ellerine saglik liste süper olmus yine artık zirvedesin:))
Gul ablacim bu hafta sabit kalmissin ama eminim haftaya eksiye donecek
Kilo verenleri ve sabit kalanlar i kutluyorum hepinizi öptüm

Selam kızlar,
Bir soruyla geldim;

Şimdi ben haftasonları geç uyanıyorum; yemeğe yani kahvaltıya oturmam 11-12yi buluyor. O saatte KKK yesem sorun olur mu? Ya da ne yemeliyim böyle durumlarda?

teşekkür ederım arkadaşlarım.. oğlum ıcn dıleklerınıze.. az once ölçtük.. atesı dusmus bıraz.. ıcıme su serpıldı cok sukur.. sabaha kadar bu sekıl devam eder ınsallah.

Canim çok geçmiş olsun kuzuna allah acil şifalar versin..hic korkma içini ferah tut benim bebegimde geçen yil 6 aylikken bronşit oldu yıl başı tatilinde doğru düzgün dr bulamadik buldugumuz dr zatürre başlangıcı dedi hemen yatiralim dedi ama hastanede yer olmadığı için yatiramadi ( .ozel bi hastanede yatirdik 3 gün ...ardından 13 gün de iğne yapıldı cok şükür tekrarlamadi..inşallah sizinki de tekrarlamaz. Cocuklara hiç kiyamiyorum ya(

Selam kızlar,
Bir soruyla geldim;

Şimdi ben haftasonları geç uyanıyorum; yemeğe yani kahvaltıya oturmam 11-12yi buluyor. O saatte KKK yesem sorun olur mu? Ya da ne yemeliyim böyle durumlarda?

Oncelikle hosgeldiniz..
Hafta sonlari bir çoğumuz genelde iki öğün besleniyoruz..

Kahvalti 11-12 gibi kkk
Akşam en az 5 saat sonra aksam yemeği şeklinde bir sorun olmaz..

Oncelikle hosgeldiniz..
Hafta sonlari bir çoğumuz genelde iki öğün besleniyoruz..

Kahvalti 11-12 gibi kkk
Akşam en az 5 saat sonra aksam yemeği şeklinde bir sorun olmaz..

Hoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.

Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?

Selam kızlar,
Bir soruyla geldim;

aaaa kimleri görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…