Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gül abla olsaydı o daha net cvp verirdi aslında mydenizz de biliyordur

Iyi geceler herkese

Bu sabah çok erken evden çıktım, aksam da gec geldim canim çıktı resmen.. girip cikmadigimiz dükkan kalmadi eşimle. 10.000 adimdan fazla atmisim

Sabah eksik bi kkk
Arada atistirma olarak kuruyemiş ve ayran
Akşam 1.5 porsiyon iskender pidesiz..yesil salata ,kozlenmis biber ve domates

Su az oldu 2 lt olmamistir daha..
Spor gezinerek magaza dolaşma

EKIN iyi dileklerin için teşekkür ederim. .inşallah hepimiz saglicakla hayirlisiyla atlatiriz

hamile hamile nasıl dayanıyorsun :26::26:

Iki haftadır akşam yemeğinden sonra yemiyorum bişey, ama bugün canım ilk defa süt istiyor
benim canım da pasta istiyor alla allaa seninki can da benim ki patlıcan mı
şaka bi yana içebilirsin canım söylediklerimi unutmuşsun hemencik

benim canım da pasta istiyor alla allaa seninki can da benim ki patlıcan mı
şaka bi yana içebilirsin canım söylediklerimi unutmuşsun hemencik
Canını yerim seniiiin

Pofuuu, ama daha dün bir bugün iki; biliyosun, hem kalın kafalıyım biraz

Hoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.

Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?

Evet dondurma yasak çünkü içinde şeker var..Şeker almak demek kan sekerimizin ani bir sekilde yukselip dusmesi demek..insulin direnci oluşur. .Karaciğer yaglanmasi olusur..karataydaki en büyük yasak bence şeker. .
Vucudumuza bu kadar cok zarar verince sporda yapsaniz telafisi olmaz direk yağa dönüşür. .tatli ihtiyacinizi kuru meyvelerle karsilayabilirsiniz..iki gün önce canim tatli istedi.normalde incir yemiyorum g.i yuksek oldugu için ama evde tatli vardı ondan yememek için yedim ve tatli ihtiyacım kayboldu

Ne güzel açıklamışsınız, bundan sonra canım bile isteyemeyecek; o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…