Kimleriiiii?
Sen gel dersin de ben gelmem miiiii :*
Yaaaa üstelik yutkunamayacak kadar da hastayımmmmama canım çekti
kız yasak mı onu söyle, kardeşim markete gidecek, cevabımı bekliyor
ben sana ne dedim hııı tekrarla bakimmm
yasak tabikide hazır gıda o
Ühüüü ühüüü, tamam yaaa, istemiyorum bişey dedimpeki süt içebilir miyim? 2 saat hatta 2,5 saat oluyo yemek yiyeli
Iyi geceler herkese
Bu sabah çok erken evden çıktım, aksam da gec geldim canim çıktı resmen.. girip cikmadigimiz dükkan kalmadi eşimle. 10.000 adimdan fazla atmisim
Sabah eksik bi kkk
Arada atistirma olarak kuruyemiş ve ayran
Akşam 1.5 porsiyon iskender pidesiz..yesil salata ,kozlenmis biber ve domates
Su az oldu 2 lt olmamistir daha..
Spor gezinerek magaza dolaşma
EKIN iyi dileklerin için teşekkür ederim. .inşallah hepimiz saglicakla hayirlisiyla atlatiriz
Deme bunuu, süt de mi içemiyorum şimdi? Oyyy dağlar
alıştırman için diyorum cnm,böyle giderse çok zorlanacaksın
benim canım da pasta istiyorIki haftadır akşam yemeğinden sonra yemiyorum bişey, ama bugün canım ilk defa süt istiyor
Canını yerim seniiiinbenim canım da pasta istiyoralla allaa seninki can da benim ki patlıcan mı
şaka bi yana içebilirsin canım söylediklerimi unutmuşsun hemencik
Hoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.
Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?
Evet dondurma yasak çünkü içinde şeker var..Şeker almak demek kan sekerimizin ani bir sekilde yukselip dusmesi demek..insulin direnci oluşur. .Karaciğer yaglanmasi olusur..karataydaki en büyük yasak bence şeker. .
Vucudumuza bu kadar cok zarar verince sporda yapsaniz telafisi olmaz direk yağa dönüşür. .tatli ihtiyacinizi kuru meyvelerle karsilayabilirsiniz..iki gün önce canim tatli istedi.normalde incir yemiyorum g.i yuksek oldugu için ama evde tatli vardı ondan yememek için yedim ve tatli ihtiyacım kayboldu
Canını yerim seniiiin
Pofuuu, ama daha dün bir bugün iki; biliyosun, hem kalın kafalıyım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?