Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hamile hamile nasıl dayanıyorsun :26::26:

Canim hangisine tempoya mi yoksa yemek duzenime mi soyledin?

Su an hamileligin belirtileri baslamadi fazla.bi belim agriyor onu da surekli dinlenerek aza indirgemeye çalıştım. .
Yemek ise o kadar alismisim ki bu duzene bu gün eşim zorla soktu avm ye acikmadan yedim...

Ne güzel açıklamışsınız, bundan sonra canım bile isteyemeyecek; o derece :)

Ne mutlu bana, ne mutlu size..

tatli yemedikce insan uzaklasiyor cani istemiyor..ben tatlisiz yapamayanlardandim. Sabah kalkar kalkmaz serbetli tatli bile yeme potansiyelim vardi..veee sonuc insulin degerlerim altüst. .karin ve bel bolgemde ciddi bi yağlanma oldu..cok şükür karatayla nefsimi terbiye edebiliyorum

Çok güzel.. Sizlere baktıkça hevesleniyorum baya, ve kararlılığım artıyor :)

Inşallah canımmm :) halledeceğiz kararlıyım :)

evett kesinliklee halledeceğiz :)

hem tempoya hem yemek için dedim :26::26: ben bile bu halimle dayanamıyorum bazen koşturmaya valla helal nazar değmesin

herkese iyi geceler kızlar yarın yine erkenciyim maalesef biraz uyuyup dinleneyim yarın görüşürüz bol leptinli geceler efenim

Çok güzel.. Sizlere baktıkça hevesleniyorum baya, ve kararlılığım artıyor :)

Sağol canim amin inşallah. .cok alışmışim bu şekilde yasamaya o yüzden zorlanmiyorum ama tabi bir kaç ay sonra baslayacak zorlanmalar

Sağol canim amin inşallah. .cok alışmışim bu şekilde yasamaya o yüzden zorlanmiyorum ama tabi bir kaç ay sonra baslayacak zorlanmalar

bu yaşam tarzı olarak benimsenmeli, verdiğimiz/vereceğimiz kiloları gördükçe motive edebiliriz kendimizi aslındaa :)

Cok gecmis olsun canim , gidip gelirken usutmustur havalar bi iyi bi kotu,,,
Her öğünde yoğurt, kefir. Maşallah.

Teşekkür ederim.

Sen söylemiştin zaten bildirim yap diye.

Geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir.
Farkli bir liste olmus senden sonra bakalim kim cikacak zirveye
Inşallah abla. .umarım karatay tarzi beslenmeme engel olmaz hamilelik..su an canim absürd bir şey çekmiyor. .sonuna kadar karatayla devam etmek benim ve bebek için çok sağlıklı olacak
hala senin hamile olduguna inanamiyorum garibime gidiyor,,,,hic ummadigim kisi hamile kalinca sok oldum :)....kucuge benzer bir kiz olsa ne tatli olur....insallah olur bol bol dua edelim baskasinin duasi kabul olurmus

Cok iyi gidiyorsun canim
teşekkür ederım arkadaşlarım.. oğlum ıcn dıleklerınıze.. az once ölçtük.. atesı dusmus bıraz.. ıcıme su serpıldı cok sukur.. sabaha kadar bu sekıl devam eder ınsallah.
Gozunaydin canim

Her hafta eksi gormek icin ne mucadeleler veriyorum sonuc olumsuz olunca bir anda motivasyonum dusuyor topigi acip yazmaya baslayip sizlerin kg verdigini okuyunca tekrrar duzeliyor :)
Yaaaa üstelik yutkunamayacak kadar da hastayımmmm ama canım çekti
gecmis olsun canim...dondurma yerine muzu sutte ezip kati olarak dolaba koyuyorum donunca dondurm gibi oluyor icine 1 tanede incir at blendirda cevir al sana dondurma :)

aynen 10 aydir bayralar ve ramazanda dahil agzima surmedim tatli hastasiyken

herkese iyi geceler kızlar yarın yine erkenciyim maalesef biraz uyuyup dinleneyim yarın görüşürüz bol leptinli geceler efenim
Sanada iyi geceler canim
bu yaşam tarzı olarak benimsenmeli, verdiğimiz/vereceğimiz kiloları gördükçe motive edebiliriz kendimizi aslındaa :)
topikte cogumuz yasam tarzi olarak benimsedik hamilelerde dahil:)

Evrim cigim kedicik bu aksam da yok bugunlerde cok kaytarmaya basladi ozellikle geceleri bi is var bunda:)....sinemaya mi gittiki

Evrimcim geçmiş olsun canım.. kZuya kıyamam inşallah hemen toparlanır..

Eline sağlık kedicim liste yine çok güzel. .kilo veren arkadaşlari tebrik ederim
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, aslında zirvede değilde hedefime ulaşmış olduğum için en üste ekledim. Asıl zirvede olanlar, kilo verenler.
Hoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.

Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?
Tabi ki yasak. Çok canın çektiyse yoğurda meyveleri at, dondur. Sabah kahvaltı öncesi ye. Ama zayıflama aşamasında abartmasan daha iyi olur.

Ühüüü ühüüü, tamam yaaa, istemiyorum bişey dedim peki süt içebilir miyim? 2 saat hatta 2,5 saat oluyo yemek yiyeli
Sütte leptini biraz olsun engellermiş, leptinin çalışmasına engel olmak istemiyorsan içme. Ama çok acıktıysan oda leptine zarar, sütü ancak acıkırsan içebilirsin.
İyi geceler.

Bende abla bende inanamıyorum hala:)
Geceleri sık sık uyanıyorum .uykumda bile rahat yok..yeni durumum aklima geliyor sonrada uykum kaçıyor..

Abla yanarim yanarim da siz kız cocugu formulleri konuşurken kulak kabartmadigima yanarim..ben nasılsa o sayfayi kapattim düşüncesiyle incelememistim.
Inşallah önce saglikla gelir..küçük paşam zaten kiz güzeli herkes kız zannediyor.kedi bile resmini görünce kızın çok tatli demişti

Bugün yedikyerim
Sabah kkk
Öğlen 13.15 kky
Akşam ezmedeydik... fırında tavuk güveç gibi bişi yanında 2 kaşık ulgur pilavı ve salata yedim... sağolsun eltim bana göre ayarlamış yemeği.. ama tavuk mutlu tavuk değildi büyük bi ihtimal...

Su, bitki cayı, kahve tamam...
Sporumda bugün dinleniyorum.. sabah tibetimi unutmuşum yatmadan önce yaparım.

Ripped 2. level 3. günü yaptım. 100 tane de squat yaptım. Boş durmuyoruz, spor yapıyoruz.

Aaaa ben hala kız zannediyorum. Ama çok tatlıydı. Annesi gibi tatlı.

Ne ezdiniz akşam.

Allah gonlune goer verir insallah,,,,bu sene sunnet de yapacakti galiba
Buradayım ben, görünmezmiyim ne.
Cepten girince gormuyorum,,,son sayfalarda olmayinca yoksun sandim:)
Ripped 2. level 3. günü yaptım. 100 tane de squat yaptım. Boş durmuyoruz, spor yapıyoruz.
Spoertmen kedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…