hamile hamile nasıl dayanıyorsun :26::26:
Ne güzel açıklamışsınız, bundan sonra canım bile isteyemeyecek; o derece :)
Ne mutlu bana, ne mutlu size..
tatli yemedikce insan uzaklasiyor cani istemiyor..ben tatlisiz yapamayanlardandim. Sabah kalkar kalkmaz serbetli tatli bile yeme potansiyelim vardi..veee sonuc insulin degerlerim altüst. .karin ve bel bolgemde ciddi bi yağlanma oldu..cok şükür karatayla nefsimi terbiye edebiliyorum
Inşallah canımmm :) halledeceğizkararlıyım :)
Canim hangisine tempoya mi yoksa yemek duzenime mi soyledin?
Su an hamileligin belirtileri baslamadi fazla.bi belim agriyor onu da surekli dinlenerek aza indirgemeye çalıştım. .
Yemek ise o kadar alismisim ki bu duzene bu gün eşim zorla soktu avm ye acikmadan yedim...
Çok güzel.. Sizlere baktıkça hevesleniyorum baya, ve kararlılığım artıyor :)
evett kesinliklee halledeceğiz :)
Bir müddet sonra da vucudunuz alisipta kilolar gittikce daha çok hevesiniz artacak.kokayliklar dilerim
hem tempoya hem yemek için dedim :26::26: ben bile bu halimle dayanamıyorum bazen koşturmaya valla helal nazar değmesin
herkese iyi geceler kızlaryarın yine erkenciyim maalesef biraz uyuyup dinleneyim yarın görüşürüz bol leptinli geceler efenim
Sağol canim amin inşallah. .cok alışmışim bu şekilde yasamaya o yüzden zorlanmiyorum ama tabi bir kaç ay sonra baslayacak zorlanmalar
Cok gecmis olsun canim , gidip gelirken usutmustur havalar bi iyi bi kotu,,,oğlumun cok atesı var.. diken ustunde oturuyorum.. sımdı uyuyor.. ama hıc keyfım yok.. yasama keyfim o ıyı olana dek yerıne gelmeyecek bılıyorum.. gecen sene zatureden 21 gun hastanede yattı.. o zamandan berı ılk kez böyle ateslenıyor.. o yuızden cok korkuyorum.. bugun hafıf kırıklığı vardı, dedım gıtme okula, cok ağladı gıtmek ıcın, keyfı de cok yerındeydı.. almaya gıttıgımde hem atesı cıkmıs, hem burnu akmış, ıkı ayağının uzerınde durmaya mecali yoktu.. böyle durumlarda dünyayı ayağımın altına alasım geliyor.. sabaha kadar ıyı olsa da, ben de huzura ersem... tadım tuzum yok.. bizi dualarınıza ekleyın.. cocugumda ılerleme olmadan su hastalığı bı atlatalım.. boğazlar hafıf kızarmıştı sabahtan, sanırım o ateş yaptı.. saatlerdır 38.3 te.. ne yukselıyor ne düşüyor.. Rabbim yardımcım olsun.
Farkli bir liste olmus senden sonra bakalim kim cikacak zirveyeHer öğünde yoğurt, kefir. Maşallah.
Teşekkür ederim.
Sen söylemiştin zaten bildirim yap diye.
Geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir.
hala senin hamile olduguna inanamiyorum garibime gidiyor,,,,hic ummadigim kisi hamile kalinca sok oldum :)....kucuge benzer bir kiz olsa ne tatli olur....insallah olur bol bol dua edelim baskasinin duasi kabul olurmusInşallah abla. .umarım karatay tarzi beslenmeme engel olmaz hamilelik..su an canim absürd bir şey çekmiyor. .sonuna kadar karatayla devam etmek benim ve bebek için çok sağlıklı olacak
Cok iyi gidiyorsun canimsabah :9 :30 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su
kahvaltı: 10:30 KKK
16:30 bir bardak kefir
aksam: 19:00 bir tabak buharda haşlanmış brokoli (yoğurtlu+sarımsaklı) + bır tabak tavuksuyu çorba.
spor: 40 dk yuruyus + 20 dk pılates.
Gozunaydin canimteşekkür ederım arkadaşlarım.. oğlum ıcn dıleklerınıze.. az once ölçtük.. atesı dusmus bıraz.. ıcıme su serpıldı cok sukur.. sabaha kadar bu sekıl devam eder ınsallah.
Her hafta eksi gormek icin ne mucadeleler veriyorum sonuc olumsuz olunca bir anda motivasyonum dusuyor topigi acip yazmaya baslayip sizlerin kg verdigini okuyunca tekrrar duzeliyor :)Canan ablacim prensesini bende öpüyorum guzel vakit gecirirsiniz inşallah
Yenacim senin adina inan cok mutlu oldum
Kedicim cok geciktim ama öğleden sonra cok yogundum ellerine saglik liste süper olmus yine artık zirvedesin:))
Gul ablacim bu hafta sabit kalmissin ama eminim haftaya eksiye donecek
Kilo verenleri ve sabit kalanlar i kutluyorum hepinizi öptüm
gecmis olsun canim...dondurma yerine muzu sutte ezip kati olarak dolaba koyuyorum donunca dondurm gibi oluyor icine 1 tanede incir at blendirda cevir al sana dondurma :)Yaaaa üstelik yutkunamayacak kadar da hastayımmmmama canım çekti
aynen 10 aydir bayralar ve ramazanda dahil agzima surmedim tatli hastasiykenNe mutlu bana, ne mutlu size..
tatli yemedikce insan uzaklasiyor cani istemiyor..ben tatlisiz yapamayanlardandim. Sabah kalkar kalkmaz serbetli tatli bile yeme potansiyelim vardi..veee sonuc insulin degerlerim altüst. .karin ve bel bolgemde ciddi bi yağlanma oldu..cok şükür karatayla nefsimi terbiye edebiliyorum
Sanada iyi geceler canimherkese iyi geceler kızlaryarın yine erkenciyim maalesef biraz uyuyup dinleneyim yarın görüşürüz bol leptinli geceler efenim
topikte cogumuz yasam tarzi olarak benimsedik hamilelerde dahil:)bu yaşam tarzı olarak benimsenmeli, verdiğimiz/vereceğimiz kiloları gördükçe motive edebiliriz kendimizi aslındaa :)
Teşekkür ederim.Eline sağlık kedicim liste yine çok güzel. .kilo veren arkadaşlari tebrik ederim
Teşekkür ederim, aslında zirvede değilde hedefime ulaşmış olduğum için en üste ekledim. Asıl zirvede olanlar, kilo verenler.Canan ablacim prensesini bende öpüyorum guzel vakit gecirirsiniz inşallah
Yenacim senin adina inan cok mutlu oldum
Kedicim cok geciktim ama öğleden sonra cok yogundum ellerine saglik liste süper olmus yine artık zirvedesin:))
Gul ablacim bu hafta sabit kalmissin ama eminim haftaya eksiye donecek
Kilo verenleri ve sabit kalanlar i kutluyorum hepinizi öptüm
Tabi ki yasak.Hoşbuldummm :) süpermiş, tamamdır.
Peki dondurma yasak mı desem? Çok çok katı bir yasak mı? Yoksa yarın sporla telafi şartıyla girebilir miyim?
Sütte leptini biraz olsun engellermiş, leptinin çalışmasına engel olmak istemiyorsan içme. Ama çok acıktıysan oda leptine zarar, sütü ancak acıkırsan içebilirsin.Ühüüü ühüüü, tamam yaaa, istemiyorum bişey dedimpeki süt içebilir miyim? 2 saat hatta 2,5 saat oluyo yemek yiyeli
İyi geceler.herkese iyi geceler kızlaryarın yine erkenciyim maalesef biraz uyuyup dinleneyim yarın görüşürüz bol leptinli geceler efenim
Cok gecmis olsun canim , gidip gelirken usutmustur havalar bi iyi bi kotu,,,
Farkli bir liste olmus senden sonra bakalim kim cikacak zirveye
hala senin hamile olduguna inanamiyorum garibime gidiyor,,,,hic ummadigim kisi hamile kalinca sok oldum :)....kucuge benzer bir kiz olsa ne tatli olur....insallah olur bol bol dua edelim baskasinin duasi kabul olurmus
Cok iyi gidiyorsun canim
Gozunaydin canim
Buradayım ben, görünmezmiyim ne.Evrim cigim kedicik bu aksam da yok bugunlerde cok kaytarmaya basladi ozellikle geceleri bi is var bunda:)....sinemaya mi gittiki
Aaaa ben hala kız zannediyorum.Bende abla bende inanamıyorum hala:)
Geceleri sık sık uyanıyorum .uykumda bile rahat yok..yeni durumum aklima geliyor sonrada uykum kaçıyor..
Abla yanarim yanarim da siz kız cocugu formulleri konuşurken kulak kabartmadigima yanarim..ben nasılsa o sayfayi kapattim düşüncesiyle incelememistim.
Inşallah önce saglikla gelir..küçük paşam zaten kiz güzeli herkes kız zannediyor.kedi bile resmini görünce kızın çok tatli demişti
Ne ezdiniz akşam.Bugün yedikyerim
Sabah kkk
Öğlen 13.15 kky
Akşam ezmedeydik... fırında tavuk güveç gibi bişi yanında 2 kaşık ulgur pilavı ve salata yedim... sağolsun eltim bana göre ayarlamış yemeği.. ama tavuk mutlu tavuk değildi büyük bi ihtimal...
Su, bitki cayı, kahve tamam...
Sporumda bugün dinleniyorum.. sabah tibetimi unutmuşum yatmadan önce yaparım.
Allah gonlune goer verir insallah,,,,bu sene sunnet de yapacakti galibaBende abla bende inanamıyorum hala:)
Geceleri sık sık uyanıyorum .uykumda bile rahat yok..yeni durumum aklima geliyor sonrada uykum kaçıyor..
Abla yanarim yanarim da siz kız cocugu formulleri konuşurken kulak kabartmadigima yanarim..ben nasılsa o sayfayi kapattim düşüncesiyle incelememistim.
Inşallah önce saglikla gelir..küçük paşam zaten kiz güzeli herkes kız zannediyor.kedi bile resmini görünce kızın çok tatli demişti
Cepten girince gormuyorum,,,son sayfalarda olmayinca yoksun sandim:)Buradayım ben, görünmezmiyim ne.
Spoertmen kedimRipped 2. level 3. günü yaptım. 100 tane de squat yaptım. Boş durmuyoruz, spor yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?