Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hımmm...uğurlu sayım 5 ve kılo verenlerde 5. olmuşum züğürt tesellisi tabıkı
kedicimmm emeğine sağlık böyle neşeli bir liste ilk defa görüyorum ellamm

Allah gonlune goer verir insallah,,,,bu sene sunnet de yapacakti galiba

Cepten girince gormuyorum,,,son sayfalarda olmayinca yoksun sandim:)

Spoertmen kedim

Amin abla allah herkesin gonlune gore versin. .evet bu gün onun için alışverişe start verdik ve erkene cektik tarihi..tekrar kilo almadan gonlumce bi kiyafet giyebileyim diye..bu gün cikrikcilarin altini üstüne getirdim :) daha kiyafet bakmadim onu model baksamda yinede tarihe yakin alacagim

Bu saatte yogurt ve yas mayayla ne yapilir sizce

Gençlik Botoks maskesi; )

Nasılsınız hanımlar.?

Gülcüğüm ve canan hanımcığım teşekkür ederim bana inandınız hep yanımda oldunuz hep desteklediniz..
Çok mutluyum ben de.. sabah tartılıp hemen çıktım evden ağzım kulaklarımdaydı bir daha 3 lü haneleri görmeyeceğim inş.
Harika bir şey bu yiyorum,doyuyorum ve kilo veriyorum daha ne olsun..
bir de regl olsam süper olacak...
canan hn.gözünüz aydın prensesiniz yanınızda sevgilerimi iletiyorum...

Evrimkuzey,çok geçmiş olsun oğluşuna..Telaşlanma hemen, boğaz enfeksiyonuysa eğer oda çok ateş yapar..
İnşallah antibiyotik kullanmadan atlatır..

menün güzel ama bulguru ve tarhanayı yan yana getirmemeye dikkat et, tarahanada un olduğu için ödem yapar, bulgurda aynı şekilde vucud 180 katı su tutarmış
Teşekkür ederim cnm.
şimdi internetten karatayın kitabına bakcam
akşam yemeğimi hastanede yedim: 1 kase mercimek çorbası, patatesli et yemeği (patateslerini yemedim), salata
birazcık geçmişe bakayım şimdi

Sevgili evrimkuzeycigim,sabaha kadar butun dualarimi oglun icin edecegim.Insaallah yuce rabbimin izniyle cok iyi olacak canim.

geçmiş olsun cnm

Evrimcim geçmiş olsun canım.. kZuya kıyamam inşallah hemen toparlanır..

hepınıze cok cok teşekkür ederım.. daha ıyı gıbı.. yıyor kusuyor.. ekmek yıyor kusuyor.. cubuk kraker yıyor kusuyor.. bakalım ne yapacağız sabaha kadar..

Sevgili Yenam.. dedıgın gıbı boğaz enfeksıyonu.. ona bağlı ateş.. ama ağzında koku yok.. sabaha kadar ne olacak merak edıyorum.. sadece ateş dusurucu verebılıyorum.. sabaha kotu olursa yıne doktora goturecegız.. ınsallahh ıyı olur kuzum.

Canlarim hepinize hayirli geceler dilerim.Sevgili mydenizcigim benim,senin o simsicacik,icten, duru ,samimiyet dolu sohbetini oylesine ozlemisiz ki.Moralin ne zaman musaitse seni hep burada gormeyi arzu ediyoruz.Mydenizzzcigimiz olmayinca topigimiz pek bi buruk kaliyor.Cunku bizim icin cok degerlisin canim.Insaallah bebeginiz de sagligi ve sansiyla gelsin hayirlisiyla rabbim koskocaman ,mutluluk dolu ,saglikli civil civil bir aile tablosunu her daim nasip etsin insaallah canim.

Canim yenacigim ve canim teosoncugum,prensesim icin gonderdiginiz guzel duygulariniza binlerce tesekkurler ederim.Hepiniz cok naziksiniz.Sevgili yenacigim, Gulcugum ve ben sendeki azmi ve basari potansiyelini gorduk.Sen arzu ettigin muddetce basim ustune sonsuz destege hazirim canim.Herseyden once ben ,olmuyor diye birseyi kabul etmiyorum.Kisi once kendine inanacak,cissslara zinhar yaklasilmayacak,kacamak diye bir olay beslenme tarzimizda yok enson da leptinimiz,bizden memnun kalacak ortam bulup calisirsa sistem tam oturmus demektir.

Maskemi yapacaksın.
Evet
Oda erkek olursa bi sunnet daha cikacak.....2 gun once suna dumankaya zahide de anlatti alip yaptim
afiyet olsun patateslei yememe cok iyi

canim nane limon mu yapsanki

Çok haklısın...

Oda erkek olursa bi sunnet daha cikacak.....2 gun once suna dumankaya zahide de anlatti alip yaptim
afiyet olsun patateslei yememe cok iyi

Cildi geriyormu,ne işe yarıyor.?
ben de yapayım cildimin yapısı bozulmaya başladı neden acaba..

Son düzenleme:
Teoson,

uyuyamadınmı canım benim gibi...Naber.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…