Şekeri, ekmeği bıraktık daha güzel olur aslında.Çok haklısın...
Cildi geriyormu,ne işe yarıyor.?
ben de yapayım cildimin yapısı bozulmaya başladı neden acaba..
Günaydın.günaydın kızlarr
Tembellikten, kolaya kaçıyorlar.sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:
Sabah 6:30 gibi annem kaldırdı, yoğurt karışımımı yedim ve yürüyüşe gittik. Bu sefer fazla yürüyemedik. Arada lalelerin fotoğrafını çektim.4 km. kadar yürüdük. Eve gelip 50 squat yaptım, en sonda tibet egzersizlerimi yaptım, esneme yapıp bitirdim. Akşamda ripped 4. gün yaparım. Bu hafta evrim'in söylediği gibi oldu. 2 gün yapıp 1 gün dinlendim. Bugün yapıp, belki yarın dinlenebilirim ya da ripped'ı 5 güne tamamlarım.
Canlarim hepinize hayirli geceler dilerim.Sevgili mydenizcigim benim,senin o simsicacik,icten, duru ,samimiyet dolu sohbetini oylesine ozlemisiz ki.Moralin ne zaman musaitse seni hep burada gormeyi arzu ediyoruz.Mydenizzzcigimiz olmayinca topigimiz pek bi buruk kaliyor.Cunku bizim icin cok degerlisin canim.Insaallah bebeginiz de sagligi ve sansiyla gelsin hayirlisiyla rabbim koskocaman ,mutluluk dolu ,saglikli civil civil bir aile tablosunu her daim nasip etsin insaallah canim.
wwuuhuuuu 64 demekk hadi gazan mübarek olsunnnGünaydın kızlar,
Bu sabah tartıldım, karatay'a bugün itibariyle daha bilinçli olarak başlıyorum;
Rumuz: nnazee
Başlangıç tarihi: 29.03.2014
Başlangıç kg: 64,9
Geçen hafta:
Bu hafta: 64,9
Fark:
Toplam fark:
Beden: 42
Spor:
Boy: 1.56
Hedef: ilk hedef 60
Aferin, iyi olmuş.bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:
Aferin, iyi olmuş.
Mevsiminde yiyebilirsin, ben çileği çok severim yemeden duramam.günaydın bayanlar
güzel bir haftasonu diliyorum sizlere
bu günkü kahvaltı menüm : akşam annem salata yapmış biraz fazla oldu diye yağlamadan kaba koyup dolaba kaldırmışonun içerisine 2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 1 avuç ceviz, zeytinyağ, nane ve kekik attım onları yedim ohhhh mis gibi, birde 4 kasıyı yedim :26: üzerinede form çayımı içtim
kızlar size bir şey daha danışcam meyve olarak ananas ve çilek serbest mi?
Kahvaltım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim.afiyet olsun şekerim :)
Teşekkür ederim.Bunun hepsini bitirdim, nasıl yiyorum bende şaşırıyorum. Prenscim'e bu 2-3 gün yeter herhalde.
Mevsiminde yiyebilirsin, ben çileği çok severim yemeden duramam.Ananas çok yüksekmiş, çok canın çekerse 1 dilim kadar ye. Ben yemiştim ama oooo kaç dilim ama.
Glisemik İndeksi tablosuna göre meyveler
Elma: 38
Muz: 52
Greyfurt: 25
Üzüm: 46
Kuru üzüm: 56
Kivi: 58
Mango: 51
Portakal: 42
Şeftali: 42
Hurma: 103
Karpuz: 72
Armut: 38
Ananas: 66
Çilek: 40
Hepsini yiyebilirsin. Ciğerde çok önemli, d vitamini alınıyormuş.günaydıınnn arkadaşlar ;
güzel bir haftasonu olsun herkese..
Sabah karatay kahvaltı yaptım ama asıl sorum akşam yemeğim hakkında..kuzu işkembesini haşlayıp tereyağı ve soğuk sıkım zeytınyagında soteledım..Karatay sakatatlar serbest dıyor ama işkembe buna dahıl mı yoksa böbrek dalak ciğeri mi kastediyor ? ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?:26:
Sabah 6:30 gibi annem kaldırdı, yoğurt karışımımı yedim ve yürüyüşe gittik. Bu sefer fazla yürüyemedik. Arada lalelerin fotoğrafını çektim.4 km. kadar yürüdük. Eve gelip 50 squat yaptım, en sonda tibet egzersizlerimi yaptım, esneme yapıp bitirdim. Akşamda ripped 4. gün yaparım. Bu hafta evrim'in söylediği gibi oldu. 2 gün yapıp 1 gün dinlendim. Bugün yapıp, belki yarın dinlenebilirim ya da ripped'ı 5 güne tamamlarım.
bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:
amin canım ablam yaa çok tatlısın..Allah her zaman razı olsun senden...keşke gerçek hayatta seni tanıma şansım olsaydı..dualarına çok çok ihtiyacım var..senin kalbin çok temiz ve ettiğin dualar her zaman kabul oluyor..bebeğimin sağlıklı olması en büyük dileğim gerisi hiçç umrumda değil..alışacağım bu duruma artık ve psilkolojimi bozmamaya gayret edeceğim
inşallah kendimi iyi hissettikçe buradayım..çünkü sizler olmadan da ben eskiğim buruğum..aylardır buradayım ve sizlere çok alıştım..hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?