Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:

Çok haklısın...

Cildi geriyormu,ne işe yarıyor.?
ben de yapayım cildimin yapısı bozulmaya başladı neden acaba..
Şekeri, ekmeği bıraktık daha güzel olur aslında. Tabi dıştan destekle.

günaydın kızlarr
Günaydın.

sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:
Tembellikten, kolaya kaçıyorlar.

Sabah 6:30 gibi annem kaldırdı, yoğurt karışımımı yedim ve yürüyüşe gittik. Bu sefer fazla yürüyemedik. Arada lalelerin fotoğrafını çektim. 4 km. kadar yürüdük. Eve gelip 50 squat yaptım, en sonda tibet egzersizlerimi yaptım, esneme yapıp bitirdim. Akşamda ripped 4. gün yaparım. Bu hafta evrim'in söylediği gibi oldu. 2 gün yapıp 1 gün dinlendim. Bugün yapıp, belki yarın dinlenebilirim ya da ripped'ı 5 güne tamamlarım.

bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:

Günaydın kızlar,

Bu sabah tartıldım, karatay'a bugün itibariyle daha bilinçli olarak başlıyorum;

Rumuz: nnazee

Başlangıç tarihi: 29.03.2014

Başlangıç kg: 64,9

Geçen hafta:

Bu hafta: 64,9

Fark:

Toplam fark:

Beden: 42

Spor:

Boy: 1.56

Hedef: ilk hedef 60

Son düzenleme:

amin canım ablam yaa çok tatlısın.. Allah her zaman razı olsun senden...keşke gerçek hayatta seni tanıma şansım olsaydı..dualarına çok çok ihtiyacım var..senin kalbin çok temiz ve ettiğin dualar her zaman kabul oluyor..bebeğimin sağlıklı olması en büyük dileğim gerisi hiçç umrumda değil..alışacağım bu duruma artık ve psilkolojimi bozmamaya gayret edeceğim
inşallah kendimi iyi hissettikçe buradayım..çünkü sizler olmadan da ben eskiğim buruğum..aylardır buradayım ve sizlere çok alıştım..hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

wwuuhuuuu 64 demekk hadi gazan mübarek olsunnn

günaydın bayanlar
güzel bir haftasonu diliyorum sizlere
bu günkü kahvaltı menüm : akşam annem salata yapmış biraz fazla oldu diye yağlamadan kaba koyup dolaba kaldırmış onun içerisine 2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 1 avuç ceviz, zeytinyağ, nane ve kekik attım onları yedim ohhhh mis gibi, birde 4 kasıyı yedim :26: üzerinede form çayımı içtim

kızlar size bir şey daha danışcam meyve olarak ananas ve çilek serbest mi?

Evdekilerin yediği zehirler. :) Hamurdan canım çekmedi desem yalan olur ama yemeyeceğim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mevsiminde yiyebilirsin, ben çileği çok severim yemeden duramam. Ananas çok yüksekmiş, çok canın çekerse 1 dilim kadar ye. Ben yemiştim ama oooo kaç dilim ama.

Glisemik İndeksi tablosuna göre meyveler

Elma: 38
Muz: 52
Greyfurt: 25
Üzüm: 46
Kuru üzüm: 56
Kivi: 58
Mango: 51
Portakal: 42
Şeftali: 42
Hurma: 103
Karpuz: 72
Armut: 38
Ananas: 66
Çilek: 40

Son düzenleme:

Kahvaltım. :) Melemen'in domatesini annem geçen yazdan salata olarak tüketmek için yapmıştı, ondan yaptım.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

anaaaaammmmmm şu hurmanın yaptığına bak sen bilmeden ne kadar da yemişim

günaydıınnn arkadaşlar ;
güzel bir haftasonu olsun herkese..
Sabah karatay kahvaltı yaptım ama asıl sorum akşam yemeğim hakkında..kuzu işkembesini haşlayıp tereyağı ve soğuk sıkım zeytınyagında soteledım..Karatay sakatatlar serbest dıyor ama işkembe buna dahıl mı yoksa böbrek dalak ciğeri mi kastediyor ? ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?:26:

Hepsini yiyebilirsin. Ciğerde çok önemli, d vitamini alınıyormuş.

Son düzenleme:
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..

Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..

Evrimciğim oğlun daha iyidir inşallah...
OĞlum da dün akşam ve bu sabah nefes almada zorlanıyor gibi geldi bana, alerjisi olduğundan ödüm kopuyor...
eşimi aradım nasıl dedim iyi çok keyifli dedi..

bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:

Ben de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...

Ben de seni daha sık görmek isterim...
Gebelik çizelgende çok yakışmış hayırlısı olsun canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…