bende kurstayım şuanBen de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...
.
Hepsini yiyebilirsin. Ciğerde çok önemli, d vitamini alınıyormuş.
tünaydın canımgünaydın kızlarr
sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:
hafta sonu bari yat dinlen ya, annen sabahın 6.30 da sana nasıl kıymışSabah 6:30 gibi annem kaldırdı, yoğurt karışımımı yedim ve yürüyüşe gittik. Bu sefer fazla yürüyemedik. Arada lalelerin fotoğrafını çektim.4 km. kadar yürüdük. Eve gelip 50 squat yaptım, en sonda tibet egzersizlerimi yaptım, esneme yapıp bitirdim. Akşamda ripped 4. gün yaparım. Bu hafta evrim'in söylediği gibi oldu. 2 gün yapıp 1 gün dinlendim. Bugün yapıp, belki yarın dinlenebilirim ya da ripped'ı 5 güne tamamlarım.
bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:
Evet
Oda erkek olursa bi sunnet daha cikacak.....2 gun once suna dumankaya zahide de anlatti alip yaptim
afiyet olsun patateslei yememe cok iyi
canim nane limon mu yapsanki
Kizi rahat birakirsan ya davulcuya ya zurnaciya kacarmis kedi ye goz kulak olalim davulcu yada zurnaci kacirmasin:)
sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:
Sabah 6:30 gibi annem kaldırdı, yoğurt karışımımı yedim ve yürüyüşe gittik. Bu sefer fazla yürüyemedik. Arada lalelerin fotoğrafını çektim.4 km. kadar yürüdük. Eve gelip 50 squat yaptım, en sonda tibet egzersizlerimi yaptım, esneme yapıp bitirdim. Akşamda ripped 4. gün yaparım. Bu hafta evrim'in söylediği gibi oldu. 2 gün yapıp 1 gün dinlendim. Bugün yapıp, belki yarın dinlenebilirim ya da ripped'ı 5 güne tamamlarım.
günaydın bayanlar
güzel bir haftasonu diliyorum sizlere
bu günkü kahvaltı menüm : akşam annem salata yapmış biraz fazla oldu diye yağlamadan kaba koyup dolaba kaldırmışonun içerisine 2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, 1 avuç ceviz, zeytinyağ, nane ve kekik attım onları yedim ohhhh mis gibi, birde 4 kasıyı yedim :26: üzerinede form çayımı içtim
kızlar size bir şey daha danışcam meyve olarak ananas ve çilek serbest mi?
Evdekilerin yediği zehirler. :) Hamurdan canım çekmedi desem yalan olur ama yemeyeceğim. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kahvaltım. :) Melemen'in domatesini annem geçen yazdan salata olarak tüketmek için yapmıştı, ondan yaptım.
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
Evrimciğim oğlun daha iyidir inşallah...
OĞlum da dün akşam ve bu sabah nefes almada zorlanıyor gibi geldi bana, alerjisi olduğundan ödüm kopuyor...
eşimi aradım nasıl dedim iyi çok keyifli dedi..
Ben de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...
Ben de seni daha sık görmek isterim...
Gebelik çizelgende çok yakışmı hayırlısı olsun canım...
Eki Görüntüle 1042970
...................
Hepsini yiyebilirsin. Ciğerde çok önemli, d vitamini alınıyormuş.
kıyamam sana,,,trans yağ olmasa yerdin ama.....sana bir fikir vereyim annen hamuru yaparken hamurdan azıcık al incecik aç tavada kısık ateşte pişir nefsin körlenir,,,
Evdekilerin yediği zehirler. :) Hamurdan canım çekmedi desem yalan olur ama yemeyeceğim. :)
sna herşey serbest arkadaşlar sen yedin diye sakın yemesin kulaklarını çekerimMevsiminde yiyebilirsin, ben çileği çok severim yemeden duramam.Ananas çok yüksekmiş, çok canın çekerse 1 dilim kadar ye. Ben yemiştim ama oooo kaç dilim ama.
Glisemik İndeksi tablosuna göre meyveler
Elma: 38
Muz: 52
Greyfurt: 25
Üzüm: 46
Kuru üzüm: 56
Kivi: 58
Mango: 51
Portakal: 42
Şeftali: 42
Hurma: 103
Karpuz: 72
Armut: 38
Ananas: 66
Çilek: 40
afiyet olsun canımmmm
Kahvaltım. :) Melemen'in domatesini annem geçen yazdan salata olarak tüketmek için yapmıştı, ondan yaptım.
anaaaaammmmmmşu hurmanın yaptığına bak sen bilmeden ne kadar da yemişim
benım oğlan son trend den.. oyle herseyı ıcmez, yemez.. o büyüyene kadar ne cektıgımı bı ALLAH bılıyor.. cok zor bı çocuk.
sana da GUL ABLACIM.
Evet, tam cevap yazacağım birşey çıkıyor, unutuyorum. Sonra yazarım diyorum. Yakalandık mı?kedicik sen benim yazılarımı alıntı yapıp sonra siliyon muuu
tünaydın canımgünaydıınnn arkadaşlar ;
güzel bir haftasonu olsun herkese..
Sabah karatay kahvaltı yaptım ama asıl sorum akşam yemeğim hakkında..kuzu işkembesini haşlayıp tereyağı ve soğuk sıkım zeytınyagında soteledım..Karatay sakatatlar serbest dıyor ama işkembe buna dahıl mı yoksa böbrek dalak ciğeri mi kastediyor ? ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?:26:
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
Evrimciğim oğlun daha iyidir inşallah...
OĞlum da dün akşam ve bu sabah nefes almada zorlanıyor gibi geldi bana, alerjisi olduğundan ödüm kopuyor...
eşimi aradım nasıl dedim iyi çok keyifli dedi..
Ben de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...
Ben de seni daha sık görmek isterim...
Gebelik çizelgende çok yakışmış hayırlısı olsun canım...
Çok güzel kıyıyor, ne yapsın yanında arkadaşı yok.tünaydın canım
hafta sonu bari yat dinlen ya, annen sabahın 6.30 da sana nasıl kıymış
Gebelik çizelgende çok yakışmış hayırlısı olsun canım...
ben karataya başladığımdan beri meyve yemiyorum zaten. kuru kayısı ve hurma yiyordum hurmayı uyarıldığımdan beri yemiyorum artık kayısıyıda 1 tane falan yerim olmamı ? tatlı tatlı isteğimi kayısı kesiyorkılo verene kadar meyvelerı unut Hasıbe, kayısıları da yeme.. benden sana tavsıye.. ben de bunları kesınce vermeye başladım.. karatay da boyledır, kılo vermek ıstıyorsan her turlu meyveyı hedefine ulasana dek keseceksın arkadaşım. kahvaltın cok güzel ama kayısıları bır daha yeme, meyvelerle de ılısıgını az da olsa kes.
Zaten gece hiç uyuyamadım, hep uyandım. Bir ara uyuyup dinlendiririm kendimi.benım oğlan son trend den.. oyle herseyı ıcmez, yemez.. o büyüyene kadar ne cektıgımı bı ALLAH bılıyor.. cok zor bı çocuk.
bırakmayız onu.. o bızım kedımız.. pambık kedi.
bıttı bıttı bende de bıttı.. aynen dedıgın gıbı
ıyı olmuş ama.. bedenı dınlendırmek cok onemlı.. gordum fotoları sahane.. de.. sabahın köründe niye kalkıyorsunuz yavrum?? yatıp dınlen ya, hafta sonu bu.. hafta sonları doya doya uyu muhakkak.şarj ol..
kılo verene kadar meyvelerı unut Hasıbe, kayısıları da yeme.. benden sana tavsıye.. ben de bunları kesınce vermeye başladım.. karatay da boyledır, kılo vermek ıstıyorsan her turlu meyveyı hedefine ulasana dek keseceksın arkadaşım. kahvaltın cok güzel ama kayısıları bır daha yeme, meyvelerle de ılısıgını az da olsa kes.
şaka gıbı.. Allah yardımcın olsun.. şiş şiş.. her yer şiş olmasın da
çok güzel gorunuyor.. afıyet olsun.
Sevgılı YENAM, cok teşekkür ederım.. kuzey daha ıyı cok sukur.. gece zor gectı.. ama sabah bıraz daha ıyı.. Rabbıme sukurler olsun.. sıze de cok cok gecmıs olsun.
sana da GUL ABLACIM.
Evet, o kitap bende de var. Karatayda sürekli söylüyor yiyin diye.Şimdi taş devrı kıtabını okuyorum orda da sakatatların önemıne değinmiş..Teşekkür ederim kedicim..
Aaa iyi fikir, üzerine de bol tereyağ tüh bitmiştir hamur ama iyi oldu bitsin, yememiş olurum.kıyamam sana,,,trans yağ olmasa yerdin ama.....sana bir fikir vereyim annen hamuru yaparken hamurdan azıcık al incecik aç tavada kısık ateşte pişir nefsin körlenir,,,
sna herşey serbest arkadaşlar sen yedin diye sakın yemesin kulaklarını çekerimzirveye çıkan herşeyi yiyebilir
afiyet olsun canımmmm
ben boşa kızmamışım sana dimi
Çok güzel kıyıyor, ne yapsın yanında arkadaşı yok.
Ben incir ve süt almaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?