Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...

.
bende kurstayım şuan arada size yazıyorum :):)

öyle kötü uykum var kiiiiii ooyy anlatamam yaaa

günaydın kızlarr
tünaydın canım
sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:

hafta sonu bari yat dinlen ya, annen sabahın 6.30 da sana nasıl kıymış
bende yürüdümmm nolmuşşşş :118::118::118::111::111:

Evet

Oda erkek olursa bi sunnet daha cikacak.....2 gun once suna dumankaya zahide de anlatti alip yaptim
afiyet olsun patateslei yememe cok iyi

canim nane limon mu yapsanki

benım oğlan son trend den.. oyle herseyı ıcmez, yemez.. o büyüyene kadar ne cektıgımı bı ALLAH bılıyor.. cok zor bı çocuk.

Kizi rahat birakirsan ya davulcuya ya zurnaciya kacarmis kedi ye goz kulak olalim davulcu yada zurnaci kacirmasin:)

bırakmayız onu.. o bızım kedımız.. pambık kedi.

sabah sabah insanlar nasılda poğaça açma yiyorllaarr ııyyy
eskiden zaten yemezdim şimdi ise daha garip geliyor ,o zehir kütlelerini mideye atmaları:26::26:

bıttı bıttı bende de bıttı.. aynen dedıgın gıbı

ıyı olmuş ama.. bedenı dınlendırmek cok onemlı.. gordum fotoları sahane.. de.. sabahın köründe niye kalkıyorsunuz yavrum?? yatıp dınlen ya, hafta sonu bu.. hafta sonları doya doya uyu muhakkak.şarj ol..

kılo verene kadar meyvelerı unut Hasıbe, kayısıları da yeme.. benden sana tavsıye.. ben de bunları kesınce vermeye başladım.. karatay da boyledır, kılo vermek ıstıyorsan her turlu meyveyı hedefine ulasana dek keseceksın arkadaşım. kahvaltın cok güzel ama kayısıları bır daha yeme, meyvelerle de ılısıgını az da olsa kes.

Evdekilerin yediği zehirler. :) Hamurdan canım çekmedi desem yalan olur ama yemeyeceğim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

şaka gıbı.. Allah yardımcın olsun.. şiş şiş.. her yer şiş olmasın da

Kahvaltım. :) Melemen'in domatesini annem geçen yazdan salata olarak tüketmek için yapmıştı, ondan yaptım.

çok güzel gorunuyor.. afıyet olsun.

Sevgılı YENAM, cok teşekkür ederım.. kuzey daha ıyı cok sukur.. gece zor gectı.. ama sabah bıraz daha ıyı.. Rabbıme sukurler olsun.. sıze de cok cok gecmıs olsun.

sana da GUL ABLACIM.

Son düzenleme:

Evdekilerin yediği zehirler. :) Hamurdan canım çekmedi desem yalan olur ama yemeyeceğim. :)

kıyamam sana,,,trans yağ olmasa yerdin ama.....sana bir fikir vereyim annen hamuru yaparken hamurdan azıcık al incecik aç tavada kısık ateşte pişir nefsin körlenir,,,
sna herşey serbest arkadaşlar sen yedin diye sakın yemesin kulaklarını çekerim zirveye çıkan herşeyi yiyebilir

Kahvaltım. :) Melemen'in domatesini annem geçen yazdan salata olarak tüketmek için yapmıştı, ondan yaptım.

afiyet olsun canımmmm
anaaaaammmmmm şu hurmanın yaptığına bak sen bilmeden ne kadar da yemişim

ben boşa kızmamışım sana dimi

Evrımkuzey bir şey sorabılır mıyım ?
Bir diğer arkadaşa kayısıyı kes derken meyve olan kayısı mı yoksa gün kurusu olan kayısı mı ? hangısını kastediyorsun..ben her sabah 3 tane gun kurusu yıyorumda kilo vermemı durdurur mu sence ?

tünaydın canım

sanada canım
kg da verdin iyice fıstıklaşmaya başladın 10 kg az değil haziran a kadar bi 15 daha versen 85 e inersin

ben karataya başladığımdan beri meyve yemiyorum zaten. kuru kayısı ve hurma yiyordum hurmayı uyarıldığımdan beri yemiyorum artık kayısıyıda 1 tane falan yerim olmamı ? tatlı tatlı isteğimi kayısı kesiyor
ananasla çileği evdekilere almıştım. bir sorayım dedim yiyebilirmiyim diye

Zaten gece hiç uyuyamadım, hep uyandım. Bir ara uyuyup dinlendiririm kendimi.

Şimdi taş devrı kıtabını okuyorum orda da sakatatların önemıne değinmiş..Teşekkür ederim kedicim..
Evet, o kitap bende de var. Karatayda sürekli söylüyor yiyin diye.

Aaa iyi fikir, üzerine de bol tereyağ tüh bitmiştir hamur ama iyi oldu bitsin, yememiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…