tünaydın canım,,, oğlan nasıl oldu
Evrımkuzey bir şey sorabılır mıyım ?
Bir diğer arkadaşa kayısıyı kes derken meyve olan kayısı mı yoksa gün kurusu olan kayısı mı ? hangısını kastediyorsun..ben her sabah 3 tane gun kurusu yıyorumda kilo vermemı durdurur mu sence ?
Çok güzel kıyıyor, ne yapsın yanında arkadaşı yok.
ben karataya başladığımdan beri meyve yemiyorum zaten. kuru kayısı ve hurma yiyordum hurmayı uyarıldığımdan beri yemiyorum artık kayısıyıda 1 tane falan yerim olmamı ? tatlı tatlı isteğimi kayısı kesiyor
ananasla çileği evdekilere almıştım. bir sorayım dedim yiyebilirmiyim diye
tatlıya bır düşkunlugum yok benımde kesersem çok şey farketmez..teşekkür ederım önem verıp cevaplandırdığın için..zaten gun kıurusu yıyoruz ya su an.. yanı ben yemıyorum :) valla Gul abla da uyardı benı kılo verene kadar yeme dıye.. karatay kıtabında da yazıyor.. ısımıze gelmedı mı anlamak ıstemıyoruz ya bızbenımkı de o hesap.. gecmısım orayı.. ben kestım.. vermeye başladım.. tabıı bunda yuruyusumun de etkıs var.. bence durdurur.. sağlıklı yasıyoruz sayfasında 40 kılo veren Okan bey var, adam bır sene tatlı nıyetıne hıc bır sey yememıs düşün artık..
..
karatay da çok ince noktalar var sen aklına takılan herşeyi bizlere sor canım,,,,,sakız çiğnemek bile leptini bozuyor meselaben karataya başladığımdan beri meyve yemiyorum zaten. kuru kayısı ve hurma yiyordum hurmayı uyarıldığımdan beri yemiyorum artık kayısıyıda 1 tane falan yerim olmamı ? tatlı tatlı isteğimi kayısı kesiyor
çok sukur Gul abla.. cok sukur.. daha ıyı.. Rabbime sukurler olsun.. sabaha kadar nöbette ıdık.
zaten gun kıurusu yıyoruz ya su an.. yanı ben yemıyorum :) valla Gul abla da uyardı benı kılo verene kadar yeme dıye.. karatay kıtabında da yazıyor.. ısımıze gelmedı mı anlamak ıstemıyoruz ya bızbenımkı de o hesap.. gecmısım orayı.. ben kestım.. vermeye başladım.. tabıı bunda yuruyusumun de etkıs var.. bence durdurur.. sağlıklı yasıyoruz sayfasında 40 kılo veren Okan bey var, adam bır sene tatlı nıyetıne hıc bır sey yememıs düşün artık..
ıyı çırmıklamıyorsun.. yazık yaw.. calısan ınsansın sen.
tatlı ıstegını kesmen ıcın ıcındekı sekerı yok etmen lazım.. bunu da seker yemeyerek yapacaksınız.. karatay da doğru beslenırsen tatlı ıstegı dıye bır sey olmuyor zaten.. senın tatlı ıstegın can ıstegı degıl, alışkanlık.. bence yeme..
hımmmm tamam o zaman artık kayısıyada son veriyorumtatlı ıstegını kesmen ıcın ıcındekı sekerı yok etmen lazım.. bunu da seker yemeyerek yapacaksınız.. karatay da doğru beslenırsen tatlı ıstegı dıye bır sey olmuyor zaten.. senın tatlı ıstegın can ıstegı degıl, alışkanlık.. bence yeme..
aaaa sakızı da duymamıştım. neyseki çok aradığım bir şey değilkaratay da çok ince noktalar var sen aklına takılan herşeyi bizlere sor canım,,,,,sakız çiğnemek bile leptini bozuyor mesela
tatlı isteği omega 3 eksikliğinden kaynaklanırmış,,,,,ben 10 aydır kullanıyorum gözümün önündeki tatlıları bile canım çekmiyor
hımmmm tamam o zaman artık kayısıyada son veriyorum
tatlı mı tatlı da ne ki benim lugatımda böyle bir kelime yok aaaaaaa ilk defa duyuyorum
aaaa sakızı da duymamıştım. neyseki çok aradığım bir şey değil
Allah razı olsun sizden arkadaşlarım böyle acemi acemi her şeyi sorup duruyorum hakkınızı helal edin
kitaplara baktım bir sitede 5ini birden toplamışlar uygun fiyata veriyorlar eşim işten gelsin alcam inşallah (tek kredi kartı kullanıyoruz da)
tünaydın canım
sanada canım
kg da verdin iyice fıstıklaşmaya başladın 10 kg az değil haziran a kadar bi 15 daha versen 85 e inersin
dünden beri yazacağım unutuyorum senin çizelgende çok güzel olmuş beğendim,,,mydenizzz inkine de bakayım hemen cepten giirince görünmüyor
ben karataya başladığımdan beri meyve yemiyorum zaten. kuru kayısı ve hurma yiyordum hurmayı uyarıldığımdan beri yemiyorum artık kayısıyıda 1 tane falan yerim olmamı ? tatlı tatlı isteğimi kayısı kesiyor
Musmutlu haftasonu diliyorum arkadaşlarım..
Bugün oğlanı eşim götürdü kursa çok iyi oldu...Ben de kişisel temizlik yapıp kuaföre gittim kaş bıyık hallettim..cillop gibi oldum özetle..
Evrimciğim oğlun daha iyidir inşallah...
OĞlum da dün akşam ve bu sabah nefes almada zorlanıyor gibi geldi bana, alerjisi olduğundan ödüm kopuyor...
eşimi aradım nasıl dedim iyi çok keyifli dedi..
Ben de akşam yürüyeceğim..Gündüz gitmem gerken bir eğitim var gelince yemek vb. Akşam üzeri daha iyi oluyor...
Ben de seni daha sık görmek isterim...
Gebelik çizelgende çok yakışmış hayırlısı olsun canım...
kitapları da oku, aklına takılan herşeyi sor biz kitapta yazmayan çok şey biliyoruz çünki sağlıklı yaşıyoruz sitesini takip edip okan beylerin yorumlarını okuyorus zonlar hocayla görüştükleri için herşeye doğru cevap veriyorlar,,,
kayısıyı tamamen kesme canım içindeki potasyuma da ihtiyaç var,,,normalde sabah 3-4 tane yiyebiliyoruz bağırsaklarıda çalıştırıyor,,,,kg veremeyenler azaltıyorlar yada kesiyorlar ben 7 aydır veremediğim için 2 haftadır azalttım kabız olunca kullanıyorum,,,,
o saatte gitmesin odaherşeyi yiyor yiyor yürüyüşe gitmek için kızı kaldırıyor ya yemesin ya o saatte gitmesin ben buradan kıyamıyorum sana
teşekkür ederim canımCanımsın yaaaa.Maalesef hala kocaman hantal görünümlü bir hatunum..
Ağzın bal yesin canım..85 i duymak bile beni mest etti..
ÜZerim de çok emeğin var hakkını helal et canım..Çok kıymetli bir insanısn..
Çok mersiiii..O çizelge hep eksilere gidecek inşallah...
:
ne renge karar verdin.....sarı mıBen de şu an kuafördeyim. Boya için. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
uyusun da büyüsünAnneme incir iyi geldi, hem inciri hem de yaptığım tatlıyı yiyince iyi gelmiş kabızlığına. Bugün yine yapacağım uyutmayı. :)
Akşam gidecek havalar ısınsın. Ben istiyorum diye kaldırıyor. Soruyor gidecek misin diye, ben de gitsem mi acaba, gideyim hadi diyorum. Portakal, biberiye ve zeytinyağını sürdüm, beli ve göbeği sardım. :)
Bu arada anneme söylemediğim halde, hissettimi ne, dün bakla almış. Bizde bakla hiç yenilmez, 1-2 defa yemişizdir ancak, ben sağlıklı besleniyorum diye bana almış. Geçen günde paça çorbası çekmişti canım kemik almıştı. Ne çekse canım bilmeden alıyor. Bu akşam bakla yiyeceğim. :)
Pazara uğradık, kırmızı lahana ve dereotu aldım.
uyaninca karbonatli su
11.00 kkk+yesil cay
17.30 yesil mercimek yemegi+1kase pulbiberli yogurt+yesil cay
spor: Tibet 15li baska yapmiycam bugun ..canim sikkin
suyumu icmeye devam
Selam kızlar
Ben uykusuzum başım ağrıyor ve galiba hasta olucam😪
Bir de açım ama kalkıp hazırlayasım yok😀
selam canım
hemen tedbirini al vitaminli bişeyler iç
sen açım deyince bende acıktığımı hissettim salata yapıp hazırlayana kadar da süre geçer kalkayım bari,,,sende kalk hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?