Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

teşekkür ederim canım

hakkım helal olsun faydam olması yetiyor bana sizleri seviyorum

ne renge karar verdin.....sarı mı

uyusun da büyüsün

Aynı renk, dip boya için gittim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım

hakkım helal olsun faydam olması yetiyor bana sizleri seviyorum

ne renge karar verdin.....sarı mı

uyusun da büyüsün

Şu an uyuyorlar, büyüyecekler. Bu sefer daha küçük kaselere koydum. 6 taneden fazla çıktı.

wwuuhuuuu 64 demekk hadi gazan mübarek olsunnn
Sağol canımmm, darısı nicesine.

Hasta olduğum için telden kilo bildirimini yapar yapmaz uyumuşum, baya geç uyanıp geç yemek yedim;

14.30'da sağlam bir KKK yaptım. (iki yumurta, 6 zeytin, yarım avuç peynir, biraz yeşillik, üç ceviz, iki gün kurusu, elma çayı)

sonrasında ağzıma hiçbişey sürmedim, hala aşırı derecede tokum, 7.30 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim.

Akşam etli nohutlu sulu yemek var, bol yeşillikle onu yerim. Sakıncası yoktur herhalde? :)

Canlarim benimmm,prensesimle dolu dolu gecen iki guzel gunden sonra tekrar yerine teslim ettim.Herbirinizin saglik ve guzellik haberlerinize cok sukur cok memnun oldum,yuce rabbim daim etsin.
Canim mydenizzzcigim,yazdigin guzel duygu ve dusuncelerinle beni herzamanki gibi onore ettin,cok tesekkur ederim altin kalpli yavrum benim.
Canim evrimkuzeycigim,yavrunun daha iyi olduguna cok sevindim canim.
Canim yenacigim,ogluna cok gecmis olsun canim,hepiniz her zaman dualarimdasiniz.
Sevgili Gulcugum,nasilsin canim,maskenin ne gibi bir faydasi varmis acaba canim?
Herbirinize hayirli aksamlar,hepinizi opuyorum.

tekrar geçmiş olsun canım

zeytini en az 10 tane ve zeytinyağı içinde yersen ellerde titreme yapmazmış

nohuttan fazla yememen lazım Gİ yüksek

allah kavuştursun canım

maske kırışıklıklara iyi geliyormuş isterseniz hergün yapın dedi,,,,

tekrar geçmiş olsun canım

zeytini en az 10 tane ve zeytinyağı içinde yersen ellerde titreme yapmazmış

nohuttan fazla yememen lazım Gİ yüksek
Çok teşekkür ederim ablacımm.

Normalde zeytini pek yemiyordum, yeni yeni yemeye başlıyorum, alıştıkça arttırırım sayısını.
Yarım en fazla bir kepçe yerim, şuan için başka alternatifim yok gibi. yeşilliğin yanına iki yemek kaşığı kadar yoğurt da ekleyeyim diyorum, doymak için. Ne dersin ablam? uygun mudur?

Son düzenleme:
Akşam yemeğimi yedim;

Yarım kepçe nohutlu etli sulu yemek,
Biraz yeşillik
İki tatlı kaşığı yoğurt

-Nohut çok yemiyoruz biliyorum, ama bugün başka alternatifim yoktu malesef. :/

afiyet olsun tatlım
dünde dedim bugünde tekrarloyorum NOHUTU AZ TÜKETMELİSİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…