Bence de kalksam iyi olur 😃açıııııııımmmmm
afiyet olsun canım
hayırdır canını kim veya ne sıktı
teşekkür ederim canım
hakkım helal olsun faydam olması yetiyor bana sizleri seviyorum
ne renge karar verdin.....sarı mı
uyusun da büyüsün
Şu an uyuyorlar, büyüyecekler. Bu sefer daha küçük kaselere koydum. 6 taneden fazla çıktı.teşekkür ederim canım
hakkım helal olsun faydam olması yetiyor bana sizleri seviyorum
ne renge karar verdin.....sarı mı
uyusun da büyüsün
Sağol canımmm, darısı nicesine.wwuuhuuuu 64 demekk hadi gazan mübarek olsunnn
HoşbulduummmmmSevgili nnazee,iki gundur cok yogundum,aramiza hos geldiniz canim.
HoşbulduummmmmNasılsınız??
Hep iyi olun ablacığııımm.Cok tesekkur ederim canim,iyiyim hamdolsun.Sagliginiza duaciyim.
Aynı renk, dip boya için gittim.
o renk yakışıyor sana
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şu an uyuyorlar, büyüyecekler. Bu sefer daha küçük kaselere koydum. 6 taneden fazla çıktı.
Sağol canımmm, darısı nicesine.
Hasta olduğum için telden kilo bildirimini yapar yapmaz uyumuşum, baya geç uyanıp geç yemek yedim;
14.30'da sağlam bir KKK yaptım. (iki yumurta, 6 zeytin, yarım avuç peynir, biraz yeşillik, üç ceviz, iki gün kurusu, elma çayı)
sonrasında ağzıma hiçbişey sürmedim, hala aşırı derecede tokum, 7.30 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim.
Akşam etli nohutlu sulu yemek var, bol yeşillikle onu yerim. Sakıncası yoktur herhalde? :)
Canlarim benimmm,prensesimle dolu dolu gecen iki guzel gunden sonra tekrar yerine teslim ettim.Herbirinizin saglik ve guzellik haberlerinize cok sukur cok memnun oldum,yuce rabbim daim etsin.
Canim mydenizzzcigim,yazdigin guzel duygu ve dusuncelerinle beni herzamanki gibi onore ettin,cok tesekkur ederim altin kalpli yavrum benim.
Canim evrimkuzeycigim,yavrunun daha iyi olduguna cok sevindim canim.
Canim yenacigim,ogluna cok gecmis olsun canim,hepiniz her zaman dualarimdasiniz.
Sevgili Gulcugum,nasilsin canim,maskenin ne gibi bir faydasi varmis acaba canim?
Herbirinize hayirli aksamlar,hepinizi opuyorum.
Çok teşekkür ederim ablacımm.tekrar geçmiş olsun canım
zeytini en az 10 tane ve zeytinyağı içinde yersen ellerde titreme yapmazmış
nohuttan fazla yememen lazım Gİ yüksek
Şimdi dolaba attım, soğusa da 8'e kadar yesem. Ama ben hedef altındayım, kimse beni örnek alıpta bu saatte tatlı birşey yemesin, yiyecekse de sabah yesin.büyüsünler de kedicik onları ham yapsın
Evet, tam cevap yazacağım birşey çıkıyor, unutuyorum. Sonra yazarım diyorum. Yakalandık mı?
Sağol canımmm, darısı nicesine.
Hasta olduğum için telden kilo bildirimini yapar yapmaz uyumuşum, baya geç uyanıp geç yemek yedim;
14.30'da sağlam bir KKK yaptım. (iki yumurta, 6 zeytin, yarım avuç peynir, biraz yeşillik, üç ceviz, iki gün kurusu, elma çayı)
sonrasında ağzıma hiçbişey sürmedim, hala aşırı derecede tokum, 7.30 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim.
Akşam etli nohutlu sulu yemek var, bol yeşillikle onu yerim. Sakıncası yoktur herhalde? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?