Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

güzel menüm buyrun yorumlara açığım

sabah 2 bardak su

kahvaltı:
1 tane muz
yeşil zeytin
peynir
çeri domates
şekersiz çay
biraz fıstık

öğlen:
tavuk
2 tane ayran

akşam:
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurtlu kereviz
salata

spor:50 dakka yürüyüş :)
su: içmeye devam :)

Ben de şu an kuafördeyim. Boya için. :)

İyi günler de kullan boyalı saçlarını..ne renk.?.
Ben de boyadım ama kendim.. Her ay kuaföre para veremem.. Beyazlardan dolayı dip boya ..
Fındık kahve aldım ama epey koyu oldu hoşuma gitmedi belki yıkandıkça açılır...

Hoşbulduummmmm Nasılsınız??

Hoşgeldin aramıza...

Allah razı olsun canım...
Oğlum sanırım nezle olacak..Burnu akıyor, sesi gitti..İyi ki pazartesi de tatil toparlanır iyice...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok güzel görünüyor..Afiyet olsun...

veeee ben geellmişeeemmm :):)

Hoşgelmişsen

Son düzenleme:
Burada şu an sağnak yağmur başladı başımın ağrısı geçmedi öffff ağrı kesici içtim ama tık yok😪

Sabah 09:30 1 bardak kefir

10:30 2 kaşık kaşarlı çömlekte yumurta+peynir+10 zeytin+domates+salatalık+otlu çökelek+3 çay

Akşam 17:30 haşlanmış karnıbahar üstü sarmısaklı yoğurt+salata+3 küçük organik çilek

1 yeşil çay 1 kahve birde baş ağrısı....

nane yağı yada taze nane aslında ağrıya iyi gelir...

Son düzenleme:

arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş yine .vee kilo verenleri kutluyorum.ancak ben dün yoğunluktan bildirim yapmayı unuttum hepinizden özür diliyorum.aslında çokta sevinmiştim dün sabah çünkü 71.2 kiloyu gördüm :) neyse gelecek hafta katılırım aranıza.bu arada hızınıza yetişemiyorum yaw.hepsini okumak istiyorum o zaman hiiç yetişemiyorum.sevgiler herkese

Sarı.

Geçmiş olsun. Burasıda rüzgarlı. Arada güneş açıyor.
Hoşgeldin, teşekkür ederim.

baş ağrısı demişken aklıma bişey geldi yazmak istiyorum :
normalde benim migrenim var,beni bazen öyle kötü yaparki,uyurum ama sabah kalktığımda hala devam eder,hatta bazı günler sabah uyanırım ağrı başlar bilirim o günün benim için ne kadar çekilmez ve işkence dolu olduğunu...
15 gündür dikkatimi çeken,o kadar koşturmaca yorgunluk ...vs varken bile 1 kez dahi başım ağrımadı
bırakın baş ağrısını sabahın köründe kalkıyorum geceye kadar ayaktayım,malum trafik yol okul ders sınav ödev kalabalığının içinde yok oluyorum ama bende 1 gram halsizlik sıkıntı stres yok
bunu gerçekten karataya bağlıyorum

Geçmiş olsun. Burasıda rüzgarlı. Arada güneş açıyor.

Sağol cnm bnm 2/10 da kaldı yalnız gözümü açamıyorum...

nane yağı yada taze nane aslında ağrıya iyi gelir...

Yağım yokta nanem var napcam ?

Benim sinüzitim var uzun zamandır denk gelmemişti ama sabah bir 2 saat rüzgarı bir yerde oturdum şimdi aklıma geldi... Uykusuzluktanda olabilir...

Ben de sabah daha erken uyanıyorum uykudan kalkmakta zorluk çekmiyorum...

onu alnına koyacaksın cnm
ağrıyı alır benim bildiğim

Canim Gulcugum,tesesekkurler ederim.
Canim selensucugum,cok gecmis olsun,muhakkak gecici bir usutmedir.
Canim yenacigim ve kedicigim,saclariniz hayirli olsun,saglikla,mutlulukla insaallah.Kedicigim,incir uyutmalari enfes gorunuyorlar,afiyet olsun.
Canim pofucugum,senin adina cok cok sevindim yavrum,boyle olumlu veriler okumak ne guzel,maasaallah

teşekkür ederim canim senin çizelgende çok güzel ..hep eksilere gider umarim..

senin çizelgeni sevsinler hamile olmuş bide çizelge yapmış sürpriz bebeğimiz o bizim .....

Teşekkür ederim ablacim daha bi motive olmak adina yaptım, bende çok beğendim. Genelde cepten giriyorum ama sanirim görünmez Günlüğüm. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…