Canim Gulcugum,tesesekkurler ederim.
Canim selensucugum,cok gecmis olsun,muhakkak gecici bir usutmedir.
Canim yenacigim ve kedicigim,saclariniz hayirli olsun,saglikla,mutlulukla insaallah.Kedicigim,incir uyutmalari enfes gorunuyorlar,afiyet olsun.
Canim pofucugum,senin adina cok cok sevindim yavrum,boyle olumlu veriler okumak ne guzel,maasaallah
geçmiş olsun sevgili selensu .naneyi bilmiyorum ama nane yağı bana da iyi geldi.eczaneden almıştım 4 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Geçmiş olsun selensu82 :)
-kızlar, ton balığı yasak mı Karatay'da?
Kocam girse kapıdan alnımda naneyle görse beni ne der bilemedim şu an😃
tatlıya bır düşkunlugum yok benımde kesersem çok şey farketmez..teşekkür ederım önem verıp cevaplandırdığın için..
karatay da çok ince noktalar var sen aklına takılan herşeyi bizlere sor canım,,,,,sakız çiğnemek bile leptini bozuyor mesela
tatlı isteği omega 3 eksikliğinden kaynaklanırmış,,,,,ben 10 aydır kullanıyorum gözümün önündeki tatlıları bile canım çekmiyor
hımmmm tamam o zaman artık kayısıyada son veriyorum
tatlı mı tatlı da ne ki benim lugatımda böyle bir kelime yok aaaaaaa ilk defa duyuyorum
aaaa sakızı da duymamıştım. neyseki çok aradığım bir şey değil
Allah razı olsun sizden arkadaşlarım böyle acemi acemi her şeyi sorup duruyorum hakkınızı helal edin
kitaplara baktım bir sitede 5ini birden toplamışlar uygun fiyata veriyorlar eşim işten gelsin alcam inşallah (tek kredi kartı kullanıyoruz da)
Ben de şu an kuafördeyim. Boya için. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
uyaninca karbonatli su
11.00 kkk+yesil cay
17.30 yesil mercimek yemegi+1kase pulbiberli yogurt+yesil cay
spor: Tibet 15li baska yapmiycam bugun ..canim sikkin
suyumu icmeye devam
IYI HABERLErinize cok sevindim .. ins tez zamanda atlatsin Kuzeycik ...okula baslayince boyle oluyor .. biz eceyi nezamanki okuldan aldik bizim evde hastalik bitti ..Ama seneye yine basliyacak ogunlerimiz...
Canlarim benimmm,prensesimle dolu dolu gecen iki guzel gunden sonra tekrar yerine teslim ettim.Herbirinizin saglik ve guzellik haberlerinize cok sukur cok memnun oldum,yuce rabbim daim etsin.
Canim mydenizzzcigim,yazdigin guzel duygu ve dusuncelerinle beni herzamanki gibi onore ettin,cok tesekkur ederim altin kalpli yavrum benim.
Canim evrimkuzeycigim,yavrunun daha iyi olduguna cok sevindim canim.
Canim yenacigim,ogluna cok gecmis olsun canim,hepiniz her zaman dualarimdasiniz.
Sevgili Gulcugum,nasilsin canim,maskenin ne gibi bir faydasi varmis acaba canim?
Herbirinize hayirli aksamlar,hepinizi opuyorum.
güzel menüm buyrun yorumlara açığım
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
1 tane muz
yeşil zeytin
peynir
çeri domates
şekersiz çay
biraz fıstık
öğlen:
tavuk
2 tane ayran
akşam:
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurtlu kereviz
salata
spor:50 dakka yürüyüş :)
su: içmeye devam :)
İyi günler de kullan boyalı saçlarını..ne renk.?.
Ben de boyadım ama kendim..Her ay kuaföre para veremem.. Beyazlardan dolayı dip boya ..
Fındık kahve aldım ama epey koyu oldu hoşuma gitmedi belki yıkandıkça açılır...
Hoşgeldin aramıza...
Allah razı olsun canım...
Oğlum sanırım nezle olacak..Burnu akıyor, sesi gitti..İyi ki pazartesi de tatil toparlanır iyice...
Çok güzel görünüyor..Afiyet olsun...
Hoşgelmişsen
Burada şu an sağnak yağmur başladı başımın ağrısı geçmedi öffff ağrı kesici içtim ama tık yok😪
Sabah 09:30 1 bardak kefir
10:30 2 kaşık kaşarlı çömlekte yumurta+peynir+10 zeytin+domates+salatalık+otlu çökelek+3 çay
Akşam 17:30 haşlanmış karnıbahar üstü sarmısaklı yoğurt+salata+3 küçük organik çilek
1 yeşil çay 1 kahve birde baş ağrısı....
Sağol cnm bnm 2/10 da kaldı yalnız gözümü açamıyorum...
Yağım yokta nanem var napcam ?
Benim sinüzitim var uzun zamandır denk gelmemişti ama sabah bir 2 saat rüzgarı bir yerde oturdum şimdi aklıma geldi... Uykusuzluktanda olabilir...
Evet canim yasak ..karatay disinda bi kaynaktan hatirladigim kadariyla vucutta toksine sebep oluyormus
gayet verryy ggod.
Canim Gulcugum,tesesekkurler ederim.
Canim selensucugum,cok gecmis olsun,muhakkak gecici bir usutmedir.
Canim yenacigim ve kedicigim,saclariniz hayirli olsun,saglikla,mutlulukla insaallah.Kedicigim,incir uyutmalari enfes gorunuyorlar,afiyet olsun.
Canim pofucugum,senin adina cok cok sevindim yavrum,boyle olumlu veriler okumak ne guzel,maasaallah
Sildim attım onu da kafamdan canım :)
Hııı, sorduğum iyi oldu, çok teşekkür ederim ablacımm :)
Bu arada ben 22 yaşındayım, benden büyükünüz sanırım hepiniz, bunu düşünerek abla diyorum herkese ama rahatsız olan varsa söylesin :) kimseyi kırmak istemem
teşekkür ederim cnmkarbonatli suyu 1 su bardagina 1 cay kasigi ama dolu dolu dil atiyorum once azcik kaynar su dokup cozeltiyorum sonrada ustune soguk su ekleyip ilik karisimi iciyorum
geçmiş olsun cnmgece nobetteydık ateşten dolayı doğru durust uyumadım.. dünden de cok ama cok yorgundum.. bugun bedenımın acıdığını hıssedıyorum resmen.. kuzey aksama doğru uyudu.. ben de uyurum dedım.. ama atesı cıktı bı ara.. sonra ındı.. rahat uyuyamadı.. ben gene tetıkte nöbette.. bır tane soğuk algınlığı ılacı ıctım.. cıddı kırıklık var.. hıssedıyorum.. bı tatsızlık olmadan kendımde atlatsam harıka olur.
Canim gecmis olsun nane yağı dün aksam diriltti resmen beni:) tüm gün başağrısı çektim. Akşam eve gelince basimi ve boynumu ovdum müthiş rahatladim
ah kıyamam.. bı de bas ağrısı haa :26: bana en ıyı gelen kas gevsetıcı agrı kesıcı dolorek....s adlı agrı kesıcı.. cart dıye keser. bılmıyorum bılıyor muydun?
benım de rüzgârda tetıkler..
naneli şeker der.. ne desin
Rica ederim. .topigimizin aktif olan en küçük katilimcisisin sanirim..
36 yasindayim ,istediğin gibi hitap edebilirsin canım
güzel menüm buyrun yorumlara açığım
sabah 2 bardak su
kahvaltı:
1 tane muz
yeşil zeytin
peynir
çeri domates
şekersiz çay
biraz fıstık
öğlen:
tavuk
2 tane ayran
akşam:
1 tabak bakla
2 kaşık yoğurtlu kereviz
salata
spor:50 dakka yürüyüş :)
su: içmeye devam :)
Canim sabah yumurta göremedim menunde çeri domates serbest mi bilmiyorum ama bu mevsimde domates yemiyoruz fistik biraz ne kadar 1 çay bardagi kadar olmali ki en az 5 saat acikmayasin
..birde öğlen ki tavuklar özgür ve mutlu muydu? Bunun disinda gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?