Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

geçmiş olsun sevgili selensu .naneyi bilmiyorum ama nane yağı bana da iyi geldi.eczaneden almıştım 4 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Geçmiş olsun selensu82 :)

-kızlar, ton balığı yasak mı Karatay'da?

Hepinize çok teşekkür ederim...

Kocam girse kapıdan alnımda naneyle görse beni ne der bilemedim şu an😃

Canim gecmis olsun nane yağı dün aksam diriltti resmen beni:) tüm gün başağrısı çektim. Akşam eve gelince basimi ve boynumu ovdum müthiş rahatladim

Son düzenleme:
tatlıya bır düşkunlugum yok benımde kesersem çok şey farketmez..teşekkür ederım önem verıp cevaplandırdığın için..

estağfurullah o nasıl soz.. elbette görürsem, kafa yerındeyse bıldıgım bırsey ıse herzaman seve seve..

omega 3 u kalp hastaları duzenlı alamazlar Gul ablacan

en guzelını yapıyorsunuz.. ne mutlu sıze.

Ben de şu an kuafördeyim. Boya için. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sarı pambık mıyaw mı oldun sen?

uyaninca karbonatli su

11.00 kkk+yesil cay

17.30 yesil mercimek yemegi+1kase pulbiberli yogurt+yesil cay

spor: Tibet 15li baska yapmiycam bugun ..canim sikkin

suyumu icmeye devam

ayarlarınla oynanmış senın yıne.. anlaşıldı.

IYI HABERLErinize cok sevindim .. ins tez zamanda atlatsin Kuzeycik ...okula baslayince boyle oluyor .. biz eceyi nezamanki okuldan aldik bizim evde hastalik bitti ..Ama seneye yine basliyacak ogunlerimiz...

sen de bır de mınnak var.. eve hastalık gelmesı ezıyet resmen.. daha tam ıyılesmedık ama en azından kontrol altında cok sukur.. cok sukur.. cok sukur.

teşekkür ederım CANAN HANIMCIM..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bakıyorum ama canım ıstemıyor.. ne harıka bır duygu.. ay laf yu karatay.

gayet verryy ggod.

şimdiden cok gecmıs olsun.. ALLAH yardımcın olsun sımdıden.. ınsallahh tatsızlık olmadan atlatırsınız.

ah kıyamam.. bı de bas ağrısı haa :26: bana en ıyı gelen kas gevsetıcı agrı kesıcı dolorek....s adlı agrı kesıcı.. cart dıye keser. bılmıyorum bılıyor muydun?

benım de rüzgârda tetıkler..

Kocam girse kapıdan alnımda naneyle görse beni ne der bilemedim şu an😃

naneli şeker der.. ne desin

sabah: 10: 00 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

11:00 KKK

ara: kahve

19:00 mercimek köfte + marul + kefir + tursu

gece nobetteydık ateşten dolayı doğru durust uyumadım.. dünden de cok ama cok yorgundum.. bugun bedenımın acıdığını hıssedıyorum resmen.. kuzey aksama doğru uyudu.. ben de uyurum dedım.. ama atesı cıktı bı ara.. sonra ındı.. rahat uyuyamadı.. ben gene tetıkte nöbette.. bır tane soğuk algınlığı ılacı ıctım.. cıddı kırıklık var.. hıssedıyorum.. bı tatsızlık olmadan kendımde atlatsam harıka olur.

Evet canim yasak ..karatay disinda bi kaynaktan hatirladigim kadariyla vucutta toksine sebep oluyormus

Hııı, sorduğum iyi oldu, çok teşekkür ederim ablacımm :)

Bu arada ben 22 yaşındayım, benden büyükünüz sanırım hepiniz, bunu düşünerek abla diyorum herkese ama rahatsız olan varsa söylesin :) kimseyi kırmak istemem

Iyi akşamlar :)

Bu gün saç maske vs derken hep bakim konusulmus... benim dip boyam feci gelmişti ve haftaya boyatmam gerekiyordu :) kaldım öyleeee ama çok kötü görünüyor karamel dipleri siyah .amonyaksiz boya ile ilk aylarda boyanabiliyor mu bilen var mi? Artik bebek dogana kadar karamel hayal de bari çok renkliligimi giderebilsem

Bu arada biz doktordan geldik biraz önce saçımi da soracaktim unuttum..Çünkü ultrason muayenesine çok şaşırdım. .bebegin kalp atislarini gördük hiic beklemiyordum çok şaşırdık cokta sevindik..hafta içi tahlil vereceğim 2 hafta sonra bir daha bakılacak bebişe ..bolca balık yememi incir ve cevizi eksik etmememi tenbihledi doktorum

Geleyim yediklerime bu gün midem çok kötüydü

sabah bol baharatli 1 yumurtayla kkk

aksam yesil fasulye kavurdum 1.5 tabak ondan yedim sadece

dr dan gelincede kuru üzüm ve 1 incir

Spor 40 dk yürüdüm normal tempoda
Su yine az canim istemiyor

Herkese iyi hafta sonları:)

tşk ederim ablacım
daha ççok olumlu şeyler varda yaz yaz bitmez :)
hepimize maşallahhh

Rica ederim. .topigimizin aktif olan en küçük katilimcisisin sanirim..
36 yasindayim ,istediğin gibi hitap edebilirsin canım

slm kızlar bugünde balkonu düzenledim toparladım
bu yüzden işlenirken öğle yemeği yiyemedim onun yerine bir avuç ceviz ve 1.5 su bardağı süt içtim
akşama yoğurtlu buğday çorbası, azıcık mantar sote (1.5 yemek kaşığı kadar), 2 ufak biber dolması (bulgurlu) ve 1 kase yoğurt yedim ha bi de 3 tane salatalık turşusu yedim (kendim yapmıştım )

geçenlerde ehliyet aldım. kayınpederim ıslatmamız lazım demişti. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana

karbonatli suyu 1 su bardagina 1 cay kasigi ama dolu dolu dil atiyorum once azcik kaynar su dokup cozeltiyorum sonrada ustune soguk su ekleyip ilik karisimi iciyorum
teşekkür ederim cnm
yarından itibaren bende başlayayım

geçmiş olsun cnm
kuzey kaç yaşında ya da kaç aylık ?

Canim gecmis olsun nane yağı dün aksam diriltti resmen beni:) tüm gün başağrısı çektim. Akşam eve gelince basimi ve boynumu ovdum müthiş rahatladim

Bu nane yağından almak şart oldu:)

O ilaçtan yok evde canım... Çok tatlısın yanaklarından mıncırıyorum mucuk mucuk

Bir de canım sıkıldı bir şeylere ... Hayatta kime güvenicez artık şaşırdım... Samimiyetsiz insanlardan nefret ediyorum ... Bir davranışda bulunup sonra 40 kere özür dileyene kadar hiç yapma daha haysiyetli...

Rica ederim. .topigimizin aktif olan en küçük katilimcisisin sanirim..
36 yasindayim ,istediğin gibi hitap edebilirsin canım

Bu genç yaşında kilolarda boğuşuyorum ne çocuk doğurdum ne bişey, ama işte....

Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum, çok kararlıyım, karatay'a uymayan herşeyi tereddütsüz atıyorum hayatımdan :)

Canim sabah yumurta göremedim menunde çeri domates serbest mi bilmiyorum ama bu mevsimde domates yemiyoruz fistik biraz ne kadar 1 çay bardagi kadar olmali ki en az 5 saat acikmayasin

..birde öğlen ki tavuklar özgür ve mutlu muydu? Bunun disinda gayet güzel

canımm yumurta yerine muz yedim,yumurtaya zamanım kalmadı malum kursa yetişme derdindeydim
1 çay bardağı kadar yoktu ama zaten tıkanıyorum yiyemiyorum en son hepsini ağzıma attım geviş getirir gibi 5 dakka çiğnedim
zaten acıkmıyorum saatleri şöyle
kahvaltı:6.15
öğlen:14.10
akşam 18.00

tavukları bilmiyorum valla dışarda yedim ama yiyebilcem tek şey oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…