canımm yumurta yerine muz yedim,yumurtaya zamanım kalmadı malum kursa yetişme derdindeydim
1 çay bardağı kadar yoktu ama zaten tıkanıyorum yiyemiyorum en son hepsini ağzıma attımgeviş getirir gibi 5 dakka çiğnedim
zaten acıkmıyorum saatleri şöyle
kahvaltı:6.15
öğlen:14.10
akşam 18.00
tavukları bilmiyorum valla dışarda yedim ama yiyebilcem tek şey oydu
Canim muz 1 yumurta yerine geçiyor diye biliyorum. Diğer yumurtayi sormustum beno saatte de nasil ugrasacaksin yumurtayla istersen aksamdan haşla sabaha zamanini almaz kedi öyle yapıyordu. .tavuk disarda yediysen muhtemelen özgür degildirler..dışarıda kirmizi et tercih ediyorum ben
Bu genç yaşında kilolarda boğuşuyorumne çocuk doğurdum ne bişey, ama işte....
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum, çok kararlıyım, karatay'a uymayan herşeyi tereddütsüz atıyorum hayatımdan :)
Supersin sen bu kararlilikla zaten kilo vermiş say kendini..karatay insani sıkmayan aclik krizlerine sokmayan bi beslenme şekli kacamak yapmaya ihtiyaç duymuyor insan ee birde bu kararlilikla hedefine kısa zamanda ulasirsin..karatay'a devam edersende kilo almazsın bir daha
Özgür olmayan tavuklar kilo vermeyi çok mu engelliyor?
Ben tavuğa bayılıyorum, ama doğal tavuk bulunmuyor her yerdetavuk yiyemeyecek miyim bu durumda
Canim kilo vermeye engel demeyelim de o kadar sagliksiz ki o yüzden yemiyoruz..hazir yem verilerek sıkış sıkış kumeslerde hareket etmeden kas tutmadan 40 günde buyutulup kesiliyor ve bazı ilaclara asilara antibiyotik lere maruz kalıyorlar doğal olarak biz de maruz kaliyoruz...
Özgür tavuk satan firmalar var canim arastirabilirsin netten ve gönül rahatlığıyla bol bol yiyebilirsin
ooff sorma yaaa yataktan bi çıkışım vardıisyaann ediyorduumm uyumaaakk istiyorruumm diye
allahtan yarın tatil ve ben uyuycamaksilik yaa yarın da 5 de uyanırım
neysee işin özü şu kii uyur gezer gibi mutfağa girdim ama tabi ben kalkıp kendime gelene kadar 10 dakka geçmiş tabi o arada mutfakta suyumu içtim ne yesem diye bakındım en iyisi dedim muzben zaten 2 yumurta yiyemiyorum midem kaldırmıyor maalesef
bi de ben sıcak yemeyi seviyorumakşamdan olanı hayatta yiyemem
yaa bugün kurs çıkışı bi yerde köy tavuğu gelmiştir diyordu acaba o özgür olanlar mı :26::26:
bende emin olamadım yaCanim öyle her özgür tavuga ve özgür yumurtaya guvenmiyoruz..bakanlıktan onayli ambalajli ürünleri yada tanidik bildik köylüleri yetistiricileri tercih ediyoruz
Ohh senin tuzun kurubende emin olamadım ya
zaten diyorm anane senden bu yıl köy yoğurdu ki ekşi mi ekşii ıımmm öyle lezzetli oluyor
tereyağı
köy peyniri
isticem
teyzoşdan da yeşil zeytin ve sızma zeytinyağı
karatay kitaplarin dada migrene iyi geldigi yaziyor buda senin sayende onaylanmis oldu:)baş ağrısı demişken aklıma bişey geldi yazmak istiyorum :
normalde benim migrenim var,beni bazen öyle kötü yaparki,uyurum ama sabah kalktığımda hala devam eder,hatta bazı günler sabah uyanırım ağrı başlar bilirim o günün benim için ne kadar çekilmez ve işkence dolu olduğunu...
15 gündür dikkatimi çeken,o kadar koşturmaca yorgunluk ...vs varken bile 1 kez dahi başım ağrımadı
bırakın baş ağrısını sabahın köründe kalkıyorum geceye kadar ayaktayım,malum trafik yol okul ders sınav ödev kalabalığının içinde yok oluyorum ama bende 1 gram halsizlik sıkıntı stres yok
bunu gerçekten karataya bağlıyorum
Sana da gecmis olsun canimgece nobetteydık ateşten dolayı doğru durust uyumadım.. dünden de cok ama cok yorgundum.. bugun bedenımın acıdığını hıssedıyorum resmen.. kuzey aksama doğru uyudu.. ben de uyurum dedım.. ama atesı cıktı bı ara.. sonra ındı.. rahat uyuyamadı.. ben gene tetıkte nöbette.. bır tane soğuk algınlığı ılacı ıctım.. cıddı kırıklık var.. hıssedıyorum.. bı tatsızlık olmadan kendımde atlatsam harıka olur.
.aramizda en kucuk sensin en buyuk canan hanim sonra ben varim,,,benim ortanca cocugum seninle yasit ,,,,:),,,,Hııı, sorduğum iyi oldu, çok teşekkür ederim ablacımm :)
Bu arada ben 22 yaşındayım, benden büyükünüz sanırım hepiniz, bunu düşünerek abla diyorum herkese ama rahatsız olan varsa söylesin :) kimseyi kırmak istemem
sorma vallaOhh senin tuzun kuru
karatay kitaplarin dada migrene iyi geldigi yaziyor buda senin sayende onaylanmis oldu:)
Sana da gecmis olsun canim
.aramizda en kucuk sensin en buyuk canan hanim sonra ben varim,,,benim ortanca cocugum seninle yasit ,,,,:),,,,
benden bugünlük bu kadar
herkese iyi geceler :) kendinize iyi bakın hayatın tadını doya doya yaşayın,bol leptinli gecelerrr
Gozunaydin minicik kalbi anne ben buradayim diye atmaya baslamis,,,erken atmis massallah ,,,benim kizlarda da erken atmistiIyi akşamlar :)
Bu gün saç maske vs derken hep bakim konusulmus... benim dip boyam feci gelmişti ve haftaya boyatmam gerekiyordu :) kaldım öyleeee ama çok kötü görünüyor karamel dipleri siyah .amonyaksiz boya ile ilk aylarda boyanabiliyor mu bilen var mi? Artik bebek dogana kadar karamel hayal de bari çok renkliligimi giderebilsem
Bu arada biz doktordan geldik biraz önce saçımi da soracaktim unuttum..Çünkü ultrason muayenesine çok şaşırdım. .bebegin kalp atislarini gördük hiic beklemiyordum çok şaşırdık cokta sevindik..hafta içi tahlil vereceğim 2 hafta sonra bir daha bakılacak bebişe ..bolca balık yememi incir ve cevizi eksik etmememi tenbihledi doktorum
Geleyim yediklerime bu gün midem çok kötüydü
sabah bol baharatli 1 yumurtayla kkk
aksam yesil fasulye kavurdum 1.5 tabak ondan yedim sadece
dr dan gelincede kuru üzüm ve 1 incir
Spor 40 dk yürüdüm normal tempoda
Su yine az canim istemiyor
Herkese iyi hafta sonları:)
Benim kucuk kiz 16 yasinda 70 kg hala bogusmaya baslamadi karaay ci annesi olmasina ragmenBu genç yaşında kilolarda boğuşuyorumne çocuk doğurdum ne bişey, ama işte....
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum, çok kararlıyım, karatay'a uymayan herşeyi tereddütsüz atıyorum hayatımdan :)
Ehliyetin hayirli olsun canim,allah arabayi kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsinslm kızlar bugünde balkonu düzenledim toparladım
bu yüzden işlenirken öğle yemeği yiyemedim onun yerine bir avuç ceviz ve 1.5 su bardağı süt içtim
akşama yoğurtlu buğday çorbası, azıcık mantar sote (1.5 yemek kaşığı kadar), 2 ufak biber dolması (bulgurlu) ve 1 kase yoğurt yedim ha bi de 3 tane salatalık turşusu yedim (kendim yapmıştım)
geçenlerde ehliyet aldım. kayınpederim ıslatmamız lazım demişti. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana
teşekkür ederim cnm
yarından itibaren bende başlayayım
geçmiş olsun cnm
kuzey kaç yaşında ya da kaç aylık ?
Benim kucuk kiz 16 yasinda 70 kg hala bogusmaya baslamadi karaay ci annesi olmasina ragmen
Sağol Ablamm.
Hepiniz ne tatlı ne sıcakkanlı insanlarsınız ya :) bir sürü yeni ablam oldu ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?