Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim muz 1 yumurta yerine geçiyor diye biliyorum. Diğer yumurtayi sormustum ben o saatte de nasil ugrasacaksin yumurtayla istersen aksamdan haşla sabaha zamanini almaz kedi öyle yapıyordu. .tavuk disarda yediysen muhtemelen özgür degildirler..dışarıda kirmizi et tercih ediyorum ben

Özgür olmayan tavuklar kilo vermeyi çok mu engelliyor?

Ben tavuğa bayılıyorum, ama doğal tavuk bulunmuyor her yerde tavuk yiyemeyecek miyim bu durumda

ooff sorma yaaa yataktan bi çıkışım vardı isyaann ediyorduumm uyumaaakk istiyorruumm diye
allahtan yarın tatil ve ben uyuycam aksilik yaa yarın da 5 de uyanırım
neysee işin özü şu kii uyur gezer gibi mutfağa girdim ama tabi ben kalkıp kendime gelene kadar 10 dakka geçmiş tabi o arada mutfakta suyumu içtim ne yesem diye bakındım en iyisi dedim muz ben zaten 2 yumurta yiyemiyorum midem kaldırmıyor maalesef
bi de ben sıcak yemeyi seviyorum akşamdan olanı hayatta yiyemem
yaa bugün kurs çıkışı bi yerde köy tavuğu gelmiştir diyordu acaba o özgür olanlar mı :26::26:

Supersin sen bu kararlilikla zaten kilo vermiş say kendini..karatay insani sıkmayan aclik krizlerine sokmayan bi beslenme şekli kacamak yapmaya ihtiyaç duymuyor insan ee birde bu kararlilikla hedefine kısa zamanda ulasirsin..karatay'a devam edersende kilo almazsın bir daha

Gerçekten normal zamandan daha çok doyuyorum ve daha uzun süre idare ediyor beni. Şaşırıyorum, ve mutlu oluyorum :) ben karatay'ı yaşam tarzı haline getirmek istiyorum ablacım. Hem cildim hem zihnim hem yaşam tarzım düzene girmiş olur böylece :)

Özgür olmayan tavuklar kilo vermeyi çok mu engelliyor?

Ben tavuğa bayılıyorum, ama doğal tavuk bulunmuyor her yerde tavuk yiyemeyecek miyim bu durumda

Canim kilo vermeye engel demeyelim de o kadar sagliksiz ki o yüzden yemiyoruz..hazir yem verilerek sıkış sıkış kumeslerde hareket etmeden kas tutmadan 40 günde buyutulup kesiliyor ve bazı ilaclara asilara antibiyotik lere maruz kalıyorlar doğal olarak biz de maruz kaliyoruz...

Özgür tavuk satan firmalar var canim arastirabilirsin netten ve gönül rahatlığıyla bol bol yiyebilirsin

Haklısın ablacım, ilk fırsatta araştırıp onlardan yiyeceğim :) o zamana kadar da tavuğa ara vereceğim. madem bi karar aldım, dört dörtlük olmalı ki verilen emeğe değsin :)

Canim öyle her özgür tavuga ve özgür yumurtaya guvenmiyoruz..bakanlıktan onayli ambalajli ürünleri yada tanidik bildik köylüleri yetistiricileri tercih ediyoruz

Canim öyle her özgür tavuga ve özgür yumurtaya guvenmiyoruz..bakanlıktan onayli ambalajli ürünleri yada tanidik bildik köylüleri yetistiricileri tercih ediyoruz
bende emin olamadım ya
zaten diyorm anane senden bu yıl köy yoğurdu ki ekşi mi ekşii ıımmm öyle lezzetli oluyor
tereyağı
köy peyniri
isticem
teyzoşdan da yeşil zeytin ve sızma zeytinyağı

bende emin olamadım ya
zaten diyorm anane senden bu yıl köy yoğurdu ki ekşi mi ekşii ıımmm öyle lezzetli oluyor
tereyağı
köy peyniri
isticem
teyzoşdan da yeşil zeytin ve sızma zeytinyağı
Ohh senin tuzun kuru

karatay kitaplarin dada migrene iyi geldigi yaziyor buda senin sayende onaylanmis oldu:)

Sana da gecmis olsun canim
.aramizda en kucuk sensin en buyuk canan hanim sonra ben varim,,,benim ortanca cocugum seninle yasit ,,,,:),,,,

Sana da gecmis olsun canim
.aramizda en kucuk sensin en buyuk canan hanim sonra ben varim,,,benim ortanca cocugum seninle yasit ,,,,:),,,,

Sağol Ablamm.
Hepiniz ne tatlı ne sıcakkanlı insanlarsınız ya :) bir sürü yeni ablam oldu ne güzel :)

benden bugünlük bu kadar
herkese iyi geceler :) kendinize iyi bakın hayatın tadını doya doya yaşayın,bol leptinli gecelerrr

Gozunaydin minicik kalbi anne ben buradayim diye atmaya baslamis,,,erken atmis massallah ,,,benim kizlarda da erken atmisti

Benim kucuk kiz 16 yasinda 70 kg hala bogusmaya baslamadi karaay ci annesi olmasina ragmen
Ehliyetin hayirli olsun canim,allah arabayi kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…