Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bana evrim de lütfen :) canın ne ıstıyorsa onu soyle.. buradaki ınsanlar artık bunları aşmış insanlar.. için rahat olsun.

amonyaksız boyaları kulalnabılırsın..

benden sana naçizane tavsıye.. suyu ne kadar cok ıcersen.. plesenta ıcınde evladın o kadar temız bır su ıcınde büyür.. daha ıyı gelısır.. daha sağlıklı olur.. Kuzey dogdugunda yıkanmadı bıle.. o kadar dıyeyım sana.. günde 3.5 lıtre su ıctım.. bu benım gorevımdı.. şişem vardı, ve onu olculu bır sekılde ıcıyordum. Dısarıdan yemek yemeye dıkkat et, kesınlıkle besın zehırlenmesıne maruz kalmaman gereklı, tehlıkelı.. dışarıdan tavuk yeme lütfen, en tehlıkelısı o. zaten karataycısın.. ısın daha kolay.. sakatatlardan uzak dur lıutfen (sucuk,fume,sosıs..) baharatı ılerıkı zamanlarda azaltmanı tavsıye ederım.. yedıgın hersey plesentaya geçecek.. bebekler baharatlardan hoşlanmaz :) hamılelık benım ıcın hayatımın en onemlı tezı ıdı.. cok okudum, cok calıstım dersime.. kUZEY I sağlıklı bır sekılde dünyaya getirmek ıcın elımden gelenın fazlası yaptım.. alnımıın akı ıle çıktım cok sukur.. aklına takıldıkça sor.. hatırlayabıldıgım kadarı ıle cevaplarım sana.

Kuzey 4.5 yasında.. teşekkür ederım arkadaşım.. ehlıyetın hayırlı olsun.

şaşırmanın sonu yok.. yasaıdıgımız surece sasıracagız maalesef.. ınsana hersey yakışıyor.. su nane yağını bır de ben alayım.. o ılacı sana tavsıye ederım.. cüzdanında tası.. o kadar elım ayağımdır benım.

demek kı kafanda bıtırmıssın işi.. artık bundan sonra işin cok kolay.

ıyıgeceler arkadaşlarım.. Allah rahatlık versin.. yarın da size kavusabılmek dılegı ıle.

Canim sana da iyi geceler allah rahatlik versin. .tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. .. 3 gebeligim bile olsa insan tekrar tekrar okuyup hatırlama ihtiyaci duyuyor..o yuzden hatirladiginiz dogru bildiginiz seyleri paylasirsaniz cok sevinirim..ilk gebeligimde dr'um beni dogumdan sonra asistani olarak almak istedi o kadar calismisim bende dersime:) ama zaten anne olacak olan herkesin iyi arastirip okumasi gerek diye düşünüyorum

Çok şükür karatay'a alıştım özümsedim inşallah karatay sayesinde hem saglikli bebek dünyaya getiririm hem de az kilo alirim..

Su konusunda haklısın icmeliyim ama fazlasi da zararli iyi dengelemek lazim..sen de bilirsin ki hem anne bobregine zarar hemde amniyon sivisinin artma riski var..benim şu an bulanti baslangici olduğu için canim istemiyor. Bu gün bi şişeye limon sıktım daha iyi ictim sanirim bi müddet limonla fazla samimi olacagim..

Benim için o kadar uğraşıp yazmış, bir sürü tavsiyede bulunmussun allah razı olsun canim

bana evrim de lütfen :) canın ne ıstıyorsa onu soyle.. buradaki ınsanlar artık bunları aşmış insanlar.. için rahat ...

tamamdır Evrim :)

Kendime hedef belirlemek istiyorum;
Bu sabah 64,9'u gördüm;
Nisan sonuna kadar 61 olabilir miyim sizce?

Sporunu duzenli yaparsan ve hic kacamak yapmazsan gorebilirsin canim

Harikaaaa :)
Daha yeni olduğum için bilmediğim noktalar var, bilmeden yaptığım yanlışlar olmadığı sürece kaçamak yapmayacağıma eminim :)

Bi spor eklemem lazım listeme, ona da okula ve staja giderken yürümek için yolumu uzatarak başlayacağım :)

Ben yatayım ablacım,
Iyi geceler, öpüyorum :*

Son düzenleme:

Yurumek en iyi spor hem onu yparsin hem de kedi sana evde yapabilecegin sporlari yazar,,,,,sana da iyi geceler canim

Tüm ülkemize huzurla gelecek bir pazar gününe günaydınlar :) başım hala ağrıyor ama sinüzitim olduğunu çözdüm çünkü şu an solum ağrıyor tıkalı tarafım😀

Sabah 09:30 1 yumurta+peynir+3ceviz+1zeytin+maydonoz+1muz+2çay

mydenız.. cok pardon arkadaşım.. ben nedense ılk gebelıgın dıye hatırladım.. bu ara yenı haber alan arkadaşlarla karıstrıdım kusura bakma.. 3. hamılelıgı olan ınsanlara söylenecek sözler degıl.. uzgunum. dun de kafam cok yerınde degıldı herhalde..

hamılleıkte 3.5 lıtre suyu bana doktorum soylemıstı.. 4 litreden sonrası tehlıkelı dıye bılıyorum ben hep.. sonuçta herkes kendını daha ıyı bılır.. yıne de kusura bakma olur mu?

tamamdır Evrim :)

Kendime hedef belirlemek istiyorum;
Bu sabah 64,9'u gördüm;
Nisan sonuna kadar 61 olabilir miyim sizce?

hayde hayde verırsın.. ama Gul abla da demıs ıste.. spor sart be sart.. onsuz olmuyor maalesef.

hala bas ağrısı.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. amin..

Aaa neden öyle diyorsun canim ya ne kusuru 1 de olsa 3 te olsa insan tekrar tekrar hatirlama ihtiyacı duyuyor..hem bilgi bi deniz misali insan her şeyi bilemiyor malesef. .benim bilmedigimi ilk gebeligi olan kişi bilebilir..ki cevremde 3 gebelik yasayip hic bir sey bilmeyen insanlarda var...bilgiye her zaman aç ve acigim lütfen öyle söyleme üzülürüm💖

Su meselesinde 2. gebelikte drum son aylarda kontrol ederek azalt yada arttir demişti. Sivinin azalmasından korkuyorduk..onun dışında zaten çok su icen bi insanım ama şu ara azz yani 2 lt anca.. bi 1 lt daha zorlamaliyim

Gozunaydin minicik kalbi anne ben buradayim diye atmaya baslamis,,,erken atmis massallah ,,,benim kizlarda da erken atmisti

Sağol ablam ,evet ya annesinin kalbine bi sıcaklık yayildi kalp atışını görünce.. maşallah senin kızlar da erkenden haber vermişler sana..mesaj alindi ablam hayirlisi

tünaydın canım,,,inşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…