Tesekkurler canim,,pofuda sende sicakkanlisin hemen kaynastiniz bizlerle:)
çok büyük bir fırsatı tepiyor, inşallah tez zamanda size ayak uydurmaya başlar.
Insallah,,,,hep basliyor yatili misafir gelince bitiriyor:)
Hııı, sorduğum iyi oldu, çok teşekkür ederim ablacımm :)
Bu arada ben 22 yaşındayım, benden büyükünüz sanırım hepiniz, bunu düşünerek abla diyorum herkese ama rahatsız olan varsa söylesin :) kimseyi kırmak istemem
Iyi akşamlar :)
Bu gün saç maske vs derken hep bakim konusulmus... benim dip boyam feci gelmişti ve haftaya boyatmam gerekiyordu :) kaldım öyleeee ama çok kötü görünüyor karamel dipleri siyah .amonyaksiz boya ile ilk aylarda boyanabiliyor mu bilen var mi? Artik bebek dogana kadar karamel hayal de bari çok renkliligimi giderebilsem
Bu arada biz doktordan geldik biraz önce saçımi da soracaktim unuttum..Çünkü ultrason muayenesine çok şaşırdım. .bebegin kalp atislarini gördük hiic beklemiyordum çok şaşırdık cokta sevindik..hafta içi tahlil vereceğim 2 hafta sonra bir daha bakılacak bebişe ..bolca balık yememi incir ve cevizi eksik etmememi tenbihledi doktorum
Geleyim yediklerime bu gün midem çok kötüydü
sabah bol baharatli 1 yumurtayla kkk
aksam yesil fasulye kavurdum 1.5 tabak ondan yedim sadece
dr dan gelincede kuru üzüm ve 1 incir
Spor 40 dk yürüdüm normal tempoda
Su yine az canim istemiyor
Herkese iyi hafta sonları:)
slm kızlar bugünde balkonu düzenledim toparladım
bu yüzden işlenirken öğle yemeği yiyemedim onun yerine bir avuç ceviz ve 1.5 su bardağı süt içtim
akşama yoğurtlu buğday çorbası, azıcık mantar sote (1.5 yemek kaşığı kadar), 2 ufak biber dolması (bulgurlu) ve 1 kase yoğurt yedim ha bi de 3 tane salatalık turşusu yedim (kendim yapmıştım)
geçenlerde ehliyet aldım. kayınpederim ıslatmamız lazım demişti. yarın oy kullandıktan sonra onlara gitcez.
annem bana geldiğinde kalburabastı getirmişti (kurabiye olarak) kenarda duruyordu. şimdi onları şerbetledim yarın götürcem
evden ve aklımdan çıksınlar istedim. orada da yemicem zaten kayınvalidem artık sağlıklı beslendiğimi biliyor karışmıyor bana
teşekkür ederim cnm
yarından itibaren bende başlayayım
geçmiş olsun cnm
kuzey kaç yaşında ya da kaç aylık ?
Bu nane yağından almak şart oldu:)
O ilaçtan yok evde canım... Çok tatlısın yanaklarından mıncırıyorum mucuk mucuk
Bir de canım sıkıldı bir şeylere ... Hayatta kime güvenicez artık şaşırdım... Samimiyetsiz insanlardan nefret ediyorum ... Bir davranışda bulunup sonra 40 kere özür dileyene kadar hiç yapma daha haysiyetli...
Bu genç yaşında kilolarda boğuşuyorumne çocuk doğurdum ne bişey, ama işte....
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum, çok kararlıyım, karatay'a uymayan herşeyi tereddütsüz atıyorum hayatımdan :)
Sana da iyi geceler canimıyıgeceler arkadaşlarım.. Allah rahatlık versin.. yarın da size kavusabılmek dılegı ıle.
ıyıgeceler arkadaşlarım.. Allah rahatlık versin.. yarın da size kavusabılmek dılegı ıle.
bana evrim de lütfen :) canın ne ıstıyorsa onu soyle.. buradaki ınsanlar artık bunları aşmış insanlar.. için rahat ...
tamamdır Evrim :)
Kendime hedef belirlemek istiyorum;
Bu sabah 64,9'u gördüm;
Nisan sonuna kadar 61 olabilir miyim sizce?
Sporunu duzenli yaparsan ve hic kacamak yapmazsan gorebilirsin canim
Harikaaaa :)
Daha yeni olduğum için bilmediğim noktalar var, bilmeden yaptığım yanlışlar olmadığı sürece kaçamak yapmayacağıma eminim :)
Bi spor eklemem lazım listeme, ona da okula ve staja giderken yürümek için yolumu uzatarak başlayacağım :)
Ben yatayım ablacım,
Iyi geceler, öpüyorum :*
Canim sana da iyi geceler allah rahatlik versin. .tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. .. 3 gebeligim bile olsa insan tekrar tekrar okuyup hatırlama ihtiyaci duyuyor..o yuzden hatirladiginiz dogru bildiginiz seyleri paylasirsaniz cok sevinirim..ilk gebeligimde dr'um beni dogumdan sonra asistani olarak almak istedi o kadar calismisim bende dersime:) ama zaten anne olacak olan herkesin iyi arastirip okumasi gerek diye düşünüyorum
Çok şükür karatay'a alıştım özümsedim inşallah karatay sayesinde hem saglikli bebek dünyaya getiririm hem de az kilo alirim..
Su konusunda haklısın icmeliyim ama fazlasi da zararli iyi dengelemek lazim..sen de bilirsin ki hem anne bobregine zarar hemde amniyon sivisinin artma riski var..benim şu an bulanti baslangici olduğu için canim istemiyor. Bu gün bi şişeye limon sıktım daha iyi ictim sanirim bi müddet limonla fazla samimi olacagim..
Benim için o kadar uğraşıp yazmış, bir sürü tavsiyede bulunmussun allah razı olsun canim
tamamdır Evrim :)
Kendime hedef belirlemek istiyorum;
Bu sabah 64,9'u gördüm;
Nisan sonuna kadar 61 olabilir miyim sizce?
Tüm ülkemize huzurla gelecek bir pazar gününe günaydınlar :) başım hala ağrıyor ama sinüzitim olduğunu çözdüm çünkü şu an solum ağrıyor tıkalı tarafım😀
Sabah 09:30 1 yumurta+peynir+3ceviz+1zeytin+maydonoz+1muz+2çay
mydenız.. cok pardon arkadaşım.. ben nedense ılk gebelıgın dıye hatırladım.. bu ara yenı haber alan arkadaşlarla karıstrıdım kusura bakma.. 3. hamılelıgı olan ınsanlara söylenecek sözler degıl.. uzgunum. dun de kafam cok yerınde degıldı herhalde..
hamılleıkte 3.5 lıtre suyu bana doktorum soylemıstı.. 4 litreden sonrası tehlıkelı dıye bılıyorum ben hep.. sonuçta herkes kendını daha ıyı bılır.. yıne de kusura bakma olur mu?
hayde hayde verırsın.. ama Gul abla da demıs ıste.. spor sart be sart.. onsuz olmuyor maalesef.
hala bas ağrısı.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. amin..
Gozunaydin minicik kalbi anne ben buradayim diye atmaya baslamis,,,erken atmis massallah ,,,benim kizlarda da erken atmisti
Tüm ülkemize huzurla gelecek bir pazar gününe günaydınlar :) başım hala ağrıyor ama sinüzitim olduğunu çözdüm çünkü şu an solum ağrıyor tıkalı tarafım😀
Sabah 09:30 1 yumurta+peynir+3ceviz+1zeytin+maydonoz+1muz+2çay
Tesekkurler canim,,pofuda sende sicakkanlisin hemen kaynastiniz bizlerle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?