sabah: 10: 00 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su
11:00 KKK
ara: kahve
19:00 mercimek köfte + marul + kefir + tursu
Iyi akşamlar :)
Bu gün saç maske vs derken hep bakim konusulmus... benim dip boyam feci gelmişti ve haftaya boyatmam gerekiyordu :) kaldım öyleeee ama çok kötü görünüyor karamel dipleri siyah .amonyaksiz boya ile ilk aylarda boyanabiliyor mu bilen var mi? Artik bebek dogana kadar karamel hayal de bari çok renkliligimi giderebilsem
Bu arada biz doktordan geldik biraz önce saçımi da soracaktim unuttum..Çünkü ultrason muayenesine çok şaşırdım. .bebegin kalp atislarini gördük hiic beklemiyordum çok şaşırdık cokta sevindik..hafta içi tahlil vereceğim 2 hafta sonra bir daha bakılacak bebişe ..bolca balık yememi incir ve cevizi eksik etmememi tenbihledi doktorum
Geleyim yediklerime bu gün midem çok kötüydü
sabah bol baharatli 1 yumurtayla kkk
aksam yesil fasulye kavurdum 1.5 tabak ondan yedim sadece
dr dan gelincede kuru üzüm ve 1 incir
Spor 40 dk yürüdüm normal tempoda
Su yine az canim istemiyor
Herkese iyi hafta sonları:)
Gerçekten normal zamandan daha çok doyuyorum ve daha uzun süre idare ediyor beni. Şaşırıyorum, ve mutlu oluyorum :) ben karatay'ı yaşam tarzı haline getirmek istiyorum ablacım. Hem cildim hem zihnim hem yaşam tarzım düzene girmiş olur böylece :)
cildim muthis degisti benim.. resmen parliyor. benim cocukluk arkadasim yapti karatayi yazin ve 10kgya yakin Verdi 2 cocuk annesi sunnet ettirecekti ;cocuklarin dugunu oncesi sanki estetik olmus gibi hem cildi degisti hem bedeni.. yani cildi okadar parladiki ..simdi benimkide ona benzemeye basladi ..seninkide degisir yakinda merak etme
Oyy çok iyi ya!
Böyle şeyler duydukça kararlılığım artıyor. Şuan karşımda annemler börek çörek yiyor, benim canım bile çekmiyor :)
Sağol ablam ,evet ya annesinin kalbine bi sıcaklık yayildi kalp atışını görünce.. maşallah senin kızlar da erkenden haber vermişler sana..mesaj alindi ablam hayirlisi
herkese merhabaaa :)
güzel bi gün olsun hepimize
benim annemde sabah yapmış yufkadan börek
banada yağsız yapmış!!!!
dedim asla ağzıma sürmem hiç de cnm istemedi
yaşasın karatay
canın iyiki istememiş,,,yağsızda olsa yufkada un var yasaklar arasında ,,,,
herşeyi yediğimden midir bilmiyorum cnm gerçekten hiç istemiyor artık
mesela erkek arkadaşımla dışarda ne yiyelim diyoruz o döner yiyelim diyor bende yok ya diyorum ekmek yemiyorum hatta sırf ben ekmek tarzı yemiyorum diye çiğköfte aldırdı bol marul maydonoz yanına da ayrano da şaşırıyor sen bunla doyuyomusun diye
dünde ağzıma baklava sokmaya çalıştı yok yemiyorum dedim ısrar etti hayır dedim gitti kendi yedi odun kafa
menümü yazayım
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
menemen
şekersiz çay
zeytin
1 çay bardağı çiğ badem+ayçekirdeği
peynir
öğlen:
1 tabak sulu köfte
2 bardak ayran
akşam:
1 lahmacun
salata
su: 2.5+ olmuştur
spor: 30 dakka yürüyüş
menülerin iyi sabaha yeşillik eklemen lazım
ayy bende diyorum bişey yazmayı unuttum
kahvaltıda ayrıca marul+salatalık+maydanoz+kırmızı bibervardı :26::26:
Fazlasıyla geciktim yine; bir haftasonu klasiği olarak;
15.00 gibi,
Sağlam bir klasik karatay kahvaltısı yaptım.
(2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, avuç içinden daha az miktarda peynir, bolca yeşillik, ceviz, bir gün kurusu, meyve çayı)
4-5 saat girmesini beklediğimde saat geç oluyor. Akşamı yoğurt ve bol limonlu yeşillikle geçirsem sıkıntı olmaz dimi?
Hııı, tamam ablacım. Teşekkür ederimm.
5 saat sonra saat 8 olur o 7.30 --8 arası yemek yiyebilirsin,,,tek yoğurtla gece acıkırsın onun için yanında bişeyler de ye
Afiyet olsun ablacım :)Kizimla AVM ye geldik, basbasa yemek yiyelim dedim o iskender aldi ben lahmacun:)...onun biberini ve yogurdunu da ben yedim...:)
Aaa neden öyle diyorsun canim ya ne kusuru 1 de olsa 3 te olsa insan tekrar tekrar hatirlama ihtiyacı duyuyor..hem bilgi bi deniz misali insan her şeyi bilemiyor malesef. .benim bilmedigimi ilk gebeligi olan kişi bilebilir..ki cevremde 3 gebelik yasayip hic bir sey bilmeyen insanlarda var...bilgiye her zaman aç ve acigim lütfen öyle söyleme üzülürüm💖
Su meselesinde 2. gebelikte drum son aylarda kontrol ederek azalt yada arttir demişti. Sivinin azalmasından korkuyorduk..onun dışında zaten çok su icen bi insanım ama şu ara azz yani 2 lt anca..bi 1 lt daha zorlamaliyim
Eki Görüntüle 1044405
....................
cildim muthis degisti benim.. resmen parliyor. benim cocukluk arkadasim yapti karatayi yazin ve 10kgya yakin Verdi 2 cocuk annesi sunnet ettirecekti ;cocuklarin dugunu oncesi sanki estetik olmus gibi hem cildi degisti hem bedeni.. yani cildi okadar parladiki ..simdi benimkide ona benzemeye basladi ..seninkide degisir yakinda merak etme
herşeyi yediğimden midir bilmiyorum cnm gerçekten hiç istemiyor artık
mesela erkek arkadaşımla dışarda ne yiyelim diyoruz o döner yiyelim diyor bende yok ya diyorum ekmek yemiyorum hatta sırf ben ekmek tarzı yemiyorum diye çiğköfte aldırdı bol marul maydonoz yanına da ayrano da şaşırıyor sen bunla doyuyomusun diye
dünde ağzıma baklava sokmaya çalıştı yok yemiyorum dedim ısrar etti hayır dedim gitti kendi yedi odun kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?