Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah: 10: 00 karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

11:00 KKK

ara: kahve

19:00 mercimek köfte + marul + kefir + tursu

cok basarili

hadi gozunuz aydin cok sevindim..kalp atislarini duyunca kabulleniyor insan zaten.. guzel guzel beslen aklinda kalmasin hicbirsey.. ben zaten senin cok kilo alacagini dusunmuyorum cunku gayet saglikli besleniyorsun.. sacboysasi konusundada bitkisel boyalarla boyanabiliyor benim bildigim ama ilk 3 ay dahilmi onu arastirmak gerek...

cildim muthis degisti benim.. resmen parliyor. benim cocukluk arkadasim yapti karatayi yazin ve 10kgya yakin Verdi 2 cocuk annesi sunnet ettirecekti ;cocuklarin dugunu oncesi sanki estetik olmus gibi hem cildi degisti hem bedeni.. yani cildi okadar parladiki ..simdi benimkide ona benzemeye basladi ..seninkide degisir yakinda merak etme

Oyy çok iyi ya!
Böyle şeyler duydukça kararlılığım artıyor. Şuan karşımda annemler börek çörek yiyor, benim canım bile çekmiyor :)

Oyy çok iyi ya!
Böyle şeyler duydukça kararlılığım artıyor. Şuan karşımda annemler börek çörek yiyor, benim canım bile çekmiyor :)

benim annemde sabah yapmış yufkadan börek
banada yağsız yapmış!!!!
dedim asla ağzıma sürmem hiç de cnm istemedi
yaşasın karatay

canın iyiki istememiş,,,yağsızda olsa yufkada un var yasaklar arasında ,,,,

herşeyi yediğimden midir bilmiyorum cnm gerçekten hiç istemiyor artık
mesela erkek arkadaşımla dışarda ne yiyelim diyoruz o döner yiyelim diyor bende yok ya diyorum ekmek yemiyorum hatta sırf ben ekmek tarzı yemiyorum diye çiğköfte aldırdı bol marul maydonoz yanına da ayran o da şaşırıyor sen bunla doyuyomusun diye
dünde ağzıma baklava sokmaya çalıştı yok yemiyorum dedim ısrar etti hayır dedim gitti kendi yedi odun kafa

menümü yazayım

sabah 1 bardak su

kahvaltı:
menemen
şekersiz çay
zeytin
1 çay bardağı çiğ badem+ayçekirdeği
peynir

öğlen:
1 tabak sulu köfte
2 bardak ayran

akşam:
1 lahmacun
salata

su: 2.5+ olmuştur
spor: 30 dakka yürüyüş

döner yiyebilirsin ama ekmeksiz

menülerin iyi sabaha yeşillik eklemen lazım

Fazlasıyla geciktim yine; bir haftasonu klasiği olarak;

15.00 gibi,
Sağlam bir klasik karatay kahvaltısı yaptım.
(2 haşlanmış yumurta, 10 zeytin, avuç içinden daha az miktarda peynir, bolca yeşillik, ceviz, bir gün kurusu, meyve çayı)

4-5 saat girmesini beklediğimde saat geç oluyor. Akşamı yoğurt ve bol limonlu yeşillikle geçirsem sıkıntı olmaz dimi?

ayy bende diyorum bişey yazmayı unuttum
kahvaltıda ayrıca marul+salatalık+maydanoz+kırmızı bibervardı :26::26:

5 saat sonra saat 8 olur o 7.30 --8 arası yemek yiyebilirsin,,,tek yoğurtla gece acıkırsın onun için yanında bişeyler de ye

Kizimla AVM ye geldik, basbasa yemek yiyelim dedim o iskender aldi ben lahmacun:)...onun biberini ve yogurdunu da ben yedim...:)

Kizimla AVM ye geldik, basbasa yemek yiyelim dedim o iskender aldi ben lahmacun:)...onun biberini ve yogurdunu da ben yedim...:)
Afiyet olsun ablacım :)
Bize iskender yasak mı? pidesiz olmak şartıyla sadece etini yiyebiliyor muyuz?

Bu arada akşam yemeğimi yedim;
4 tane çiğ köfte, 2 yemek kaşığı kadar yoğurt, bol roka ve marul

gün içinde de, 70 squat yaptım, günü tamamladım.

canım türk kahvesi istiyor, ilerleyen saatlerde yani en az iki saat sonra falan şekersiz bir türk kahvesi içerim sanırım :)

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese.. kaç gündür yokum malesef.. topikte hastalarımız var geçmiiş olsunn... mydenizcim sende bebişinn ilk kalp atışlarını duymuşsun çok mutlu oldum sağlıkla dünyaya gelsin inşallah..
Benim menülerim kaçamaksız devam etmekte... sadece 2gündür sporumu yapamıyorum dizim ağrıyor
Sadece tibetimi yapabiliyorum...
Öpüyorum hepinizi...

Iyi akşamlar kızlar

Sabah 09:30 1 yumurta+peynir+2 zeytin+3 ceviz+maydonoz+1 muz

14:30 kıyma kebap+soğan+ayran

19:00 tarçınlı süt

Spor 30 dk tempolu yürüyüş

Shred 2/10 (tuhaftır ölçülerim değişmemiş)

150 squat

merhaba arkadaşlar :) aranıza yeni katıldım :) geçen yıl dukan ile 12 kg verdim ancak daha sonra geri aldım dikkatsizlik ve koruma güç v.s. yapmadığım için yeniden üstelik annemle karataya başladık şimdi :) çarşambadan beri yapıyoruz :) 69.1 ile başladım bu sabah 67.1 çıktım :) inanmakta güçlük çekiyorum :) annem maalesefki uyar gibi yapıyor tam uymuyor. çikolataya yada kendine ikram edilenlere hayır diyemiyor falan ama en azından bana destek oluyor :) edefim mayıs 18 de 6 kg civarında olmak düğünümüz var kuzenim evleniyor hiç bir zaman zayıf olmadım ve kuzenimle hep! kıyaslandım bu yüzden sporada ağırlık vererek hem zayıflamak hemde o lafları onların ağzına tıkamak istiyorum beni gördüklerinde ağızları açık kalsın istiyorum :) bu arada bursalıyım 23 yaşındayım :)

tereciye tere satmak gıbı oldu dıye duşundum.. yıne de nazık açıklaman ıcın teşekkür ederım.. cok zarıfsın.

love you..

aynen.. aynen.. aynen.. saclarım bıle parladı benım.. bugun arkadaşımda ıdım.. o da aynı soruyu sordu.. ne yapıyorsun yüzüne.. sağlıklı besleniyorum dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…