Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sabah: 9: 30 bır bardak lımonlu su+ıkı bardak ılık su + yarım portakal..

11:00 KKK

Ara: ara öğün yapmadım, ıhtıyac hıssetmedım.

Aksam: 20:00 balık+salata+bir bardak salgam suyu+helva + antioksidan

hosgeldın arkadaşım.. bundan sonra sağlıklı yasamak ıstıyorum dersen, karatay sana daha da cok yardımcı olur.. en azından kalıcı olur.. hep fit.. hep güzel kalırsın.. naçizane tavsıye.

hosgeldın arkadaşım.. bundan sonra sağlıklı yasamak ıstıyorum dersen, karatay sana daha da cok yardımcı olur.. en azından kalıcı olur.. hep fit.. hep güzel kalırsın.. naçizane tavsıye.

ahhh inşalllaaahhh :) tabikide amacım öncelikle sağlıklı yaşamak zaten diyet bitmeyecek yani istediğim kiloya insem bile hala devam edeceğim karataya :)

Yapayım bari bende ,madem incir de yemem gerekiyor canim istemisken yiyeyim.aylardir kendimi tutuyorum hedefe ulaşıp oyle yiyecektim ama neyse..cidden çok güzel görünüyorlar eline sağlık
Teşekkür ederim, aşure sevenlerde yapabilir. Bazen tadı aşureyi andırıyor, arkadaşıma götürdüm çok sevdi tadını, aşuremsi bir tadı var dedi. Aynı şeyi ben de düşünmüştüm. Komşu da beğenmiş. Üzerine badem koydum, sanki cevizden daha çok yakıştı, tarçın olmazsa olmaz zaten.

Canim gecmis olsun nane yağı dün aksam diriltti resmen beni:) tüm gün başağrısı çektim. Akşam eve gelince basimi ve boynumu ovdum müthiş rahatladim
Acaba diz ağrılarına da iyi gelir mi, bir deneyeyim dizlerime.

Aşure yi çok severim ve bu sene gözüm kalmıştı resmen:) bana özelden gonderdigin bloktaki tarife göre mi yaptın. .badem ceviz ben ikisini de koyarım cok severim tatlida kuruyemişi

Sağol canim benim, amin inşallah..evet bir kac gündür yoksun hastalik falan olmasinda gerisi sorun değil. .dizine yüklenme canim ya jill mahvediyor insani cidden

Ben de öpüyorum

Iyi aksamlar selen, senin gibi hedefine ulasan yada cok yaklasanlarin ölçüleri pek değişmiyor..eriyecek yaginizin olmamasindan sanırım; )

Iyi aksamlar selen, senin gibi hedefine ulasan yada cok yaklasanlarin ölçüleri pek değişmiyor..eriyecek yaginizin olmamasindan sanırım; )

Valla cnm aslında göbeğim ve kalçam var eriyecek ama bilemedim kedi de de 2. Level da değişmemişti demişti sanki belki 3. Level a kısmet:)

Kedi 4 saat sonra spora gitmek icin kalkacak ben hala yatamadim.....
Bu sabah yürüyüşe gitmedim.

Hoşgeldin.
Iyi geliyor canim daha önce kullanmıştım rahatlatiyor
Yatarken süreyim o zaman.

Aşure yi çok severim ve bu sene gözüm kalmıştı resmen:) bana özelden gonderdigin bloktaki tarife göre mi yaptın. .badem ceviz ben ikisini de koyarım cok severim tatlida kuruyemişi
Gül ablanın verdiği tarifi yollamıştım ya hani ona göre yaptım, birde notlar almıştım kenarlarına. 20 incir 1 lt. süt. Ama ilk aldığım incir daha tatlı ve daha dolgunmuş, daha kıvamlı, koyu ve daha tatlı olmuştu. Bu ikinci yaptığım daha sulu olmuş, annem 21 tane ıslatmıştı, onu anneme vermiştim ye diye keşke onu da ekleseymişim ama ben ikinciyi daha çok severek yedim.

Son düzenleme:

Sağol canim allah razi olsun..canim daha önce hic ihtiyaç duymadigim için arastirma geregide duymamistim..saclarimi son yillarda boyamaya başladım olmadi dr'a sorayim ilk 3 ay çok önemli. .

Canim benim o senin zarifligin..tekrarlayim ben mutlu oldum :)

Hoşgeldiniz cok iyi 2 kilo birden gitmesi..ödem de olsa motive ediyor insani:)

Canlarim herbirinize merhabalar,hayirli,huzurlu geceler dilerim.
Canimmm mydenizzzcigim benim,bebeginizin kalp atislarini duymaniza ben de son derece duygulandim.Yuce rabbimden dilerim ki,bebeginizi hayirlisi ile,saglikla dunyaya getirip ,siki sikiya kalbinizin uzerine basmanizdir.
Canim Gulcugum,kizinla basbasa bir yemek ortami paylastiginiza cok sevindim,rabbim ayirmasin birtanem.Boyle firsatlar aslinda ne hos bir beraber olma imkani oluyor maasaallah.

Valla cnm aslında göbeğim ve kalçam var eriyecek ama bilemedim kedi de de 2. Level da değişmemişti demişti sanki belki 3. Level a kısmet:)

Yok yok maşallah fistik gibisin..yavaş yavaş toparlar artik gerisini çünkü sorun yok denecek kadar az..sen 3 level'in toplamina bak derim.hatta 3 levelde olmasa bile devam edersen yine olur.dedigim gibi eriyecek yağ olmayinca vücut direnecektir:)

Kuruyemiş ayrı bir tad katıyor tatlıya, birde tabi tarçını çok severim. Kuruyemişi de iri iri ekleyince.

Canim ablam cidden çok güzeldi sürpriz bebegim diye sevdim durdum kalp atislarini görünce. .rabbim sana da en kisa zamanda torun sevgisiyle bu mutluluğu yasatsin tekrardan ablam...

Şimdi bundan kendime de pay biçsem mi? Gerçi göbekte var ama direniyor hala gitmemek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…