Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sağol cnm bnm umarım istediğimi elde ederim😀

Şimdi bundan kendime de pay biçsem mi? Gerçi göbekte var ama direniyor hala gitmemek için.

Tabii ki canım senin gobekte direniyor..zafer senin olacak..yeni bir şey öğrendim. Vucut yaptigi sporu sık sık degistirmemeliymis..alıştığı spora olumlu tepki verirmis..yeni spora en az 1 hafta uyum saglamazmis

Tabii ki canım senin gobekte direniyor..zafer senin olacak..yeni bir şey öğrendim. Vucut yaptigi sporu sık sık degistirmemeliymis..alıştığı spora olumlu tepki verirmis..yeni spora en az 1 hafta uyum saglamazmis
jillianda bu sorun olurmu acaba. Aynı hareketlerin farklı versiyonları ama değişiyor sonuçta, ne yapmak gerekiyormuş, 2 veya 3 ayda bir mi değiştirmek gerekiyormuş acaba.

Son düzenleme:
jillianda bu sorun olurmu acaba. Aynı hareketlerin farklı versiyonları ama değişiyor sonuçta, ne yapmak gerekiyormuş, 2 veya 3 ayda bir mi değiştirmek gerekiyormuş acaba.

Valla canım o 1 hafta vücut dirensede katlanmak lazım bence çünkü hep ayni sporla da insan çok sıkılıyor. .sadece bilmemizde fayda var diye düşünüp yazdim. Tabii sen bilirsin :)

Ah ah ah canlarim,inanirmisiniz artik bu saatten sonra rabbimden tek dilegim hayirlisi ile bir torun.Onun kokusu,giysileri,evdeki yasatacagi atmosfer hicbirseyle degisilmez, o derece arzu ediyorum ama ,oglum ve geliniminde cok ozeli oldugu icin sadece bir kerre dolayli yoldan dile getirdim.Zamani var dediler.Peki,yeter ki huzurlari kacmasin rabbim esirgesin,beklemedeyim.Insaallah rabbim bana da torun duygusunu hayirlisiyla tattirir.

Son düzenleme:
Valla canım o 1 hafta vücut dirensede katlanmak lazım bence çünkü hep ayni sporla da insan çok sıkılıyor. .sadece bilmemizde fayda var diye düşünüp yazdim. Tabii sen bilirsin :)
Şu an Jillian'a göre gidiyorum, iyi oluyor. Bugün ripped 2/5 bitti. Yarın 3/1 yaparım inşallah. Ripped programı bitince Jillian'ın 6 week 6 pack programına geçeceğim, sonrasında da killer abs programı var.

Amin, inşallah en kısa zamanda.
Herkese iyi geceler, ben nane yağımı dizime sürdüm biraz daha süreceğim. Yüzüme de skualen yağı ve e vitamini sürdüm. Biberli yoğurt karışımımı yedim, yatacağım inşallah.

uyaninca karbonatli su

10.30 kkk+1 mandalina+yesil cay

18.00 2-3kasik yogurt
19.00 balik+salata+tahin

limonlu tarcinli su

spor yok

dun tibetimi bile yapamadim .. cok boguk ve sikici birgundu benim icin

Merhaba bayanlar Herkese iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı, benim minik bebeğim büyümüş, herşey yolunda gidiyor Bir deeeeeeeee cinsiyetini öğrendik.
Minik prensesimiz olacak inşallah

Bu arada doktor kilo kontrolü yaptı son 4 haftada 1Kg almışım. Doktor takibine başladığım günden itibaren, yani gebeliğimin 5. haftasından itibaren toplam aldığım kilo 2Kg. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Darısı diğer aylara inşallah.

Günaydın. Maşallah. İyi almışsın, fazla değil 4 hafta. Bu arada dün marketten ekşi mayalı kastamonu ekmeği aldım, 1,5 büyük dilim oluyor, boooool köy tereyağı ile yedim. Ahmet Aydın ekmeği tereyağ yemek için arada 1 dilim tüketiyormuş, ben de köy tereyağını yemek için yedim. Zaten tadı da hiç ekşi değil, kokusu ekşi sadece.

Son düzenleme:
uyaninca karbonatli su

10.30 kkk+1 mandalina+yesil cay

18.00 2-3kasik yogurt
19.00 balik+salata+tahin

limonlu tarcinli su

spor yok

dun tibetimi bile yapamadim .. cok boguk ve sikici birgundu benim icin

Hayırdır, havadan mı?

tşk ler canım,,,iskender, adana,döner...gibi şeylerin ekmek ve pidelerini yemiyoruz

aramıza hoşgeldin
annende sende karataya başlamakla doğru bir karar vermişsiniz,,,,,mayısa kadar 6 kg yu sporla verirsin kg ları dukandan sonra aldığın için vermende kolay,,,,,

amin, inşallah ,,,
bende aynısını düşünerek evde yemek yapmadım, maş fasulyesi diye bir fasulye bulmuştum cumartesi geceside haşlayıp bırakmıştım dışarda yeriz bi değişiklik olur gelince pişiriirm diye düşünmüştüm,,,22 den sonra eve geldik biraz seçim sonuçları seyrettim, banyo yaptım, ibadetler, kalan işler sütler, kefirler derken 12 ye doğru yemeği ancak ocağa koydum,,,gece 2,5 ta yattım uykumu alamadan geldim işe...dışarıya vakit ayırınca içerisi kalıyor onu yapana kadar gece yarısı oluyor,,,,

inşallah canım, allah sanada banada torun sevgisi tattırmayı nasip eder, parklarda torunlarıyla vakit geçirenleri görünce özeniyorum

kahvaltı menümü yazayım bende
annemle ortak yiyoruz o yuzden omleti 3 yumurta ile yapıyorum :)

kaşar loru ile omlet
örgü peyniri çeçil peyniri ve kaşar lorundan biraz biraz toplam bir avuç kadar peynir
( loru çörek otlu yiyorum )
yeşilçay ile beyaz çayı beraber demliyorum 2 bardak o çaydan içtim
10 tane kadar zeytin
4 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz ve çiğ badem karışımı
kuzu kulağı otu

doğrumudur kızlar? her gün bu şekilde kahvaltı yapıyorum :) acıkma hissi olmuyor hiç hatta dün annemle kahve dünyasına gittik annem çikolatadan atıştırdı ona kızdım ben ki normalde asla hayır demem ama canım çeksede yeek gelmedi içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…