Yok yok maşallah fistik gibisin..yavaş yavaş toparlar artik gerisini çünkü sorun yok denecek kadar az..sen 3 level'in toplamina bak derim.hatta 3 levelde olmasa bile devam edersen yine olur.dedigim gibi eriyecek yağ olmayinca vücut direnecektir:)
Canim ablam cidden çok güzeldi sürpriz bebegim diye sevdim durdum kalp atislarini görünce. .rabbim sana da en kisa zamanda torun sevgisiyle bu mutluluğu yasatsin tekrardan ablam...
Sağol canım
Şimdi bundan kendime de pay biçsem mi?Gerçi göbekte var ama direniyor hala gitmemek için.
jillianda bu sorun olurmu acaba. Aynı hareketlerin farklı versiyonları ama değişiyor sonuçta, ne yapmak gerekiyormuş, 2 veya 3 ayda bir mi değiştirmek gerekiyormuş acaba.Tabii ki canım senin gobekte direniyor..zafer senin olacak..yeni bir şey öğrendim. Vucut yaptigi sporu sık sık degistirmemeliymis..alıştığı spora olumlu tepki verirmis..yeni spora en az 1 hafta uyum saglamazmis
jillianda bu sorun olurmu acaba. Aynı hareketlerin farklı versiyonları ama değişiyor sonuçta, ne yapmak gerekiyormuş, 2 veya 3 ayda bir mi değiştirmek gerekiyormuş acaba.
Şu an Jillian'a göre gidiyorum, iyi oluyor. Bugün ripped 2/5 bitti. Yarın 3/1 yaparım inşallah. Ripped programı bitince Jillian'ın 6 week 6 pack programına geçeceğim, sonrasında da killer abs programı var.Valla canım o 1 hafta vücut dirensede katlanmak lazım bence çünkü hep ayni sporla da insan çok sıkılıyor. .sadece bilmemizde fayda var diye düşünüp yazdim. Tabii sen bilirsin :)
Amin, inşallah en kısa zamanda.Ah ah ah canlarim,inanirmisiniz artik bu saatten sonra rabbimden tek dilegim hayirlisi ile bir torun.Onun kokusu,giysileri,evdeki yasatacagi atmosfer hicbirseyle degisilmez, o derece arzu ediyorum ama ,oglum ve geliniminde cok ozeli oldugu icin sadece bir kerre dolayli yoldan dile getirdim.Zamani var dediler.Peki,yeter ki huzurlari kacmasin rabbim esirgesin,beklemedeyim.Insaallah rabbim bana da torun duygusunu hayirlisiyla tattirir.
Bu arada doktor kilo kontrolü yaptı son 4 haftada 1Kg almışım. Doktor takibine başladığım günden itibaren, yani gebeliğimin 5. haftasından itibaren toplam aldığım kilo 2Kg. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Darısı diğer aylara inşallah.Merhaba bayanlarHerkese iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı, benim minik bebeğim büyümüş, herşey yolunda gidiyorBir deeeeeeeee cinsiyetini öğrendik.
Minik prensesimiz olacak inşallah
Merhaba bayanlarHerkese iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı, benim minik bebeğim büyümüş, herşey yolunda gidiyorBir deeeeeeeee cinsiyetini öğrendik.
Minik prensesimiz olacak inşallah
Bu arada doktor kilo kontrolü yaptı son 4 haftada 1Kg almışım. Doktor takibine başladığım günden itibaren, yani gebeliğimin 5. haftasından itibaren toplam aldığım kilo 2Kg. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Darısı diğer aylara inşallah.
uyaninca karbonatli su
10.30 kkk+1 mandalina+yesil cay
18.00 2-3kasik yogurt
19.00 balik+salata+tahin
limonlu tarcinli su
spor yok
dun tibetimi bile yapamadim .. cok boguk ve sikici birgundu benim icin
tşk ler canım,,,iskender, adana,döner...gibi şeylerin ekmek ve pidelerini yemiyoruzAfiyet olsun ablacım :)
Bize iskender yasak mı? pidesiz olmak şartıyla sadece etini yiyebiliyor muyuz?
Bu arada akşam yemeğimi yedim;
4 tane çiğ köfte, 2 yemek kaşığı kadar yoğurt, bol roka ve marul
gün içinde de, 70 squat yaptım, günü tamamladım.
canım türk kahvesi istiyor, ilerleyen saatlerde yani en az iki saat sonra falan şekersiz bir türk kahvesi içerim sanırım :)
merhaba arkadaşlar :) aranıza yeni katıldım :) geçen yıl dukan ile 12 kg verdim ancak daha sonra geri aldımdikkatsizlik ve koruma güç v.s. yapmadığım için yeniden üstelik annemle karataya başladık şimdi :) çarşambadan beri yapıyoruz :) 69.1 ile başladım bu sabah 67.1 çıktım :) inanmakta güçlük çekiyorum :) annem maalesefki uyar gibi yapıyor tam uymuyor. çikolataya yada kendine ikram edilenlere hayır diyemiyor falan ama en azından bana destek oluyor :) edefim mayıs 18 de 6 kg civarında olmak düğünümüz var kuzenim evleniyor hiç bir zaman zayıf olmadım ve kuzenimle hep! kıyaslandım bu yüzden sporada ağırlık vererek hem zayıflamak hemde o lafları onların ağzına tıkamak istiyorum beni gördüklerinde ağızları açık kalsın istiyorum :) bu arada bursalıyım 23 yaşındayım :)
Hoşgeldin.
Hoşgeldiniz cok iyi 2 kilo birden gitmesi..ödem de olsa motive ediyor insani:)
amin, inşallah ,,,Canlarim herbirinize merhabalar,hayirli,huzurlu geceler dilerim.
Canimmm mydenizzzcigim benim,bebeginizin kalp atislarini duymaniza ben de son derece duygulandim.Yuce rabbimden dilerim ki,bebeginizi hayirlisi ile,saglikla dunyaya getirip ,siki sikiya kalbinizin uzerine basmanizdir.
Canim Gulcugum,kizinla basbasa bir yemek ortami paylastiginiza cok sevindim,rabbim ayirmasin birtanem.Boyle firsatlar aslinda ne hos bir beraber olma imkani oluyor maasaallah.
Ah ah ah canlarim,inanirmisiniz artik bu saatten sonra rabbimden tek dilegim hayirlisi ile bir torun.Onun kokusu,giysileri,evdeki yasatacagi atmosfer hicbirseyle degisilmez, o derece arzu ediyorum ama ,oglum ve geliniminde cok ozeli oldugu icin sadece bir kerre dolayli yoldan dile getirdim.Zamani var dediler.Peki,yeter ki huzurlari kacmasin rabbim esirgesin,beklemedeyim.Insaallah rabbim bana da torun duygusunu hayirlisiyla tattirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?