- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
tşk ler canım,,,iskender, adana,döner...gibi şeylerin ekmek ve pidelerini yemiyoruz
aramıza hoşgeldin
annende sende karataya başlamakla doğru bir karar vermişsiniz,,,,,mayısa kadar 6 kg yu sporla verirsin kg ları dukandan sonra aldığın için vermende kolay,,,,,
Eki Görüntüle 1045433
.................
hoş bulduk :)
ahh kesinlikle ödemim oldukça fazlaydı diye düşünüyordumkiii bugün -400 daha gördüm :) 66.7 ile güne merhaba dedim :)
çok iyi gidiyorsun
cuma günleri tartı günümüz....28 martta kaç kg isen not alıp bu cuma bildirim yapabilirsin
merhaba canımMerhaba bayanlarHerkese iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı, benim minik bebeğim büyümüş, herşey yolunda gidiyorBir deeeeeeeee cinsiyetini öğrendik.
Minik prensesimiz olacak inşallah
Bu arada doktor kilo kontrolü yaptı son 4 haftada 1Kg almışım. Doktor takibine başladığım günden itibaren, yani gebeliğimin 5. haftasından itibaren toplam aldığım kilo 2Kg. Doktor iyi gidiyorsun dedi. Darısı diğer aylara inşallah.
kahvaltın doğru,,,zeytini yağın içinde mi yiyorsun,,,,kahvaltı menümü yazayım bende
annemle ortak yiyoruz o yuzden omleti 3 yumurta ile yapıyorum :)
kaşar loru ile omlet
örgü peyniri çeçil peyniri ve kaşar lorundan biraz biraz toplam bir avuç kadar peynir
( loru çörek otlu yiyorum )
yeşilçay ile beyaz çayı beraber demliyorum 2 bardak o çaydan içtim
10 tane kadar zeytin
4 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz ve çiğ badem karışımı
kuzu kulağı otu
doğrumudur kızlar? her gün bu şekilde kahvaltı yapıyorum :) acıkma hissi olmuyor hiç hatta dün annemle kahve dünyasına gittik annem çikolatadan atıştırdıona kızdım ben ki normalde asla hayır demem ama canım çeksede yeek gelmedi içimden
senin annen de benim kızım gibiymişay inşallahben 65 li rakamlarda takılıyorum sürekli dukandada böyleydi 65 in altındaki her kiloda uzuuun süre bekliyorum ama sporla destekleyince incelme oluyor her akşam plates yapmaya çalışıyorum yada yürüyüş yapıyorum hiç değilse. eski sporcuyum o sebeple kas hafızam iyidir çabuk uyanır kaslarım :) incelme çabuk olurda bacaklarım zor inceliyor maalesef annemde tam uysa oda çok iyi verecekte bakalım ben yanında olunca idare ediyorum hatunu ama tek kalınca tam bir fiyasko
günaydınnn :)
cuma günü kaç kg olduğumu bilmiyorumablamlardaydım tartı yoktu ama eve geldiğimde 68.5 çıkmıştım o akşam onu baz alabilirim
Teşekkür ederimGünaydın.Maşallah. İyi almışsın, fazla değil 4 hafta. Bu arada dün marketten ekşi mayalı kastamonu ekmeği aldım, 1,5 büyük dilim oluyor, boooool köy tereyağı ile yedim. Ahmet Aydın ekmeği tereyağ yemek için arada 1 dilim tüketiyormuş, ben de köy tereyağını yemek için yedim. Zaten tadı da hiç ekşi değil, kokusu ekşi sadece.
Teşekkür ederimmerhaba canım
oleyyyyyyyyyyyyyy ilk söylediğinde kız olacak gibi hissediyorum demiştim ve bu zamana kadar da hep kız diyordum içime doğmuş demek ki......allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
kg da fazla almıyorsun herşey güzel
Teşekkür ederim
Afiyet olsun :) Marketteki ekşi maya ekmekler güzel olmuyor çünkü içinde ekşi maya değil ekşi hamur aroması var. Ben ya pazardan ya da yöresel bakkaldan alıyorum :)
Teşekkür ederim
Merhaba bayanlarHerkese iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi günü doktor randevumuz vardı, benim minik bebeğim büyümüş, herşey yolunda gidiyorBir deeeeeeeee cinsiyetini öğrendik.
Minik prensesimiz olacak inşallah
Eki Görüntüle 1045433
.................
kahvaltı menümü yazayım bende
annemle ortak yiyoruz o yuzden omleti 3 yumurta ile yapıyorum :)
kaşar loru ile omlet
örgü peyniri çeçil peyniri ve kaşar lorundan biraz biraz toplam bir avuç kadar peynir
( loru çörek otlu yiyorum )
yeşilçay ile beyaz çayı beraber demliyorum 2 bardak o çaydan içtim
10 tane kadar zeytin
4 kuru kayısı
yarım çay bardağı ceviz ve çiğ badem karışımı
kuzu kulağı otu
doğrumudur kızlar? her gün bu şekilde kahvaltı yapıyorum :) acıkma hissi olmuyor hiç hatta dün annemle kahve dünyasına gittik annem çikolatadan atıştırdıona kızdım ben ki normalde asla hayır demem ama canım çeksede yeek gelmedi içimden
Boşuna yedim yani. Neyse köy tereyağı yemiş oldum.
gozun aydın Ekin.. sağlıkla sıhhatle yolculuğun devam etsın.. hep böyle güzel haberler veresın ınsalalhh.
Oğlumun burnu tıkalı.. sabaha kadar mılyon kere uyandık.. salak gıbıyım resmen.. uyuyamıyor dıye ağlıyor, burun daha cok tıkanıyor.. temızlıyorum.. temızlıyorum dıye ağlıyor.. resmen kısırdöngü idi..
buralarda köy pazarları cok.. arabalarda satıyorlar hep.. bakıyorum ben de.. güzel güzel duruyorlar.. yan yana.. oyle ıste.
bende aynen kızım kendisine hiç dikkat etmiyor 15 gündür hasta,,,tam düzeliyor tekrar başlıyor bi yakalıyorum saçlar yaş kurutmamış oturmuş pc de kızıyorum kurutuyor ama 2-3 gün yine hasta, tam düzeldi gece ev sıcak diye düşük kollu bir penye ile gezindi yatarken bir baktım atlet yok içinde kızdım yine, sabaha kadar öksürdü kendisi de uymadı benide uyutmadı
Herkese selammmm,
Bsrns, hoşgeldin canım :)
**
Kahvaltım,
Afiyet olsun, çok güzel görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?