Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ay inşallah ben 65 li rakamlarda takılıyorum sürekli dukandada böyleydi 65 in altındaki her kiloda uzuuun süre bekliyorum ama sporla destekleyince incelme oluyor her akşam plates yapmaya çalışıyorum yada yürüyüş yapıyorum hiç değilse. eski sporcuyum o sebeple kas hafızam iyidir çabuk uyanır kaslarım :) incelme çabuk olurda bacaklarım zor inceliyor maalesef annemde tam uysa oda çok iyi verecekte bakalım ben yanında olunca idare ediyorum hatunu ama tek kalınca tam bir fiyasko

günaydınnn :)

hoş bulduk :)

ahh kesinlikle ödemim oldukça fazlaydı diye düşünüyordumkiii bugün -400 daha gördüm :) 66.7 ile güne merhaba dedim :)

çok iyi gidiyorsun
cuma günleri tartı günümüz....28 martta kaç kg isen not alıp bu cuma bildirim yapabilirsin

çok iyi gidiyorsun
cuma günleri tartı günümüz....28 martta kaç kg isen not alıp bu cuma bildirim yapabilirsin

cuma günü kaç kg olduğumu bilmiyorum ablamlardaydım tartı yoktu ama eve geldiğimde 68.5 çıkmıştım o akşam onu baz alabilirim

merhaba canım
oleyyyyyyyyyyyyyy ilk söylediğinde kız olacak gibi hissediyorum demiştim ve bu zamana kadar da hep kız diyordum içime doğmuş demek ki...... allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim

kg da fazla almıyorsun herşey güzel

kahvaltın doğru,,,zeytini yağın içinde mi yiyorsun,,,,
senin annen de benim kızım gibiymiş....sporcu olman da bizim işimize yarayabilir biz çeşitli sporlar yapıyoruz ama ne kadarı zararlı ne kadarı faydalı mı bilmeden,,,,
cuma günü kaç kg olduğumu bilmiyorum ablamlardaydım tartı yoktu ama eve geldiğimde 68.5 çıkmıştım o akşam onu baz alabilirim

akşam kg fazla çıkar, cumartesi sabah tartıldıysan yada perşembe sabah tartıldıysan onu baz alalım

Teşekkür ederim
Afiyet olsun :) Marketteki ekşi maya ekmekler güzel olmuyor çünkü içinde ekşi maya değil ekşi hamur aroması var. Ben ya pazardan ya da yöresel bakkaldan alıyorum :)

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Afiyet olsun :) Marketteki ekşi maya ekmekler güzel olmuyor çünkü içinde ekşi maya değil ekşi hamur aroması var. Ben ya pazardan ya da yöresel bakkaldan alıyorum :)

Teşekkür ederim

Boşuna yedim yani. Neyse köy tereyağı yemiş oldum.

gozun aydın Ekin.. sağlıkla sıhhatle yolculuğun devam etsın.. hep böyle güzel haberler veresın ınsalalhh.

günaydın Gul ablam..

ortak yıyorsanız yumurtayı 4 yap derım.. bır de Gul ablanın bana onerısı.. kılo verene dek kayısıyı kesersen daha hızlı verırsın kılo.. ben de ıse yaradı.. umarım sende de yarar.

Son düzenleme:
Oğlumun burnu tıkalı.. sabaha kadar mılyon kere uyandık.. salak gıbıyım resmen.. uyuyamıyor dıye ağlıyor, burun daha cok tıkanıyor.. temızlıyorum.. temızlıyorum dıye ağlıyor.. resmen kısırdöngü idi..

Canlarim benim herbirinize muhtesem guzelikte,mutlu,saglikli,huzurlu piril piril bir hafta diliyorum.
Canim Gulcugum,amin,insaallah canim.Rabbim
bizlere de saglikla torunlarimizi ellerinden tutup dolasmayi nasip etsin.
Sevgili ekincigim,sana ve esine saglikli,hayirli,sansli bir prenses temenni ediyorum,sonuna kadar hep boyle mutlu mesut haberlerinizde bulusalim insaallah.
Sevgili evrimkuzeycigim,hayirli,olaganustu guzellikte bir hafta diliyorum canim benim.
Sevgili brsns,aramiza hosgeldiniz,harika bir topiktesiniz.

Son düzenleme:

bende aynen kızım kendisine hiç dikkat etmiyor 15 gündür hasta,,,tam düzeliyor tekrar başlıyor bi yakalıyorum saçlar yaş kurutmamış oturmuş pc de kızıyorum kurutuyor ama 2-3 gün yine hasta, tam düzeldi gece ev sıcak diye düşük kollu bir penye ile gezindi yatarken bir baktım atlet yok içinde kızdım yine, sabaha kadar öksürdü kendisi de uymadı benide uyutmadı

buralarda köy pazarları cok.. arabalarda satıyorlar hep.. bakıyorum ben de.. güzel güzel duruyorlar.. yan yana.. oyle ıste.

Güzel güzel dursunlar, mideye girdiğinde güzel duramıyorlar. Dün birde akşam lahmacun yedim, lahmacuna bile tereyağı sürdüm ama çok güzel oldu. Kabuklu fasülye, yarmalı bir yemek yedim, çok lezzetliydi. Birkaçtane sarma, 1, 5 saat sonra, yalancı paça çorbası.
Aaa birde 1 kase incir uyutması.

Son düzenleme:

Ben de kurutmam, kendi halinde kuruması daha iyi.

Kahvaltı için bu kabı aldım, ama meraktan yemeği bununla yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…