Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba herkese..
Canan hanım sizi görüyorum nasılsınız.?

ekin,ne güzel prensesiniz olacakmışş sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

teoson'u göremedim inşallah iyidir...

Myydeniz,siz de kalp atışını duymuşsunuz hadi hayırlısı canımm..

Selensu,iyileşememişsin daha geçmiş olsun...

Kediciğim tabağın ve içindekiler çok güzel görünüyor

Yazıda düzeltme yapınca fotolar kocaman oluyor. Bu sabah yeşillik, sebze yoktu kahvaltıda, peynir çeşitleri yedim en çok. Sabah yoğurduma sadece zerdeçal kalmış onu ve keten tohumu ekledim.

Bu pek güzel değil ama, birbirine karışmamaları için işe yarar, daha güzelleri var aslında, bir bulabilsem.

Yine de güzel, kullanışlı en azından. Yeni nesil çok güzel şeyler var, züccaciyelerde oluyo genelde ama bilemiyorum :) daha evli barmalı olmadığım için işin bu kısmıyla haşır neşir olamadım

Canim yenacigim,size de merhabalar,cok tesekkur ederim,hamdolsun iyiyim,hepinizin sagligindan ve mutlulugundan duaciyim.Sevgili teosonu ben de merak ettim cuma gununden beri goremedik.
Sevgili kedicik ve sevgili nnzaee,sizlere de afiyet olsun canlarim.

Canım Canan hanımcım.. teşekkür ederım.. cumlemıze.

bi pataklasan yapmaz bi daha ama kac yasında kızınız?

beni de kemirseydin.. bi ben kalmışım gerıye

Kahvaltı için bu kabı aldım, ama meraktan yemeği bununla yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arıyorum.. ben de bole bısı arıyorum.. az az yemeyı sevdıgım ıcın hrseyden.. bana da lazım bole bişi.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Canan abla. Amin inşallah.

ekin,ne güzel prensesiniz olacakmışş sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
)

Teşekkür ederim :)

Arkadaşlar hepınıze iyi öğleler :) gül ablanın deyimiyle tünaydın :)
Toplantılar yüzünden giremedim sabahtan..Hepiniz iyisinizdir umarım..

dun 82,1 görmüştüm ama bu sabah 82,4 çıktım :44::44:..Sanırım akşam yemegını fazla yedım glisemik yük dedığımız olaya kapıldım bırde diyete başladığımdan berı erken yatıyordum çok faydasını görmuştum ..Dün seçimleri izlemekten 2 de uyuyabıldım ..Sanırım leptının salgılaması için uyku düzeni çok önemlı..Aslında izinsız hiçbirşey yememıştım ama yarın telafı ederım inşallah..
Sabah ;
2 tereyağında rafadan yumurta ,1 bardak badem fındık , peynır ve 10 zeytın 2 tanede gün kurusu yedım...8:30-9:00 arasıydı..hala hiç acıkmadım..tarçın ve zencefil ilave ettıgım suyumu içiyorum ve yarın sabah gram olan fazlalıklarımı atmayı umut edıyorum...Hepinize güzel bir gün dilerim..

Züccaciyeden aldım, fiyatı da çok uygundu. Karışıyor birbirine yiyecekler, sevmiyorum.

Tünaydın. :) hoşgeldin.

Zaten dün midende kara delikmi var diye yorum aldım. :) Spor yapmasan, birde yediklerin sağlıklı olmasa obez olursun diye. Gerçi önceden de çok yerdim, obez olmasamda, bölgesel fazlalıklar vardı. :) Sporda yapmazdım. Şimdi artık spor ve karatay benim sürekli alışkanlığım, hayatımın bir parçası olacak inşallah.

ben koca vücuda 1 lahmacun, 1 biber, 3 kaşık yoğurt yiyorum sen ne mide varmış sende yiyorsun yiyorsun dolmuyor
Ben de kurutmam, kendi halinde kuruması daha iyi.
yazın iyide kışın hiç iyi değil sinüzüt artıyor, baş ağrısı oluyor, grip, öksürük, nezle herşey oluyor hastalığa davetiye çıkarıyorsunuz,,,,

Kahvaltı için bu kabı aldım, ama meraktan yemeği bununla yedim. :)

bende geçen sene karataya ilk başladığımda 6 tane almıştım bundan her bölüme bişey koy ortaya haşlama yumurta kahvaltıda güzel oluyor
Canım Canan hanımcım.. teşekkür ederım.. cumlemıze.

bi pataklasan yapmaz bi daha ama kac yasında kızınız?
.
16 yaşında

merhaba canım sana da tünaydın

uyku düzenini bende bir türlü ayarlayamıyorum gelen giden bitmiyor,,,,karatayı dört dörtlük uyguluyorum ama uyku düzeni olmuyor,,,,deliksiz< uykuya hasretim yıllardır,,

merhaba canım

senin yediklerini ben şimdi bile yesem kg alırım,,,,,senin bölgesel fazlalıklı halin nasıl olurki :44: nerende fazlalık olabilirki gerçi kavun göbeğin olduğuna göre karpuzda fazlalıkların vardır

merhaba canım sana da tünaydın

uyku düzenini bende bir türlü ayarlayamıyorum gelen giden bitmiyor,,,,karatayı dört dörtlük uyguluyorum ama uyku düzeni olmuyor,,,,deliksiz< uykuya hasretim yıllardır,,
gül ablacımm uyku düzeni gerçekten önemliive kılo verme hızınıda etkılıyor..Bugun erken yatıp ıyıce uykumu alıcam..İnşallah sabaha 81 civarı bir şey görurum..

Teşekkür ederim.

Ortası yumurta için küçük sanki, kuruyemiş veya yağda koyabilirim.

Üst kolda kalınlaşma, üst bacak içi, göbek, bel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…