ben de geçen sene bu tabağı aldığımda oğluma kahvaltı hazırlamıştım sağlıklı yaşıyoruz da da paylaşmıştım
Eki Görüntüle 1046274
burada da paylaşmışım eklentiler içinde buldum
Hayırdır, havadan mı?
Oğlumun burnu tıkalı.. sabaha kadar mılyon kere uyandık.. salak gıbıyım resmen.. uyuyamıyor dıye ağlıyor, burun daha cok tıkanıyor.. temızlıyorum.. temızlıyorum dıye ağlıyor.. resmen kısırdöngü idi..
Kırmızı lahanayı rondoda çekiyorum, üzerine yağ döktüm bu sefer. Limon suyu veya sirke dökmedim. Sabah hemen kabıma dolduruyorum. Rahatlık oluyor. Kardeşimde çok sevdi galiba, yiyip yiyip tekrar tabağına koyuyordu. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ben de geçen sene bu tabağı aldığımda oğluma kahvaltı hazırlamıştım sağlıklı yaşıyoruz da da paylaşmıştım
Eki Görüntüle 1046274
tum karataycilara lazim bence bu tabak :))) karatay diyeti kahvalti tabagi diye piyasaya sunmak lazim :)) KEDICIK senin tabagida gordum .. gule gule kullan canimcim
Tibeti en sona bırak, tibetten sonra fitness tarzı hareketleri yapma.bugunde benim basim felaket agriyor.. migrenim filanda yok nerden cikti bu agri anlamadim.. bu soguk havada aldim cocuklari disari ciktim onlarda biraz hava alsinlar dun cikamadik cok darlandilar.. biraz salladim sonar sebzelerimizi aldik geldik yinede gecmedi ..kahve yaptim ondan sonar durdu ama yine devam etti.. azonce tibetlerimle sporumu yaptim dusa girdim ins ii gelir hala hissediyorum agriyi..poff sabahtan beri dolasio basimin icinde
Tibeti en sona bırak, tibetten sonra fitness tarzı hareketleri yapma.
herkesee merhabaaa
selam canim nasil gidior
Züccaciyeden aldım, fiyatı da çok uygundu. Karışıyor birbirine yiyecekler, sevmiyorum.
Kırmızı lahanayı rondoda çekiyorum, üzerine yağ döktüm bu sefer. Limon suyu veya sirke dökmedim. Sabah hemen kabıma dolduruyorum. Rahatlık oluyor. Kardeşimde çok sevdi galiba, yiyip yiyip tekrar tabağına koyuyordu. :)
Eki Görüntüle 1046274
bugunde benim basim felaket agriyor.. migrenim filanda yok nerden cikti bu agri anlamadim.. bu soguk havada aldim cocuklari disari ciktim onlarda biraz hava alsinlar dun cikamadik cok darlandilar.. biraz salladim sonar sebzelerimizi aldik geldik yinede gecmedi ..kahve yaptim ondan sonar durdu ama yine devam etti.. azonce tibetlerimle sporumu yaptim dusa girdim ins ii gelir hala hissediyorum agriyi..poff sabahtan beri dolasio basimin icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?