Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ortası yumurta için küçük sanki, kuruyemiş veya yağda koyabilirim.

Üst kolda kalınlaşma, üst bacak içi, göbek, bel.

ben de geçen sene bu tabağı aldığımda oğluma kahvaltı hazırlamıştım sağlıklı yaşıyoruz da da paylaşmıştım

burada da paylaşmışım eklentiler içinde buldum

Son düzenleme:

Kırmızı lahanayı rondoda çekiyorum, üzerine yağ döktüm bu sefer. Limon suyu veya sirke dökmedim. Sabah hemen kabıma dolduruyorum. Rahatlık oluyor. Kardeşimde çok sevdi galiba, yiyip yiyip tekrar tabağına koyuyordu. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırdır, havadan mı?

hava felaket kapaliydi dun kar tipi ruzgar ne ararsan var.. disarida cikamadik cocuklarda cok kudurdu.. hicbirsey yapamadim

canimbenim... otrivin varmi otrivin pediatric cok ise yariyor bu durumlarda.. cold mix damlada ayni sekilde.. damlalari siktirsa sumkurtur onlar ..

bugunde benim basim felaket agriyor.. migrenim filanda yok nerden cikti bu agri anlamadim.. bu soguk havada aldim cocuklari disari ciktim onlarda biraz hava alsinlar dun cikamadik cok darlandilar.. biraz salladim sonar sebzelerimizi aldik geldik yinede gecmedi ..kahve yaptim ondan sonar durdu ama yine devam etti.. azonce tibetlerimle sporumu yaptim dusa girdim ins ii gelir hala hissediyorum agriyi..poff sabahtan beri dolasio basimin icinde

uyaninca karbonatli su+normal su

10.30 kkk+1mandalina+yesil cay

16.00 turk kahvesi sutlu

18.30 1 tabak nohut yemegi+2 kasik yogurt+ havuclu turplu salata

yesil cay

limonlu tarcinli su

spor: 15li Tibet+ bikac Karin+bacak hareketi

cok guzel gorunuyor // kirmizi lahananin bir digger ozelligide bebegin cinsiyetini gosteriyor:))) yabanci sitelerde okumustum gecen senede aldim 1 kere sirf o test icin . ogunde azeri bir kadin parkta sormazmi siz bunu nasil kullaniosunuz diye :))) dedim salatasini yapiyoruz limonlu yagli .. halbuki ozamana kadar benim evime hic kirmizi lahana girmemisti.. :))) neyse dogru cikio ama testin sonucu. hamilelere duyurulur :)))

tum karataycilara lazim bence bu tabak :))) karatay diyeti kahvalti tabagi diye piyasaya sunmak lazim :)) KEDICIK senin tabagida gordum .. gule gule kullan canimcim

Tibeti en sona bırak, tibetten sonra fitness tarzı hareketleri yapma.

selam canim nasil gidior

ooyy valla berbat durumdayım
bi projem var,bi kısmını yaptım zar zor,şuan takıldım nasıl yapcam şaşırdım valla kafayı yiyorum kaç saattir
onun dışında herşey güzel,yolunda
senin nasıl gidiyor :)

menümü yazayım hemen :)

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı:
haşlama yumurta
zeytin
az peynir
domates-salatalık-yeşil biber
2 tane minik hurma
1 çay bardağı badem +ceviz
şekersiz çay

öğlen:
bulgur pilavı
etli kuru fasulye
cacık
çorba

akşam:
yeşil fasulye
ayran

su: içmeye devam
spor: henüz yapmadım bugün plates yapmayı planlıyorum

Yemeğimi yedim kahvemi içtim şimdi yürüyüşe gideceğim..

Sabah,

2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
1 çay bardağı ceviz
3 gün kurusu
Lahana

Sütlü kahve
yeşilçay

Akşam,

ezogelin çorbası
Mantar sote
Yoğurtlu semizotu

Sabah tibet egzersizlerim
Yoğurt, zerdeçal, keten tohumu

Kahvaltı 11:00
Çeçil, beyaz, kaşar peynir
Zeytin
2 yumurta
Badem
Siyah çay
2 kuru incir

Akşam yemeği 18:00
Bakla, yoğurtlu
Beyaz, karalahana sarması
Kırmızı lahana salatası

Su
Melisa çayı

Bu akşam ripped 3. Level'a başlayacağım.

Züccaciyeden aldım, fiyatı da çok uygundu. Karışıyor birbirine yiyecekler, sevmiyorum.

bende sevmıyorum.. bulmalıyım.

güzel olmuş.. sağlıklı yasamak ıcın her yol mubah.

harıka bır tabak.. yummyy

ahh ahh.. belkı bır gun.. bu sınemalarda

ben hıc dayanamam.. anında alırım agrı kesıcı.. ıyı dayanıyorsun.. agrı essıgım cok düşüyor yıllar gectıkce. dinlenmeye bak.. zorlama kendını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…