oğluma hazırlamıştım, 3 çeşit zeytin vardı hangisini severse ondan yesin diye ayrı kaselerde koymuştumOfff, ne güzel hazırlamışsın, o zeytinler ne öyle, hepsini yedin mi?
afiyet olsun,,,,ben daha önce başka bir şeklini paylaşmıştım yine paylaşayım görmeyenlere kolaylık olsun
Kırmızı lahanayı rondoda çekiyorum, üzerine yağ döktüm bu sefer. Limon suyu veya sirke dökmedim. Sabah hemen kabıma dolduruyorum. Rahatlık oluyor. Kardeşimde çok sevdi galiba, yiyip yiyip tekrar tabağına koyuyordu. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canımbugunde benim basim felaket agriyor.. migrenim filanda yok nerden cikti bu agri anlamadim.. bu soguk havada aldim cocuklari disari ciktim onlarda biraz hava alsinlar dun cikamadik cok darlandilar.. biraz salladim sonar sebzelerimizi aldik geldik yinede gecmedi ..kahve yaptim ondan sonar durdu ama yine devam etti.. azonce tibetlerimle sporumu yaptim dusa girdim ins ii gelir hala hissediyorum agriyi..poff sabahtan beri dolasio basimin icinde
cok guzel gorunuyor // kirmizi lahananin bir digger ozelligide bebegin cinsiyetini gosteriyor:))) yabanci sitelerde okumustum gecen senede aldim 1 kere sirf o test icin . ogunde azeri bir kadin parkta sormazmi siz bunu nasil kullaniosunuz diye :))) dedim salatasini yapiyoruz limonlu yagli .. halbuki ozamana kadar benim evime hic kirmizi lahana girmemisti.. :))) neyse dogru cikio ama testin sonucu. hamilelere duyurulur :)))
merhaba canımherkesee merhabaaa
allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitirooyy valla berbat durumdayım
bi projem var,bi kısmını yaptım zar zor,şuan takıldım nasıl yapcam şaşırdım valla kafayı yiyorum kaç saattir
onun dışında herşey güzel,yolunda
senin nasıl gidiyor :)
menümü yazayım hemen :)
sabah 2 koca bardak su
kahvaltı:
haşlama yumurta
zeytin
az peynir
domates-salatalık-yeşil biber
2 tane minik hurma
1 çay bardağı badem +ceviz
şekersiz çay
öğlen:
bulgur pilavı
etli kuru fasulye
cacık
çorba
akşam:
yeşil fasulye
ayran
su: içmeye devam
spor: henüz yapmadım bugün plates yapmayı planlıyorum
limonlu su+ ılık su
sabah: 11:00 KKK
ara yok..
aksam: 19:00
tavuk mantar sote + yarım kase ıspanak yemegı + yarım bardak kefir.
Kuzey evde ve hasta.. o yüzden spor bugun yok bende.
Sabah ;kkk (sabah 10.30)
Saat 4 te (öğle oluyor) ;bir porsiyon türlü ,
Lahana salatası
4tavuk köfte 2hurma
Saat(6. 30) 1tane lahmacun yedim (eşim ısrar etti bn dayanamadım kem küm )
Kızlar ya bugün böyle oldu ..ben başka topikteyımde karata usulü besleniyorum ...sizce çokmu fazla olmuş bi bakıverseniz
Kuruyemişi uygun fiyata bulmalıyım. 15 tl'ye badem aldım ama, 2 gün ancak yeter. Sadece kendim yemediğim için çok dayanmıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sabahla öğlen arası iyi ama hurma olmamış zayıflama aşamasında hurma yasak indeksi yüksek
4 le 6.30 arası çok yakın olduğu için lahmacun olmamış 8 de yeseydin daha iyiydi leptin çalışmaz ama yağa da dönüşmezdi yada hiç yemeyip 8 e doğru hafif bişeyler yeseydin
Merhaba fıstıklar
Sözde tatildi bana ama hiç oturmadım valla
Baş ağrım için Dr a gittim evet tahmin ettiğim gibi sinüzitim azmış 😪aldım antibiyotiklerimi geldim başınıza bu rüzgarda dikkat edin arkadaslar
Sabah 10:30 1 yumurta+2 zeytin+peynir+4 ceviz +maydonoz+peynir
Akşam 18:00 yarım tabak etli mantar sote+2 kaşık nohutlu firik+1 kaşık biber yoğurtlam+yarım bardak ayran+1 kuru incir ( regli olucam cnm çok şeker istiyor ondan yedim)
Spor biraZdan shred 3/1 ve 155 squat 😃
Gül acep 3mil leslie yapsam telafi edermiyimki yavöğlen zaten 2mil yaptım ama ,tekrar .., sağol cnm ..saatlere dikkat etmem lazım
merhaba canım
allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitir
yediğiniz hurmalar yakında sizi tırmalarbu hurma için
bugünlük telafi edersin ama sık sık olursa kg veremezsin,,,,
2 mil çok az zaten,,,ben öğlen 1 saat 45 dkk yürüdüm, iş dönüşü de 45 dkk daha yürüdüm dizlerimde problem olduğu halde,,,
kaç kg sun
tmm tmm gül ablacım msj alınmıştır
tşk ederim bitsede kurtulsam bunaldıımmm
Kolay gelsin pofucum,Allah zihin açıkığı versin...
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi..
İnşallah birşey olmaz da iyileşir...
Hmm87ydim 1ayonce ,şimdi 80,4um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?