Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

limonlu su+ ılık su

sabah: 11:00 KKK

ara yok..

aksam: 19:00

tavuk mantar sote + yarım kase ıspanak yemegı + yarım bardak kefir.

Kuzey evde ve hasta.. o yüzden spor bugun yok bende.

Offf, ne güzel hazırlamışsın, o zeytinler ne öyle, hepsini yedin mi?
oğluma hazırlamıştım, 3 çeşit zeytin vardı hangisini severse ondan yesin diye ayrı kaselerde koymuştum
afiyet olsun,,,,ben daha önce başka bir şeklini paylaşmıştım yine paylaşayım görmeyenlere kolaylık olsun
geçmiş olsun canım

herkesee merhabaaa
merhaba canım
allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitir

yediğiniz hurmalar yakında sizi tırmalar bu hurma için

Kuruyemişi uygun fiyata bulmalıyım. 15 tl'ye badem aldım ama, 2 gün ancak yeter. Sadece kendim yemediğim için çok dayanmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sabah ;kkk (sabah 10.30)
Saat 4 te (öğle oluyor) ;bir porsiyon türlü ,
Lahana salatası
4tavuk köfte 2hurma
Saat(6. 30) 1tane lahmacun yedim (eşim ısrar etti bn dayanamadım kem küm )

Kızlar ya bugün böyle oldu ..ben başka topikteyımde karata usulü besleniyorum ... sizce çokmu fazla olmuş bi bakıverseniz

limonlu su+ ılık su

sabah: 11:00 KKK

ara yok..

aksam: 19:00

tavuk mantar sote + yarım kase ıspanak yemegı + yarım bardak kefir.

Kuzey evde ve hasta.. o yüzden spor bugun yok bende.

afiyet olsun canım,,,,oğluşun bir an önce iyileşsin de yürüyüş sonrada olur

sabahla öğlen arası iyi ama hurma olmamış zayıflama aşamasında hurma yasak indeksi yüksek

4 le 6.30 arası çok yakın olduğu için lahmacun olmamış 8 de yeseydin daha iyiydi leptin çalışmaz ama yağa da dönüşmezdi yada hiç yemeyip 8 e doğru hafif bişeyler yeseydin

Merhaba fıstıklar

Sözde tatildi bana ama hiç oturmadım valla

Baş ağrım için Dr a gittim evet tahmin ettiğim gibi sinüzitim azmış 😪aldım antibiyotiklerimi geldim başınıza bu rüzgarda dikkat edin arkadaslar

Sabah 10:30 1 yumurta+2 zeytin+peynir+4 ceviz +maydonoz+peynir

Akşam 18:00 yarım tabak etli mantar sote+2 kaşık nohutlu firik+1 kaşık biber yoğurtlam+yarım bardak ayran+1 kuru incir ( regli olucam cnm çok şeker istiyor ondan yedim)

Spor biraZdan shred 3/1 ve 155 squat 😃

Kuruyemişi uygun fiyata bulmalıyım. 15 tl'ye badem aldım ama, 2 gün ancak yeter. Sadece kendim yemediğim için çok dayanmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hafta sonu hangi semtte pazar varsa oraya git,,, hem hesaplı hem iyi oluyor devamlı satıldığı için fazla beklememişte oluyor buralarda öyle orayı bilemem ama,,,,yada ben buradan alıp sana kargoyla göndereyim

Gül acep 3mil leslie yapsam telafi edermiyimki yav öğlen zaten 2mil yaptım ama ,tekrar .., sağol cnm ..saatlere dikkat etmem lazım

afiyet olsun canım

firik bende antep ten getirttirdim ama daha yapmadım özel bir yapılışı varmı

Gül acep 3mil leslie yapsam telafi edermiyimki yav öğlen zaten 2mil yaptım ama ,tekrar .., sağol cnm ..saatlere dikkat etmem lazım

bugünlük telafi edersin ama sık sık olursa kg veremezsin,,,,

2 mil çok az zaten,,,ben öğlen 1 saat 45 dkk yürüdüm, iş dönüşü de 45 dkk daha yürüdüm dizlerimde problem olduğu halde,,,

kaç kg sun

merhaba canım

allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitir

yediğiniz hurmalar yakında sizi tırmalar bu hurma için

tmm tmm gül ablacım msj alınmıştır

tşk ederim bitsede kurtulsam bunaldıımmm

Hmm 87ydim 1ayonce ,şimdi 80,4um

Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi..
İnşallah birşey olmaz da iyileşir...

---

Kuru yemişi bende pazardan alırım...Ne zaman gitsem uzun uzun kuyruklar vardır tezgahta...
Peyniri de öyle yaklaşık 4 yıldır hep aynı peynirciden alırım...

allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…