Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aksam 7de minoset aldim anca gecti... simdi daha iyiyim

allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi

Orası elbette öyledir..İnançlı olmak çok önemli ama herşeye rağmen büyük konuşmamak,kınamamak gerekiyor...
Ben empati yapıyorum da şu an, kimbilir nasıl bir ruh halindey di..
annesini düşünemiyorum bile ;(
Çok etkilendim ,çok üzügünüm. yaklaşık aynı yaşlar da kızım olduğundan belki beni feci üzdü...

allah kimseye göstermesin,,,,geçen ayda benim seki oturduğum yerde olmuş 16 yaşındaki kız ablasıyla tartışmış, abla da annem seni aldıracağı zaman keşke aldır deseydim niye doğur dedim demiş kız kendini 10. kattan aşağıya atmış çok üzülmüştüm....işyerinde de bir arkadaşın kızı kendisini bodruma asmıstı 15 sene önce falan o zamandan beri çocuklara kızmaya korkarım şeytana uyarlarsa diye,,birbirleriyle tartışıncada sık sık odalarının kapısından dinlerim bişey alma bahanesiyle girerim

yok bu kınamak değil asla insanız sonuçta ne zaman nolucanı allah bilir
benim demek istediğim ne olursa olsun insanın kendini kontrol etmesi gerek

limonlu su+ ılık su

sabah: 11:00 KKK

ara yok..

aksam: 19:00

tavuk mantar sote + yarım kase ıspanak yemegı + yarım bardak kefir.

Kuzey evde ve hasta.. o yüzden spor bugun yok bende.

yine muhtesem bir menu

cok gecmis olsun ablacim

merhaba canım

allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitir

yediğiniz hurmalar yakında sizi tırmalar bu hurma için

bide iki minik hurma dio utanmadan :)) kucultte cebimize sok :))

allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi

cok haklisin canim aynen senin gibi dusunuyorum ama yinede buyuk konusmamak lazim .. bu dunyada hersey insanlar icin.. Allah seytana uydurmasin. hem seytan hem nefis basimizin belasi..

Allah korusun gerçekten ..Çok zor bu devir de ana baba olmak diyorum başka bişey demiyorum..

Kuruyemişi uygun fiyata bulmalıyım. 15 tl'ye badem aldım ama, 2 gün ancak yeter. Sadece kendim yemediğim için çok dayanmıyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

degısıklık yap.. cıg fıstık ye.. bu ara onu yıyorum ben.. aylardır cevız yedım.. badem de sabah sabah cok sert geliyor bana.. yarım bardak fımdık yarım bardak fıstık koyup yıyorum.. ya da Gul ablanın dedıgı gıbı soyle fıyatları.. uygunsa bız yollayalım sana. surat kargo avealılara 3 lıra.

afiyet olsun canım,,,,oğluşun bir an önce iyileşsin de yürüyüş sonrada olur

teşekkür ederım Gül ablam.. yarın da evde.. yarın elıptık calısıp pılates yapacağım.

gecmıs olsun Selenım..

ALLAHIMMM.. O anneye Allah sabır versın.. ne desek ne yazsak boş.. evlat bu.

tmm tmm gül ablacım msj alınmıştır

tşk ederim bitsede kurtulsam bunaldıımmm

kolay gelsın.. bılsen kı hayatın en kolay yaşındasın,aşamasındasın :)

aksam 7de minoset aldim anca gecti... simdi daha iyiyim

kıyamam ben sana.. ıyı yapmışsın tabıı.

ya sana da kıyamam... hassas annem benım.. ne mutlu senın evlatlarına..

yine muhtesem bir menu ..

teşekkür ederım.. mutlu oluyorum sen benı böyle sevdıkce :)

Yok cnm değil 4gundur yapıyorum karatayı ,ben daha once çok rejim yapmadım ..ondan çabuk gitti ..yediklerimi ekmeği azalttım az ... Birde leslie yaptım ... Karatay yeni daha ..sen kaç kilosun cnm ?nezamandır karatay yapıyorsun

tabiiki inanç çok önemli ama çoğu kişi bilinçsiz yapııyor bunu,,,ben kendimden örnek vereyim çok kötü bir duygu o ,,,, 5-6 sene önce evde çok problemler vardı deprasyon ilaçları kullanıyordum o zamanlar balkona çıkıp çamaşır asmaya korkardım 6. kattaydım. balkona çıkınca sanki elimde olmadan kendimi aşağıya atacakmışım gibi gelirdi, çamaşırlığı odaya almıştım aylarca sürdü bu, allaha şükür benim inancım tamdır ibadetlerimi elimden geldiğince yaparım ama o anlatılamaz bişey sanki başka bir kuvvet yaptırmaya çalışıyor gibi

emın ol herkes hayatının bır donemınde asagı yukarı yasamıstır bu duyguları.. nacızene..

seytan ic sesinmis gibi vesvese veriyor surekli,,kalbe gelen kotu isler seytandan iyi duygular meleklerdenmis..bana cok fazla vesvese oluyor seytandan .. surekli okuyarak mucadele ediyorum tum bu sikintilarimin sebebi o vesveseler..

son zamanlarda 25 yas cıvarımı cok ozledıgımı hıssedıyorum.. o dınclıgı,tazelıgı.. ınsanın durusu bıle farklı.. ben hep 23 yasında kalacağımı zannederdim o zamanlar :)

bende 17mi ozluyorum... hep 17 kalacakmisim gibiydi basimda kavakyeleri eserdi.. teomanin 17 sarkisini cok severim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…