bende sevmıyorum.. bulmalıyım.
güzel olmuş.. sağlıklı yasamak ıcın her yol mubah.
harıka bır tabak.. yummyy
ahh ahh.. belkı bır gun.. bu sınemalarda
ben hıc dayanamam.. anında alırım agrı kesıcı.. ıyı dayanıyorsun.. agrı essıgım cok düşüyor yıllar gectıkce. dinlenmeye bak.. zorlama kendını.
aksam 7de minoset aldim anca gecti... simdi daha iyiyim
allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi..
İnşallah birşey olmaz da iyileşir...
---
Kuru yemişi bende pazardan alırım...Ne zaman gitsem uzun uzun kuyruklar vardır tezgahta...
Peyniri de öyle yaklaşık 4 yıldır hep aynı peynirciden alırım...
yok bu kınamak değil asla insanız sonuçta ne zaman nolucanı allah bilirOrası elbette öyledir..İnançlı olmak çok önemli ama herşeye rağmen büyük konuşmamak,kınamamak gerekiyor...
Ben empati yapıyorum da şu an, kimbilir nasıl bir ruh halindey di..
annesini düşünemiyorum bile ;(
Çok etkilendim ,çok üzügünüm. yaklaşık aynı yaşlar da kızım olduğundan belki beni feci üzdü...
limonlu su+ ılık su
sabah: 11:00 KKK
ara yok..
aksam: 19:00
tavuk mantar sote + yarım kase ıspanak yemegı + yarım bardak kefir.
Kuzey evde ve hasta.. o yüzden spor bugun yok bende.
oğluma hazırlamıştım, 3 çeşit zeytin vardı hangisini severse ondan yesin diye ayrı kaselerde koymuştum
afiyet olsun,,,,ben daha önce başka bir şeklini paylaşmıştım yine paylaşayım görmeyenlere kolaylık olsun
geçmiş olsun canım
merhaba canım
allah zihin açıklığı ve kolaylıklar versin bir çırpıda bitir
yediğiniz hurmalar yakında sizi tırmalarbu hurma için
allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi
allah kimseye göstermesin,,,,geçen ayda benim seki oturduğum yerde olmuş 16 yaşındaki kız ablasıyla tartışmış, abla da annem seni aldıracağı zaman keşke aldır deseydim niye doğur dedim demiş kız kendini 10. kattan aşağıya atmış çok üzülmüştüm....işyerinde de bir arkadaşın kızı kendisini bodruma asmıstı 15 sene önce falan o zamandan beri çocuklara kızmaya korkarım şeytana uyarlarsa diye,,birbirleriyle tartışıncada sık sık odalarının kapısından dinlerim bişey alma bahanesiyle girerim
yok bu kınamak değil asla insanız sonuçta ne zaman nolucanı allah bilir
benim demek istediğim ne olursa olsun insanın kendini kontrol etmesi gerek
bide iki minik hurma dio utanmadan :)) kucultte cebimize sok :))
Kuruyemişi uygun fiyata bulmalıyım. 15 tl'ye badem aldım ama, 2 gün ancak yeter. Sadece kendim yemediğim için çok dayanmıyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
afiyet olsun canım,,,,oğluşun bir an önce iyileşsin de yürüyüş sonrada olur
Merhaba fıstıklar
Sözde tatildi bana ama hiç oturmadım valla
Baş ağrım için Dr a gittim evet tahmin ettiğim gibi sinüzitim azmış 😪aldım antibiyotiklerimi geldim başınıza bu rüzgarda dikkat edin arkadaslar
Sabah 10:30 1 yumurta+2 zeytin+peynir+4 ceviz +maydonoz+peynir
Akşam 18:00 yarım tabak etli mantar sote+2 kaşık nohutlu firik+1 kaşık biber yoğurtlam+yarım bardak ayran+1 kuru incir ( regli olucam cnm çok şeker istiyor ondan yedim)
Spor biraZdan shred 3/1 ve 155 squat 😃
Kızlar çok kötü etkilendiğim bir haber aldım...bizim sitede 15 yaşın da bir kız annesiyle tartışıyor bir sebeple, gece 12-1 gibi kendini 4.kattan aşağı atmış ;(
Öfff çok etkilendim yaaa..Allah akıl fikir versin şeytana uydurmasın gençlerimizi..
İnşallah birşey olmaz da iyileşir...
---
Kuru yemişi bende pazardan alırım...Ne zaman gitsem uzun uzun kuyruklar vardır tezgahta...
Peyniri de öyle yaklaşık 4 yıldır hep aynı peynirciden alırım...
tmm tmm gül ablacım msj alınmıştır
tşk ederim bitsede kurtulsam bunaldıımmm
aksam 7de minoset aldim anca gecti... simdi daha iyiyim
allah kimseye göstermesin,,,,geçen ayda benim seki oturduğum yerde olmuş 16 yaşındaki kız ablasıyla tartışmış, abla da annem seni aldıracağı zaman keşke aldır deseydim niye doğur dedim demiş kız kendini 10. kattan aşağıya atmış çok üzülmüştüm....işyerinde de bir arkadaşın kızı kendisini bodruma asmıstı 15 sene önce falan o zamandan beri çocuklara kızmaya korkarım şeytana uyarlarsa diye,,birbirleriyle tartışıncada sık sık odalarının kapısından dinlerim bişey alma bahanesiyle girerim
yine muhtesem bir menu..
.
kolay gelsın.. bılsen kı hayatın en kolay yaşındasın,aşamasındasın :)
Allah korusun gerçekten ..Çok zor bu devir de ana baba olmak diyorum başka bişey demiyorum..
Orası elbette öyledir..İnançlı olmak çok önemli ama herşeye rağmen büyük konuşmamak,kınamamak gerekiyor...
Ben empati yapıyorum da şu an, kimbilir nasıl bir ruh halindey di..
annesini düşünemiyorum bile ;(
Çok etkilendim ,çok üzügünüm. yaklaşık aynı yaşlar da kızım olduğundan belki beni feci üzdü...
yyaaa onu ben demiştiimmm :26::26::26::26::26::26: valla yasak olduğunu unutmuşum
ağzım tatlansım dedim sabahyediğime pişman oldum
evet farkındayım :) ama her yaşın tadı başkadır bence
tabiiki inanç çok önemli ama çoğu kişi bilinçsiz yapııyor bunu,,,ben kendimden örnek vereyim çok kötü bir duygu o ,,,, 5-6 sene önce evde çok problemler vardı deprasyon ilaçları kullanıyordum o zamanlar balkona çıkıp çamaşır asmaya korkardım 6. kattaydım. balkona çıkınca sanki elimde olmadan kendimi aşağıya atacakmışım gibi gelirdi, çamaşırlığı odaya almıştım aylarca sürdü bu, allaha şükür benim inancım tamdır ibadetlerimi elimden geldiğince yaparım ama o anlatılamaz bişey sanki başka bir kuvvet yaptırmaya çalışıyor gibi
tabiiki inanç çok önemli ama çoğu kişi bilinçsiz yapııyor bunu,,,ben kendimden örnek vereyim çok kötü bir duygu o ,,,, 5-6 sene önce evde çok problemler vardı deprasyon ilaçları kullanıyordum o zamanlar balkona çıkıp çamaşır asmaya korkardım 6. kattaydım. balkona çıkınca sanki elimde olmadan kendimi aşağıya atacakmışım gibi gelirdi, çamaşırlığı odaya almıştım aylarca sürdü bu, allaha şükür benim inancım tamdır ibadetlerimi elimden geldiğince yaparım ama o anlatılamaz bişey sanki başka bir kuvvet yaptırmaya çalışıyor gibi
son zamanlarda 25 yas cıvarımı cok ozledıgımı hıssedıyorum.. o dınclıgı,tazelıgı.. ınsanın durusu bıle farklı.. ben hep 23 yasında kalacağımı zannederdim o zamanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?