Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende yedim gecenlerde aynen senin mantilkla tabisi saplagida yedim gul abladan ")

benim bugün yemem gibi

son zamanlarda 25 yas cıvarımı cok ozledıgımı hıssedıyorum.. o dınclıgı,tazelıgı.. ınsanın durusu bıle farklı.. ben hep 23 yasında kalacağımı zannederdim o zamanlar :)

ah ah bende yaşlandığımı hissediyorum

ben 79 la başladım 4 ayda 11 kg verdim,,,7 aydır aynı kg dayım ama benimle kıyaslama kendini sakın bende haşimato , D vitamini eksikliği ve menapoz var

cok gecmis olsun canim

sabah...09.00.........1 bardak kefir
............10.00................KKK

öğlen...16.30.........biraz fındık, badem

akşam..18.30.........1 bardak kefir
...........18.45................maş fasulyesi,salata, yoğurt, omega3 ve antioksidan...

spor.........sabah 20 dkk işe kadar yürüyüş,
...................öğlen...1 saat 45 dkk yürüyüş
....................akşam eve kadar yolu uzatarak 45 dkk yürüyüş

ben 79 la başladım 4 ayda 11 kg verdim,,,7 aydır aynı kg dayım ama benimle kıyaslama kendini sakın bende haşimato , D vitamini eksikliği ve menapoz var

Anladım cnm geçmiş olsun .. Ama yinede azmetmişsin 11kilo ..hemde 4ayda ..sabır gerektiriyor herkesin bünyesi farklı İnan ..bendede aslında polikistik Over var ,kilo vermem kolay değil ama ,bünyemi çok diyete alıştırmadığımdan verdim ...birde ben daha çocuk yok bişiy yok yaş kaç ,, bense balina gibiyim

hayatımın tabağını buldum.. hatta dedım uc tane alayım.. evdekı herkese.. 3 tane alsam fıyatı yemek takımına es değer

karatayı kaçamaksız uygularsan kistler de yok oluyor,,,

benim yaş 50, 3 tanede çocuğum var

afiyet olsun canım

firik bende antep ten getirttirdim ama daha yapmadım özel bir yapılışı varmı

Teşekkürler Gül ablacım:) firik pilavında 1 ölçü firiğe yarım ölçü bulgur konuluyor, yani kayınvalidem öyle öğretmişti tereyağında soğanı kavurur iken firiği 5 dk suda bekletiyorsun bulguru da kayıp yıkayıp soğanın üstüne atıp kavuruyorsun,üstüne bir bardak kadar haşlanmış nohut, 1 e 2 bardak su bu kadar :) ama biraz yavaş pişiyor normal pilava göre

Burada bir de tavuk haşlayıp suyuna yaparlar bunu ben de yaparım,tavuk etini de üstüne didiklersin

gecmıs olsun Selenım..

Sağol cnm de senin dediğin iacı da yazmış biliyor musun 😃içinde bi Dr varmış vay be😃

cok gecmis olsun canim

Çok sağol cnm

Ciddenmi ablam seni tebrik ediyorum ..kilon yaşına gore çok çok iyi İnan ,Allah sağlık sıhhat versin .
amin,,,,teşekkür ederim canım...

teşekkürler canım....

hafta sonu hangi semtte pazar varsa oraya git,,, hem hesaplı hem iyi oluyor devamlı satıldığı için fazla beklememişte oluyor buralarda öyle orayı bilemem ama,,,,yada ben buradan alıp sana kargoyla göndereyim
Haftasonu gittim pazara, adama sordum kilosu ne kadar diye, duymadı beni cevap vermedi. Ben de sinirlendim almadım. :)

allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi
Ayyy yine alıntı yaptım, boş kaldı. Araya spor girdi, unuttum. :)

Değiştirerek yiyorum da hep kuruyemişçiden alınca pahalı oluyor. Fındığı teyzemden almıştım, bitti. Ceviz, badem, yer fıstığı (kavrulmamışını bulamıyorum), kaju yiyorum. Evde biraz fındık kalmış, ondan da koydum çantama.

Son düzenleme:
bende 17mi ozluyorum... hep 17 kalacakmisim gibiydi basimda kavakyeleri eserdi.. teomanin 17 sarkisini cok severim o yuzden

benim bugün yemem gibi

ah ah bende yaşlandığımı hissediyorum

ıyı.. biz ölelim

çok pahalıymış hayatının tabağı bence sen bundan vazgeç hayatına başka tabak al

yok bi bakıştık falan ama flört yok.. yollarımızı ayırdık.. ayrı dünyaların ınsanı olarak

bundan sonra bana kısaca "içinde bir doktor varmış evrim" dıyebılırsın

Ripped 3. level yaptım ama zor geldi her zaman ki gibi. Hareketlerden en çok yerde yuvarlanıp yukarıya zıplama hareketini sevdim.
Bu arada kabak çekirdeğini de çok yiyorum, hem yararlı hemde fiyatı uygun oluyor.

Gül abla, ıkı gundur ara yapmıyorum.. ıhtıyac hıssetmıyorum.. ama bırsey farkettım kı.. aksam yemekten sonra seker ıhtıyacı hıssedıyorum ıkı gundur.. bugun nutella kavanozunu okşuyordum, bıraz da kokladım.. hıc bu kadar burun buruna olmamıştık.. acaba ben farketmıyorum da kan sekerım mı dusuyor.. olabılır mı düşüyor mudur? ben neden ıkı gundur aksam yemekten sonra seker ıhtıyacıo hıssedıyorum?? GÜL ABLAA İMDAAAT

Ben de gecen gun kuruyemıscıden yer fısıtıgının kılosunu 14 lıradan aldım.. pahalı.. koy pazarına sorayım.. dusuk bır fıyat bulursam sana da alır gonderırım.. bıraz araştırmam lazım.. cevızın kılosu 18 lıra.. bademın 30 lıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…