bende yedim gecenlerde aynen senin mantilkla tabisi saplagida yedim gul abladan ")
son zamanlarda 25 yas cıvarımı cok ozledıgımı hıssedıyorum.. o dınclıgı,tazelıgı.. ınsanın durusu bıle farklı.. ben hep 23 yasında kalacağımı zannederdim o zamanlar :)
Yok cnm değil 4gundur yapıyorum karatayı ,ben daha once çok rejim yapmadım ..ondan çabuk gitti ..yediklerimi ekmeği azalttım az ... Birde leslie yaptım ... Karatay yeni daha ..sen kaç kilosun cnm ?nezamandır karatay yapıyorsun
Merhaba fıstıklar
Sözde tatildi bana ama hiç oturmadım valla
Baş ağrım için Dr a gittim evet tahmin ettiğim gibi sinüzitim azmış 😪aldım antibiyotiklerimi geldim başınıza bu rüzgarda dikkat edin arkadaslar
Sabah 10:30 1 yumurta+2 zeytin+peynir+4 ceviz +maydonoz+peynir
Akşam 18:00 yarım tabak etli mantar sote+2 kaşık nohutlu firik+1 kaşık biber yoğurtlam+yarım bardak ayran+1 kuru incir ( regli olucam cnm çok şeker istiyor ondan yedim)
Spor biraZdan shred 3/1 ve 155 squat 😃
ben 79 la başladım 4 ayda 11 kg verdim,,,7 aydır aynı kg dayım ama benimle kıyaslama kendini sakın bende haşimato , D vitamini eksikliği ve menapoz var
Anladım cnm geçmiş olsun .. Ama yinede azmetmişsin 11kilo ..hemde 4ayda ..sabır gerektiriyorherkesin bünyesi farklı İnan ..bendede aslında polikistik Over var ,kilo vermem kolay değil ama ,bünyemi çok diyete alıştırmadığımdan verdim ...birde ben daha çocuk yok bişiy yok yaş kaç ,, bense balina gibiyim
hayatımın tabağını buldum.. hatta dedım uc tane alayım.. evdekı herkese.. 3 tane alsam fıyatı yemek takımına es değer
Eki Görüntüle 1046651
karatayı kaçamaksız uygularsan kistler de yok oluyor,,,
benim yaş 50, 3 tanede çocuğum var
afiyet olsun canım
firik bende antep ten getirttirdim ama daha yapmadım özel bir yapılışı varmı
gecmıs olsun Selenım..
cok gecmis olsun canim
amin,,,,teşekkür ederim canım...Ciddenmiablam seni tebrik ediyorum .. kilon yaşına gore çok çok iyi İnan ,Allah sağlık sıhhat versin .
Teşekkürler Gül ablacım:) firik pilavında 1 ölçü firiğe yarım ölçü bulgur konuluyor, yani kayınvalidem öyle öğretmiştitereyağında soğanı kavurur iken firiği 5 dk suda bekletiyorsun bulguru da kayıp yıkayıp soğanın üstüne atıp kavuruyorsun,üstüne bir bardak kadar haşlanmış nohut, 1 e 2 bardak su bu kadar :) ama biraz yavaş pişiyor normal pilava göre
Burada bir de tavuk haşlayıp suyuna yaparlar bunu ben de yaparım,tavuk etini de üstüne didiklersin
Sağol cnm de senin dediğin iacı da yazmış biliyor musun 😃içinde bi Dr varmış vay be😃
Çok sağol cnm
karatayı kaçamaksız uygularsan kistler de yok oluyor,,,
benim yaş 50, 3 tanede çocuğum var
Haftasonu gittim pazara, adama sordum kilosu ne kadar diye, duymadı beni cevap vermedi. Ben de sinirlendim almadım. :)hafta sonu hangi semtte pazar varsa oraya git,,, hem hesaplı hem iyi oluyor devamlı satıldığı için fazla beklememişte oluyor buralarda öyle orayı bilemem ama,,,,yada ben buradan alıp sana kargoyla göndereyim
Ayyy yine alıntı yaptım, boş kaldı. Araya spor girdi, unuttum. :)allah korkusu olsa içinde bi grm bunu yapmazdı
bende annemle çoğu zaman çok kötü kavga ediyorum hatta sinir krizine sokuyor beni delirtiyor,o zaman şimdiye bin defa atardım kendimi
Değiştirerek yiyorum da hep kuruyemişçiden alınca pahalı oluyor. Fındığı teyzemden almıştım, bitti. Ceviz, badem, yer fıstığı (kavrulmamışını bulamıyorum), kaju yiyorum. Evde biraz fındık kalmış, ondan da koydum çantama.degısıklık yap.. cıg fıstık ye.. bu ara onu yıyorum ben.. aylardır cevız yedım.. badem de sabah sabah cok sert geliyor bana.. yarım bardak fımdık yarım bardak fıstık koyup yıyorum.. ya da Gul ablanın dedıgı gıbı soyle fıyatları.. uygunsa bız yollayalım sana. surat kargo avealılara 3 lıra.
teşekkür ederım Gül ablam.. yarın da evde.. yarın elıptık calısıp pılates yapacağım.
gecmıs olsun Selenım..
ALLAHIMMM.. O anneye Allah sabır versın.. ne desek ne yazsak boş.. evlat bu.
kolay gelsın.. bılsen kı hayatın en kolay yaşındasın,aşamasındasın :)
kıyamam ben sana.. ıyı yapmışsın tabıı.
ya sana da kıyamam... hassas annem benım.. ne mutlu senın evlatlarına..
teşekkür ederım.. mutlu oluyorum sen benı böyle sevdıkce :)
bende 17mi ozluyorum... hep 17 kalacakmisim gibiydi basimda kavakyeleri eserdi.. teomanin 17 sarkisini cok severim o yuzden
benim bugün yemem gibi
ah ah bende yaşlandığımı hissediyorum
çok pahalıymış hayatının tabağı bence sen bundan vazgeç hayatına başka tabak al
Teşekkürler Gül ablacım:) firik pilavında 1 ölçü firiğe yarım ölçü bulgur konuluyor, yani kayınvalidem öyle öğretmiştitereyağında soğanı kavurur iken firiği 5 dk suda bekletiyorsun bulguru da kayıp yıkayıp soğanın üstüne atıp kavuruyorsun,üstüne bir bardak kadar haşlanmış nohut, 1 e 2 bardak su bu kadar :) ama biraz yavaş pişiyor normal pilava göre
Burada bir de tavuk haşlayıp suyuna yaparlar bunu ben de yaparım,tavuk etini de üstüne didiklersin
Sağol cnm de senin dediğin iacı da yazmış biliyor musun 😃içinde bi Dr varmış vay be😃
Çok sağol cnm
Haftasonu gittim pazara, adama sordum kilosu ne kadar diye, duymadı beni cevap vermedi. Ben de sinirlendim almadım. :)
Ayyy yine alıntı yaptım, boş kaldı. Araya spor girdi, unuttum. :)
Değiştirerek yiyorum da hep kuruyemişçiden alınca pahalı oluyor. Fındığı teyzemden almıştım, bitti. Ceviz, badem, yer fıstığı (kavrulmamışını bulamıyorum), kaju yiyorum. Evde biraz fındık kalmış, ondan da koydum çantama.
kedinaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?