Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tarçın tüket. Tarçın çayı, yada kabuk tarçını bitki çaylarına ekle. Ben sütüme tarçın atıyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yetiştimmmmmmmmmmmm

arayı uzattığından olabilir,,,,normalde kayısı yeniyor şeker ihtiyacı için sen 2 aydır kg veremiyorum deyince kes istersen demiştim kg vermeye başladın ama vucud ihtiyaç hissediyor olabilir arasıra ye sabahları,,,omega 3 e de başla tatlı ihtiyacı onun eksikliğinden de olurmuiş

Son düzenleme:
sağlıklı yaşıyoruz da fıstık 8 liraya aldık yazıyordu oraya bakın daha ucuz, nerden almışlar

hayatımın tabağını buldum.. hatta dedım uc tane alayım.. evdekı herkese.. 3 tane alsam fıyatı yemek takımına es değer

Eki Görüntüle 1046651

Çok güzelmiş. Şöyle yağ ve kuruyemiş kısmı da olsaymış. :) Karatay tabağı çıkarmış, hürrem küpesimiydi, yüzüğümüydü öyle birşey çıkmıştı. Bizim de karatay tabağımız çıksın.

Osmaniye fıstığı alıyorlarmış ama, firma kapanmış. Firmadan birisi haber verecek diye yazmışlar.

Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.

Osmaniye fıstığı alıyorlarmış ama, firma kapanmış. Firmadan birisi haber verecek diye yazmışlar.
hımmmm fiatı iyiiy di, burada en son 12 idi
Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.

içine tavuk atılıyor ya o sırada tavuklar frikik veriyorlar

herkese iyi geceler ben kaçar,,,
dün geceden hem seçimleri seyretmiştim hem kızın öksürüğü uykusuzum

Arkadaslar kac gundur giremiyorum nete ben troid ilaclarimi sabah almaya basladim onceden gece ucte filan aliyordum ama sabah olunca emilimini biraz engelledi cok sinirli oluyorum oyle olunca ev ahalisi icin cok zor oluyor. Biliyorsun aslinda anlamsiz sinirlendigini ama ofketiyorsun. Allah kerim bakalim. :44:

selam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi

günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah

Herkese gunaydin bu hafta iyice erimeniz dilegiyle....

aminnnnnn
Günaydın. :) Aminnn.

günaydın fıstık

özlicez seni cnm....

günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah

umarım çok önemli şeyler değildir,hepimiz iyiyiz işte aynı:2:

bense dün okula gitmemenin aziziliği ile pazartesi sendromumu salı ile değiştirdimbaşım da hala bir ağrı....gece uyuyamadım....uyku düzenimi bozunca böyle oluyor işteöğleden sonra da misafirim var öfff

bir de bir şey itiraf edicem sabah yarım nıutella kavanozu yedim

şaka şaka 1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Senin eriyecek neyin kaldi kedi ahhh ahhh darisi biE Allah im

leptin 2-5 arası çalışıyor,, ilacını 5 te alsan olmazmı yada 4,5 ta

merhaba canım
kızın dişmi çıkarıyorki,,,,gerçi farklı bir ortama giidnce çocuklar rahat edemiyorlar onun huzursuzluğuda olabilir,,,bu sıralar gelen giden derken yoğunsun, dikkat et kaçamak yapma

günaydın canım
bizler iyiyiz sen girmeyince merak ettik,,,neyseki burdasın iyi olduğunu bilelimde sorunlar hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…