Gül abla, ıkı gundur ara yapmıyorum.. ıhtıyac hıssetmıyorum.. ama bırsey farkettım kı.. aksam yemekten sonra seker ıhtıyacı hıssedıyorum ıkı gundur.. bugun nutella kavanozunu okşuyordum, bıraz da kokladım.. hıc bu kadar burun buruna olmamıştık.. acaba ben farketmıyorum da kan sekerım mı dusuyor.. olabılır mı düşüyor mudur? ben neden ıkı gundur aksam yemekten sonra seker ıhtıyacıo hıssedıyorum?? GÜL ABLAA İMDAAAT
Gül abla, ıkı gundur ara yapmıyorum.. ıhtıyac hıssetmıyorum.. ama bırsey farkettım kı.. aksam yemekten sonra seker ıhtıyacı hıssedıyorum ıkı gundur.. bugun nutella kavanozunu okşuyordum, bıraz da kokladım.. hıc bu kadar burun buruna olmamıştık.. acaba ben farketmıyorum da kan sekerım mı dusuyor.. olabılır mı düşüyor mudur? ben neden ıkı gundur aksam yemekten sonra seker ıhtıyacıo hıssedıyorum?? GÜL ABLAA İMDAAAT
sağlıklı yaşıyoruz da fıstık 8 liraya aldık yazıyordu oraya bakın daha ucuz, nerden almışlarBen de gecen gun kuruyemıscıden yer fısıtıgının kılosunu 14 lıradan aldım.. pahalı.. koy pazarına sorayım.. dusuk bır fıyat bulursam sana da alır gonderırım.. bıraz araştırmam lazım.. cevızın kılosu 18 lıra.. bademın 30 lıra..
hayatımın tabağını buldum.. hatta dedım uc tane alayım.. evdekı herkese.. 3 tane alsam fıyatı yemek takımına es değer
Eki Görüntüle 1046651
Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.Teşekkürler Gül ablacım:) firik pilavında 1 ölçü firiğe yarım ölçü bulgur konuluyor, yani kayınvalidem öyle öğretmiştitereyağında soğanı kavurur iken firiği 5 dk suda bekletiyorsun bulguru da kayıp yıkayıp soğanın üstüne atıp kavuruyorsun,üstüne bir bardak kadar haşlanmış nohut, 1 e 2 bardak su bu kadar :) ama biraz yavaş pişiyor normal pilava göre
Burada bir de tavuk haşlayıp suyuna yaparlar bunu ben de yaparım,tavuk etini de üstüne didiklersin
Sağol cnm de senin dediğin iacı da yazmış biliyor musun 😃içinde bi Dr varmış vay be😃
Çok sağol cnm
hımmmm fiatı iyiiy di, burada en son 12 idiOsmaniye fıstığı alıyorlarmış ama, firma kapanmış. Firmadan birisi haber verecek diye yazmışlar.
Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.
Herkese gunaydin bu hafta iyice erimeniz dilegiyle....
Günaydın. :) Aminnn.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günaydın. :) Aminnn.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
selam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi
günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah
Senin eriyecek neyin kaldi kedi ahhh ahhh darisi biE Allah im
Arkadaslar kac gundur giremiyorum nete ben troid ilaclarimi sabah almaya basladim onceden gece ucte filan aliyordum ama sabah olunca emilimini biraz engelledi cok sinirli oluyorum oyle olunca ev ahalisi icin cok zor oluyor. Biliyorsun aslinda anlamsiz sinirlendigini ama ofketiyorsun. Allah kerim bakalim. :44:
merhaba canımselam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi
günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?