Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın canım

nutella yı okuyunca sopayı hazırlıyordum ki altını okuyunca vazgeçtim

merhaba canım
kızın dişmi çıkarıyorki,,,,gerçi farklı bir ortama giidnce çocuklar rahat edemiyorlar onun huzursuzluğuda olabilir,,,bu sıralar gelen giden derken yoğunsun, dikkat et kaçamak yapma

bilmiyorum daha diş etleri normal görünüyor herhangi bir değişiklik kızarıklık falan yok. inşallah toparlar biraz kendine gelir.
sorma düzcede kaçamak yapmamak için kendimi tuttum. babam tatlı almış gelmiş bana ye dedi. yok baba yemicem saol dedim. annem hemen beni savunuyor hasibe artık tatlı yemiyor diet yapıyor diyo görümcemler fark etti zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti. tek sorunum çok fazla su ve bitki çayı içemedim.

Günaydın..

güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..

---

teoson merak etmiştim seni hoşgeldin..

annen de senin zayıflamanı istiyor yoksa bi taneden bişey olmaz diye diretirdi,,,bu kadar kg ile farkediliyorsa süper valla daha çok kg verince hrkes farkedecek,,,
benim 3 görümcem vardı hepsi de 100 kg civarındalardı, ben 3. çocuğu 81 le doğum yaptım eve geldim 75 tim emzirme süresince rejim yapmadım 71-72 lerde 1 sene kaldım bana yakın oturan görümcem, bana sen kg lu oldukça ben seviniyorum bana yaklaşıyorsun derdi gülerek emzirme bitince rejime ve yürüyüşe başlar geçerken görümcemide çağırırdım 1 gelirse diğer günler bişeyler bahane ederdi ben zayıflayıp 60 kg ya inincede offf yine zayıfladın ne güzel sevinmiştim bizim gibi kg oldun diye, der takılırdı....

tünaydın canım
geçmiş olsun canım, iğneyle ve fizik tedavi ile düzelmiyormu

Senin eriyecek neyin kaldi kedi ahhh ahhh darisi biE Allah im
Göbek vardı ya hani. Bir türlü kurtulamıyorum. 1 senenin sonunda inşallah kurtulmayı diliyorum.

Günaydın.

birsürü şey yazdım elektrik gitti geldi sinir oldum hoşbuldum canım

ben iiyim şükür sizlerde iyisiniz sankim geçmişi birazcık okudum birkaç gün giremeyince büyük kopukluk oluyor
gece bende karmakarışık rüyalar gördüm ama hatırlamadığım için psikolojim bozuk değil rüyalar çok etkiliyor insanı

Günaydın...

Sanırım ilk kez evden yazıyorum evde laptopun başına hiç oturmam,az açılır bizim evde :))

Herkesi çok özledim,bugün işe gitmedim..yeni kalktım İşe gittiğimde de topiğe girmeye hiç vaktim olmadı..

Lahmacuna tereyağ sürüp yiyen kedicimle bile sohbetlerimizi çok özledim...

Evdeki işleri bitirmeye çalışıyorum,halılarımı yıkamaya verdim..Perşembe günü kızkardeşim gelicek..camlarımı ve koltuklarımı silicek..diğer işlerin hepsini
bitirdim ben ..yavaş yavaş yaptım

Ekincim; çok çok ama sevimdim,akşamda yazdığım gibi sağlıkla kucağına al canım..Topiğin prensi vardı ..prensesi de oldu...

Kaaina nasıl acaba..onun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuştur..

Canan ablacım..Gül ablacım..sizleri de ayrı özledim...

Benim için dua edin olurmu,az kaldı malum her an hastaneye gidicek gibiyim...

Biz de herşey yolunda..karnımda iyice büyüdü ama ben küçüldüm

Herkesin keyfi yerindedir inşallah...

Buralardayım..

Son düzenleme:

Günaydın,geçmiş olsun...

günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah

Günaydın canım..aman başka birşey olmasın...,

Günaydın ablacım...

İyi sayılır, süt içtim ama midem bulanıyor. Ardından spor yapmıştım. :) zaten düzgünde yapamadım, zor geldi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ben de sutu ılık ıcersem mıdem bulanıyor.. o yüzden soğuk ıcerım.

Tarçın tüket. Tarçın çayı, yada kabuk tarçını bitki çaylarına ekle. Ben sütüme tarçın atıyorum. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tarçın cok cıddı tansıyon dusuruyor.. onu kullaanamamıyorum

omega 3 kullanamıyorum.. kalp hastaları duzenlı omega uc kullanamazlar.. haftada uc gun balık yıyorum.. arada esmın hapından atıyorum..

sağlıklı yaşıyoruz da fıstık 8 liraya aldık yazıyordu oraya bakın daha ucuz, nerden almışlar

datca pazarından almıştı onu Okan bey..

güzel olurdu.. gırısımcı ruhu.. neden olmasın

Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.

cok tatlısın..

Herkese gunaydin bu hafta iyice erimeniz dilegiyle....

amin.. ınsallahhh

gecmıs olsun arkadaşım..

günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah

anlatmak ıstersen buradayız.. nedır elden ayaktan cektıren senı bu kadar.. ben de burdan sonra face e yazacaktım sen gelmeseydın.

ne güzel cok sevındım senın adına.

dünkü haberlerden dolayı bılıncaltın sana oyun oynadı sanırım gece boyunca.. üzüldüm.. hersey ınsan ıcın hayatta... bır tek ölüme çare yok.. gerısı boş,uzulme artık.. eşin için gecmıs olsun.

Herkese iyi günler. ..dün gelemedim tüm gün yine alisveristeydim...cocuklarin sünnet kiyafetleri için saatlerce gezdik, giydirdik cikardik bata çıka coluk cocuk kosturmacali bi gün yasadik..çok şükür içime sinen güzel bir sey bulabildim..eve geldigimde ağrım çoktu uzandim hemen

Disarida olunca yine hazır şeyler yedim..yanima meyve de almistim biraz ordan biraz disardan derken diyetime uydum yine

Dun sabah 1 yumurta ceviz peynir zeytin 1 küçük muz

Aralarda incir ve Çağla

Akşam yine iskender pidesiz, ayran, patlican salatasi turp yedim

Eve gelince çay
Su 2 lt anca
Spor magaza gezme

Senin oğlanlar sünnet mi oluyor :) Allah damatlıklarını da göstersin tebrikler :)

Canlarim benimmm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu,simsicacik bir gun diliyorum,butun kalbimle.
Canim prenscigim,insaallah yuce rabbimin izni ile dogumun cok kolay olacak ve mujdeyi hep beraber paylasip sevinecegiz canim.
Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim,gercekten merak ettik,yoklugun cok belli oldu.Herseyden once binsukur iyisin,o en onemlisi.
Sevgili yenacigim,cok gecmis olsun,siyatigin ciddiyetini cok iyi bilirim.Canim yenacigim,elinde olmadan cok hassas bir yapiya sahipsin,ah canim daha cok gencsin ,insaallah evlatlarinin ,buyuseler dahi,sana ihtiyaclari var,kendini fazla uzmemeye yipratmamaya calis.Yazdiklarinndan hissettigi kadariyla sen mukemmel bir annesin,etrafimizda olanlardan duyarsiz kalamiyoruz ama bire bir etkilenme canim benim.Ozur dilerim nacizane bir abla tavsiyesi.
Sevgili babymomcigim,bugun nasilsin canim,insaallah basinin agrisi gecmistir.
Hepinizi opuyorum,yuce rabbime emanet olun.

Canim ya çok üzüldüm gerçekten anlattiklarina tuylerim urperdi .allah o anneye o aileye sabirlar versin..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..bende cevremde böyle olaylara şahit oldum yapım gereği çok fazla etkilendim uzun zaman etkisinden kurtulamadim gerçekten çok acı

Allah seninde yardımcın olsun..hastaniz içinde geçmiş olsun canım

Allah damatlıklarınıda göstersin canım,ne güzel telaşlar bunlar..sen yinede dikkat et canım...

Canan ablacım çok sağol,en çok da herşeyimi paylaştığım yani sizin dualarına da daha çok ihtiyacım var..
Prensesin nasıl,öp benim yerime de olurmu..

Çok teşekkürler. Gönlümde bir tercihim yoktu aslında Ama kız bebek kıyafetleri çoook cezbedici mağazalarda

Karistirdim o zaman kusura bakma ben kiz bebek istiyorsun diye hatirlamistim..saglicakla gelsin inşallah. ..

Evet oglanlarin sünnet düğünü olacak.buyugum sünnet oldu ama kardesini bekledi düğün merasimi için. .cok tesekkurler canim

Çok teşekkür ederim:)) darısı senin yavrularina ve isteyen herkese inşallah canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…