aminnnnnn
günaydın fıstık
özlicez seni cnm....
umarım çok önemli şeyler değildir,hepimiz iyiyiz işte aynı:2:
bense dün okula gitmemenin aziziliği ile pazartesi sendromumu salı ile değiştirdimbaşım da hala bir ağrı....gece uyuyamadım....uyku düzenimi bozunca böyle oluyor işte öğleden sonra da misafirim var öfff
bir de bir şey itiraf edicem sabah yarım nıutella kavanozu yedim
şaka şaka 1 nisannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba canım
kızın dişmi çıkarıyorki,,,,gerçi farklı bir ortama giidnce çocuklar rahat edemiyorlar onun huzursuzluğuda olabilir,,,bu sıralar gelen giden derken yoğunsun, dikkat et kaçamak yapma
bilmiyorum daha diş etleri normal görünüyor herhangi bir değişiklik kızarıklık falan yok. inşallah toparlar biraz kendine gelir.
sorma düzcede kaçamak yapmamak için kendimi tuttum. babam tatlı almış gelmiş bana ye dedi. yok baba yemicem saol dedim. annem hemen beni savunuyor hasibe artık tatlı yemiyor diet yapıyor diyogörümcemler fark etti zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti. tek sorunum çok fazla su ve bitki çayı içemedim.
Günaydın..
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..
---
teoson merak etmiştim seni hoşgeldin..
Göbek vardı ya hani.Senin eriyecek neyin kaldi kedi ahhh ahhh darisi biE Allah im
aminnnnnn
günaydın fıstık
özlicez seni cnm....
bense dün okula gitmemenin aziziliği ile pazartesi sendromumu salı ile değiştirdimbaşım da hala bir ağrı....gece uyuyamadım....uyku düzenimi bozunca böyle oluyor işte öğleden sonra da misafirim var öfff
Günaydın..
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
---
Göbek vardı ya hani.Bir türlü kurtulamıyorum. 1 senenin sonunda inşallah kurtulmayı diliyorum.
Günaydın..
---
günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah
aminnnnnn
günaydın fıstık
özlicez seni cnm....
Eki Görüntüle 1047209
...........
İyi sayılır, süt içtim ama midem bulanıyor. Ardından spor yapmıştım. :) zaten düzgünde yapamadım, zor geldi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tarçın tüket. Tarçın çayı, yada kabuk tarçını bitki çaylarına ekle. Ben sütüme tarçın atıyorum. :)
yetiştimmmmmmmmmmmm
arayı uzattığından olabilir,,,,normalde kayısı yeniyor şeker ihtiyacı için sen 2 aydır kg veremiyorum deyince kes istersen demiştim kg vermeye başladın ama vucud ihtiyaç hissediyor olabilir arasıra ye sabahları,,,omega 3 e de başla tatlı ihtiyacı onun eksikliğinden de olurmuiş
sağlıklı yaşıyoruz da fıstık 8 liraya aldık yazıyordu oraya bakın daha ucuz, nerden almışlar
Çok güzelmiş. Şöyle yağ ve kuruyemiş kısmı da olsaymış. :) Karatay tabağı çıkarmış, hürrem küpesimiydi, yüzüğümüydü öyle birşey çıkmıştı. Bizim de karatay tabağımız çıksın.
Çok uykum gelmiş, pilavın ismini frikik pilavı diye okuyorum. Neee dedim önce, sonra tabi gördüm.
Herkese gunaydin bu hafta iyice erimeniz dilegiyle....
Arkadaslar kac gundur giremiyorum nete ben troid ilaclarimi sabah almaya basladim onceden gece ucte filan aliyordum ama sabah olunca emilimini biraz engelledi cok sinirli oluyorum oyle olunca ev ahalisi icin cok zor oluyor. Biliyorsun aslinda anlamsiz sinirlendigini ama ofketiyorsun. Allah kerim bakalim. :44:
günaydın arkadaşlar ben iyiyim şükür beni merak edenler olmuş sanırım teşekkür ederim elimde olmayan bazı şeyler oldu oyüzden topiğe giremedim herkes iyidir inşallah
bilmiyorum daha diş etleri normal görünüyor herhangi bir değişiklik kızarıklık falan yok. inşallah toparlar biraz kendine gelir.
sorma düzcede kaçamak yapmamak için kendimi tuttum. babam tatlı almış gelmiş bana ye dedi. yok baba yemicem saol dedim. annem hemen beni savunuyor hasibe artık tatlı yemiyor diet yapıyor diyogörümcemler fark etti zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti. tek sorunum çok fazla su ve bitki çayı içemedim.
Günaydın..
---
Teşekkür ederim Canan abla. Amin inşallah.
Teşekkür ederim :)
Senin oğlanlar sünnet mi oluyor :) Allah damatlıklarını da göstersin tebrikler :)Herkese iyi günler. ..dün gelemedim tüm gün yine alisveristeydim...cocuklarin sünnet kiyafetleri için saatlerce gezdik, giydirdik cikardik bata çıka coluk cocuk kosturmacali bi gün yasadik..çok şükür içime sinen güzel bir sey bulabildim..eve geldigimde ağrım çoktu uzandim hemen
Disarida olunca yine hazır şeyler yedim..yanima meyve de almistim biraz ordan biraz disardan derken diyetime uydum yine
Dun sabah 1 yumurta ceviz peynir zeytin 1 küçük muz
Aralarda incir ve Çağla
Akşam yine iskender pidesiz, ayran, patlican salatasi turp yedim
Eve gelince çay
Su 2 lt anca
Spor magaza gezme
Çok teşekkürler. Gönlümde bir tercihim yoktu aslındaEkincigim saglicakla alirsin inşallah prensesini kucagina. .çok sevindim senin adina allah gönlüne göre verdi
Günaydın..
---
Herkese iyi günler. ..dün gelemedim tüm gün yine alisveristeydim...cocuklarin sünnet kiyafetleri için saatlerce gezdik, giydirdik cikardik bata çıka coluk cocuk kosturmacali bi gün yasadik..çok şükür içime sinen güzel bir sey bulabildim..eve geldigimde ağrım çoktu uzandim hemen
Disarida olunca yine hazır şeyler yedim..yanima meyve de almistim biraz ordan biraz disardan derken diyetime uydum yine
Dun sabah 1 yumurta ceviz peynir zeytin 1 küçük muz
Aralarda incir ve Çağla
Akşam yine iskender pidesiz, ayran, patlican salatasi turp yedim
Eve gelince çay
Su 2 lt anca
Spor magaza gezme
Canlarim benimmm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu,simsicacik bir gun diliyorum,butun kalbimle.
Canim prenscigim,insaallah yuce rabbimin izni ile dogumun cok kolay olacak ve mujdeyi hep beraber paylasip sevinecegiz canim.
Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim,gercekten merak ettik,yoklugun cok belli oldu.Herseyden once binsukur iyisin,o en onemlisi.
Sevgili yenacigim,cok gecmis olsun,siyatigin ciddiyetini cok iyi bilirim.Canim yenacigim,elinde olmadan cok hassas bir yapiya sahipsin,ah canim daha cok gencsin ,insaallah evlatlarinin ,buyuseler dahi,sana ihtiyaclari var,kendini fazla uzmemeye yipratmamaya calis.Yazdiklarinndan hissettigi kadariyla sen mukemmel bir annesin,etrafimizda olanlardan duyarsiz kalamiyoruz ama bire bir etkilenme canim benim.Ozur dilerim nacizane bir abla tavsiyesi.
Sevgili babymomcigim,bugun nasilsin canim,insaallah basinin agrisi gecmistir.
Hepinizi opuyorum,yuce rabbime emanet olun.
Çok teşekkürler. Gönlümde bir tercihim yoktu aslındaAma kız bebek kıyafetleri çoook cezbedici mağazalarda
Allah damatlıklarınıda göstersin canım,ne güzel telaşlar bunlar..sen yinede dikkat et canım...
Canan ablacım çok sağol,en çok da herşeyimi paylaştığım yani sizin dualarına da daha çok ihtiyacım var..
Prensesin nasıl,öp benim yerime de olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?