Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim oglun nasıl oldu daha iyidir inşallah:)

Canim mydenizzzcigim benim,sunnetiniz hayirli ,ugurlu,saglikla olsun insaallah.Evlatlarinin ilk muruvvetleri.Ekincigimin de yazdigi gibi damatliklarini da gormek nasip olsun insaallah.Rabbim bizleri guzel haberlerinizden ayirmasin.

teşekkür ederim arkadaşlarım ablalarım ben iiyim şükür ufak tefek sıkıntılar çıkabiliyor karşıma maalesef biz istemeden. yaşadıkça öğreniyoz bazı şeyleri çok dert edip bazılarının üzerine set çekmeyi bazan gülüp geçmeyi öğretiyor hayat zor herşey çocukken güzeldi

Hoşgeldin canım iyisindir inşallah...duzenli yazan arkadaşlar yazmayınca merak ediyo insan..neyse ki her şey yolunda :))

Cok tesekkur ederim prenscigim,prensesim iyi hamdolsun.Bugun kismetse ziyaretine gidecegim,sagolun varolun opucuklerinizi tek tek iletiyorum.

Canim mydenizzzcigim benim,sunnetiniz hayirli ,ugurlu,saglikla olsun insaallah.Evlatlarinin ilk muruvvetleri.Ekincigimin de yazdigi gibi damatliklarini da gormek nasip olsun insaallah.Rabbim bizleri guzel haberlerinizden ayirmasin.

Canim ablam allah razı olsun inşallah alnımizin akıyla uzerimize düşen vazifemizi yerine getirebiliriz..çok heyecan verici gerçekten..inşallah destekleriniz ve dualarinizla iyi haberlerde bulusabiliriz..

Gozun aydin ablacim,prensese sevgiler koccaman Öpücükler

istediğiniz hareketler ve bilgi konusunda yardımcı olabilirim :) hiç problem değil zeytinlerimi içine koymuyorum yağın ama bir iki güne ankaraya gidicem o zaman koyarım içine kekik ve pul biber limonda eklerim öyle seviyorum zaten hiç hatırlamıyorum bugünde sabit kaldım zati dün dondurma yedim annemin gazına gelip ama oldukça bol yürüyüş yaptım ( en az 6 7 km ) yetmedi akşam yemeğinide 8 30 muydu neydi yedim yorgundumda uyuya kalmışım sevdicekle telefonda konuşurken :) sabahta geç kalktım yeni bitti kahvaltım :S bu kahvaltı saatine bir öçözüm bulmak lazım bende :S

ortak yiyoruzda 3 yumurtalı olan zor bitiyor kayısı bağırsakları çalıştırma açısından çok etkili oluyor bende öbür türü bi kronik proleme dönüşüyor ki sorma ondan dolayı yiyorum ama durağanlaştıgım zaman çıkartırım bir kaç gün etkisini test etmiş olurum :) teşekkür ederim önerin için :)

hoşbulduk :) ayy sana herkes bişiler demiş hayırlı mı olsun geçmişmi olsun demeliyim bilemedim geçmişide okuyamadım çok fazla dün :S hayırdır?

Herkese selammmm,

Bsrns, hoşgeldin canım :)

**

Kahvaltım,

kahvaltı harika gözüküyor afiyet bal şeker olsun aranıza katıldığım içinde çok mutluyum :)

Darısı benım basıma.. ben vazgeçmezsem cocugumu sünnet ettırırız ınsallah.. ıkı sene sonra düşünüyorum ben de Allah nasıp ederse.

Canim oglun nasıl oldu daha iyidir inşallah:)

teşekkür ederım arkadaşım.. evde benımle.. ıyıce duzelsın oyle okula döndün ıstedım.. az kaldı.. cok sukur.

Sevgili evrimkuzey,kuzeycigimizin sagligi bugun nasil oldu? Umarim ve insaallah cok daha iyidir.

Canım Canan Hanımcım.. cok sukur.. daha ıyı.. prensesini benim içinde öp.. ıyıce opcuklere boğulsun kuzu.. sizi sevıyorum.

Bebeklerin dişleri cikmadan önce baslayabiliyor huzursuzluklari..bebeginiz kaç aylikti ..? benim ikiside 8 aylikken cikardi ama huzursuzluklari 3 ay oncesinden başlamıştı. . Diş jeli gercekten sıkıntılarını hafifletiyor

Canim allah gönlüne göre versin..oglun daha 4.5 yasinda biraz daha büyümesi daha iyi olur çok iyi düşünmüşsun..vazgeçme derim ben arkadaşım ,içinde kalmasin oglunun..benim oglum 9 yaşında sırf icinde kalmasın diye sünnet kiyafeti aldim.aslinda takım elbise daha çok yakıştı ama işteeee ilerde o gün aklina geldiğinde her şeyi güzel hatirlasin istedim

hepinize merhaba çıtır ve sağlıklı hatunlar :) bugün kahvaltıyı geç yaptım ama ne yapayım uyuya kalmışım çok yorgundum yarın sevdicek yemeğe gelicek bize ona sarma sarıcam annemle bana bulgurlu sevdiceğe pirinçli sarıcam zeytinyağlı enginar, ıspanaklı beşamel soslu tavuk, salata, tarhana çorbası ( ev yapımı ), sizce menüm iyi mi? ve en önemlisi enginar yiyebiliyor muyuz? karıştırıyorumda ben bazı yediklerimizi falan beşamel sosta un var ama mecbur yapıcam az kullanıcam işin içinde iddia var kii ben mutfakçıyım normalde yani turizm liselerinde mutfak dersi vericem aşçılıkta var bu yaz dahada ilerliycek falan diyee sevdicekle yemek yerken bende yapıyorum bunu hoş oluyor dedim oda böyle güzel mi dedi ve iddiaya girdik ( yemeklerimi biliyor sırf gıcık etmek için iddialaşıyor benle )

Bu topiğin en meşhur şeyi senin göbeğin kedicik :)

Hoşgeldin, özlettin kendini. Topik dışında konuşsakta yine topikte olmayınca da eksikliğin hissediliyor. Tereyağ lahmacuna çok güzel tad verdi ama.

Arayı çok uzatma.

Geçmiş olsun.

Benim şu göbeğe ne yapabilirim, bir yardım. Diğer bölgelerde sorun yok, oradaki bölgesel fazlalıklar varsa da inceldi. Kalçanın gitmemesi için, squat, lunges yapıyorum. Çünkü kilo verince önce istemediğim bölgeden gidiyor, sona göbek kalıyor. :84::84::84::84::84:

Enginar yenilebiliyor ama beşamel sos yenilemiyor. Tavukta serbest dolaşan olmalı. Tarhana da un var ama o serbest. Beşamel soslu kısmını yeme.

Hoşgeldin, özlettin kendini. Topik dışında konuşsakta yine topikte olmayınca da eksikliğin hissediliyor. Tereyağ lahmacuna çok güzel tad verdi ama.

Sağol kedicim,benimde aklım hep buralarda kaldı..

Dışarı çıkıcam birazdan sıkıldım evde,gidim yürüyüş yapayım gelim ben :))

senin o göbek için ilk olarak mekik diyeceğim çekiyor musun hiç? daha sonrada ebru şallının göbek hareketlerini önere bilirim oldukça etkili oluyor. özellikle al ver yaptığı toplu hareket ve yan dönerek çekilen mekik. birde youtube kapatıldı ama girebiliyorsan orada 4 dakikalık bir karın egzersizi var bayanlar için mekanik çizim bir hatun yapıyor oda etkili. bunlar dışında yürürken dışarıda yada evde nerede olursa olsun karın bölgeni içine çekve küçük seri adımlarla yürü özellikle simitte ve alt karında çok çabuk etkisini göreceksin

beşamel soslu kısmını ayıramam ama az yemeye yada ıspanağını bırakıp tavuğunu yemeye özen gösteririm serbest dolaşanı nerden buliim ben ne köy tavuğu nede normal tavuk bulamıyorum maalesef tarhana çok yemem sevdicek seviyor diye yapıcam ona

erken dediğin kaçta yatıyorsun ben 12 yi gçmeden yatamıyorum

ablacım ben dukan yparken 12 den yada 1den önce asla uyuyamıyordum...Şimdi ne oldu bılmıyorum karatayla bırlıkte 11 de uyur oldum oda en geç..uykum geliyor nedense ama rahatsız degılım devam edıcem erken uyumaya..işte çok yorucu bu aralar belkıde ondandır..

Spor programının içinde var karın hareketleri. Kaslar altta belirginleşti ama yağ tabakası kapatıyor. 4 dk.'lık hareketi indirsemmi diye kararsız kalmıştım, indirmedim galiba, bir bakayım indirdiklerimin arasına. Yürüyüşte artık karnımı sıkmaya çalışıyorum, arada işyerinde otururkende sıkıyorum. Şu an Jillian Michaels'in programını yapıyorum, o bitsin yine aynı kişinin six pack ve killer abs videosunu yapacağım. Marketten alıyorum ben tavuğu.
Öneriler için teşekkür ederim.

Arkadaşlar genel bir şey sorucam ;
Sabah 1 avakadoyu badem , fındık , tarçın ve sütle karıştırarak yedım..Başka ek bırşey yemedim kahvaltıda saat 7:30-8:00 arasıydı..Öğle yemegınde 12:30-13:00 arası yedım..çöp şiş ve yoğurt..Ben sadece 2 öğün yiyorum sabah ve akşam..ilk defa öğle yemegı yedım..
1.sorum ) avakadonun sabah bu şekılde tüketılmesı doğru bır uygulama mı ?
2.sorum ) yemek saatlerı arası fazla geçmedı leptine etkı eder mı ?

Karatay'a ters olan birşey yememişsin, acıkmadın mı sadece bununla. Yumurta, zeytin, peynir yokmuydu? Sabah öğlen arası leptin yarım saat çalışmış. Akşam 6-7 gibi hafif birşeyler yersin leptin çalışır. Leptin 4 saatten sonra çalışıyor ama 4 saat geçmeden acıkırsan çalışmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…