ben de sutu ılık ıcersem mıdem bulanıyor.. o yüzden soğuk ıcerım.
tarçın cok cıddı tansıyon dusuruyor.. onu kullaanamamıyorum
omega 3 kullanamıyorum.. kalp hastaları duzenlı omega uc kullanamazlar.. haftada uc gun balık yıyorum.. arada esmın hapından atıyorum..
datca pazarından almıştı onu Okan bey..
güzel olurdu.. gırısımcı ruhu.. neden olmasın
cok tatlısın..
amin.. ınsallahhh
gecmıs olsun arkadaşım..
anlatmak ıstersen buradayız.. nedır elden ayaktan cektıren senı bu kadar.. ben de burdan sonra face e yazacaktım sen gelmeseydın.
ne güzel cok sevındım senın adına.
dünkü haberlerden dolayı bılıncaltın sana oyun oynadı sanırım gece boyunca.. üzüldüm.. hersey ınsan ıcın hayatta... bır tek ölüme çare yok.. gerısı boş,uzulme artık.. eşin için gecmıs olsun.
birsürü şey yazdım elektrik gitti geldi sinir oldum hoşbuldum canım
ben iiyim şükür sizlerde iyisiniz sankim geçmişi birazcık okudum birkaç gün giremeyince büyük kopukluk oluyor
gece bende karmakarışık rüyalar gördüm ama hatırlamadığım için psikolojim bozuk değil rüyalar çok etkiliyor insanı
Canim mydenizzzcigim benim,sunnetiniz hayirli ,ugurlu,saglikla olsun insaallah.Evlatlarinin ilk muruvvetleri.Ekincigimin de yazdigi gibi damatliklarini da gormek nasip olsun insaallah.Rabbim bizleri guzel haberlerinizden ayirmasin.
kahvaltın doğru,,,zeytini yağın içinde mi yiyorsun,,,,
senin annen de benim kızım gibiymiş....sporcu olman da bizim işimize yarayabilir biz çeşitli sporlar yapıyoruz ama ne kadarı zararlı ne kadarı faydalı mı bilmeden,,,,
akşam kg fazla çıkar, cumartesi sabah tartıldıysan yada perşembe sabah tartıldıysan onu baz alalım
gozun aydın Ekin.. sağlıkla sıhhatle yolculuğun devam etsın.. hep böyle güzel haberler veresın ınsalalhh.
günaydın Gul ablam..
ortak yıyorsanız yumurtayı 4 yap derım.. bır de Gul ablanın bana onerısı.. kılo verene dek kayısıyı kesersen daha hızlı verırsın kılo.. ben de ıse yaradı.. umarım sende de yarar.
Canlarim benim herbirinize muhtesem guzelikte,mutlu,saglikli,huzurlu piril piril bir hafta diliyorum.
Canim Gulcugum,amin,insaallah canim.Rabbim
bizlere de saglikla torunlarimizi ellerinden tutup dolasmayi nasip etsin.
Sevgili ekincigim,sana ve esine saglikli,hayirli,sansli bir prenses temenni ediyorum,sonuna kadar hep boyle mutlu mesut haberlerinizde bulusalim insaallah.
Sevgili evrimkuzeycigim,hayirli,olaganustu guzellikte bir hafta diliyorum canim benim.
Sevgili brsns,aramiza hosgeldiniz,harika bir topiktesiniz.
Herkese selammmm,
Bsrns, hoşgeldin canım :)
**
Kahvaltım,
Herkese iyi günler. ..dün gelemedim tüm gün yine alisveristeydim...cocuklarin sünnet kiyafetleri için saatlerce gezdik, giydirdik cikardik bata çıka coluk cocuk kosturmacali bi gün yasadik..çok şükür içime sinen güzel bir sey bulabildim..eve geldigimde ağrım çoktu uzandim hemen
Disarida olunca yine hazır şeyler yedim..yanima meyve de almistim biraz ordan biraz disardan derken diyetime uydum yine
Dun sabah 1 yumurta ceviz peynir zeytin 1 küçük muz
Aralarda incir ve Çağla
Akşam yine iskender pidesiz, ayran, patlican salatasi turp yedim
Eve gelince çay
Su 2 lt anca
Spor magaza gezme
Canim oglun nasıl oldu daha iyidir inşallah:)
Sevgili evrimkuzey,kuzeycigimizin sagligi bugun nasil oldu? Umarim ve insaallah cok daha iyidir.
bilmiyorum daha diş etleri normal görünüyor herhangi bir değişiklik kızarıklık falan yok. inşallah toparlar biraz kendine gelir.
sorma düzcede kaçamak yapmamak için kendimi tuttum. babam tatlı almış gelmiş bana ye dedi. yok baba yemicem saol dedim. annem hemen beni savunuyor hasibe artık tatlı yemiyor diet yapıyor diyogörümcemler fark etti zayıflamışsın dedi çok hoşuma gitti. tek sorunum çok fazla su ve bitki çayı içemedim.
Darısı benım basıma.. ben vazgeçmezsemcocugumu sünnet ettırırız ınsallah.. ıkı sene sonra düşünüyorum ben de Allah nasıp ederse.
teşekkür ederım arkadaşım.. evde benımle.. ıyıce duzelsın oyle okula döndün ıstedım.. az kaldı.. cok sukur.
Canım Canan Hanımcım.. cok sukur.. daha ıyı.. prensesini benim içinde öp.. ıyıce opcuklere boğulsun kuzu.. sizi sevıyorum.
Bu topiğin en meşhur şeyi senin göbeğin kedicik :)
Günaydın...
Sanırım ilk kez evden yazıyorumevde laptopun başına hiç oturmam,az açılır bizim evde :))
Herkesi çok özledim,bugün işe gitmedim..yeni kalktımİşe gittiğimde de topiğe girmeye hiç vaktim olmadı..
Lahmacuna tereyağ sürüp yiyen kedicimle bile sohbetlerimizi çok özledim...
Evdeki işleri bitirmeye çalışıyorum,halılarımı yıkamaya verdim..Perşembe günü kızkardeşim gelicek..camlarımı ve koltuklarımı silicek..diğer işlerin hepsini
bitirdim ben ..yavaş yavaş yaptım
Ekincim; çok çok ama sevimdim,akşamda yazdığım gibi sağlıkla kucağına al canım..Topiğin prensi vardı ..prensesi de oldu...
Kaaina nasıl acaba..onun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuştur..
Canan ablacım..Gül ablacım..sizleri de ayrı özledim...
Benim için dua edin olurmu,az kaldı malum her an hastaneye gidicek gibiyim...
Biz de herşey yolunda..karnımda iyice büyüdü ama ben küçüldüm
Herkesin keyfi yerindedir inşallah...
Buralardayım..
Arayı çok uzatma.selam kızlar
pazar günü sabahtan oy kullandık direkt düzceye geçtik oradada internet yok giremedim haber veremedim size de
dün akşam geldik kızım çok huzursuzdu ağladı durdu uyumadı gece 12de zor uyuttum sonra bende yattım
şimdi kızımı uyuttum tekrar bir yandan kahvaltı yapıp bir yandan size yazıyorum
geçmişe bakabildiğim kadar bakarım ama hepsini okuyamayabilirim
bugün annemle birlikte görümcemde gelecek kalmaya. ondan bugünde giremeyebilirim
yarın da nöbete gitcem. ayyy ne çok ayrı kaldım ve kalcam sizden özledim sizi
Geçmiş olsun.Günaydın..
güzel güneşli bir gün ama benim içim acaip sıkıntılı..dün aldığım haber sonra abimin eşinin siyatik ağrısından sağ bacağı tutulmuş..Daha önce de olmuştu ve günlerce yürüyememişti...gece gördüğüm iki kötü rüya...
Ayarlarım bozuldu..Sabahtan beri ağlıyorum..
---
teoson merak etmiştim seni hoşgeldin..
Benim şu göbeğe ne yapabilirim, bir yardım.istediğiniz hareketler ve bilgi konusunda yardımcı olabilirim :) hiç problem değilzeytinlerimi içine koymuyorum yağın ama bir iki güne ankaraya gidicem o zaman koyarım içine kekik ve pul biber limonda eklerim öyle seviyorum zaten hiç hatırlamıyorum bugünde sabit kaldım zati dün dondurma yedim annemin gazına gelip ama oldukça bol yürüyüş yaptım ( en az 6 7 km ) yetmedi akşam yemeğinide 8 30 muydu neydi yedim yorgundumda uyuya kalmışım sevdicekle telefonda konuşurken :) sabahta geç kalktım yeni bitti kahvaltım :S bu kahvaltı saatine bir öçözüm bulmak lazım bende :S
ortak yiyoruzda 3 yumurtalı olan zor bitiyorkayısı bağırsakları çalıştırma açısından çok etkili oluyor bende öbür türü bi kronik proleme dönüşüyor ki sorma ondan dolayı yiyorum ama durağanlaştıgım zaman çıkartırım bir kaç gün etkisini test etmiş olurum :) teşekkür ederim önerin için :)
hoşbulduk :) ayy sana herkes bişiler demiş hayırlı mı olsun geçmişmi olsun demeliyim bilemedimgeçmişide okuyamadım çok fazla dün :S hayırdır?
kahvaltı harika gözüküyor afiyet bal şeker olsunaranıza katıldığım içinde çok mutluyum :)
hepinize merhaba çıtır ve sağlıklı hatunlar :) bugün kahvaltıyı geç yaptımama ne yapayım uyuya kalmışım çok yorgundum yarın sevdicek yemeğe gelicek bize ona sarma sarıcam annemle bana bulgurlu sevdiceğe pirinçli sarıcam zeytinyağlı enginar, ıspanaklı beşamel soslu tavuk, salata, tarhana çorbası ( ev yapımı ), sizce menüm iyi mi? ve en önemlisi enginar yiyebiliyor muyuz? karıştırıyorumda ben bazı yediklerimizi falan beşamel sosta un var ama mecbur yapıcam az kullanıcam işin içinde iddia var kii ben mutfakçıyım normalde yani turizm liselerinde mutfak dersi vericem aşçılıkta var bu yaz dahada ilerliycek falan diyee sevdicekle yemek yerken bende yapıyorum bunu hoş oluyor dedim oda böyle güzel mi dedi ve iddiaya girdik ( yemeklerimi biliyor sırf gıcık etmek için iddialaşıyor benle )
Hoşgeldin, özlettin kendini. Topik dışında konuşsakta yine topikte olmayınca da eksikliğin hissediliyor.Tereyağ lahmacuna çok güzel tad verdi ama.
Benim şu göbeğe ne yapabilirim, bir yardım.Diğer bölgelerde sorun yok, oradaki bölgesel fazlalıklar varsa da inceldi. Kalçanın gitmemesi için, squat, lunges yapıyorum. Çünkü kilo verince önce istemediğim bölgeden gidiyor, sona göbek kalıyor. :84::84::84::84::84:
Enginar yenilebiliyor ama beşamel sos yenilemiyor. Tavukta serbest dolaşan olmalı.Tarhana da un var ama o serbest. Beşamel soslu kısmını yeme.
erken dediğin kaçta yatıyorsun ben 12 yi gçmeden yatamıyorum
senin o göbek için ilk olarak mekik diyeceğim çekiyor musun hiç? daha sonrada ebru şallının göbek hareketlerini önere bilirimoldukça etkili oluyor. özellikle al ver yaptığı toplu hareket ve yan dönerek çekilen mekik. birde youtube kapatıldı ama girebiliyorsan orada 4 dakikalık bir karın egzersizi var bayanlar için mekanik çizim bir hatun yapıyor oda etkili. bunlar dışında yürürken dışarıda yada evde nerede olursa olsun karın bölgeni içine çekve küçük seri adımlarla yürü özellikle simitte ve alt karında çok çabuk etkisini göreceksin
beşamel soslu kısmını ayıramam ama az yemeye yada ıspanağını bırakıp tavuğunu yemeye özen gösteririmserbest dolaşanı nerden buliim ben ne köy tavuğu nede normal tavuk bulamıyorum maalesef tarhana çok yemem sevdicek seviyor diye yapıcam ona
Arkadaşlar genel bir şey sorucam ;
Sabah 1 avakadoyu badem , fındık , tarçın ve sütle karıştırarak yedım..Başka ek bırşey yemedim kahvaltıda saat 7:30-8:00 arasıydı..Öğle yemegınde 12:30-13:00 arası yedım..çöp şiş ve yoğurt..Ben sadece 2 öğün yiyorum sabah ve akşam..ilk defa öğle yemegı yedım..
1.sorum ) avakadonun sabah bu şekılde tüketılmesı doğru bır uygulama mı ?
2.sorum ) yemek saatlerı arası fazla geçmedı leptine etkı eder mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?