Bu topiğin en meşhur şeyi senin göbeğin kedicik :)
Günaydın...
Sanırım ilk kez evden yazıyorumevde laptopun başına hiç oturmam,az açılır bizim evde :))
Herkesi çok özledim,bugün işe gitmedim..yeni kalktımİşe gittiğimde de topiğe girmeye hiç vaktim olmadı..
Lahmacuna tereyağ sürüp yiyen kedicimle bile sohbetlerimizi çok özledim...
Evdeki işleri bitirmeye çalışıyorum,halılarımı yıkamaya verdim..Perşembe günü kızkardeşim gelicek..camlarımı ve koltuklarımı silicek..diğer işlerin hepsini
bitirdim ben ..yavaş yavaş yaptım
Ekincim; çok çok ama sevimdim,akşamda yazdığım gibi sağlıkla kucağına al canım..Topiğin prensi vardı ..prensesi de oldu...
Kaaina nasıl acaba..onun bebeğinin de cinsiyeti belli olmuştur..
Canan ablacım..Gül ablacım..sizleri de ayrı özledim...
Benim için dua edin olurmu,az kaldı malum her an hastaneye gidicek gibiyim...
Biz de herşey yolunda..karnımda iyice büyüdü ama ben küçüldüm
Herkesin keyfi yerindedir inşallah...
Buralardayım..
günaydın canım
hafta sonu hariç hergün girmene alışığız dün göremeyince merak ettim
işler de kolay gelsin, prensin doğmasına 40 gün var nerdeyse o zamana camlar yine silinirbi sorunmu var heran hastaneye gidecek gibiyim demişsin karnın daha düşmemiş bile
1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum
merhaba canımHerkese iyi günler. ..dün gelemedim tüm gün yine alisveristeydim...cocuklarin sünnet kiyafetleri için saatlerce gezdik, giydirdik cikardik bata çıka coluk cocuk kosturmacali bi gün yasadik..çok şükür içime sinen güzel bir sey bulabildim..eve geldigimde ağrım çoktu uzandim hemen
Disarida olunca yine hazır şeyler yedim..yanima meyve de almistim biraz ordan biraz disardan derken diyetime uydum yine
Dun sabah 1 yumurta ceviz peynir zeytin 1 küçük muz
Aralarda incir ve Çağla
Akşam yine iskender pidesiz, ayran, patlican salatasi turp yedim
Eve gelince çay
Su 2 lt anca
Spor magaza gezme
inşallah allahım seninde gönlüne göre verirEkincigim saglicakla alirsin inşallah prensesini kucagina. .çok sevindim senin adina allah gönlüne göre verdi
Canlarim benimmm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu,simsicacik bir gun diliyorum,butun kalbimle.
Canim prenscigim,insaallah yuce rabbimin izni ile dogumun cok kolay olacak ve mujdeyi hep beraber paylasip sevinecegiz canim.
Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim,gercekten merak ettik,yoklugun cok belli oldu.Herseyden once binsukur iyisin,o en onemlisi.
Sevgili yenacigim,cok gecmis olsun,siyatigin ciddiyetini cok iyi bilirim.Canim yenacigim,elinde olmadan cok hassas bir yapiya sahipsin,ah canim daha cok gencsin ,insaallah evlatlarinin ,buyuseler dahi,sana ihtiyaclari var,kendini fazla uzmemeye yipratmamaya calis.Yazdiklarinndan hissettigi kadariyla sen mukemmel bir annesin,etrafimizda olanlardan duyarsiz kalamiyoruz ama bire bir etkilenme canim benim.Ozur dilerim nacizane bir abla tavsiyesi.
Sevgili babymomcigim,bugun nasilsin canim,insaallah basinin agrisi gecmistir.
Hepinizi opuyorum,yuce rabbime emanet olun.
Benden önce gidecek senin göbek.
evdeyim,işe gelip gidiyorum pc başına geçemedim..
sağol,tam 4 aydır camlarım silinmiyor daperdelerimde keza öyle ,halıları vermişken heryer temiz olsun istedim..kardeşim gelip gidicek sağolsun o siler yine o da benden beter temizlik hastası
bir sorun yok da gül abla,çevremde o kadar erken doğum yapan duyuyorum ki..hastanede olsun yakınlarımda olsun korkmuyor değilim..akşamları kasılmalar ,aşağıyı çekmeler v.s. başladı..dua ediyorum zamanında gelsin diye..çantamı bile hazır ettim..cuma günü kontrolüm var bakalım ne durumdayım.. sen nasılsın bu arada..
sen hangi şehirdesin canımistediğiniz hareketler ve bilgi konusunda yardımcı olabilirim :) hiç problem değilzeytinlerimi içine koymuyorum yağın ama bir iki güne ankaraya gidicem o zaman koyarım içine kekik ve pul biber limonda eklerim öyle seviyorum zaten hiç hatırlamıyorum bugünde sabit kaldım zati dün dondurma yedim annemin gazına gelip ama oldukça bol yürüyüş yaptım ( en az 6 7 km ) yetmedi akşam yemeğinide 8 30 muydu neydi yedim yorgundumda uyuya kalmışım sevdicekle telefonda konuşurken :) sabahta geç kalktım yeni bitti kahvaltım :S bu kahvaltı saatine bir öçözüm bulmak lazım bende :S :
menün güzel kedicik neler yememen gerektiğini söylemiş zaten, tavuk konusun da duyarlı ol canım birde mutfakçıymışsın mutlaka satan yer bul ben 6 ay aradım o sırada tavuk yemedim 2 ay önce buldum 1 kere yedim bi daha almayı unuttum, iddaayı kazanacağın belli mutfak dersi verecek kişiyle iddaaya girilirmi o tuzlu kahveyi haketmişhepinize merhaba çıtır ve sağlıklı hatunlar :) bugün kahvaltıyı geç yaptımama ne yapayım uyuya kalmışım çok yorgundum yarın sevdicek yemeğe gelicek bize ona sarma sarıcam annemle bana bulgurlu sevdiceğe pirinçli sarıcam zeytinyağlı enginar, ıspanaklı beşamel soslu tavuk, salata, tarhana çorbası ( ev yapımı ), sizce menüm iyi mi? ve en önemlisi enginar yiyebiliyor muyuz? karıştırıyorumda ben bazı yediklerimizi falan beşamel sosta un var ama mecbur yapıcam az kullanıcam işin içinde iddia var kii ben mutfakçıyım normalde yani turizm liselerinde mutfak dersi vericem aşçılıkta var bu yaz dahada ilerliycek falan diyee sevdicekle yemek yerken bende yapıyorum bunu hoş oluyor dedim oda böyle güzel mi dedi ve iddiaya girdik ( yemeklerimi biliyor sırf gıcık etmek için iddialaşıyor benle )
ankara da kalacaksan ben sana satılan yerleri yazarımsenin o göbek için ilk olarak mekik diyeceğim çekiyor musun hiç? daha sonrada ebru şallının göbek hareketlerini önere bilirimoldukça etkili oluyor. özellikle al ver yaptığı toplu hareket ve yan dönerek çekilen mekik. birde youtube kapatıldı ama girebiliyorsan orada 4 dakikalık bir karın egzersizi var bayanlar için mekanik çizim bir hatun yapıyor oda etkili. bunlar dışında yürürken dışarıda yada evde nerede olursa olsun karın bölgeni içine çekve küçük seri adımlarla yürü özellikle simitte ve alt karında çok çabuk etkisini göreceksin
beşamel soslu kısmını ayıramam ama az yemeye yada ıspanağını bırakıp tavuğunu yemeye özen gösteririmserbest dolaşanı nerden buliim ben ne köy tavuğu nede normal tavuk bulamıyorum maalesef tarhana çok yemem sevdicek seviyor diye yapıcam ona
karatay hoca da erken uyuyun diyor zaten dün 10.30 gibi uykum gelir gibi oldu önceki geceden uykusuzdum tv yi kapattım kalktım kızın okul kıyafetlerinin ütüleneceği geldi aklıma ütüledim namaz geldi aklıma onuda kıldım bu sefer kefir aklıma geldi onu süzdüm yenisini yaptım pc yi kapatayım derken topiğe bi bakayım dedim girip 5 dk yazdım saat oldu 12 kız banyodan cıktı lafa tuttu yine oldu 12.30ablacım ben dukan yparken 12 den yada 1den önce asla uyuyamıyordum...Şimdi ne oldu bılmıyorum karatayla bırlıkte 11 de uyur oldum oda en geç..uykum geliyor nedenseama rahatsız degılım devam edıcem erken uyumaya..işte çok yorucu bu aralar belkıde ondandır..
Arkadaşlar genel bir şey sorucam ;
Sabah 1 avakadoyu badem , fındık , tarçın ve sütle karıştırarak yedım..Başka ek bırşey yemedim kahvaltıda saat 7:30-8:00 arasıydı..Öğle yemegınde 12:30-13:00 arası yedım..çöp şiş ve yoğurt..Ben sadece 2 öğün yiyorum sabah ve akşam..ilk defa öğle yemegı yedım..
1.sorum ) avakadonun sabah bu şekılde tüketılmesı doğru bır uygulama mı ?
2.sorum ) yemek saatlerı arası fazla geçmedı leptine etkı eder mı ?
kışın genelde camlar kalıyor, 8 aya doğru karın aşağıya düşer onun için çekmeler başlıyordur, bebek büyüdü içerisi dar geliyor çocuğun oynayacak yeri yok onun için kasılıyordur yeter çıkarın beni diye
ben iyiyim çok şükür,,, bu ayın 23 ün de gün yapacağım cumartesi halıları yıkamaya verdim geçen sene 15 gün önce vermiştim adam 1 hafta sonra getirdi kenarı siyah olanın rengini içinin krem rengine bulaştırmışlar, yolluklaryıkanmamış geldi kızdım tekrar verdim gün olacak adamın cenazesi varmış şehirdısındaymış kaldım ortadayedekteki halıyı salona serdim antreler, mutfak ve küçük oda halısız kaldı gün bitti halılar geldi bu sefer erkenden verdimki gelsin elimin altında olsun
1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum
evdeyim,işe gelip gidiyorum pc başına geçemedim..
Sağol,tam 4 aydır camlarım silinmiyor daPerdelerimde keza öyle ,halıları vermişken heryer temiz olsun istedim..kardeşim gelip gidicek sağolsun o siler yine o da benden beter temizlik hastası
Bir sorun yok da gül abla,çevremde o kadar erken doğum yapan duyuyorum ki..hastanede olsun yakınlarımda olsun korkmuyor değilim..akşamları kasılmalar ,aşağıyı çekmeler v.s. Başladı..Dua ediyorum zamanında gelsin diye..çantamı bile hazır ettim..cuma günü kontrolüm var bakalım ne durumdayım.. Sen nasılsın bu arada..
çok hareketlendi özellikle akşamları ,hatta abisi uyuyunca tabi meydanı boş buldun diye dalga geçiyoruz
iyi yapmışsın,bahar temizliğini erkenden yaptık :)) ben birinin tavsiyesi ile yıllardır aynı yere yıkatıyorum..anneme v.s. o halıcıyı gönderiyorum..çok temiz yıkıyorlar,şans işte...
oğlum gelir birazdan,kalkayım salata yapayım..evde olunca kahvaltı ve akşam yemeği şekline döndüm..işte olunca öğle yemeği yiyip akşam 6-7 gibi yerdim..şimdi 5 gibi yemiş oluyoruz..aralarda ayva,ceviz,muz,kayısı v.s. yiyorum hiç aç kalmıyorum..oh be büyük rahatlışmış
en başta kedi çünkü tek derdi ne çektik be şu böbeklerden
adanaya gelin halı sermeyiz yazın buralarda
Sabah
5 tibet egzersizi
Yoğurt
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
3 yumurta
Kırmızı pancar
Badem, fındık
3 kayısı
AKŞAM YEMEĞİ (getirdiklerim)
Bakla
Kırmızı lahana salatası
Mercimek çorbası
Çantam çok ağır oluyor, bir gün kopacak ama ne zaman.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun
sabah 10 da kkk yapmıştım acıktım kedi usülü yoğurt yiyeceğim, pazartesileri yoğurt getirip dolaba koyuyorum cumaya kadar yetiyor bana,,diğer şeyleride bir kavonoza koydum yağda bir kapta karıştırıp yiyeceğim
o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun
Ya bnm cnm şekerli bir şeyler istiyor😓bu hafta hiç balık yemediğimden mi acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?