Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu topiğin en meşhur şeyi senin göbeğin kedicik :)

günaydın canım

hafta sonu hariç hergün girmene alışığız dün göremeyince merak ettim

işler de kolay gelsin, prensin doğmasına 40 gün var nerdeyse o zamana camlar yine silinir bi sorunmu var heran hastaneye gidecek gibiyim demişsin karnın daha düşmemiş bile

1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum

evdeyim,işe gelip gidiyorum pc başına geçemedim..

sağol,tam 4 aydır camlarım silinmiyor da perdelerimde keza öyle ,halıları vermişken heryer temiz olsun istedim..kardeşim gelip gidicek sağolsun o siler yine o da benden beter temizlik hastası

bir sorun yok da gül abla,çevremde o kadar erken doğum yapan duyuyorum ki..hastanede olsun yakınlarımda olsun korkmuyor değilim..akşamları kasılmalar ,aşağıyı çekmeler v.s. başladı.. dua ediyorum zamanında gelsin diye..çantamı bile hazır ettim..cuma günü kontrolüm var bakalım ne durumdayım.. sen nasılsın bu arada..

merhaba canım
içine sinen bişeyler bulmuşsun büyük bir yük kalkmış üstünden, bende oğlana sünnet yapacağım zaman a dan z ye herşeyini özenerek yapmıştım çalıştığım halde 2 çocukla gece yarılarına kadar yatak örtüsü ve pike takımları dikmiştim 2 ay uğraştım, oğlanın sünnet kıyafetine uysun diye herşeyi doreli yapmıştım, kızım 3.5 yasındaydı beyaz elbise dikip kuşağını, saç tokasını doreli yaptım, ayakkabısına ve çoraplarına dore boncuklar işledim fiyonklar yaptım ben biraz çılgınımdır kafaya taktığımı yaparım kimseden de yardım istemem yardıma gelen elime ayağıma dolanır işim uzar

bu arada kendine dikkat etmiyorsun alışveriş hevesiyle çok ayakta kalıyorsun ilk aylar tehlikeli dikkat et canım

Ekincigim saglicakla alirsin inşallah prensesini kucagina. .çok sevindim senin adina allah gönlüne göre verdi
inşallah allahım seninde gönlüne göre verir

merhaba canım
sana da güzel keyifli sigarasız ve az hizmetli günler dilerim

kışın genelde camlar kalıyor, 8 aya doğru karın aşağıya düşer onun için çekmeler başlıyordur, bebek büyüdü içerisi dar geliyor çocuğun oynayacak yeri yok onun için kasılıyordur yeter çıkarın beni diye

ben iyiyim çok şükür,,, bu ayın 23 ün de gün yapacağım cumartesi halıları yıkamaya verdim geçen sene 15 gün önce vermiştim adam 1 hafta sonra getirdi kenarı siyah olanın rengini içinin krem rengine bulaştırmışlar, yolluklaryıkanmamış geldi kızdım tekrar verdim gün olacak adamın cenazesi varmış şehirdısındaymış kaldım ortada yedekteki halıyı salona serdim antreler, mutfak ve küçük oda halısız kaldı gün bitti halılar geldi bu sefer erkenden verdimki gelsin elimin altında olsun

sen hangi şehirdesin canım
annenin gazına gelip dondurmaları yeyip kaçamak yaparsan biizimde kaçamak yapanlara has sopamızı da yersin
menün güzel kedicik neler yememen gerektiğini söylemiş zaten, tavuk konusun da duyarlı ol canım birde mutfakçıymışsın mutlaka satan yer bul ben 6 ay aradım o sırada tavuk yemedim 2 ay önce buldum 1 kere yedim bi daha almayı unuttum, iddaayı kazanacağın belli mutfak dersi verecek kişiyle iddaaya girilirmi o tuzlu kahveyi haketmiş
ankara da kalacaksan ben sana satılan yerleri yazarım

ben bu göbek çekme olayını hiç yapmıyorum aklıma bile gelmiyor alışmam lazım mekik dışı başka bişey yokmu bu göbeğe
karatay hoca da erken uyuyun diyor zaten dün 10.30 gibi uykum gelir gibi oldu önceki geceden uykusuzdum tv yi kapattım kalktım kızın okul kıyafetlerinin ütüleneceği geldi aklıma ütüledim namaz geldi aklıma onuda kıldım bu sefer kefir aklıma geldi onu süzdüm yenisini yaptım pc yi kapatayım derken topiğe bi bakayım dedim girip 5 dk yazdım saat oldu 12 kız banyodan cıktı lafa tuttu yine oldu 12.30

kedicik cevap vermiş ama bu yaptığın bir seferlik olabilir herşey karatay a uygun ama sağlıklı değil,
kahvaltı karatayın temel tası olmazsa olmazı yenilen herşey vucudun zinde olması, beynin ve metabolizmanın çalışması için gerekli şeyler

çok hareketlendi özellikle akşamları ,hatta abisi uyuyunca tabi meydanı boş buldun diye dalga geçiyoruz

iyi yapmışsın,bahar temizliğini erkenden yaptık :)) ben birinin tavsiyesi ile yıllardır aynı yere yıkatıyorum..anneme v.s. o halıcıyı gönderiyorum..çok temiz yıkıyorlar,şans işte...

oğlum gelir birazdan,kalkayım salata yapayım..evde olunca kahvaltı ve akşam yemeği şekline döndüm..işte olunca öğle yemeği yiyip akşam 6-7 gibi yerdim..şimdi 5 gibi yemiş oluyoruz..aralarda ayva,ceviz,muz,kayısı v.s. yiyorum hiç aç kalmıyorum..oh be büyük rahatlışmış

1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum

en başta kedi çünkü tek derdi ne çektik be şu böbeklerden

adanaya gelin halı sermeyiz yazın buralarda

Sabah
5 tibet egzersizi
Yoğurt

KAHVALTI
Zeytin
Peynir
3 yumurta
Kırmızı pancar
Badem, fındık
3 kayısı

AKŞAM YEMEĞİ (getirdiklerim)
Bakla
Kırmızı lahana salatası
Mercimek çorbası

Çantam çok ağır oluyor, bir gün kopacak ama ne zaman.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

şimdiden boşlukları doldurmaya başlamış abi olmayınca sizi oyalıyor

kolay gelsin afiyet olsun canım

aç kalma zayıflamaya başladın

o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun

sabah 10 da kkk yapmıştım acıktım kedi usülü yoğurt yiyeceğim, pazartesileri yoğurt getirip dolaba koyuyorum cumaya kadar yetiyor bana,,diğer şeyleride bir kavonoza koydum yağda bir kapta karıştırıp yiyeceğim

Yoğurdu zaten yemek yanında değil de, tek başına yemek daha yararlıymış.

Ya bnm cnm şekerli bir şeyler istiyor😓bu hafta hiç balık yemediğimden mi acep?

o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun

Haftasonu arkadaşım yemeği bitirdi, ben hala yiyorum. Midende kara delik mi var yorumunu o zaman aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…