Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Daş oldu o daş😃ekşi kızım o tatlı değil ki hem daha yemek yememe çok var leptinimi yok edemem😃

Omega 3 mü 6 mı içmemiz lazımdı bizim?bence ben de almalıyım

Omega 3, içmek lazımmış, antioksidan da ama antioksidanla ilgili bir yazı okudum, biraz şüpheli bakıyorum ona. Omega 3 düzenli içmiyorum gerçi, arada kardeşiminkini bitirmek için içiyorum.

oh ne rahat halı sime yıkatma derdi yok en az 4-5 ay rahatsınızdır

biz evde 2 kişi olunca birde yazın kalkınca halılar hiç kirlenmiyor senede 1 kez yıkanıyor annem halıları kaldırdı

bende artık spor çanta alkam istiyorum hergün eşya taşımaktan evde poşet kalmadı

Ben bunu aldım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende menümü yazayım

sabah 1 koca bardak su

kahvaltı (cnm pek istemiyordu zorla yedim )
şekersiz çay
zeytin
az peynir
2 tane incir
1 çay bardağı kadar çiğ badem

öğlen:
çorba
balık-salata
barbunya (az yedim)

akşam:
yarım kase ayranlı çorba
1 tabak taze fasulye

spor: 30 dakka yürüyüş
su: içmeye devam

sırt çantası gibi dimi güzel ama götürdüklerin sığıyormu ben bez olanlarından alayım diorum

Sırt çantası. Alt kısmı sert, sırta zarar vermiyor. Bez olan, desenli istiyorum aslında ama onlar sırtı acıtır belki. Benim cam kaplar. Rahatça sığıyor, büyük boyutu.

Ben kahvaltıya saldırıyorum, senin canın istemiyor. Ben de öyle olsam.

Dün akşam iki fırında pişmiş alabalık yedim bol limon sıkarak.. Yeşillik falan hiçbişey yemedim yanında, canım istemedi.

Bugün 12.30 gibi klasik karatay kahvaltısı yaptım, saat 18:48 henüz bir bardak çaydan başka bişey yiyip içmedim..

Hem canım sıkkın hem hastayım hala.. Canım hiçbirşey istemiyor....

Son düzenleme:
Aktara uğradım, menengiç kahvesi ve esmer bulgur aldım. :) Kahveyi merak ediyordum.

Son düzenleme:

Tahin helvası yedin mi? Balık yiyince tahin helvası yemek gerekiyormuş. Kızlar niçin gerekiyordu. :)

Son düzenleme:
Tahin helvası yedin mi? Balık yiyince tahin helvası yemek gerekiyormuş. Gül abla niçin gerekiyordu. :)

Yoooo, yemedim, sadece balık yedim; onu da zorla :) yeşillik falan da yemedim.

Bu arada, dünden beri yanımda ne çikolatalar kurabiyeler kekler yeniyor, ben ki çikolataya asla hayır diyemem; dönüp bakmadım bile :) :) kendime şaşırdım, aynı zamanda da gurur duydum

Ben bursadayim canim :) ah o sopalari yüzüme gözüme vurunnn :):):):)

Evet evet nasipse eylülde boll tuzlu kahve iciricem :)

Göbek çekme gerçekten çok iyi oluyor bende unutuyorum ama arada hatirladikca mutlaka yapiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederım arkadaşım.. ben cocugumu kestirmek ıstemıyorum yoksa susleyeyım pusleyeyım.. tam benlık.. ınsallahh.. Rabbım senın de ıcıne sındırsın.

1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum

hastayım sana yaaa..

Insallahh sorunsuz problemsız zamanında gelır annesı..

Benden önce gidecek senin göbek.

cok tatlısın sen

o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun

Ben bunu aldım. :)

cok severım sırt çantasını.. hala da sırt çantası kullanırım çalışmadığımdan berı.. serserılık ruhumda var benım :)

Ben kahvaltıya saldırıyorum, senin canın istemiyor. Ben de öyle olsam.

oldum olası kahvaltıyı cok severım..

gecmıs olsun arkadaşım.

Aktara uğradım, menengiç kahvesi ve esmer bulgur aldım. :) Kahveyi merak ediyordum.

begenıp begenmeyecegını merak edıyorum.

Teşekkür ederim. Bunu su ile yapsam olur mu?

bence süt ıle yap.. agır agır yavaş yavaş pısır.. sureklı karıştır.. ki.. erisin tüm taneleri.. ayyy ben de yapacağım sımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…