Meyveli yoğurdunu ye.
en başta kedi çünkü tek derdi ne çektik be şu böbeklerden
adanaya gelin halı sermeyiz yazın buralarda
Daş oldu o daş😃ekşi kızım o tatlı değil ki hem daha yemek yememe çok var leptinimi yok edemem😃
Omega 3 mü 6 mı içmemiz lazımdı bizim?bence ben de almalıyım
oh ne rahat halı sime yıkatma derdi yok en az 4-5 ay rahatsınızdır
Sabah
5 tibet egzersizi
Yoğurt
KAHVALTI
Zeytin
Peynir
3 yumurta
Kırmızı pancar
Badem, fındık
3 kayısı
AKŞAM YEMEĞİ (getirdiklerim)
Bakla
Kırmızı lahana salatası
Mercimek çorbası
Çantam çok ağır oluyor, bir gün kopacak ama ne zaman.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
biz evde 2 kişi olunca birde yazın kalkınca halılar hiç kirlenmiyor senede 1 kez yıkanıyorannem halıları kaldırdı
bende artık spor çanta alkam istiyorum hergün eşya taşımaktan evde poşet kalmadı
Ben bunu aldım. :)
sırt çantası gibi dimi güzel ama götürdüklerin sığıyormu ben bez olanlarından alayım diorum
bende menümü yazayım
sabah 1 koca bardak su
kahvaltı (cnm pek istemiyordu zorla yedim)
şekersiz çay
zeytin
az peynir
2 tane incir
1 çay bardağı kadar çiğ badem
öğlen:
çorba
balık-salata
barbunya (az yedim)
akşam:
yarım kase ayranlı çorba
1 tabak taze fasulye
spor: 30 dakka yürüyüş
su: içmeye devam
Dün akşam iki fırında pişmiş alabalık yedim bol limon sıkarak.. Yeşillik falan hiçbişey yemedim yanında, canım istemedi.
Bugün 12.30 gibi klasik karatay kahvaltısı yaptım, saat 18:48 henüz bir bardak çaydan başka bişey yiyip içmedim..
Hem canım sıkkın hem hastayım hala.. Canım hiçbirşey istemiyor....
Tahin helvası yedin mi? Balık yiyince tahin helvası yemek gerekiyormuş. Gül abla niçin gerekiyordu. :)
Aktara uğradım, menengiç kahvesi ve esmer bulgur aldım. :) Kahveyi merak ediyordum.
Afiyet bal şeker ossun hacım:)
Teşekkür ederim. Bunu su ile yapsam olur mu?
sen hangi şehirdesin canım
annenin gazına gelip dondurmaları yeyip kaçamak yaparsan biizimde kaçamak yapanlara has sopamızı da yersin
menün güzel kedicik neler yememen gerektiğini söylemiş zaten, tavuk konusun da duyarlı ol canım birde mutfakçıymışsın mutlaka satan yer bul ben 6 ay aradım o sırada tavuk yemedim 2 ay önce buldum 1 kere yedim bi daha almayı unuttum, iddaayı kazanacağın belli mutfak dersi verecek kişiyle iddaaya girilirmi o tuzlu kahveyi haketmiş
ankara da kalacaksan ben sana satılan yerleri yazarım
ben bu göbek çekme olayını hiç yapmıyorum aklıma bile gelmiyor alışmam lazım mekik dışı başka bişey yokmu bu göbeğe
karatay hoca da erken uyuyun diyor zaten dün 10.30 gibi uykum gelir gibi oldu önceki geceden uykusuzdum tv yi kapattım kalktım kızın okul kıyafetlerinin ütüleneceği geldi aklıma ütüledim namaz geldi aklıma onuda kıldım bu sefer kefir aklıma geldi onu süzdüm yenisini yaptım pc yi kapatayım derken topiğe bi bakayım dedim girip 5 dk yazdım saat oldu 12 kız banyodan cıktı lafa tuttu yine oldu 12.30
kedicik cevap vermiş ama bu yaptığın bir seferlik olabilir herşey karatay a uygun ama sağlıklı değil,
kahvaltı karatayın temel tası olmazsa olmazı yenilen herşey vucudun zinde olması, beynin ve metabolizmanın çalışması için gerekli şeyler
Canim allah gönlüne göre versin..oglun daha 4.5 yasinda biraz daha büyümesi daha iyi olur çok iyi düşünmüşsun..vazgeçme derim ben arkadaşım ,içinde kalmasin oglunun..benim oglum 9 yaşında sırf icinde kalmasın diye sünnet kiyafeti aldim.aslinda takım elbise daha çok yakıştı ama işteeee ilerde o gün aklina geldiğinde her şeyi güzel hatirlasin istedim
1 saat 45 dkk yürüyüş yapıp geldim titreşimi de taktım şimdi de göbeğe pasif masaj yapıyorum
evdeyim,işe gelip gidiyorum pc başına geçemedim..
sağol,tam 4 aydır camlarım silinmiyor daperdelerimde keza öyle ,halıları vermişken heryer temiz olsun istedim..kardeşim gelip gidicek sağolsun o siler yine o da benden beter temizlik hastası
bir sorun yok da gül abla,çevremde o kadar erken doğum yapan duyuyorum ki..hastanede olsun yakınlarımda olsun korkmuyor değilim..akşamları kasılmalar ,aşağıyı çekmeler v.s. başladı..dua ediyorum zamanında gelsin diye..çantamı bile hazır ettim..cuma günü kontrolüm var bakalım ne durumdayım.. sen nasılsın bu arada..
Benden önce gidecek senin göbek.
o göbek az şeyle doymuyorki cüssene bakan bi lokma yer sanır bi çanta dolusu yiyorsun
Ben bunu aldım. :)
Ben kahvaltıya saldırıyorum, senin canın istemiyor. Ben de öyle olsam.
Dün akşam iki fırında pişmiş alabalık yedim bol limon sıkarak.. Yeşillik falan hiçbişey yemedim yanında, canım istemedi.
Bugün 12.30 gibi klasik karatay kahvaltısı yaptım, saat 18:48 henüz bir bardak çaydan başka bişey yiyip içmedim..
Hem canım sıkkın hem hastayım hala.. Canım hiçbirşey istemiyor....
Aktara uğradım, menengiç kahvesi ve esmer bulgur aldım. :) Kahveyi merak ediyordum.
Teşekkür ederim. Bunu su ile yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?