Ah pofu cuk ahhhh hurma dan sopalar yendi bu sefer incir basladi buda incir icin
....surekli yiyorum derken karatay tarzini mi kastettiniz
menulerin iyi aksama salata da ekleyebiirdin sofrada yesil...renkli..protein ve kukurt olmasina dikkat edinEvert bugünkü menumu de yazayim :)
Sabah
menemen peynir zeytin k.kayisi ceviz badem findik Yeşilçay beyaz cay karisimi çörek otu domates
Öğlen
Çiğköfte ve marul
Aksam
3 adet karniyarik ( patlicanlari ocakta kozledim öyle yaptim kizartmadim )
Simdi bir bardak Yeşilçay icicem :) spor olarak 1 saat yürüyüş birazdanda plates yapicam :):):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kiyamam sana kolay gelsin canimçok sinir bozucu bi gün yaşıyorum
bi ödevim bitti başka bi tane daha varmış unutmuşumşimdi onla uğraşıyorum ooff ne iğrenç bi gün
Sende kedicik gibisin iyi yiyorsun massallah...4 yilda az degilmis sen nasil istiyorsan oyle olur insallah ....Balığa bayılıyorum, o yüzden bütün midemi ona ayırdım :) ama normalde en az 3ü buluyodu yeşilliği falan da cabası :) balığa aşığım ..
Canım neden sıkkın... Paylaşabilirim tabii,
4 yıldır bi ilişkim var, ayrılmak üzereyiz..
Bu arada, dünden beri yanımda ne çikolatalar kurabiyeler kekler yeniyor, ben ki çikolataya asla hayır diyemem; dönüp bakmadım bile :) :) kendime şaşırdım, aynı zamanda da gurur duydum
Ben de sevdim tadını. Çay, kahve bir benim uykumu kaçırmıyor galiba. Koyu içmediğim için olabilir.duramadın dimimerak ettin tadını afiyetle iç canım tadı çok güzel
afiyet olsunnn da benimde canım çekti çay içiyorum şuan uykum kaçarmı gece içsem bende
Teşekkürler.Fistiklar afiyet olsun kahveleriniz
bende ayakkabılarını çok beğendim
çok sinir bozucu bi gün yaşıyorum
bi ödevim bitti başka bi tane daha varmış unutmuşumşimdi onla uğraşıyorum ooff ne iğrenç bi gün
Balığa bayılıyorum, o yüzden bütün midemi ona ayırdım :) ama normalde en az 3ü buluyodu yeşilliği falan da cabası :) balığa aşığım ..
Canım neden sıkkın... Paylaşabilirim tabii,
4 yıldır bi ilişkim var, ayrılmak üzereyiz..
kımse sporumu begenmemıs anlaşılan
Allah yardımcın olsun kuzu..
menulerin iyi aksama salata da ekleyebiirdin sofrada yesil...renkli..protein ve kukurt olmasina dikkat edin
kiyamam sana kolay gelsin canim
Sende kedicik gibisin iyi yiyorsun massallah...4 yilda az degilmis sen nasil istiyorsan oyle olur insallah ....
oooff valla olsun gözlerim kapanıyor son 20 dakka kaldı yüklemem lazım
GIT BİTİR BARİ.. bi gözü işte bi gözü oynaşta..
Bugün Datça'dan 1 kg kabuklu ak badem, 500 gr incir, 2 kg siyah, 2 kg yeşil zeytin siparişi verdim.Şu kargolar çok, 10 TL.
öyle 5 dakka çözülcek şeyler değil malesef
aman napim yaaa :) bıktım bugün tüm gün ödev proje baygınlık geldi
affiyet olsun yavruş.. hangı sıteden verdın yavruş??
Mesafeler yüzünden çok yıprandık. Son birkaç gündür hep kavga ediyoruz. Birbirimizi anlamıyoruz. O bana yükleniyor ben ona yükleniyorum.. Bende de akrep sivriliği var işte kızma işini laflarımla içinden çıkılmaz hale getiriyorum... Derken, dün gece bişeyin düzeleceği yok bence biz çok zorladık dedi.. Çıkarken de madem bu kadar üzülüyosun bizi bi daha düşüncem sana ömür boyu bunu yaşatmıcam dedi.. Çıktı gitti.aaaaa noldduu kuzzuummm??
hey allahım yaa daha 15 dakka vardıı pat diye kapandı sistem!!! nefret ediyorum bunların şu huylarından !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?