Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

menulerin iyi aksama salata da ekleyebiirdin sofrada yesil...renkli..protein ve kukurt olmasina dikkat edin

çok sinir bozucu bi gün yaşıyorum
bi ödevim bitti başka bi tane daha varmış unutmuşum şimdi onla uğraşıyorum ooff ne iğrenç bi gün
kiyamam sana kolay gelsin canim

Sende kedicik gibisin iyi yiyorsun massallah...4 yilda az degilmis sen nasil istiyorsan oyle olur insallah ....

Bu arada, dünden beri yanımda ne çikolatalar kurabiyeler kekler yeniyor, ben ki çikolataya asla hayır diyemem; dönüp bakmadım bile :) :) kendime şaşırdım, aynı zamanda da gurur duydum

duramadın dimi merak ettin tadını afiyetle iç canım tadı çok güzel

afiyet olsunnn da benimde canım çekti çay içiyorum şuan uykum kaçarmı gece içsem bende
Ben de sevdim tadını. Çay, kahve bir benim uykumu kaçırmıyor galiba. Koyu içmediğim için olabilir.

Fistiklar afiyet olsun kahveleriniz
Teşekkürler.

aaaaa noldduu kuzzuummm??

Gül ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sporuma bır sey demedin

sen bana aferin demezsen ben kafayı yerim bak... ne zorluklarla yapıyorum bılıyorsun

Gül ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bugün Datça'dan 1 kg kabuklu ak badem, 500 gr incir, 2 kg siyah, 2 kg yeşil zeytin siparişi verdim. Şu kargolar çok, 10 TL.

saol ablacım....

hey allahım yaa daha 15 dakka vardıı pat diye kapandı sistem!!! nefret ediyorum bunların şu huylarından !!

öyle 5 dakka çözülcek şeyler değil malesef
aman napim yaaa :) bıktım bugün tüm gün ödev proje baygınlık geldi

bugünler de geçecek.. daha da zorları daha da okkalıları gelecek.. merak etme.. ben sana moral vereyim yavaş yavaş..

Son düzenleme:
aaaaa noldduu kuzzuummm??
Mesafeler yüzünden çok yıprandık. Son birkaç gündür hep kavga ediyoruz. Birbirimizi anlamıyoruz. O bana yükleniyor ben ona yükleniyorum.. Bende de akrep sivriliği var işte kızma işini laflarımla içinden çıkılmaz hale getiriyorum... Derken, dün gece bişeyin düzeleceği yok bence biz çok zorladık dedi.. Çıkarken de madem bu kadar üzülüyosun bizi bi daha düşüncem sana ömür boyu bunu yaşatmıcam dedi.. Çıktı gitti.

Bugün bir defa aradı hasta olduğumu bildiği için, nasıl olduğumu sordu.. Başka da haberim yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…