Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende akrep im , biraz sakinles herseye karsilik verme 4 sene lik iliski biranda bitemez o sana alistigi icin kopamaz sabret bekle

Herşeye illa lafım oluyo, ve bir lafım bin küfür niteliğinde oluyo.. Ben de hiç az değilim malesef... Erkek o da sonuçta, patladı..

Sanırım sessiz sessiz yatışıp beni aramasını beklemeliyim öyle mi?

Iyi geceler kızlar

Sabah 08:00 1 yumurta+peynir +3 zeytin+4 ceviz +maydonoz +1 çay

Öğle 12:30 yarım tabak firik+yarım tabak etli mantar sote+1 kase yoğurt

Akşam 18:30 2 kaşık sote+yarım tabak firik+ yoğurt+1 kuru incir

Spor :160 squat

Shred 3/2

Gül ablama not:
Hatalarım; o incir olmayacaktı ama bir tatlı yeme krizim bar 2 gündür kendimi nerelere atayım nerelere gideyim bilemedim😪regl denen beladan mı yoksa omega 3 müdür yorum siZin

Hata 2 : salata yok çünkü çok üşendim😃

Iyi uykular herkese mucuk mucuk öptüm yanaklardan

Saygılar Gül abla (yazar burada pijamasının önünü ilikler)😀

Aksama salata aklima gelmedi valla bi dahakine ekleyeyim yanina :) patlicani çok seviyorum da ben :):):)

Bırakmak istemiyorum.. Ama biraz yatışsın .. :/

Sabir canim bende gece gece telefonla arayıp kavga cikartan biriyle ömrümün en saçma 8 yilini geçirdim en sonunda biteceğini biliyordum da bakım iste aliskanlikti yani. Simdi rabbine şükür çok ama çok mutluyum 5 aya giricez 4 yildir falan tanisiyoruz :) ama oh be diyorum en sonunda oldu yani. O cektiklerimin mükafatı bana suanki sevdiğim. Seninde 4 yol olmuş hatayi kendinde bulabiliyorsun bence aç bi konuş istersen bir iki gün daha bekle aramazsa ara hatta mümkünse yüz yüze konuş özür dile söylediklerinin sertliği için ama onda kavga cikartmaniza sebep neyse acikca şöyle konuşarak halledin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaaar benim bi donem ortada olmayan ama suaralar çok hassaslasan bir alerjik durumum var hatta doktora da gittim ayin 21 ine gün verdi.diyet günlüğü tut test yapilacak dedi v.s. benim size sormak istediğim şey bugün annemle eczaneden keçi boynuzu özü aldik teyzem ben gibi hassasiyetini bunla yenmiş diye annemde aldi. Özellikle sordum alirken. İçinde seker var mi dedim yok dedi gerçekten actim baktim yok sabahlari kahvaltida 1 tatli kaşifi kadar yesem zarari olur mu diyetime? Sadece keciboynuzu var içinde?

Canım, yüz yüze konuşma fırsatımız yok ki.. Olsa bu hale gelmezdik..sevdiğim uzakta işinden dolayı... On aydır görüşmedik,, özledikçe birbirimize çatıyoruz.. Daha olay dün ve bugün gelişti, ben aramıcam bakalım o aramazsa birkaç gün sonra ararım.. Sonrası da artık duruma göre gelişir ama bitsin istemiyorum hiç çünkü gerçekten çok seviyorum..

Oyu en zor durumlardan biri özlemek ve bu özlemi kavga ederek gidermek. Bende bir iki ay içinde gitcem buradan antalyaya calismaya korkuyorum o yüzden. Ama dediğin doğru eğer özlem yuzundense çabucak geçer ayrilma zaten seviyorsaniz karsilikli be diye ayrilasin? Hem sevmeyen adam kozan adam kalkip hastaliginin durumunu merak edip aramazdi diye düşünüyorum :) sen içini rahat tut bir an evvel iyi olmaya bak :) bence arayacaktir aramada bile sen arafihinda duzelecektir araniz.

Özlem ilişkinin en büyük sınavı ya.. Bi yerden sonra çok kötü oluyor.

O beni çok seviyor, eminim bundan ama bazen erkekler olmadık zamanda ilişki bitirebiliyolar.. Bi de ilk defa ondan böyle şeyler duyunca çok korktum kaybetmekten..

Umarım dediğin gibi olur ve ben de burda güzel haberler veririm sana canım. Moral oldun gece gece :) çok sağol

canan ablacim sukur iyiyim bugun basim agrimadi biraz daha duzelir gibiyim

Ben bunu aldım. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim tasidigim cantalara benzio.. bir yere giderken 2 si icin ayri dondan citcitliya kadar 2 set yemekleri sulari... seninkide o sekil.. gule gule kullan pek havaliymis :)

4 yil yasadim ataevlerde....bursayi cok severim ama 2003ten beri gitmedim kimbilir nasil degismistir

Rica ederim canim ne demek :) karsidan bakilinca görüleni söyledim ben daha doğrusu kendi düşüncemi aktardim umarim hakkinizda hayirlisi olur da bu cektigin aci hemencik geçer

Hem de nasil :) gel yine :) ama ben staja gidip geleyim öyle :)

Rica ederim canim ne demek :) karsidan bakilinca görüleni söyledim ben daha doğrusu kendi düşüncemi aktardim umarim hakkinizda hayirlisi olur da bu cektigin aci hemencik geçer
.

İnşallah canımmmm, çok sağol. Yatayım ben artık, iyi geceler, tatlı rüyalar

ıyı geceler arkadaşlarım.. ALLAHA EMANET OLUN.. yarın gorusuruz ınsallahh.

yetisemedim sana canimcim

vay vay vay,,, sade ayakkabilarmi taytida pek havali P :)) sporunda super cumayi heyecan icinde bekliorum

uzun sureli+mesafeli iliski cifte kavrulmus oluyor... tecrubeme dayanarak soyluyorum bence dibinden bir adam bul hayatin akisini yakala.. uzaktan uzaga olmaz bu is hep ozlem hep hayal hep beklemek vs vs ... ben soyle yapmistim ayni durumu yasadim dedimki ben bundan ayrilsam otursam k.cimin uste 1 sene aci cekerim gecer gider ama ayrilmazsam evlensem bile bu yipranmislik omurboyu mutsuzluk verecek... aynende oyle yaptim deli gibi aci cektim ama gecti gitti ... gidenin yerine baskasi geldi 4 yilda yasadigimdan kat be kat fazlasini 1 yilda yasadim ve o yilin sonunda evlendim. .. iradeliysen gelecegini duusun oluruna birak bazen kangren olan parmagi kesmek adama koyar ama sikintinida bitirir.... vay be ne edebiyat parcaladim "))

Son düzenleme:
uyaninca normal su+karbonatli su

10.30 kkk+yesil cay

15.00 pul biberli yogurt

19.00 haslanmis karnibahar+2 kucuk tavuk bud

yesil cay

limonlu tarcinli su

spor: Tibet 15li+ debbi six packten secmeler :)

Gunaydin bugun cocuklarimi optum ise giderken onlar hep uyuypr oluyorlardi ben ise gelirken. bu kez uyanmislar altlarini degistirdim iyice sarildim optum bi gecede ne kadar cok ozlemisim onlari bu mutlulukla artik muhtesem bir gun bekliyor beni size de bulassin benim mutlulugum... Allah olmayanlarada nasip etsin opuldunuz...

Şuan bu söylediğini uygulamak öyle zor geliyor ki... Sen başarabilmişsin, tebrik ederim.. Ama işte ben mantıklı yaklaşamıyorum, duygularımla hareket ediyorum.. :/

Şuan bu söylediğini uygulamak öyle zor geliyor ki... Sen başarabilmişsin, tebrik ederim.. Ama işte ben mantıklı yaklaşamıyorum, duygularımla hareket ediyorum.. :/

O duygular degil mi mantigin onune gecip. Gercegi gormemizi engelleyen bence lsen suan hazir degilsin karar vermek icin kendini hazir hissettiginde bunlari dusunmuyor olacaksin . soyle olsa nasil olur boyle olsa nasil olur sen kendi icinde kendine durust ol, ne istiyorsun? Zor isler gonul isleri:) anlat anlat bitmez . simdi yapman gereken bence dusunme ustune gittikce daha da onemsemis olursun buyutursun gozunde.

İşpq=gul_0663;34683102]

leptin 2-5 arası çalışıyor,, ilacını 5 te alsan olmazmı yada 4,5 ta[/QUOTE]

Dikkatealdim 6 da kalkip iciyorum iyiyim simdilik biraz da kendimu tutuyorum ne yalan soyleyim kahvaltiya kadar evi toparliyorum.

Tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…