Bende akrep im , biraz sakinles herseye karsilik verme 4 sene lik iliski biranda bitemez o sana alistigi icin kopamaz sabret bekle
dedıgım gıbı en doğrusunu sen bılıyorsun.. hakkınızda herseyın hayırlsıı olsun arkadaşım.. uzulme.
Aksama salata aklima gelmedi valla bi dahakine ekleyeyim yanina :) patlicani çok seviyorum da ben :):):)menulerin iyi aksama salata da ekleyebiirdin sofrada yesil...renkli..protein ve kukurt olmasina dikkat edin
kiyamam sana kolay gelsin canim
Sende kedicik gibisin iyi yiyorsun massallah...4 yilda az degilmis sen nasil istiyorsan oyle olur insallah ....
Mesafeler yüzünden çok yıprandık. Son birkaç gündür hep kavga ediyoruz. Birbirimizi anlamıyoruz. O bana yükleniyor ben ona yükleniyorum.. Bende de akrep sivriliği var işte kızma işini laflarımla içinden çıkılmaz hale getiriyorum... Derken, dün gece bişeyin düzeleceği yok bence biz çok zorladık dedi.. Çıkarken de madem bu kadar üzülüyosun bizi bi daha düşüncem sana ömür boyu bunu yaşatmıcam dedi.. Çıktı gitti.
Bugün bir defa aradı hasta olduğumu bildiği için, nasıl olduğumu sordu.. Başka da haberim yok..
Bırakmak istemiyorum.. Ama biraz yatışsın .. :/
Herşeye illa lafım oluyo, ve bir lafım bin küfür niteliğinde oluyo.. Ben de hiç az değilim malesef... Erkek o da sonuçta, patladı..
Sanırım sessiz sessiz yatışıp beni aramasını beklemeliyim öyle mi?
Aksama salata aklima gelmedi valla bi dahakine ekleyeyim yanina :) patlicani çok seviyorum da ben :):):)
Sabir canim bende gece gece telefonla arayıp kavga cikartan biriyle ömrümün en saçma 8 yilini geçirdim en sonunda biteceğini biliyordum da bakım iste aliskanlikti yani. Simdi rabbine şükür çok ama çok mutluyum 5 aya giricez 4 yildir falan tanisiyoruz :) ama oh be diyorum en sonunda oldu yani. O cektiklerimin mükafatı bana suanki sevdiğim. Seninde 4 yol olmuş hatayi kendinde bulabiliyorsun bence aç bi konuş istersen bir iki gün daha bekle aramazsa ara hatta mümkünse yüz yüze konuş özür dile söylediklerinin sertliği için ama onda kavga cikartmaniza sebep neyse acikca şöyle konuşarak halledin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım, yüz yüze konuşma fırsatımız yok ki.. Olsa bu hale gelmezdik..sevdiğim uzakta işinden dolayı... On aydır görüşmedik,, özledikçe birbirimize çatıyoruz.. Daha olay dün ve bugün gelişti, ben aramıcam bakalım o aramazsa birkaç gün sonra ararım.. Sonrası da artık duruma göre gelişir ama bitsin istemiyorum hiç çünkü gerçekten çok seviyorum..
Oyu en zor durumlardan biri özlemek ve bu özlemi kavga ederek gidermek. Bende bir iki ay içinde gitcem buradan antalyaya calismaya korkuyorum o yüzden. Ama dediğin doğru eğer özlem yuzundense çabucak geçerayrilma zaten seviyorsaniz karsilikli be diye ayrilasin? Hem sevmeyen adam kozan adam kalkip hastaliginin durumunu merak edip aramazdi diye düşünüyorum :) sen içini rahat tut bir an evvel iyi olmaya bak :) bence arayacaktir aramada bile sen arafihinda duzelecektir araniz.
Canlarim benimmm,hepinize mutlu,saglikli,huzurlu,simsicacik bir gun diliyorum,butun kalbimle.
Canim prenscigim,insaallah yuce rabbimin izni ile dogumun cok kolay olacak ve mujdeyi hep beraber paylasip sevinecegiz canim.
Sevgili teosoncugum,hosgeldin canim,gercekten merak ettik,yoklugun cok belli oldu.Herseyden once binsukur iyisin,o en onemlisi.
Sevgili yenacigim,cok gecmis olsun,siyatigin ciddiyetini cok iyi bilirim.Canim yenacigim,elinde olmadan cok hassas bir yapiya sahipsin,ah canim daha cok gencsin ,insaallah evlatlarinin ,buyuseler dahi,sana ihtiyaclari var,kendini fazla uzmemeye yipratmamaya calis.Yazdiklarinndan hissettigi kadariyla sen mukemmel bir annesin,etrafimizda olanlardan duyarsiz kalamiyoruz ama bire bir etkilenme canim benim.Ozur dilerim nacizane bir abla tavsiyesi.
Sevgili babymomcigim,bugun nasilsin canim,insaallah basinin agrisi gecmistir.
Hepinizi opuyorum,yuce rabbime emanet olun.
Ben bunu aldım. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben bursadayim canim :) ah o sopalari yüzüme gözüme vurunnn :):):):)
Evet evet nasipse eylülde boll tuzlu kahve iciricem :)
Göbek çekme gerçekten çok iyi oluyor bende unutuyorum ama arada hatirladikca mutlaka yapiyorum :)
Özlem ilişkinin en büyük sınavı ya.. Bi yerden sonra çok kötü oluyor.
O beni çok seviyor, eminim bundan ama bazen erkekler olmadık zamanda ilişki bitirebiliyolar.. Bi de ilk defa ondan böyle şeyler duyunca çok korktum kaybetmekten..
Umarım dediğin gibi olur ve ben de burda güzel haberler veririm sana canım. Moral oldun gece gece :) çok sağol
canan ablacim sukur iyiyim bugun basim agrimadi biraz daha duzelir gibiyim
benim tasidigim cantalara benzio.. bir yere giderken 2 si icin ayri dondan citcitliya kadar 2 set yemekleri sulari... seninkide o sekil.. gule gule kullan pek havaliymis :)
4 yil yasadim ataevlerde....bursayi cok severim ama 2003ten beri gitmedim kimbilir nasil degismistir
Rica ederim canim ne demek :) karsidan bakilinca görüleni söyledim ben daha doğrusu kendi düşüncemi aktardim umarim hakkinizda hayirlisi olur da bu cektigin aci hemencik geçer
.
ıyı geceler arkadaşlarım.. ALLAHA EMANET OLUN.. yarın gorusuruz ınsallahh.
uyanış karbonatlı su+ ıkı bardak ılık su
11:30 KKK
ara: 16:30 bır bardak kefir
aksam 19:00 ıkı kalem balık + bır kucuk kase ıspanak yemegı + 3 sıkım mercımek köfte + bir lokma helva
ve kuzey evde dınlendıgı ıcın;
spor: teyitli,onaylı, fotolu, belgeli..
eliptik bisiklette 50 dk
Eki Görüntüle 1047952 Eki Görüntüle 1047953
pilates ve esneme hareketleri
Eki Görüntüle 1047954
Mesafeler yüzünden çok yıprandık. Son birkaç gündür hep kavga ediyoruz. Birbirimizi anlamıyoruz. O bana yükleniyor ben ona yükleniyorum.. Bende de akrep sivriliği var işte kızma işini laflarımla içinden çıkılmaz hale getiriyorum... Derken, dün gece bişeyin düzeleceği yok bence biz çok zorladık dedi.. Çıkarken de madem bu kadar üzülüyosun bizi bi daha düşüncem sana ömür boyu bunu yaşatmıcam dedi.. Çıktı gitti.
Bugün bir defa aradı hasta olduğumu bildiği için, nasıl olduğumu sordu.. Başka da haberim yok..
uzun sureli+mesafeli iliski cifte kavrulmus oluyor... tecrubeme dayanarak soyluyorum bence dibinden bir adam bul hayatin akisini yakala.. uzaktan uzaga olmaz bu is hep ozlem hep hayal hep beklemek vs vs ... ben soyle yapmistim ayni durumu yasadim dedimki ben bundan ayrilsam otursam k.cimin uste 1 sene aci cekerim gecer gider ama ayrilmazsam evlensem bile bu yipranmislik omurboyu mutsuzluk verecek... aynende oyle yaptim deli gibi aci cektim ama gecti gitti ... gidenin yerine baskasi geldi 4 yilda yasadigimdan kat be kat fazlasini 1 yilda yasadim ve o yilin sonunda evlendim. .. iradeliysen gelecegini duusun oluruna birak bazen kangren olan parmagi kesmek adama koyar ama sikintinida bitirir.... vay be ne edebiyat parcaladim "))
Şuan bu söylediğini uygulamak öyle zor geliyor ki... Sen başarabilmişsin, tebrik ederim.. Ama işte ben mantıklı yaklaşamıyorum, duygularımla hareket ediyorum.. :/
Göbek vardı ya hani.Bir türlü kurtulamıyorum. 1 senenin sonunda inşallah kurtulmayı diliyorum.
Günaydın.
ben de sutu ılık ıcersem mıdem bulanıyor.. o yüzden soğuk ıcerım.
tarçın cok cıddı tansıyon dusuruyor.. onu kullaanamamıyorum
omega 3 kullanamıyorum.. kalp hastaları duzenlı omega uc kullanamazlar.. haftada uc gun balık yıyorum.. arada esmın hapından atıyorum..
datca pazarından almıştı onu Okan bey..
güzel olurdu.. gırısımcı ruhu.. neden olmasın
cok tatlısın..
amin.. ınsallahhh
gecmıs olsun arkadaşım..
anlatmak ıstersen buradayız.. nedır elden ayaktan cektıren senı bu kadar.. ben de burdan sonra face e yazacaktım sen gelmeseydın.
ne güzel cok sevındım senın adına.
dünkü haberlerden dolayı bılıncaltın sana oyun oynadı sanırım gece boyunca.. üzüldüm.. hersey ınsan ıcın hayatta... bır tek ölüme çare yok.. gerısı boş,uzulme artık.. eşin için gecmıs olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?