Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugünler de geçecek.. daha da zorları daha da okkalıları gelecek.. merak etme.. ben sana moral vereyim yavaş yavaş..

aayyy sen benim içime su serpiyossuunnn nasıl tşk etsem azdırrr

ooyy bu bana çok tanıdık geldi nedense
bence biraz bekle sinirler yatışsın,sonra doğru düzgün konuşursunuz üzme kendini bütün erkeklerin bahanesi vardır her zaman

eee.. ne olacak şimdi?
yapacak bişey yok olan oldu
masamın üzerinde duran kağıdı 3 gündür görmeyen ben ah ah yorgunum arkadaş

ooyy bu bana çok tanıdık geldi nedense
bence biraz bekle sinirler yatışsın,sonra doğru düzgün konuşursunuz üzme kendini bütün erkeklerin bahanesi vardır her zaman

Bilmiyorum pofuuum, canım çok sıkkın. Acaba bitti mi gerçekten... Zorlamadım zaten.. Kendi halinde kalsın biraz.. Benim de yatışmaya ihtiyacım var.. Ama bitmesini istemiyorum, çok seviyorum ..

Bilmiyorum pofuuum, canım çok sıkkın. Acaba bitti mi gerçekten... Zorlamadım zaten.. Kendi halinde kalsın biraz.. Benim de yatışmaya ihtiyacım var.. Ama bitmesini istemiyorum, çok seviyorum ..

korkkmmaa bişey olmaz
öyle hadi bitti demekle bitmezzzzz

korkkmmaa bişey olmaz
öyle hadi bitti demekle bitmezzzzz

İnşallah...
Erkek milleti, iş hayatları kötü gidince hiç çekilmiyor ya. Valla işlerle sıkıntısı olduğunda odunun teki oluyor. Beni anlamaya çalışmıyor hiç.. Aksine ilişkimizle alakalı kötü olan herşeyden beni sorumlu tutuyor..

Canim benimmmmmmmmmmm herkes ayakkabiya yorum yapinca sporu atlamisim bende .....cepten alkis yapamiyorum aferim sana supersinnnnnnnnn cumaya mukafatini goreceksin

Ben suyu 2,5-3 litre içemiyorum. Bazen çok içince mideme birşeyler oluyor. Herkes en az 2,5 lt. için diyor ama bana sanki fazla. Ne yapsam, yine de içmeye çalışayım mı?

aynen cnm
biraz kendi haline bırak
4 sene öyle kolay kolay bitmez :)

serpmem mi.. elimde maşrapa.. su.. her daim serperim ben sana.. sen de yeter.

o zaman uğraşacaksın.. emek vereceksın.. bırakmayacaksın.. ılıskını en ıyı sen bılırsın.. ona gore hareket etmelısın.

datça köy ürünleri yazıyor birde, tıkladığın kısımda.

ben yıne de fantazı olarak bakayım.. malum burası her yer koy pazarı.. koylu teyzelerım.. ıhtıyacım yok aslında bunlara..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

nefret edıyorum artık ben de.. o kadar uzun zaman oldu kı bu pıs yerlerden bır sey yemeyeli..

Canim benimmmmmmmmmmm herkes ayakkabiya yorum yapinca sporu atlamisim bende .....cepten alkis yapamiyorum aferim sana supersinnnnnnnnn cumaya mukafatini goreceksin

sen benı sevmezsen ben yapamam.. sen benı hep sev.. aferın de.. valla mıyawlaya mıyawlaya bitriririimm senin kafanı teşekkür ederım bu arada. :))

Ben suyu 2,5-3 litre içemiyorum. Bazen çok içince mideme birşeyler oluyor. Herkes en az 2,5 lt. için diyor ama bana sanki fazla. Ne yapsam, yine de içmeye çalışayım mı?

ben 3.5 lıtre ıcıyorum.. izninle ben öleyim

GIT BİTİR BARİ.. bi gözü işte bi gözü oynaşta..
:)......bende aynisini cok yapiyorum ayni anda 2 is yapmadan duramiyorum
hey allahım yaa daha 15 dakka vardıı pat diye kapandı sistem!!! nefret ediyorum bunların şu huylarından !!
Bende gecen hafta beyanname doldururken butun terslikler ust uste gelmisti gece 1,30 hala ugrasiyordum
Sen 2,5 gecirme kg basini 40 la carp

Bende akrep im , biraz sakinles herseye karsilik verme 4 sene lik iliski biranda bitemez o sana alistigi icin kopamaz sabret bekle

serpmem mi.. elimde maşrapa.. su.. her daim serperim ben sana.. sen de yeter.

o zaman uğraşacaksın.. emek vereceksın.. bırakmayacaksın.. ılıskını en ıyı sen bılırsın.. ona gore hareket ...

Bırakmak istemiyorum.. Ama biraz yatışsın .. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…