Ballı Badem yazıyorum, google'da çıkıyor. Datçadan. Zeytinyağını da oradan söylüyorum.
bugünler de geçecek.. daha da zorları daha da okkalıları gelecek.. merak etme..ben sana moral vereyim yavaş yavaş..
Mesafeler yüzünden çok yıprandık. Son birkaç gündür hep kavga ediyoruz. Birbirimizi anlamıyoruz. O bana yükleniyor ben ona yükleniyorum.. Bende de akrep sivriliği var işte kızma işini laflarımla içinden çıkılmaz hale getiriyorum... Derken, dün gece bişeyin düzeleceği yok bence biz çok zorladık dedi.. Çıkarken de madem bu kadar üzülüyosun bizi bi daha düşüncem sana ömür boyu bunu yaşatmıcam dedi.. Çıktı gitti.
Bugün bir defa aradı hasta olduğumu bildiği için, nasıl olduğumu sordu.. Başka da haberim yok..
yapacak bişey yok olan oldueee.. ne olacak şimdi?
ooyy bu bana çok tanıdık geldi nedense
bence biraz bekle sinirler yatışsın,sonra doğru düzgün konuşursunuz üzme kendini bütün erkeklerin bahanesi vardır her zaman
bakiimm ballı bademim.. teskur
Bilmiyorum pofuuum, canım çok sıkkın. Acaba bitti mi gerçekten... Zorlamadım zaten.. Kendi halinde kalsın biraz.. Benim de yatışmaya ihtiyacım var.. Ama bitmesini istemiyorum, çok seviyorum ..
korkkmmaa bişey olmaz
öyle hadi bitti demekle bitmezzzzz
Gül ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sporuma bır sey demedin
sen bana aferin demezsen ben kafayı yerim bak... ne zorluklarla yapıyorum bılıyorsun
Gül ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnşallah...
Erkek milleti, iş hayatları kötü gidince hiç çekilmiyor ya. Valla işlerle sıkıntısı olduğunda odunun teki oluyor. Beni anlamaya çalışmıyor hiç.. Aksine ilişkimizle alakalı kötü olan herşeyden beni sorumlu tutuyor..
Öyle umuyorum..
aayyy sen benim içime su serpiyossuunnnnasıl tşk etsem azdırrr
ooyy bu bana çok tanıdık geldi nedense
bence biraz bekle sinirler yatışsın,sonra doğru düzgün konuşursunuz üzme kendini bütün erkeklerin bahanesi vardır her zaman
yapacak bişey yok olan oldu
masamın üzerinde duran kağıdı 3 gündür görmeyen benah ah yorgunum arkadaş
Bilmiyorum pofuuum, canım çok sıkkın. Acaba bitti mi gerçekten... Zorlamadım zaten.. Kendi halinde kalsın biraz.. Benim de yatışmaya ihtiyacım var.. Ama bitmesini istemiyorum, çok seviyorum ..
datça köy ürünleri yazıyor birde, tıkladığın kısımda.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim benimmmmmmmmmmm herkes ayakkabiya yorum yapinca sporu atlamisim bende.....cepten alkis yapamiyorum aferim sana supersinnnnnnnnn cumaya mukafatini goreceksin
Ben suyu 2,5-3 litre içemiyorum. Bazen çok içince mideme birşeyler oluyor. Herkes en az 2,5 lt. için diyor ama bana sanki fazla. Ne yapsam, yine de içmeye çalışayım mı?
:)......bende aynisini cok yapiyorum ayni anda 2 is yapmadan duramiyorumGIT BİTİR BARİ.. bi gözü işte bi gözü oynaşta..
hey allahım yaa daha 15 dakka vardıı pat diye kapandı sistem!!! nefret ediyorum bunların şu huylarından !!
Sen 2,5 gecirme kg basini 40 la carpBen suyu 2,5-3 litre içemiyorum. Bazen çok içince mideme birşeyler oluyor. Herkes en az 2,5 lt. için diyor ama bana sanki fazla. Ne yapsam, yine de içmeye çalışayım mı?
serpmem mi.. elimde maşrapa.. su.. her daim serperim ben sana.. sen de yeter.
o zaman uğraşacaksın.. emek vereceksın.. bırakmayacaksın.. ılıskını en ıyı sen bılırsın.. ona gore hareket ...
Bırakmak istemiyorum.. Ama biraz yatışsın .. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?