Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Şuan sessiz bekliyorum zaten.. Hiçbir şey için zorlamayacağım.. Bakalım ararsa arar, aramazsa kendi bilir.

Kızlar, bu arada sabah geç uyandım ve apar topar çıktım evden kahvaltı yapamadan.

Staj için hastaneye geldim, buranın kantininde kahvaltı tabağı falan yok.

Böyle bir durumda ne yapmalıyım?

Şimdi muhtemelen öğleni bekleyip yemek yiyeceğim :/

Günaydın arkadaşlar
Bugün adanada hava misss gezip dolaşmak lazım ama nerdeee

dünkü menüm
sabah 1 havuç 1 yumurtalı kkk
öğle 1 yumurtalı ıspanak kavurma 1 kase yoğurt
akşam zencefil tarçın zerdeçal karışımı yoğurt
menengiç kavesi
Gün içinde 2 kupa yeşilçay 3 lt su

Günaydın canlarım😃

Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)

Sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir

sen benı sevmezsen ben yapamam.. sen benı hep sev.. aferın de.. valla mıyawlaya mıyawlaya bitriririimm senin kafanı teşekkür ederım bu arada. :))
seni ömrümün sonuna kadar seveceğim,, hep hep hep aferin diyeceğim, sen yeterki miyavlayarak benim kafamı bitirime o kafa daha çok lazım bana

hatanı bilip not olark yazdığın için bu seferlik sopa yok bi dahaki sefere şirinlik yapıp not ta yazsan sopa var tatlı krizinine omega 3 eksikliği neden olurmuş diye devamlı yazıyorum canım biran önce al kendine eziyet etme
yazar hanım saygınızdan dolayı teşekkürler

keçiboynuzu kan yapıcı olarak da kullanılıyor ama kg aldırıyor diye biliyorum şeker olmasa bile mutlaka içinde farklı maddeler vardır işlenmiş olabilir böyle oluncada karataya uygun değil,,,,alerji yapan gıdayı 6 ay yemeyince geçermiş, gıda intoleransı hep aynı yiyeceğe olmazmış geçince başka yiyeceğe de olabilirmiş ....bendede peynir, bal ve peyniraltısuyuna var

Valla hergün değil ama haftada bir muhakkak uyanamıyorum😃gece geç yattığımdan sanki erken uyuyunca o gün hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor😪

bende öyleyim gece hemen vakit geçiyor öff daha oturamadım bile diyorum oturup çay keyfi yapana kadar 12 yi geçiyor

İnşallah canımmmm, çok sağol. Yatayım ben artık, iyi geceler, tatlı rüyalar

Ay kotu oldu bu kandada değerlerin düşük ama içerikte hic yok seker yada katli maddesi falan yarim bakanligi gereği içinde ne varsa yazmak zorundalar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlarım😃

Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)

Dun yattigimda saat23:30 du . sabah alti da iyandim ilac icecegim diye bi daha da uyku tutmadi.tam cikacakken cocuklar uyanmis onlari optum kokladim okula geldigimde ogrenci zİli caliyordu... Sen yine iyi yetismisin

en doğrusunu yapmışsın her zaman derler kangrenolmuş kolu keseceksin, bende boşanırken böyle yaptım 10 sene katlandım 2 sene deprasyon ilaçları ve uyku ilaçları kullandım serseme döndüm nereye kadar böyle gidecek yeter, ilaç ilaç aptala döndüm içime kapandım çocuklarla ilgilenmek bile gelmiyordu içimden zoraki yapıyordum benden başka yapacak yok tu ki sonunda bir silkindim yeter sen çocuklarına lazımsın daha böyle sersem sersem hayat geçmez dedim boşanmak için atağa kalktım çok engellendi karşı konuldu ama kafaya koyduğumu yaptığım için evden taşındım adama gelmemesi için resti çektim bir sürü badireler atlattım ama sonunda kazanan ben oldum o kaybetti hala peşimde ama iş işten geçti aynı cehennemi bir daha yaşamak istemem
günaydın canım
mutlulukların en güzeli bu
ben 27 yaşındaki oğlumu bile eve gelince öperim yatarken öperim kalkıınca evdeysem öperim,diğer çocuklarımıda aynı tabiiki geçen gün kız kardeşimde sıraya giriyor benide öp beni de diye
İşpq=gul_0663;34683102]

leptin 2-5 arası çalışıyor,, ilacını 5 te alsan olmazmı yada 4,5 ta

Dikkatealdim 6 da kalkip iciyorum iyiyim simdilik biraz da kendimu tutuyorum ne yalan soyleyim kahvaltiya kadar evi toparliyorum.[/QUOTE]
sinir olacak mı baklaım bu şekilde de olursa biraz daha öne çekersin
Seninki gobelse acaba bizdeki ne!!!""" sevsinler senin gobegini.

Dun yattigimda saat23:30 du . sabah alti da iyandim ilac icecegim diye bi daha da uyku tutmadi.tam cikacakken cocuklar uyanmis onlari optum kokladim okula geldigimde ogrenci zİli caliyordu... Sen yine iyi yetismisin

Biz de de tek branş öğretmeni olduğumdan ve sınıfçılar genellikle 10 dk erken giriyorlar ben çok göze batıyorum😃

ben görene kadar geç oldu,,,,çantanda daima kuruyemiş bulundurmalısın yiyecek bişey bulamayınca onunla geçiştireceksin ,,,,kantindeki hiç bir şey bize uymaz zeytin peynir varsa ancak onlar olur
çok az yemişsin,,,,akşam hç yememişsin sadece yoğurt acıkmadın mı canım
Günaydın canlarım😃

günaydın canım

inciri akşam ki nottan dolayı affetmiştim bi daha sopayı hakedersin demiştim sabah oldu bi daha da oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…