O duygular degil mi mantigin onune gecip. Gercegi gormemizi engelleyen bence lsen suan hazir degilsin karar vermek icin kendini hazir hissettiginde bunlari dusunmuyor olacaksin . soyle olsa nasil olur boyle olsa nasil olur sen kendi icinde kendine durust ol, ne istiyorsun? Zor isler gonul isleri:) anlat anlat bitmez . simdi yapman gereken bence dusunme ustune gittikce daha da onemsemis olursun buyutursun gozunde.
günaydın canlarım😃
ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)
sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir
günaydınSelensu klasiği oldu gecikme olayı
seni ömrümün sonuna kadar seveceğim,, hep hep hep aferin diyeceğim, sen yeterki miyavlayarak benim kafamı bitirime o kafa daha çok lazım banasen benı sevmezsen ben yapamam.. sen benı hep sev.. aferın de.. valla mıyawlaya mıyawlaya bitriririimm senin kafanıteşekkür ederım bu arada. :))
hatanı bilip not olark yazdığın için bu seferlik sopa yok bi dahaki sefere şirinlik yapıp not ta yazsan sopa varIyi geceler kızlar
Sabah 08:00 1 yumurta+peynir +3 zeytin+4 ceviz +maydonoz +1 çay
Öğle 12:30 yarım tabak firik+yarım tabak etli mantar sote+1 kase yoğurt
Akşam 18:30 2 kaşık sote+yarım tabak firik+ yoğurt+1 kuru incir
Spor :160 squat
Shred 3/2
Gül ablama not:
Hatalarım; o incir olmayacaktı ama bir tatlı yeme krizim bar 2 gündür kendimi nerelere atayım nerelere gideyim bilemedim😪regl denen beladan mı yoksa omega 3 müdür yorum siZin
Hata 2 : salata yok çünkü çok üşendim😃
Iyi uykular herkese mucuk mucuk öptüm yanaklardan
Saygılar Gül abla (yazar burada pijamasının önünü ilikler)😀
Kizlaaaar benim bi donem ortada olmayan ama suaralar çok hassaslasan bir alerjik durumum var hatta doktora da gittim ayin 21 ine gün verdi.diyet günlüğü tut test yapilacak dedi v.s. benim size sormak istediğim şey bugün annemle eczaneden keçi boynuzu özü aldik teyzem ben gibi hassasiyetini bunla yenmiş diye annemde aldi. Özellikle sordum alirken. İçinde seker var mi dedim yok dedi gerçekten actim baktim yok sabahlari kahvaltida 1 tatli kaşifi kadar yesem zarari olur mu diyetime? Sadece keciboynuzu var içinde?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla hergün değil ama haftada bir muhakkak uyanamıyorum😃gece geç yattığımdan sanki erken uyuyunca o gün hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor😪
Bende akrep im , biraz sakinles herseye karsilik verme 4 sene lik iliski biranda bitemez o sana alistigi icin kopamaz sabret bekle
İnşallah canımmmm, çok sağol. Yatayım ben artık, iyi geceler, tatlı rüyalar
seni ömrümün sonuna kadar seveceğim,, hep hep hep aferin diyeceğim, sen yeterki miyavlayarak benim kafamı bitirime o kafa daha çok lazım bana
hatanı bilip not olark yazdığın için bu seferlik sopa yok bi dahaki sefere şirinlik yapıp not ta yazsan sopa vartatlı krizinine omega 3 eksikliği neden olurmuş diye devamlı yazıyorum canım biran önce al kendine eziyet etme
yazar hanım saygınızdan dolayı teşekkürler
keçiboynuzu kan yapıcı olarak da kullanılıyor ama kg aldırıyor diye biliyorum şeker olmasa bile mutlaka içinde farklı maddeler vardır işlenmiş olabilir böyle oluncada karataya uygun değil,,,,alerji yapan gıdayı 6 ay yemeyince geçermiş, gıda intoleransı hep aynı yiyeceğe olmazmış geçince başka yiyeceğe de olabilirmiş ....bendede peynir, bal ve peyniraltısuyuna var
wwuuhuu bende akrebimm bendeee
Bnimde kizim akrep nasil oluyorlar ki???
Günaydın arkadaşlar
Bugün adanada hava misss gezip dolaşmak lazım ama nerdeee
dünkü menüm
sabah 1 havuç 1 yumurtalı kkk
öğle 1 yumurtalı ıspanak kavurma 1 kase yoğurt
akşam zencefil tarçın zerdeçal karışımı yoğurt
menengiç kavesi
Gün içinde 2 kupa yeşilçay 3 lt
Gezmek lazim moral depolamak lazim oyle benim gibi degisken havalarin esiri olmayin korkuyorum cocuklar hasta olursa diye. Bakalim bugun insallah cikariz
Günaydın canlarım😃
Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)
Sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir
en doğrusunu yapmışsın her zaman derler kangrenolmuş kolu keseceksin, bende boşanırken böyle yaptım 10 sene katlandım 2 sene deprasyon ilaçları ve uyku ilaçları kullandım serseme döndüm nereye kadar böyle gidecek yeter, ilaç ilaç aptala döndüm içime kapandım çocuklarla ilgilenmek bile gelmiyordu içimden zoraki yapıyordum benden başka yapacak yok tu ki sonunda bir silkindim yeter sen çocuklarına lazımsın daha böyle sersem sersem hayat geçmez dedim boşanmak için atağa kalktım çok engellendi karşı konuldu ama kafaya koyduğumu yaptığım için evden taşındım adama gelmemesi için resti çektim bir sürü badireler atlattım ama sonunda kazanan ben oldum o kaybetti hala peşimde ama iş işten geçti aynı cehennemi bir daha yaşamak istememuzun sureli+mesafeli iliski cifte kavrulmus oluyor... tecrubeme dayanarak soyluyorum bence dibinden bir adam bul hayatin akisini yakala.. uzaktan uzaga olmaz bu is hep ozlem hep hayal hep beklemek vs vs ... ben soyle yapmistim ayni durumu yasadim dedimki ben bundan ayrilsam otursam k.cimin uste 1 sene aci cekerim gecer gider ama ayrilmazsam evlensem bile bu yipranmislik omurboyu mutsuzluk verecek... aynende oyle yaptim deli gibi aci cektim ama gecti gitti ... gidenin yerine baskasi geldi 4 yilda yasadigimdan kat be kat fazlasini 1 yilda yasadim ve o yilin sonunda evlendim. .. iradeliysen gelecegini duusun oluruna birak bazen kangren olan parmagi kesmek adama koyar ama sikintinida bitirir.... vay be ne edebiyat parcaladim "))
günaydın canımGunaydin bugun cocuklarimi optum ise giderken onlar hep uyuypr oluyorlardi ben ise gelirken. bu kez uyanmislar altlarini degistirdim iyice sarildim optum bi gecede ne kadar cok ozlemisim onlari bu mutlulukla artik muhtesem bir gun bekliyor beni size de bulassin benim mutlulugum... Allah olmayanlarada nasip etsin opuldunuz...
İşpq=gul_0663;34683102]
leptin 2-5 arası çalışıyor,, ilacını 5 te alsan olmazmı yada 4,5 ta
Seninki gobelse acaba bizdeki ne!!!""" sevsinler senin gobegini.
Dun yattigimda saat23:30 du . sabah alti da iyandim ilac icecegim diye bi daha da uyku tutmadi.tam cikacakken cocuklar uyanmis onlari optum kokladim okula geldigimde ogrenci zİli caliyordu... Sen yine iyi yetismisin
ben görene kadar geç olduKızlar, bu arada sabah geç uyandım ve apar topar çıktım evden kahvaltı yapamadan.
Staj için hastaneye geldim, buranın kantininde kahvaltı tabağı falan yok.
Böyle bir durumda ne yapmalıyım?
Şimdi muhtemelen öğleni bekleyip yemek yiyeceğim :/
çok az yemişsin,,,,akşam hç yememişsin sadece yoğurt acıkmadın mı canımGünaydın arkadaşlar
Bugün adanada hava misss gezip dolaşmak lazım ama nerdeee
dünkü menüm
sabah 1 havuç 1 yumurtalı kkk
öğle 1 yumurtalı ıspanak kavurma 1 kase yoğurt
akşam zencefil tarçın zerdeçal karışımı yoğurt
menengiç kavesi
Gün içinde 2 kupa yeşilçay 3 lt su
Günaydın canlarım😃
Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)
Sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?