ben görene kadar geç oldu,,,,çantanda daima kuruyemiş bulundurmalısın yiyecek bişey bulamayınca onunla geçiştireceksin ,,,,kantindeki hiç bir şey bize uymaz zeytin peynir varsa ancak onlar olur
çok az yemişsin,,,,akşam hç yememişsin sadece yoğurt acıkmadın mı canım
günaydın canım
inciri akşam ki nottan dolayı affetmiştim bi daha sopayı hakedersin demiştim sabah oldu bi daha da oldu
akrepler çoğaldıwwuuhuu bende akrebimm bendeee
sadece keçiboynuzu mu var içeriğinde ,,,,karatay la kan değğerleri düzeliyor benim ferritin im 2 idi 50 lere çıktı, demir yükseldi demir bağlama, B 12 hepsi karatay la düzeldi,,,,bence doktora gidene kadar bişey kullanma doktor neden olduğunu anlasınAy kotu oldu bukandada değerlerin düşük ama içerikte hic yok seker yada katli maddesi falan yarim bakanligi gereği içinde ne varsa yazmak zorundalar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günayddıınnnn
çok fena oluyoruzanlatmakla olmaz yaşayan bilir
Kayısı yiyeyim o zaman ben sadece p olur mu 😃
Biz de de tek branş öğretmeni olduğumdan ve sınıfçılar genellikle 10 dk erken giriyorlar ben çok göze batıyorum😃
Sinif ogretmenleri dahha idealist oluyorlar. Benn olsam senin okulda genc iste derim...olur olur....
valla hergün değil ama haftada bir muhakkak uyanamıyorum😃gece geç yattığımdan sanki erken uyuyunca o gün hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor😪
ben görene kadar geç oldu,,,,çantanda daima kuruyemiş bulundurmalısın yiyecek bişey bulamayınca onunla geçiştireceksin ,,,,kantindeki hiç bir şey bize uymaz zeytin peynir varsa ancak onlar olur
çok az yemişsin,,,,akşam hç yememişsin sadece yoğurt acıkmadın mı canım
günaydın canım
inciri akşam ki nottan dolayı affetmiştim bi daha sopayı hakedersin demiştim sabah oldu bi daha da oldu
akrepler çoğaldı
sadece keçiboynuzu mu var içeriğinde ,,,,karatay la kan değğerleri düzeliyor benim ferritin im 2 idi 50 lere çıktı, demir yükseldi demir bağlama, B 12 hepsi karatay la düzeldi,,,,bence doktora gidene kadar bişey kullanma doktor neden olduğunu anlasın
günaydın canım
Iyi geceler kızlar
Sabah 08:00 1 yumurta+peynir +3 zeytin+4 ceviz +maydonoz +1 çay
Öğle 12:30 yarım tabak firik+yarım tabak etli mantar sote+1 kase yoğurt
Akşam 18:30 2 kaşık sote+yarım tabak firik+ yoğurt+1 kuru incir
Spor :160 squat
Shred 3/2
Gül ablama not:
Hatalarım; o incir olmayacaktı ama bir tatlı yeme krizim bar 2 gündür kendimi nerelere atayım nerelere gideyim bilemedim😪regl denen beladan mı yoksa omega 3 müdür yorum siZin
Hata 2 : salata yok çünkü çok üşendim😃
Iyi uykular herkese mucuk mucuk öptüm yanaklardan
Saygılar Gül abla (yazar burada pijamasının önünü ilikler)😀
yetisemedim sana canimcim
vay vay vay,,, sade ayakkabilarmi taytida pek havaliP :)) sporunda super cumayi heyecan icinde bekliorum
uzun sureli+mesafeli iliski cifte kavrulmus oluyor... tecrubeme dayanarak soyluyorum bence dibinden bir adam bul hayatin akisini yakala.. uzaktan uzaga olmaz bu is hep ozlem hep hayal hep beklemek vs vs ... ben soyle yapmistim ayni durumu yasadim dedimki ben bundan ayrilsam otursam k.cimin uste 1 sene aci cekerim gecer gider ama ayrilmazsam evlensem bile bu yipranmislik omurboyu mutsuzluk verecek... aynende oyle yaptim deli gibi aci cektim ama gecti gitti ... gidenin yerine baskasi geldi 4 yilda yasadigimdan kat be kat fazlasini 1 yilda yasadim ve o yilin sonunda evlendim. .. iradeliysen gelecegini duusun oluruna birak bazen kangren olan parmagi kesmek adama koyar ama sikintinida bitirir.... vay be ne edebiyat parcaladim "))
Gunaydin bugun cocuklarimi optum ise giderken onlar hep uyuypr oluyorlardi ben ise gelirken. bu kez uyanmislar altlarini degistirdim iyice sarildim optum bi gecede ne kadar cok ozlemisim onlari bu mutlulukla artik muhtesem bir gun bekliyor beni size de bulassin benim mutlulugum... Allah olmayanlarada nasip etsin opuldunuz...
Eki Görüntüle 1048421
.................
seni ömrümün sonuna kadar seveceğim,, hep hep hep aferin diyeceğim, sen yeterki miyavlayarak benim kafamı bitirime o kafa daha çok lazım bana
günayddıınnnn
yok ablam acıkmadım bende şaşırdımöğle bire doğru yedim ve arada hiç bişi yemedim eve gelir gelmezde yürüyüş için çıktım eve geldiğimde hem gecikmiştim hemde acıkmadım yoğurt yedim yetti
Herkese selam hatuncanlar :) regl geldi tam yola cikacagim günü buldubunun dişinda dondurmadanmi yoksa reglden mi bilmiyorum ama uç gündür ayni kilodayim 66.7 sizce neyden boyle? Regl şişlik yapar ama pek sis hissetmiyordum kendimi ben. Gecen gün dondurma yemistim acaba o duraklama mi yapti ki?
sen var ya sen.. çok zıpırsın
Günaydın arkadaşlar
Bugün adanada hava misss gezip dolaşmak lazım ama nerdeee
dünkü menüm
sabah 1 havuç 1 yumurtalı kkk
öğle 1 yumurtalı ıspanak kavurma 1 kase yoğurt
akşam zencefil tarçın zerdeçal karışımı yoğurt
menengiç kavesi
Gün içinde 2 kupa yeşilçay 3 lt su
Eki Görüntüle 1048421
.................
Günaydın canlarım😃
Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)
Sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir
Günaydın.wwuuhuu bende akrebimm bendeee
akrepler çoğaldı
sadece keçiboynuzu mu var içeriğinde ,,,,karatay la kan değğerleri düzeliyor benim ferritin im 2 idi 50 lere çıktı, demir yükseldi demir bağlama, B 12 hepsi karatay la düzeldi,,,,bence doktora gidene kadar bişey kullanma doktor neden olduğunu anlasın
günaydın canım
o zaman çok iyi olmuş yemediğin hemen tartıda farkediyoryok ablam acıkmadım bende şaşırdımöğle bire doğru yedim ve arada hiç bişi yemedim eve gelir gelmezde yürüyüş için çıktım eve geldiğimde hem gecikmiştim hemde acıkmadım yoğurt yedim yetti
Herkese selam hatuncanlar :) regl geldi tam yola cikacagim günü buldubunun dişinda dondurmadanmi yoksa reglden mi bilmiyorum ama uç gündür ayni kilodayim 66.7 sizce neyden boyle? Regl şişlik yapar ama pek sis hissetmiyordum kendimi ben. Gecen gün dondurma yemistim acaba o duraklama mi yapti ki?
sen var ya sen.. çok zıpırsın
Bak bak bak nelerde yazarmış.. Yerim ben seni.. Pervin deki ciğer göbeğinden büyüktür..
Bır ara proje bazlı 3 ay calıstım.. Kuzey sabah uyanıyordu, benı gormesın dıye gızlı gızlı çıkıyordum.. Resmen kahroldum,mahfoldum.. Onu uyanınca opemememek.. Sarılamamak.. 3 ayda yaşlandım ben ondan ayrı kaldım dıye.. Allah yardımcınız olsun.. Cok zor.
Kendimi ifade edebilmişim.. Istibdadi oldu bıraz ama olsun
Günaydın pufpuf..
Helal olsun valla.. Dusurdun bır yerlerde galıba açlık sınyallerını
günaydın.
Bende yengeç.
o zaman çok iyi olmuş yemediğin hemen tartıda farkediyor
selam canım
regl de genelde ödemden dolayı fazlalık çıkarmış dondurmayla 2 sinin aynı haftaya geldiği iyi oldu dondurma arada kaynadı
düşürdümde aradım bulamadım inşallah hiç bulamam
selam ben balık
valla bende 2. Günümdeyim spor bu hafta yok gibi akşam sadece 1 saat yürüdüm sancım çok olduğu için cumaya biterse sonuç ne olacak bilemiyorum
Kedi burcunun özellikleri nedir. Yükselenim kedi.hem kedi hem yengeç
düşürdümde aradım bulamadım inşallah hiç bulamam
selam ben balık
valla bende 2. Günümdeyim spor bu hafta yok gibi akşam sadece 1 saat yürüdüm sancım çok olduğu için cumaya biterse sonuç ne olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?