Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kayısı yiyeyim o zaman ben sadece p olur mu 😃

wwuuhuu bende akrebimm bendeee
akrepler çoğaldı
sadece keçiboynuzu mu var içeriğinde ,,,,karatay la kan değğerleri düzeliyor benim ferritin im 2 idi 50 lere çıktı, demir yükseldi demir bağlama, B 12 hepsi karatay la düzeldi,,,,bence doktora gidene kadar bişey kullanma doktor neden olduğunu anlasın
günayddıınnnn

günaydın canım

Sinif ogretmenleri dahha idealist oluyorlar. Benn olsam senin okulda genc iste derim...olur olur....

Valla ben de gayet idealistim de böyle ilkokul da olunca hiçbir sorumluluğum yok 😃onlar girip yoklama alıyorlar falan ben direkt giriyorum yapacak iş yok 😃ama kağıt işim olmadığından derse daha rahat ve iyi hazırlamıyorum zaten merkeZdeyim her türlü elektronik ortam var sınıflarda😃

valla hergün değil ama haftada bir muhakkak uyanamıyorum😃gece geç yattığımdan sanki erken uyuyunca o gün hiçbir şey yapmamışım gibi geliyor😪

yok ablam acıkmadım bende şaşırdım öğle bire doğru yedim ve arada hiç bişi yemedim eve gelir gelmezde yürüyüş için çıktım eve geldiğimde hem gecikmiştim hemde acıkmadım yoğurt yedim yetti

Sadece keciboynuzu var içinde annem diretmese hayatta yemem de bugün onun zoruyla basladik bakalim :) 1 klasik ile basladim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese selam hatuncanlar :) regl geldi tam yola cikacagim günü buldu bunun dişinda dondurmadanmi yoksa reglden mi bilmiyorum ama uç gündür ayni kilodayim 66.7 sizce neyden boyle? Regl şişlik yapar ama pek sis hissetmiyordum kendimi ben. Gecen gün dondurma yemistim acaba o duraklama mi yapti ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen var ya sen.. çok zıpırsın

bak bak bak nelerde yazarmış.. yerim ben seni.. PERVİN deki ciğer göbeğinden büyüktür..

bır ara proje bazlı 3 ay calıstım.. KUZEY sabah uyanıyordu, benı gormesın dıye gızlı gızlı çıkıyordum.. resmen kahroldum,mahfoldum.. onu uyanınca opemememek.. sarılamamak.. 3 ayda yaşlandım ben ondan ayrı kaldım dıye.. Allah yardımcınız olsun.. cok zor.

seni ömrümün sonuna kadar seveceğim,, hep hep hep aferin diyeceğim, sen yeterki miyavlayarak benim kafamı bitirime o kafa daha çok lazım bana

kendimi ifade edebilmişim.. istibdadi oldu bıraz ama olsun

günayddıınnnn

günaydın pufpuf..

helal olsun valla.. dusurdun bır yerlerde galıba açlık sınyallerını

merhaba arkadsım, regl zamanı cok da kılona bakma,tartılma.. cıddı manada vücut odem tutuyor sen hıssetmesen de.. çıkma bu ara tartıya.

Günaydın canlarım😃

Ben yine klasik bir haftaortası olayı olarak uyanamadım neyse ki derse 5 dk kala yetiştim :)

Sabah 08:00 1 muz ve toplamda bir avuç kadar ceviz+badem+1 kayısı+1 incir

wwuuhuu bende akrebimm bendeee
Günaydın.

Bende yengeç.

o zaman çok iyi olmuş yemediğin hemen tartıda farkediyor

selam canım

regl de genelde ödemden dolayı fazlalık çıkarmış dondurmayla 2 sinin aynı haftaya geldiği iyi oldu dondurma arada kaynadı

Karatay Diyeti ne öneriyor?• Glisemik indeksi düşük yiyecekler yani sağlıklı yağ, protein ve karbonhidratlar serbest.
• Sabahları kuvvetli ve proteinli kahvaltı yapılması şart.
• Öğünler arasında en az 4-5 saat geçmesine dikkat edilmelidir.
• Günde 3 öğünden fazla yemek yenilmemeli, ara öğünler kalkmalıdır.
• Öğünler arasında bol limonlu su, limonlu şekersiz çay ve ayran içilebilir.
• Her gün 2-3 litre sıvı almaya dikkat edilmeli.
• Akşam saat 20.00’den sonra hiçbir şey yenilmeyecek.
• Her gün veya akşam en az 40-60 dakika yol yürümeli ya da en az 40-60 dakika sevilen bir fizik aktivite yapılmalı.
• Yemekler düşük ısıda, uzun sürede pişirilmeli.
• Yemeklerde soğuk sıkım sızma zeytinyağı veya saf tereyağı kullanılmalı.
• Sıcak yemekler ve kızartmalarda kesinlikle mısırözü veya ayçiçeği yağı kullanılmamalı!
• Yemeklere, pişirildikten sonra damak tadına göre nane, maydanoz, kekik, siyah ve acı kırmızıbiber, sumak vb eklenebilir.
• Salatalarda da soğuk sıkım sızma zeytinyağı veya keten tohumu yağı, geleneksel usul doğal fermantasyon sirke ve limon, ayrıca arzuya göre sarımsak kullanılabilir.
• Salatalara zeytin, peynir, yoğurt, susam veya keten tohumu eklenebilir.
• Bol sirkeli (geleneksel usul doğal fermantasyon), az tuzlu (kristal kaya tuzu) ev turşusu yapılarak tüketilebilir.
• Kabız olmamaya dikkat edilmeli. Doğal yiyeceklerle her gün iki kez yumuşak bir şekilde büyük abdeste çıkılmalı.

düşürdümde aradım bulamadım inşallah hiç bulamam

günaydın.

Bende yengeç.

selam ben balık

o zaman çok iyi olmuş yemediğin hemen tartıda farkediyor

selam canım

regl de genelde ödemden dolayı fazlalık çıkarmış dondurmayla 2 sinin aynı haftaya geldiği iyi oldu dondurma arada kaynadı

valla bende 2. Günümdeyim spor bu hafta yok gibi akşam sadece 1 saat yürüdüm sancım çok olduğu için cumaya biterse sonuç ne olacak bilemiyorum

regl li fazlalığı olmaz en azından haftaya da baya gitmiş olur

hem kedi hem yengeç
Kedi burcunun özellikleri nedir. Yükselenim kedi.

Annem de balık.

Canlarimmm benim,herbirinize muhtesem guzellikte mutlu,saglikli,huzurlu piril piril bir gun diliyorum.Dun prensesimi ziyarete gittim,hamdolsun ki cok iyi buldum,kiymetli opucuklerinizi de ilettim sagolun.Oradan cikinca, tekrar sehir icinde hem bankada hem de postahanede islerim vardi.Yaz saati olunca hava daha aydinliik oluyor,eve biran once kosusturmaca olmuyor.Hepinizi opuyorum.
Canim Gulcugum benim,dun benim icin yazdigin temennileri okudum ,amin amin canim.Ayrica tabii kimse ayrilmak icin evlenmiyor,ne umutlarla yeni bir sayfa aciyor insan,ama giden hep senden olunca;geriye donup baktigimda,hayattaki azmin ve basarin konusunda seni kutlarim canim.Hersey zamaninda yapilinca guzel,yoksa manevi erezyonlar nereye kadar ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…