Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

estagfurrullahh hocam..

Ben de dıyorum bu kızı neden bu kadar cok sevdım.. Merhaba, ben de yengeç.. Bıldıgın tıpık yengeç

bende deyiyemki su grubundanmışız

Canan ablacım merhabalr iyi olduğunuzun haberlerini almak güzel cumayada az kaldı prensesine tekrar kavuşacaksın inşallah

Hoşgeldiniz Canan hanım :)

Bu arada ben teraZiyim😃

Öğle 12:30 1 kase kabak borani( bal kabağı+tuzlu yoğurt+nohut+et ile yapılan çorba)+salata

Canim teosoncugummm,inanin benim de gune baslarken ilk isim sizlerin iyilik ve saglik haberlerinize sukur ederek baslamak.Prensesimi ancak heronbes gunde bir eve getirebildigim icin kismetse haftaya cuma insaallah canim.

Sevgili selensucugum,hosbulduk canim benim.Maasaallah burcunu bilmeden birr su damlasi kadar zarif ve guzel oldugunu soylemistim,demek ki yanilmamisim,benim kizim da terazi burcu ve rabbim tarafindan olaganustu guzel,venus gezegeninin etkisiymis diye okumustum bir zamanlar.

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)evet terazilerin Venüs'ten etkilendiği söylenir sanata yetenekleri vardır:)benim eşim de terazi :)iki terazinin evliliği uzun sürüyor deniliyor çok iyi anlaşıyoruz Allah ağzımızın tadını bozmasın:)burcun etkisi var herhalde:)

Aminnnn.

merhaba arkadsım, regl zamanı cok da kılona bakma,tartılma.. cıddı manada vücut odem tutuyor sen hıssetmesen de.. çıkma bu ara tartıya.

Peki cikmam zaten regl bitene kadar ciksamda dikkate almam yani regl donemi sonuçta.

o zaman çok iyi olmuş yemediğin hemen tartıda farkediyor

selam canım

regl de genelde ödemden dolayı fazlalık çıkarmış dondurmayla 2 sinin aynı haftaya geldiği iyi oldu dondurma arada kaynadı

Ayy ben Dukan yaparken de regl e yakin yerdim bir iki kaçamak ama regl sebebiyle arada kaynardi sevinirim :) şimdide öyle olduysa çok iyi gerçi durmasi regl olmasa bile normal bir hafta oluyor bugün diyete baslayali ve toplam giden 2.4 yani az değil

regl li fazlalığı olmaz en azından haftaya da baya gitmiş olur

İnşallah :)

Ne kadar güzel dilekler bunlar boyle maşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnn,bir omur boyu saglikla mutlu ve mesut insaallah.

Ülkemizde çok yetiştirilen, pazarlarda gözlerimize renk cümbüşü getiren turpa sofralarımızda yeteri kadar yer açmıyoruz. İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, özellikle zayıflamaya çalışırken bize çok faydası olacak turpla ilgi bilgiler verdi.
Turp katı sebzelerden biridir, kişiye çiğneme duygusunu tatmin etme açısından çok faydası olur. Canınız bir şeyler atıştırmak istediğinde turpu dilimleyip az tuz, bol limonla birlikte tüketebilirsiniz. Çok yedim duygusu oluşturmaya birebirdir.
Turpun kan şekerini yükseltme ölçeği olan glisemik indeksi düşüktür. Kan şekerinizde oynama yapmayacağı için sizi daha uzun süre tok tutar.
Turpun lif oranı yüksektir, midede ve bağırsaklarda çözülüp tokluk hissini pekiştirir.
Sülfürlü bileşikler açısından zengindir; karaciğer ve safra dostudur, kansere karşı koruyucudur.
İlaç gibi besinlerden biri olan turp, fitosterol bakımından zengin olduğu için kolesterolü dengeleyici etki gösterir.
Potasyum açısından zengin olduğu için tansiyonu dengeler. Kalp koruyucu etki gösterir.
Çok iyi bir C vitamini kaynağı olduğu için bağışıklık sisteminizi korumak ve grip olmamak için her gün küçük bir kase yemeye özen gösterin.
Ülkemizde guatrın en büyük nedeni iyot eksikliğidir, turp iyot açısından zengin olduğu için tirod hastalıklarından korur.
Folik asit açısından zengin olduğu için hücrelerimizin DNA ve RNA onarımını sağlar. Yaşlanmayı önler.

CANAN HOCA BOŞUNA DEMİYOR TURP YİYİN TURP GİBİ OLUN DİYE

1 saat 45 dakika yürüyüşümü yaptım yerime oturdum üstümü değişmden titreşimi taktım
vücud ısınmışken belki daha etkili olur
kedi den önce eritmen lazım karpuz umu

Son düzenleme:
Ben yiyordum, annem alıyordu bana. Lahanalarda vs...de oluyorya kök onları çok sevdiğim için turpuda seviyorum. Şu sıralar yemedim ama. Mevsimi bitti mi?

Öyle olacak galiba, bir kemerim bile yok.

Herkese güzel bir gün dilerim. .dün akşam menümu yazamadim.esim şehir dışındaydi iki arkadaşım bendeydi sohbet ettik çay ictik baya iyi geldi bana..

Dün sabah 1 yumurtayla kkk

Ara salata sütlü kahve (menengic)

Akşam salata çorba 1-2 saat sonra 1 ayva

Su 3 lt
Spor: 40 dk yürüyüş

menengic kahvesini gecen hafta aldim.tadini çok begendim ama sabahları icemiyorum sütten dolayi..gece aciktim sıcak süt ictim yattim 1 saat bulantı yaptı uyuyamadim..bu aralar sütle aram iyi değil. Daha doğrusu yemekle aram iyi değil. .

Canan ablacim iyi haberlerle donmene çok sevindim..daim olsun inşallah. .prenses esinize mi yoksa sana mi benziyor merak ettim..:)

Bu arada ben de balik burcuyum..ama kalbimin sözünü dinlemem pek

Evrimkuzeycim sporuna da ayakkabilarina da taytina da bayıldım. .devamliligini diliyorum canim..koccaman alkisliyorum:)

Kedicim seninde çantan çok güzel ayni senin gibi

Gül ablacim kolay gelsin şimdiden sanada..gün işleri zor işler vesselam..benim bu ay son parti bitiyor.tekrar katilmayacagim..artik beni aşar böyle aktiviteler. .:)

Birde kokmasa severim limona batirip batirip yemeyi dilimledikten sonra ama kokuyor ya ondan dolayi yemiyorum oysa turp suyu sac uzatmaya birebir bir yöntem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…