Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok seviyorum turp'u ama karnım davul gibi şişiyor turp yiyince..sırf bu yüzden dokabu bekliyorlar..nasil yesem de siskinlik ve gaz yapmasa bilgisi olan var mi??

Cidden çok tok tutan bi besin

Çok seviyorum turp'u ama karnım davul gibi şişiyor turp yiyince..sırf bu yüzden dokabu bekliyorlar..nasil yesem de siskinlik ve gaz yapmasa bilgisi olan var mi??

Hoşgeldin. Teşekkür ederim.
Bugün sağlıklı yaşıyoruzda onunla ilgili bir yazı görmüştüm, dur bulayım hemen.

Maşallah ablacim ne kadar marifetlisin öyle. .çok şanslı çocukların ve ileride olacak torunlarin:)
Abla bir çok şey içimde kalacak tarihi one aldim ki anlaşılmasın gebeligim..karnim cikmadan nasıl içime sinen bi abiye bulacagim onun derdindeyim..cevre kalabalık uzaktan misafirler yemekler bir de badana yaptiracagim dugunden önce inşallah yormadan kendimi altindan kalabilirim

merhaba canım
prensesin iyi olduğuna sevindim
teşekkür ederim canım,

Hoşgeldiniz Canan hanım :)

Bu arada ben teraZiyim😃

Öğle 12:30 1 kase kabak borani( bal kabağı+tuzlu yoğurt+nohut+et ile yapılan çorba)+salata

bal kabağı çorbası yemiştim ama bu değişikmiş ynohut ve yoğurt varmış içinda

Kedi burcunun özellikleri nedir. Yükselenim kedi.

kedi burcunun özellikleri

1.kavun göbekli olurlar
2.obur olurlar çok yerler
3.spor yapmadan duramazlar
4.üşengeç olurlar
5.azıklarını sırtlarında taşırlar
6.sevimli olurlar

Son düzenleme:
ben yiyordum, annem alıyordu bana. Lahanalarda vs...de oluyorya kök onları çok sevdiğim için turpuda seviyorum. şu sıralar yemedim ama. Mevsimi bitti mi?

öyle olacak galiba, bir kemerim bile yok.

sanıyorumki az kaldı kış sebzesi çünkü

geçmiş olsun canım sende bendenmişsin balık burcu

birde kokmasa severim limona batirip batirip yemeyi dilimledikten sonra ama kokuyor ya ondan dolayi yemiyorum oysa turp suyu sac uzatmaya birebir bir yöntem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

koksada yemek lazım günde 1 tanede olsa

Canim mydenizzzcigimmm,guzel kalbinden gecen guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim birtanem.Kizim prensesim,bir aci biber,ayni benim gencligimin fotokopisi.Gorenler ,taniyanlar hayret ediyorlar,hattta gecen gun ablamla dahi bunun mevzusu oldu,Ecem kucuk Canan diye.Oglum esime benzer sagolsun fizik olarak,kumral mavi-yesil gozlu,altin kalpli bir evlattir yavrum.Kivanc Tatlitug a cok benzetiyorlar.Yuce rabbim butun annelerin evlatlarini esirgesin,bagislasin yarabbim.

amin
epey gitmiş ödem de olsa
turp u severim ama midede şişlik yapması hoşuma gitmiyor
Ben yiyordum, annem alıyordu bana. Lahanalarda vs...de oluyorya kök onları çok sevdiğim için turpuda seviyorum. Şu sıralar yemedim ama. Mevsimi bitti mi?

Öyle olacak galiba, bir kemerim bile yok.
kıyamam sana ağlama,,,bi almadığın kemer kaldı onada niyetlendin ama alamadın hala
Birde kokmasa severim limona batirip batirip yemeyi dilimledikten sonra ama kokuyor ya ondan dolayi yemiyorum oysa turp suyu sac uzatmaya birebir bir yöntem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo kedi hemen almaya gider saçlarının uzaması için uğraşıyor

Onu bilerek almıyorum, birkaç ay önce alacaktım vazgeçtim zararlı diye düşünerek. En iyisi geç olsun, sağlıklı olsun dedim.

merhaba canım
sanada güzel günler
kız kıza sohbetler iyi oluyor streside alıyor s
sporuda iyi yapmışsın ama yormasan kendini zaten çarşı pazar çok yürüyorsun
3 çocukla zor olur tabii,,,ben 3. olduktan sonra 4 sene ara vermiştim

aynen bende gazdan dolayı yemeye çekiniyorum

2 çocuk bide karnında o kadar işin üstünden nasıl kalkacaksın canım hem sünnet hem badana kendini çok yıpratacaksın,,,,seneye bırakmayı hiç düşünmedinmi

sanıyorumki az kaldı kış sebzesi çünkü

geçmiş olsun canım sende bendenmişsin balık burcu

koksada yemek lazım günde 1 tanede olsa

Sağol canım sen tipik balık mısın? Ben cogu özelliğini tasimiyorum.. bu arada baliksan yakin zamanda doğum günün gecmistir.nice güzel yillarin olsun

Adi da kendi gibi güzelmiş maşallah prensesimizin..allahım bir ömür sana bagislasin evlatlarini desene ikiside birbirinden güzel..güzel annenin güzel kizi demek ki..abla benim de büyük bana küçük babasina benzer sizin gibi paylasmisiz

amin, allah bağışlasın ikisinide
Onu bilerek almıyorum, birkaç ay önce alacaktım vazgeçtim zararlı diye düşünerek. En iyisi geç olsun, sağlıklı olsun dedim.
alma boşu boşuna sana yaramaz kavun göbeklere etkisi yokmuş
O formülü biliyorum, yaptım bir ara sıkıldım bıraktım, çok uğraştırıcı.

benimkilerin 3 ü de bana benziyor, babaları açık tenli yeşil gözlü hiç çekmediler oğlanın marka takıntısı, içkisi ve çok para harcama huyu çekmiş sadece

Maasaallah canim benim,rabbim bahtlarini acik,sagliklarini daim etsin,cumle evlatlarin insaallah.

Dün gezmedigim için yaptim sporumu abla..dr'a sordum 30- 40 dk orta tempoda yürüyüşun faydasi bile olurmus..stresimi attım evet arkadaslarla azıcık dedikodu azıcık hazirliklar derken zaman nasil geçmiş bilemedim..

ahh ablam ahh badanayi 2 senedir erteliyorum küçükten dolayı seneye 3 cocukla (ikisi minik) hic altindan kalkamam yoksa bende istemiyorum ama evime tanisinca ustalar o kadar çok harab etmişti duvarlari kötü duruyor😭

duruma göre özelliklerini taşıyorum duygusallık var ama kadınsı duygusallık sanırım hayalperestlik yok ama eşimde balık hayalperestlik kısmını ona verdim teşekkür ederim canım hepimize sağlıklı mutlu yııllar olsun senin doğumgünün benden önceydi diye hatırlıyorum burdan kutlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…