amin, allah bağışlasın ikisinide
alma boşu boşuna sana yaramaz kavun göbeklere etkisi yokmuş
benimkilerin 3 ü de bana benziyor, babaları açık tenli yeşil gözlü hiç çekmediler oğlanın marka takıntısı, içkisi ve çok para harcama huyu çekmiş sadece
Maasaallah canim benim,rabbim bahtlarini acik,sagliklarini daim etsin,cumle evlatlarin insaallah.
kedicim cevabın için teşekkür ederım.Karatay'a ters olan birşey yememişsin, acıkmadın mı sadece bununla. Yumurta, zeytin, peynir yokmuydu? Sabah öğlen arası leptin yarım saat çalışmış. Akşam 6-7 gibi hafif birşeyler yersin leptin çalışır. Leptin 4 saatten sonra çalışıyor ama 4 saat geçmeden acıkırsan çalışmaz.
iyi acıkmamışsın ben sabah 9 da evde yaptım acıkmaya başladım, bugün yemegimi buraya getirmiştim kaloriferin üstüne koydum ısınsın diye birazdan yoğurdumu da koyarım yeşilliklerden de salata yapar bol yağ döker yerim,,,,kedicim cevabın için teşekkür ederım..Sabah uyandığımda +300 gr gördüm..akşam hafıf yedım desem yalan olur birde az su içtim sanırım onunda sonucu bu..ama bu sabah tam bir karatay kahvaltısı yaptım 7:30- 8:00 arası..şu saat oldu daha acıkmadım..inşallah yarına fazlalıklarıda atmış olurum..
gül ablam ben hemen acıkmıyorum nedense.iyi acıkmamışsın ben sabah 9 da evde yaptım acıkmaya başladım, bugün yemegimi buraya getirmiştim kaloriferin üstüne koydum ısınsın diye birazdan yoğurdumu da koyarım yeşilliklerden de salata yapar bol yağ döker yerim,,,,
amin
epey gitmiş ödem de olsa
turp u severim ama midede şişlik yapması hoşuma gitmiyor
kıyamam sana ağlama,,,bi almadığın kemer kaldı onada niyetlendin ama alamadın hala
oo kedi hemen almaya gider saçlarının uzaması için uğraşıyor
duruma göre özelliklerini taşıyorum duygusallık var ama kadınsı duygusallık sanırım hayalperestlik yok ama eşimde balık hayalperestlik kısmını ona verdimteşekkür ederim canım hepimize sağlıklı mutlu yııllar olsun senin doğumgünün benden önceydi diye hatırlıyorum burdan kutlamıştım
Bende ugrasiyorum da maalesef uzamiyor en son çare yilan yagi sabunu aldim.
Evet odemde ols çabucak gitmesi güzel. 69 kardan 66 lara indim daha ne isterim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim güzel uzuyor saçlarım ama ben sabırsızım. Tibet'in etkisi galiba.
gül ablam ben hemen acıkmıyorum nedense..bazen bilgisayar başından hiç kalkamıyorum bazen hiç oturamıyorum aklıma yemek gelmiyor.. 16 :30 gibi bıraz bıraz açlık hissediyorum o zamanda kuruyemış yıyorum az..akşam yemegıne kadar tutsun dıye..ha bırde gun içinde lımonlu tarçınlı zencefılllı su içiyorum onunda etkısı olabılır tokluk hıssınde..
Sana şimdiden afıyet olsun ablacım..Şifa olsun kilo olmasın inşallah..
Bende ugrasiyorum da maalesef uzamiyor en son çare yilan yagi sabunu aldim.
Evet odemde ols çabucak gitmesi güzel. 69 kardan 66 lara indim daha ne isterim :)
Kesinlıkle sporun acıkmada etkısı var..Kendımden bılıyorum..Spor sonrası ılık limonlu su yada zencefıl zerdeçal tarçın 1er çay kaşığı katılmış yoğurt yemenı önerırım abla..faydası olur cidden..inşallah canım
ben son zamanlarda çok acıkıyorum şimdi aklıma geldi öğlenleri 1 saat 45 dkk yürüyorum omu acıktırıyor ki
amin, allah bağışlasın ikisinide
alma boşu boşuna sana yaramaz kavun göbeklere etkisi yokmuş
benimkilerin 3 ü de bana benziyor, babaları açık tenli yeşil gözlü hiç çekmediler oğlanın marka takıntısı, içkisi ve çok para harcama huyu çekmiş sadece
Bu tibet dediğin nedir canim?
Bu tibet dediğin nedir canim?
evet canim buradan kutlamistin:))
ıyi bari o ufacik bir şeyde ağlayan balıklardan olmamamiz güzel. .bende de bahsettigin dozda duygusallik var ama yükselenim koç yarabbim nasıl baskın nasil mantikçi..balıkla taban tabana zıt:))
limonlu su olurda diğeri leptini bozar canımKesinlıkle sporun acıkmada etkısı var..Kendımden bılıyorum..Spor sonrası ılık limonlu su yada zencefıl zerdeçal tarçın 1er çay kaşığı katılmış yoğurt yemenı önerırım abla..faydası olur cidden..
amin canımAmin canim,rabbim ucunu de sanslarindan guldursun,sizleri birbirinize bagislasin.Kismetse kiz kardesine de az kaldi yanilmiyorsam,hayirlisi olsun ama sizlerden ayrilmak cok zor gibi gelecek,oyle hissediyorum.
çok iyi canım
ilk sayfada çizelge nin nasıl yapıldığı yazıyor ona göre çizelge yapabilirmisin çizelge olmayınca kaç kg dan kaça indi göremiyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
Buradan inceleyebilirsin. Ben 1,5 yıldan fazla yapıyorum. Mayıs'ın 25'inde 2 yıl olacak.
Birde ay hareketlerine göre saçlarımın uçlarında azıcık kesiyorum. Kozmik Bakım yazarsan googleda tarihleri veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?