Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne güzel 3'u de sana benzemis abla bazen benim büyüğü de babasina benzetirler de üzülürüm hafiften..bana benzetilince de mutlu olurum. . bir an abim geldi gözümün önüne oglundan bahsedince allah ikisine de tez zamanda yaptiklarinin yanlisligini anlayacak bilinç versin

Maasaallah canim benim,rabbim bahtlarini acik,sagliklarini daim etsin,cumle evlatlarin insaallah.

Inşallah ablacim tüm kalbimle aminnn diyorum:)

kedicim cevabın için teşekkür ederım..Sabah uyandığımda +300 gr gördüm..akşam hafıf yedım desem yalan olur birde az su içtim sanırım onunda sonucu bu..ama bu sabah tam bir karatay kahvaltısı yaptım 7:30- 8:00 arası..şu saat oldu daha acıkmadım..inşallah yarına fazlalıklarıda atmış olurum..

iyi acıkmamışsın ben sabah 9 da evde yaptım acıkmaya başladım, bugün yemegimi buraya getirmiştim kaloriferin üstüne koydum ısınsın diye birazdan yoğurdumu da koyarım yeşilliklerden de salata yapar bol yağ döker yerim,,,,

gül ablam ben hemen acıkmıyorum nedense..bazen bilgisayar başından hiç kalkamıyorum bazen hiç oturamıyorum aklıma yemek gelmiyor.. 16 :30 gibi bıraz bıraz açlık hissediyorum o zamanda kuruyemış yıyorum az..akşam yemegıne kadar tutsun dıye..ha bırde gun içinde lımonlu tarçınlı zencefılllı su içiyorum onunda etkısı olabılır tokluk hıssınde..
Sana şimdiden afıyet olsun ablacım..Şifa olsun kilo olmasın inşallah..

Bende ugrasiyorum da maalesef uzamiyor en son çare yilan yagi sabunu aldim.
Evet odemde ols çabucak gitmesi güzel. 69 kardan 66 lara indim daha ne isterim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim buradan kutlamistin:))

Iyi bari o ufacik bir şeyde ağlayan balıklardan olmamamiz güzel. .bende de bahsettigin dozda duygusallik var ama yükselenim koç yarabbim nasıl baskın nasil mantikçi..balıkla taban tabana zıt:))

Bende ugrasiyorum da maalesef uzamiyor en son çare yilan yagi sabunu aldim.
Evet odemde ols çabucak gitmesi güzel. 69 kardan 66 lara indim daha ne isterim :)

Benim güzel uzuyor saçlarım ama ben sabırsızım. Tibet'in etkisi galiba.

inşallah canım

ben son zamanlarda çok acıkıyorum şimdi aklıma geldi öğlenleri 1 saat 45 dkk yürüyorum omu acıktırıyor ki

Az önce bir portakal yedim saat 3 gibi yani meyve çekti canım. Regl döneminde tatli yemejtense bu daha iyi diye düşündüm :)

çok iyi canım

ilk sayfada çizelge nin nasıl yapıldığı yazıyor ona göre çizelge yapabilirmisin çizelge olmayınca kaç kg dan kaça indi göremiyoruz

menüm

sabah.......8.50...1 bardak kefir
.....................09.00..KKK

akşam...:56...15.45....1 tabak dolusu maş fasulye, yoğurt, salata

spor....... sabah işe kadar 20 dkk yürüyüş
..................öğlen...1 saat 45 dkk yürüyüş
..................akşam eve kadar 20 dkk yürürüm yolu uzatmam bugün

inşallah canım

ben son zamanlarda çok acıkıyorum şimdi aklıma geldi öğlenleri 1 saat 45 dkk yürüyorum omu acıktırıyor ki
Kesinlıkle sporun acıkmada etkısı var..Kendımden bılıyorum..Spor sonrası ılık limonlu su yada zencefıl zerdeçal tarçın 1er çay kaşığı katılmış yoğurt yemenı önerırım abla..faydası olur cidden..

Amin canim,rabbim ucunu de sanslarindan guldursun,sizleri birbirinize bagislasin.Kismetse kiz kardesine de az kaldi yanilmiyorsam,hayirlisi olsun ama sizlerden ayrilmak cok zor gibi gelecek,oyle hissediyorum.

Bu tibet dediğin nedir canim?

Birde ay hareketlerine göre saçlarımın uçlarında azıcık kesiyorum. Kozmik Bakım yazarsan googleda tarihleri veriyor.

yok yok değilim çok ağlamam Iyiki zıt yükselenlerimiz var yoksa hep ağlayanı ben bile çekemem valla

limonlu su olurda diğeri leptini bozar canım
Amin canim,rabbim ucunu de sanslarindan guldursun,sizleri birbirinize bagislasin.Kismetse kiz kardesine de az kaldi yanilmiyorsam,hayirlisi olsun ama sizlerden ayrilmak cok zor gibi gelecek,oyle hissediyorum.
amin canım

12 sinde gidecek kardeşim uzatmaları oynuyor habire kaptan dan iizn alıp süreyi uzatıyor gitmemek için ama kaçışı yok

çok iyi canım

ilk sayfada çizelge nin nasıl yapıldığı yazıyor ona göre çizelge yapabilirmisin çizelge olmayınca kaç kg dan kaça indi göremiyoruz

Telefondan girince yapamiyorum canim ama PC sen girince yaparim yarin yada obur gün.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075
Buradan inceleyebilirsin. Ben 1,5 yıldan fazla yapıyorum. Mayıs'ın 25'inde 2 yıl olacak.

Birde ay hareketlerine göre saçlarımın uçlarında azıcık kesiyorum. Kozmik Bakım yazarsan googleda tarihleri veriyor.

Bilgisayardan girince mutlaka bakicam :) tibet hareketlerine özellikle. Kozmik bakima bende inanıyorum canim bi ara takip ediyordum geçen sene gerçekten etkili oluyor ama iyice saldim.

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+1mandalina+yesil cay

16.00 biraz yogurt

17.20 kavrulmus ispanak+tavuk but +yesil cay

egzersiz Tibet 15li+bikac hareket

su icmedim bugun nedensehic canim istemiyor ama icicem gece uzun daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…