Omega 3 kullanacak mısın? Kayısı ye sabah kahvaltıda.
Sipariş verelim.İyi olurdu, hep güneşli olsun hava ama aşırı sıcak olmasın. Yağmur yağsın soğuk olmasın.
menüm
sabah.......8.50...1 bardak kefir
.....................09.00..KKK
akşam...:56...15.45....1 tabak dolusu maş fasulye, yoğurt, salata
spor.......sabah işe kadar 20 dkk yürüyüş
..................öğlen...1 saat 45 dkk yürüyüş
..................akşam eve kadar 20 dkk yürürüm yolu uzatmam bugün
menüm
sabah.......8.50...1 bardak kefir
.....................09.00..KKK
akşam...:56...15.45....1 tabak dolusu maş fasulye, yoğurt, salata
spor.......sabah işe kadar 20 dkk yürüyüş
..................öğlen...1 saat 45 dkk yürüyüş
..................akşam eve kadar 20 dkk yürürüm yolu uzatmam bugün
abla acikirmisin erken kapamisin tukkani
Gecmisi okumadan yazmistim:)...acikmam ama kefir icip icmemekte kararsiz kaldim icmesem cay demlemistim midemi kiyacak cok icecegim icin aclik olusacak ,,,iceyimde gece bari calissin leptin dedim varsa tabii bende leptin yok galiba :)bu kadar ay hicmi calismaz , 32 gundur hergun 2,5 saat yuruyuse cm farketmedi ,,,,,abla acikirmisin erken kapamisin tukkani
Benim güzel uzuyor saçlarım ama ben sabırsızım. Tibet'in etkisi galiba.
kedi burcunun özellikleri
1.kavun göbekli olurlar
2.obur olurlar çok yerler
3.spor yapmadan duramazlar
4.üşengeç olurlar
5.azıklarını sırtlarında taşırlar
6.sevimli olurlar
Canlarimmm benim,herbirinize muhtesem guzellikte mutlu,saglikli,huzurlu piril piril bir gun diliyorum.Dun prensesimi ziyarete gittim,hamdolsun ki cok iyi buldum,kiymetli opucuklerinizi de ilettim sagolun.Oradan cikinca, tekrar sehir icinde hem bankada hem de postahanede islerim vardi.Yaz saati olunca hava daha aydinliik oluyor,eve biran once kosusturmaca olmuyor.Hepinizi opuyorum.
Canim Gulcugum benim,dun benim icin yazdigin temennileri okudum ,amin amin canim.Ayrica tabii kimse ayrilmak icin evlenmiyor,ne umutlarla yeni bir sayfa aciyor insan,ama giden hep senden olunca;geriye donup baktigimda,hayattaki azmin ve basarin konusunda seni kutlarim canim.Hersey zamaninda yapilinca guzel,yoksa manevi erezyonlar nereye kadar ?
Sen naptin boyleeeeeeeee sabaha bahaneyi bulmussun kuruyemis yoktu diye yoksa 1 yumurta fazla yerdin,Ya bayanlar ben bugünü hiiiççç beğenmedim kuruyemişim yoktu yanımda bir dilim ekmekle kahvaltımı yaptım, üstüne öğlen ekmek arası döner yedim, müşteri tatlı getirmişti 3 dilimde baklava yedim bennn napıcam şimdiiiiiiiiiiii nasıl ceza vermeliyim kendime kilo almam dimi hemennnn:26::26::26::26::26::26::26::26:
bu da benim menümmm :)
sabah 1 bardak su
kahvaltı:
haşlanmış yumurta
zeytin
az peynir
domates-maydanoz-salatalı-biber
şekersiz çay
1 çay bardağı ceviz
bi kaç dilim portakal
öğlen:
kırmızı lahana salatası
buharda pişmiş domates-yeşil biber
ayran
akşam:
mercimek çorbası
4 tane köfte
su: içmeye devam
spor: bugün dinlenme günüm
Sen naptin boyleeeeeeeee sabaha bahaneyi bulmussun kuruyemis yoktu diye yoksa 1 yumurta fazla yerdin,,,,oglen niye ekmek var peki bu kadar hatanin ustune birde tatli ustelik 3 dilim ,,karatayi sifirlamissin her kacamakta basa tekrar donersin kg olarak degil saglik olarak 2 sene kacamaksiz yapinca butun hucreler yenilenirmis,,,,cepten girdigim icin yuzlerce sopa atamiyorum,,,kedi de dersini vermis ama yetmez
menun guzel canim
Tibet'in kişiye göre değişen birçok yararı var. Mutlaka yapılmalı. Ben bu aralar 11 tekrar yapıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir. Ben de küçük küçük etkiler oldu, demek ki çok belirgin etkisi olacak rahatsızlıklarım yoktu. Beyaz saçları grileşen ve koyulaşan kişiler bile var. Hem de esneme yapmış oluyoruz.kesinlikle tibetin etkisi... simdi Tibet+karatayla ben artik krem kullanmayi biraktim saclarim cok guzellesti ..halbuki buranin suyu cok fazla kireclidir balzamsiz olmaz..2dir kremlemiyorum cok memnunum
cokta guzel olurlar
cok sukur iyi haberler almissin ablacim.. aynen dedigin gibi zamanin ne getirecegini bilemiyoruz .. evlenmekte hak ayrilmakta..
Gecmisi okumadan yazmistim:)...acikmam ama kefir icip icmemekte kararsiz kaldim icmesem cay demlemistim midemi kiyacak cok icecegim icin aclik olusacak ,,,iceyimde gece bari calissin leptin dedim varsa tabii bende leptin yok galiba :)bu kadar ay hicmi calismaz , 32 gundur hergun 2,5 saat yuruyuse cm farketmedi ,,,,,
Tibet'in kişiye göre değişen birçok yararı var. Mutlaka yapılmalı. Ben bu aralar 11 tekrar yapıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir. Ben de küçük küçük etkiler oldu, demek ki çok belirgin etkisi olacak rahatsızlıklarım yoktu. Beyaz saçları grileşen ve koyulaşan kişiler bile var. Hem de esneme yapmış oluyoruz.Özellikle 3 ve 5. harekette.
bende tipik bir teraziyim.. aska ; duzene guzellige duskun// venusun tam tesiri altindayim yani.. kiyafetlerimde muhakkak dantel , pul, tas olmazsa olmaz hicbiri olmazsa leopar:) makyajida severim . haksizligada hic gelemem. ama dengem bozulursa zor toparlarim
Karbonat mı, tibet mi, Karatay hangisi ayırdedemiyoruz ama saçların koyulaşmasına etkisi tibetten. Cilde karbonatta, tibette yarıyor. Kendim için değilde okuduğum kişilerde duydum.Kesinlikle... ozellikle hamile kalmak isteyen arkadaslarin muhakkak yapmasini tavsiye ederim..2ciside benimde onlerimde beyazlar gormustum ama artik yoklar,, yani karbonattanmi yoksa tibettenmi bilemedim ama bulamadim beyazlari. dogal antiaging :)
Fıstıklar akşam yediklerimi yazayım
Saat 19:15 ızgara levrek+salata+4 Adet süs biberi turşusu+1 yudum şalgam
Bugün spor yok
Tahin helvası veya tahinde yok. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sevmiyorum ya aklıma bile gelmedi:)tüh ya yiyeydim iyiydi:)
En iyisi tahin al, balık yiyince 1 tatlı kaşığı kadar at ağzına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?