Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

abla acikirmisin erken kapamisin tukkani

Maşallah, ben olsam acıkırdım. Ben 6 gibi bitirdim yemeğimi. Eve geldim 7'yi geçerken menengiç kahvemi içtim ama uht sütle. Günlük süt almamıştım bugün.

Bunlarda sabah yediğim kırmızı pancar ve kereviz salatası. Tabi hepsine ben yemedim, yarısını yedim. :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Simdi de kefirimi ictim bu seferde boyle degistirim bakalim tartida fark olacakmi.....aksam yemegimi 4 e ceyrek kala yemistim acikmamak icin kefir ictim

Gecmisi okumadan yazmistim:)...acikmam ama kefir icip icmemekte kararsiz kaldim icmesem cay demlemistim midemi kiyacak cok icecegim icin aclik olusacak ,,,iceyimde gece bari calissin leptin dedim varsa tabii bende leptin yok galiba :)bu kadar ay hicmi calismaz , 32 gundur hergun 2,5 saat yuruyuse cm farketmedi ,,,,,

Benim güzel uzuyor saçlarım ama ben sabırsızım. Tibet'in etkisi galiba.

kesinlikle tibetin etkisi... simdi Tibet+karatayla ben artik krem kullanmayi biraktim saclarim cok guzellesti ..halbuki buranin suyu cok fazla kireclidir balzamsiz olmaz..2dir kremlemiyorum cok memnunum

kedi burcunun özellikleri

1.kavun göbekli olurlar
2.obur olurlar çok yerler
3.spor yapmadan duramazlar
4.üşengeç olurlar
5.azıklarını sırtlarında taşırlar
6.sevimli olurlar

cokta guzel olurlar

cok sukur iyi haberler almissin ablacim.. aynen dedigin gibi zamanin ne getirecegini bilemiyoruz .. evlenmekte hak ayrilmakta..

Sen naptin boyleeeeeeeee sabaha bahaneyi bulmussun kuruyemis yoktu diye yoksa 1 yumurta fazla yerdin,,,,oglen niye ekmek var pekibu kadar hatanin ustune birde tatli ustelik 3 dilim,,karatayi sifirlamissin her kacamakta basa tekrar donersin kg olarak degil saglik olarak 2 sene kacamaksiz yapinca butun hucreler yenilenirmis,,,,cepten girdigim icin yuzlerce sopa atamiyorum,,,kedi de dersini vermis ama yetmez

menun guzel canim

beğendiğine sevindim sonunda tutturdum

bende tipik bir teraziyim.. aska ; duzene guzellige duskun// venusun tam tesiri altindayim yani.. kiyafetlerimde muhakkak dantel , pul, tas olmazsa olmaz hicbiri olmazsa leopar:) makyajida severim . haksizligada hic gelemem. ama dengem bozulursa zor toparlarim

Tibet'in kişiye göre değişen birçok yararı var. Mutlaka yapılmalı. Ben bu aralar 11 tekrar yapıyorum ama hiç yapmamaktan iyidir. Ben de küçük küçük etkiler oldu, demek ki çok belirgin etkisi olacak rahatsızlıklarım yoktu. Beyaz saçları grileşen ve koyulaşan kişiler bile var. Hem de esneme yapmış oluyoruz. Özellikle 3 ve 5. harekette.

hasimatodanmi kaynakli yoksa beslenmdemi degisiklik yapsan yada sporu platesemi cevirsen

Kesinlikle... ozellikle hamile kalmak isteyen arkadaslarin muhakkak yapmasini tavsiye ederim..2ciside benimde onlerimde beyazlar gormustum ama artik yoklar,, yani karbonattanmi yoksa tibettenmi bilemedim ama bulamadim beyazlari. dogal antiaging :)

Kesinlikle... ozellikle hamile kalmak isteyen arkadaslarin muhakkak yapmasini tavsiye ederim..2ciside benimde onlerimde beyazlar gormustum ama artik yoklar,, yani karbonattanmi yoksa tibettenmi bilemedim ama bulamadim beyazlari. dogal antiaging :)
Karbonat mı, tibet mi, Karatay hangisi ayırdedemiyoruz ama saçların koyulaşmasına etkisi tibetten. Cilde karbonatta, tibette yarıyor. Kendim için değilde okuduğum kişilerde duydum.

Fıstıklar akşam yediklerimi yazayım

Saat 19:15 ızgara levrek+salata+4 Adet süs biberi turşusu+1 yudum şalgam

Bugün spor yok

En iyisi tahin al, balık yiyince 1 tatlı kaşığı kadar at ağzına.

Var evde :)helva da var:)ama balığı evde yemedim sonrada çarşıda yürüyüşe çıktık ondan öyle oldu:)boşver sabah armut yicem :) rüyamda görücem kesin:)

Göbeğim karpuz oldu bnm 😪şu an kendimi titretiyorum:)bir de oje sürüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…