Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

olay budur işte...

olay budur işte...

sorma abla birde toplumumuzda kilo verene karşı kötü davranma huyumuz var...bazen canımı sıkıyorlar...yüzün zayıflamış yeter diyorlar duyanda 20 kilo verdim sanır

ya da kendilerini senin yanında savunmaya alıyorlar:
"ben kilo vermek değil sıkılaşmak istiyorum"

"ay bana herkes zayıflamışsın diyor -(bunu diyenin beli 80 cm bacakları çırpı gibi)

öffffff bir gidin yaaaaa kıskanmayınnnnnnn çok güzeliiiizz Allahımıza binlerce kezzzz şükürrrrr

ben toplanmalarda hakimim hayatım kendime yemiceksem yemiyorum ama dünkü neydi öyle yaaa yatarken elma sirkeli su içtim ki hiç biri yaramasın die

Yüzün gayet güzel, çökme gibi bir durumda yok. Kıskanıyorlar, hem güzelsin hem zayıf.

Ben omega 3 kullanmadığım halde, tatlı krizim olmuyordu. Bu aralar kardeşimin omega 3'ü bitsin diye kullanıyorum. Belki cilde iyi gelir. Balık yemiyorum çünkü.

'Karatay Diyeti'ni uygulayanlar ne kadar sürede sonuç alabilir?

Tek bedeni herkese giydiremiyoruz; herkes kendine özeldir. İlk haftada herkes farkı hissediyor. Daha sonra ortalama altı aya kadar sonuç alınabiliyor. Ancak önemli hastalığı olanlarda iki seneye kadar süren takipler de var. Bu yüzden sabretmek gerekiyor. Gençlerde çok hızlı sonuç alınabildiği gibi 60 yaş üstü menopozdaki hanımlarda daha yavaş yol alınıyor. Günde 5 kilometre yol yürüyen bir kişi çok hızlı hedefe ulaşabildiği gibi, günde 20 dakika yürüyen daha yavaş ilerliyor.

Hareket çok çok önemli! Bunun için herkesin bahane bulmadan harekete vakit ayırması gerekiyor. Ben özellikle işadamları, banka veya şirket yöneticilerine öğle tatilinde, dışarı çıkıp 15-20 dakika yürümelerini öneriyorum. Başlangıçta bu bile yeterli oluyor. Yatmadan önce bir saat dans edin... Artık kolbastı mı yaparsınız, vals mi, rock'n roll mu; orası size kalmış...

kedicik senin facede beğeninden kopyaladım

bir daha olmuycak say abla
saydım gitti
siz benim çıtırlarımsınız millet ne derse desin kıskançlığından çekememezliğinden söylüyorlar ,,,benim günümdekiler her ay dahada kg alıyorlar benim kg almadığımı görünce bırak artık şunu diye söyleniyorlar
ben toplanmalarda hakimim hayatım kendime yemiceksem yemiyorum ama dünkü neydi öyle yaaa yatarken elma sirkeli su içtim ki hiç biri yaramasın die

dün kıtlıktan çıkmış gibiydin hata üstüne hata nasıl dur demedin kendine şaşırdım o kadar yemeye sirkeli su ne yapsın

Onlardan ayri kalmak zor bir tanesi 11 aylik digeri de 2.5 yasinda eve gidince bir kiskaniyorlar birbirlerini beni al kucagina diye ikiside agliyir. Buyuk bazen kuser gelmezikisine de esit olmaya calisiyorum Allah yardimcimiz olsun

Senin takip etmediğin sayfa mıydı?

Baklavam yok onu napcaZ:)azıcık ödünç versene:)

Benimkiler saklandı alta, çıkmak istemiyorlar. Al yarısı senin olsun, kardeş payı.

Çanakkaleli komşumuz yufka getirmiş, ama kalın açmışlar. 2-3 kat olarak pişirecek annem. Haftasonu yiyeceğim. Hani sen izin vermiştin ya.

Çanakkaleli komşumuz yufka getirmiş, ama kalın açmışlar. 2-3 kat olarak pişirecek annem. Haftasonu yiyeceğim. Hani sen izin vermiştin ya.

O zaman ben de bitter yerim😀ya Gül abla olmaz bu kadar yaniiiiii ben izin vermiyorum :)

En iyisi haftada 1-2 gün sadece cardio yapmak, yoksa bu göbek erimeyecek. Karatayla da zaten destekliyoruz. Önemli olan zaten beslenme.

Haftaya birkaç gün kick box mu yapsak :)bu arada sabah tartıldım çok güzel bir rakam gördüm 😀yarına kadar kalırsam böyle iyi:)

Haftaya birkaç gün kick box mu yapsak :)bu arada sabah tartıldım çok güzel bir rakam gördüm 😀yarına kadar kalırsam böyle iyi:)

O zaman ben de bitter yerim😀ya Gül abla olmaz bu kadar yaniiiiii ben izin vermiyorum :)

İzni önceden aldım. Verilen söz geri alınmaz. Ben pazar günü yapmayı düşünüyorum kick box.

SPOR PROGRAMIM

JILLIAN MICHAELS RIPPED

PAZARTESİ: SPOR
SALI: SPOR
ÇARŞAMBA: DİNLENME
PERŞEMBE: SPOR
CUMA: SPOR
CUMARTESİ: DİNLENME
PAZAR: KİCK BOX (CARDIO)
Evrim'e onaylattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…