cnm bn dün oldum aynı durum bende de vardı ama meyve ya da kuru meyveyle geçiştir lütfen
inat edersen yemiyorsun dün gece eşim önümde künefe yedi hatta hesabı da bana ödetti ama ben yemedimhaftada bir gün arkadaşlarla toplantım var neler yiyorlar anlatamam sana ama yemiyorum ve de yemicem hepsi kilo vermek istiyor ama ben cidden veriyorum
bundan sonra regl falan bahane olmayacakomega 3 kullanıp regl deki krizleri atacaksınız üstünüzden vücud tam karataya alışıyor tekrar zehirliyorsunuz .... .....gül ablayı kızdırmayın çok kötü sopalar
olay budur işte...
cnm bn dün oldum aynı durum bende de vardı ama meyve ya da kuru meyveyle geçiştir lütfen
inat edersen yemiyorsun dün gece eşim önümde künefe yedi hatta hesabı da bana ödetti ama ben yemedimhaftada bir gün arkadaşlarla toplantım var neler yiyorlar anlatamam sana ama yemiyorum ve de yemicem hepsi kilo vermek istiyor ama ben cidden veriyorum
canım omega 3 kullanıyormusun
ben toplanmalarda hakimim hayatım kendime yemiceksem yemiyorum ama dünkü neydi öyle yaaa yatarken elma sirkeli su içtim ki hiç biri yaramasın die
sorma abla birde toplumumuzda kilo verene karşı kötü davranma huyumuz var...bazen canımı sıkıyorlar...yüzün zayıflamış yeter diyorlar duyanda 20 kilo verdim sanır
ya da kendilerini senin yanında savunmaya alıyorlar:
"ben kilo vermek değil sıkılaşmak istiyorum"
"ay bana herkes zayıflamışsın diyor -(bunu diyenin beli 80 cm bacakları çırpı gibi)
öffffff bir gidin yaaaaa kıskanmayınnnnnnn çok güzeliiiizz Allahımıza binlerce kezzzz şükürrrrr
bundan sonra regl falan bahane olmayacakomega 3 kullanıp regl deki krizleri atacaksınız üstünüzden vücud tam karataya alışıyor tekrar zehirliyorsunuz .... .....gül ablayı kızdırmayın çok kötü sopalar
Yüzün gayet güzel, çökme gibi bir durumda yok. Kıskanıyorlar, hem güzelsin hem zayıf.
saydım gittibir daha olmuycak say abla
siz benim çıtırlarımsınız millet ne derse desin kıskançlığından çekememezliğinden söylüyorlar ,,,benim günümdekiler her ay dahada kg alıyorlar benim kg almadığımı görünce bırak artık şunu diye söyleniyorlarsorma abla birde toplumumuzda kilo verene karşı kötü davranma huyumuz var...bazen canımı sıkıyorlar...yüzün zayıflamış yeter diyorlar duyanda 20 kilo verdim sanır
ya da kendilerini senin yanında savunmaya alıyorlar:
"ben kilo vermek değil sıkılaşmak istiyorum"
"ay bana herkes zayıflamışsın diyor -(bunu diyenin beli 80 cm bacakları çırpı gibi)
öffffff bir gidin yaaaaa kıskanmayınnnnnnn çok güzeliiiizz Allahımıza binlerce kezzzz şükürrrrr
ben toplanmalarda hakimim hayatım kendime yemiceksem yemiyorum ama dünkü neydi öyle yaaa yatarken elma sirkeli su içtim ki hiç biri yaramasın die
yok gül abla markasımı var ne kullanılıyo genelde adını noktalıyarak yazarmısın bana
sen var ya sen.. çok zıpırsın
bak bak bak nelerde yazarmış.. yerim ben seni.. PERVİN deki ciğer gabeğinden büyüktür..
bır ara proje bazlı 3 ay calıstım.. KUZEY sabah uyanıyordu, benı gormesın dıye gızlı gızlı çıkıyordum.. resmen kahroldum,mahfoldum.. onu uyanınca opemememek.. sarılamamak.. 3 ayda yaşlandım ben ondan ayrı kaldım dıye.. Allah yardımcınız olsun.. cok zor.
kendimi ifade edebilmişim.. istibdadi oldu bıraz ama olsun
günaydın pufpuf..
helal olsun valla.. dusurdun bır yerlerde galıba açlık sınyallerını
Senin takip etmediğin sayfa mıydı?'Karatay Diyeti'ni uygulayanlar ne kadar sürede sonuç alabilir?
Tek bedeni herkese giydiremiyoruz; herkes kendine özeldir. İlk haftada herkes farkı hissediyor. Daha sonra ortalama altı aya kadar sonuç alınabiliyor. Ancak önemli hastalığı olanlarda iki seneye kadar süren takipler de var. Bu yüzden sabretmek gerekiyor. Gençlerde çok hızlı sonuç alınabildiği gibi 60 yaş üstü menopozdaki hanımlarda daha yavaş yol alınıyor. Günde 5 kilometre yol yürüyen bir kişi çok hızlı hedefe ulaşabildiği gibi, günde 20 dakika yürüyen daha yavaş ilerliyor.
Hareket çok çok önemli! Bunun için herkesin bahane bulmadan harekete vakit ayırması gerekiyor. Ben özellikle işadamları, banka veya şirket yöneticilerine öğle tatilinde, dışarı çıkıp 15-20 dakika yürümelerini öneriyorum. Başlangıçta bu bile yeterli oluyor. Yatmadan önce bir saat dans edin... Artık kolbastı mı yaparsınız, vals mi, rock'n roll mu; orası size kalmış...
kedicik senin facede beğeninden kopyaladım
Baklavam yok onu napcaZ:)azıcık ödünç versene:)
Senin takip etmediğin sayfa mıydı?
Benimkiler saklandı alta, çıkmak istemiyorlar. Al yarısı senin olsun, kardeş payı.
Oy oy teşekkür ederim aslında utanmamız lazım annemin bile var😀
Çanakkaleli komşumuz yufka getirmiş, ama kalın açmışlar. 2-3 kat olarak pişirecek annem. Haftasonu yiyeceğim.Hani sen izin vermiştin ya.
En iyisi haftada 1-2 gün sadece cardio yapmak, yoksa bu göbek erimeyecek. Karatayla da zaten destekliyoruz. Önemli olan zaten beslenme.
Haftaya birkaç gün kick box mu yapsak :)bu arada sabah tartıldım çok güzel bir rakam gördüm 😀yarına kadar kalırsam böyle iyi:)
O zaman ben de bitter yerim😀ya Gül abla olmaz bu kadar yaniiiiii ben izin vermiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?