Var evde :)helva da var:)ama balığı evde yemedim sonrada çarşıda yürüyüşe çıktık ondan öyle oldu:)boşver sabah armut yicem :) rüyamda görücem kesin:)
Göbeğim karpuz oldu bnm 😪şu an kendimi titretiyorum:)bir de oje sürüyorummmmmEki Görüntüle 1049855
Çok güzel olmuş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canim evrimkuzeycigimmmm,cok cok tesekkur ederim canim,ben de sizi cok seviyorummmm ve guzel duygularinizi kalbimde hissediyorum.Kuzeycigimiz yavrumuz bugun itibariyle nasillar ? Insaallah cok daha iyidirler.
bende deyiyemki su grubundanmışız
Canan ablacım merhabalr iyi olduğunuzun haberlerini almak güzel cumayada az kaldı prensesine tekrar kavuşacaksın inşallah
Ülkemizde çok yetiştirilen, pazarlarda gözlerimize renk cümbüşü getiren turpa sofralarımızda yeteri kadar yer açmıyoruz. İç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, özellikle zayıflamaya çalışırken bize çok faydası olacak turpla ilgi bilgiler verdi.
Turp katı sebzelerden biridir, kişiye çiğneme duygusunu tatmin etme açısından çok faydası olur. Canınız bir şeyler atıştırmak istediğinde turpu dilimleyip az tuz, bol limonla birlikte tüketebilirsiniz. Çok yedim duygusu oluşturmaya birebirdir.
Turpun kan şekerini yükseltme ölçeği olan glisemik indeksi düşüktür. Kan şekerinizde oynama yapmayacağı için sizi daha uzun süre tok tutar.
Turpun lif oranı yüksektir, midede ve bağırsaklarda çözülüp tokluk hissini pekiştirir.
Sülfürlü bileşikler açısından zengindir; karaciğer ve safra dostudur, kansere karşı koruyucudur.
İlaç gibi besinlerden biri olan turp, fitosterol bakımından zengin olduğu için kolesterolü dengeleyici etki gösterir.
Potasyum açısından zengin olduğu için tansiyonu dengeler. Kalp koruyucu etki gösterir.
Çok iyi bir C vitamini kaynağı olduğu için bağışıklık sisteminizi korumak ve grip olmamak için her gün küçük bir kase yemeye özen gösterin.
Ülkemizde guatrın en büyük nedeni iyot eksikliğidir, turp iyot açısından zengin olduğu için tirod hastalıklarından korur.
Folik asit açısından zengin olduğu için hücrelerimizin DNA ve RNA onarımını sağlar. Yaşlanmayı önler.
CANAN HOCA BOŞUNA DEMİYOR TURP YİYİN TURP GİBİ OLUN DİYE
1 saat 45 dakika yürüyüşümü yaptım yerime oturdum üstümü değişmden titreşimi taktım
vücud ısınmışken belki daha etkili olur
kedi den önce eritmen lazım karpuz umu
Eki Görüntüle 1049023
Herkese güzel bir gün dilerim. .dün akşam menümu yazamadim.esim şehir dışındaydi iki arkadaşım bendeydi sohbet ettik çay ictik baya iyi geldi bana..
Dün sabah 1 yumurtayla kkk
Ara salata sütlü kahve (menengic)
Akşam salata çorba 1-2 saat sonra 1 ayva
Su 3 lt
Spor: 40 dk yürüyüş
menengic kahvesini gecen hafta aldim.tadini çok begendim ama sabahları icemiyorum sütten dolayi..gece aciktim sıcak süt ictim yattim 1 saat bulantı yaptı uyuyamadim..bu aralar sütle aram iyi değil. Daha doğrusu yemekle aram iyi değil. .
Canan ablacim iyi haberlerle donmene çok sevindim..daim olsun inşallah. .prenses esinize mi yoksa sana mi benziyor merak ettim..:)
Bu arada ben de balik burcuyum..ama kalbimin sözünü dinlemem pek
Evrimkuzeycim sporuna da ayakkabilarina da taytina da bayıldım. .devamliligini diliyorum canim..koccaman alkisliyorum:)
Kedicim seninde çantan çok güzel ayni senin gibi
Gül ablacim kolay gelsin şimdiden sanada..gün işleri zor işler vesselam..benim bu ay son parti bitiyor.tekrar katilmayacagim..artik beni aşar böyle aktiviteler. .:)
kedi burcunun özellikleri
1.kavun göbekli olurlar
2.obur olurlar çok yerler
3.spor yapmadan duramazlar
4.üşengeç olurlar
5.azıklarını sırtlarında taşırlar
6.sevimli olurlar
Bugün Evrim'in önerisiyle spor yapmayacağım, dinlenme yapacağım. Sonra 2 gün yine yapıp 1 gün dinlenme yapacağım. Ripped'ı normalde 5 gün arka arkaya yapıp, 1 gün kardiyo, 1 gün dinlenme yaparım hafta sonu diye düşünüyordum ama 2 gün yapıp 1 gün dinlenmek daha iyi.
Var evde :)helva da var:)ama balığı evde yemedim sonrada çarşıda yürüyüşe çıktık ondan öyle oldu:)boşver sabah armut yicem :) rüyamda görücem kesin:)
Göbeğim karpuz oldu bnm 😪şu an kendimi titretiyorum:)bir de oje sürüyorummmmmEki Görüntüle 1049855
Karbonat mı, tibet mi, Karatay hangisi ayırdedemiyoruz ama saçların koyulaşmasına etkisi tibetten. Cilde karbonatta, tibette yarıyor. Kendim için değilde okuduğum kişilerde duydum.
sabah: karbonatlı su
kahvaltı : 11:30 KKK +çiğ engınar ve kırmızı havuç salatası.
ara: 17:00 yarım bardak kefır, menengic kahvesi
aksam: 19:30 ızgara balık + salata + sebze sote (ıkı kasık)
spor: bir saat spor (elıptık + pılates bölgesel)
Evet, onlar yararlı. Birde en zararlı olan şekerin cilde de zararı olduğu için, tüketmeyince cilt daha iyi oluyordur.bundan bir onceki yaptigimda bir arkadasim uzun sure gormemisti 13lerdeydim sanirim cok sasirdi cildine neyaptin dedi ne suruosun filan dedim hicbirsey ... sasirmisti,cilde karatayda yariyor.. ceviz findik cilde cok faydali. hepsini yapinca 3katetki oluyo herhal :)
bende tipik bir teraziyim.. aska ; duzene guzellige duskun// venusun tam tesiri altindayim yani.. kiyafetlerimde muhakkak dantel , pul, tas olmazsa olmaz hicbiri olmazsa leopar:) makyajida severim . haksizligada hic gelemem. ama dengem bozulursa zor toparlarim
hasimatodanmi kaynakli yoksa beslenmdemi degisiklik yapsan yada sporu platesemi cevirsen
Hemde 1 saat cok cok iyi aaferinnnnnn cepten alkis yapamiyorumsabah: karbonatlı su
kahvaltı : 11:30 KKK +çiğ engınar ve kırmızı havuç salatası.
ara: 17:00 yarım bardak kefır, menengic kahvesi
aksam: 19:30 ızgara balık + salata + sebze sote (ıkı kasık)
spor: bir saat spor (elıptık + pılates bölgesel)
Iyi geceler
Bu gün yediklerim; )
Sabah: kkk -salatayla 1 yumurtayla
Öğlen: yeşil salata,4 köfte
Akşam k.mercimek çorbası, kuru fasulye, turşu ( biraz fazla yedim tursudan) canim çok istedi
Su 3 lt
Spor 2 saat ütü; )
Menülerimden salatayı çıkarınca kabizlik basliyor.2 yada 3 öğün yesil salata çok iyi geliyor ama bıktım iki günde bir yeşillik yika kurula pofff...
Terazi burcu güzel bi karakter.esimde terazidir tam bi denge insani..hassas, duyarlı, temiz ve titiz bir erkeğe göre zor bulunan özellikler. .zorluklarda bizi toparlayan hep o olmustur..
guzelsiniz vesselam hemde cokkk
bu arada bende seviyorum şu leopar'i :)
Tatlıyıda az yememişsin ki. 1 dilim yeseydin bari.
Senin cezanı vereyim. Yürüme imkanın varsa, yürüyüş yap. Yapılacak birşey yok, moralini bozma yarın düzgün bir şekilde devam et. Yürüyemiyorsan evde kardiyo egzersizi bul netten yap. Dans vs... ip atlama.
Sen naptin boyleeeeeeeee sabaha bahaneyi bulmussun kuruyemis yoktu diye yoksa 1 yumurta fazla yerdin,,,,oglen niye ekmek var peki bu kadar hatanin ustune birde tatli ustelik 3 dilim ,,karatayi sifirlamissin her kacamakta basa tekrar donersin kg olarak degil saglik olarak 2 sene kacamaksiz yapinca butun hucreler yenilenirmis,,,,cepten girdigim icin yuzlerce sopa atamiyorum,,,kedi de dersini vermis ama yetmez
menun guzel canim
çokçokçok üzgünüm evet bu sabah itibariyle geri dönüş yaptım, kaldığım yerden aynen devam ya bide regl haftam bugün yarın olucam şişkinlik oldu bende bide aşırı tatlı isteği offffffffffff
çokçokçok üzgünüm evet bu sabah itibariyle geri dönüş yaptım, kaldığım yerden aynen devam ya bide regl haftam bugün yarın olucam şişkinlik oldu bende bide aşırı tatlı isteği offffffffffff
Keşke hep böyle olsa saatler.günaydın civcivler
ya bu saatlerin değişmesi hiç iyi olmadı gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum aptal oldum
sabah 08:00 1 yumurta+peynir+7 zeytin+4 badem+3 ceviz+1 armut (çayı yetirştiremedim okula gelince içtim bir de yeşillik yememişim şu an farkettim saygılar Gül ablacım:44: )
cocuklarin bile leoparli zebrali tayti var :) evde tepsi ; tokalar ..en cokta mor leopari seviyorum ...
benim esimde ikizler.. aslinda ikizler erkegi icin en ariza erkek tipi dio burclar dunyasi ..ama biryandanda terazi ikizler ve aslanla cok iyi anlasir..yani bizde burctan kurtariyoruz :))
hayatinda terazi olan insanin sirti yere gelmez diyim varin siz anlayin :)))
mutluluklar guzel ailenle ve bebislerinle canimm
günaydın civcivler
ya bu saatlerin değişmesi hiç iyi olmadı gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum aptal oldum
sabah 08:00 1 yumurta+peynir+7 zeytin+4 badem+3 ceviz+1 armut (çayı yetirştiremedim okula gelince içtim bir de yeşillik yememişim şu an farkettim saygılar Gül ablacım:44: )
gül ablacım dünü yaşamamış sayıp o hataları bugün kaldığım yerden devam ediyorum regl haftama yoruyorum bi daha olmucak sopalarını aldım say
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?