Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok güzel olmuş.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim evrimkuzeycigimmmm,cok cok tesekkur ederim canim,ben de sizi cok seviyorummmm ve guzel duygularinizi kalbimde hissediyorum.Kuzeycigimiz yavrumuz bugun itibariyle nasillar ? Insaallah cok daha iyidirler.

teşekkür ederım Canan Hanımcım.. cok sukur daha ıyı sıpam.. benım ıcın dusuncelerınız cok mutlu ettı.. cok opuyorum sızı.

bende deyiyemki su grubundanmışız

Canan ablacım merhabalr iyi olduğunuzun haberlerini almak güzel cumayada az kaldı prensesine tekrar kavuşacaksın inşallah

hepımız cıp cıp suıyuz yanı...

ben de karatay a başladım başlayalı yıyorum.. önceden tenezzül etmezdim.

cok haklısın.. vücut ısınmışken cok daha ıse yarar.

teşekkür ederım arkadaşım.. ınsallahh dedıgın gıbı olur.

kedi burcunun özellikleri

1.kavun göbekli olurlar
2.obur olurlar çok yerler
3.spor yapmadan duramazlar
4.üşengeç olurlar
5.azıklarını sırtlarında taşırlar
6.sevimli olurlar

telefon bıle sarj oluyor.. ıyı yapıyorsun.

cok güzel olmuş Selenim..

sabah: karbonatlı su

kahvaltı : 11:30 KKK +çiğ engınar ve kırmızı havuç salatası.

ara: 17:00 yarım bardak kefır, menengic kahvesi

aksam: 19:30 ızgara balık + salata + sebze sote (ıkı kasık)

spor: bir saat spor (elıptık + pılates bölgesel)

Karbonat mı, tibet mi, Karatay hangisi ayırdedemiyoruz ama saçların koyulaşmasına etkisi tibetten. Cilde karbonatta, tibette yarıyor. Kendim için değilde okuduğum kişilerde duydum.

bundan bir onceki yaptigimda bir arkadasim uzun sure gormemisti 13lerdeydim sanirim cok sasirdi cildine neyaptin dedi ne suruosun filan dedim hicbirsey ... sasirmisti,cilde karatayda yariyor.. ceviz findik cilde cok faydali. hepsini yapinca 3katetki oluyo herhal :)

Evet, onlar yararlı. Birde en zararlı olan şekerin cilde de zararı olduğu için, tüketmeyince cilt daha iyi oluyordur.

Iyi geceler

Bu gün yediklerim; )

Sabah: kkk -salatayla 1 yumurtayla

Öğlen: yeşil salata,4 köfte

Akşam k.mercimek çorbası, kuru fasulye, turşu ( biraz fazla yedim tursudan) canim çok istedi

Su 3 lt
Spor 2 saat ütü; )

Menülerimden salatayı çıkarınca kabizlik basliyor.2 yada 3 öğün yesil salata çok iyi geliyor ama bıktım iki günde bir yeşillik yika kurula pofff...

Terazi burcu güzel bi karakter.esimde terazidir tam bi denge insani..hassas, duyarlı, temiz ve titiz bir erkeğe göre zor bulunan özellikler. .zorluklarda bizi toparlayan hep o olmustur..

guzelsiniz vesselam hemde cokkk

bu arada bende seviyorum şu leopar'i :)

Hemde 1 saat cok cok iyi aaferinnnnnn cepten alkis yapamiyorum

bebise yarasin....2 saat utu ne gicik bi spor:),,,

cocuklarin bile leoparli zebrali tayti var :) evde tepsi ; tokalar ..en cokta mor leopari seviyorum ...

benim esimde ikizler.. aslinda ikizler erkegi icin en ariza erkek tipi dio burclar dunyasi ..ama biryandanda terazi ikizler ve aslanla cok iyi anlasir..yani bizde burctan kurtariyoruz :))

hayatinda terazi olan insanin sirti yere gelmez diyim varin siz anlayin :)))

mutluluklar guzel ailenle ve bebislerinle canimm

çokçokçok üzgünüm evet bu sabah itibariyle geri dönüş yaptım, kaldığım yerden aynen devam ya bide regl haftam bugün yarın olucam şişkinlik oldu bende bide aşırı tatlı isteği offffffffffff

günaydın civcivler

ya bu saatlerin değişmesi hiç iyi olmadı gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum aptal oldum

sabah 08:00 1 yumurta+peynir+7 zeytin+4 badem+3 ceviz+1 armut (çayı yetirştiremedim okula gelince içtim bir de yeşillik yememişim şu an farkettim saygılar Gül ablacım:44: )

gül ablacım dünü yaşamamış sayıp o hataları bugün kaldığım yerden devam ediyorum regl haftama yoruyorum bi daha olmucak sopalarını aldım say

cnm bn dün oldum aynı durum bende de vardı ama meyve ya da kuru meyveyle geçiştir lütfen

inat edersen yemiyorsun dün gece eşim önümde künefe yedi hatta hesabı da bana ödetti ama ben yemedimhaftada bir gün arkadaşlarla toplantım var neler yiyorlar anlatamam sana ama yemiyorum ve de yemicem hepsi kilo vermek istiyor ama ben cidden veriyorum

Keşke hep böyle olsa saatler.

Ben pek giymiyorum, almıyorum leopar deseni. Kardeşim bütün leopar desenli ceket almış giyemiyorum. Saç sarı birde leopar abartılı durur. Ama geçen gün bir tişört almış, önünde leopar desen var, bütününde değil. O zaman abartılı olmuyor. Bugün onu giydim.

günaydın canımmmm
afiyet olsun saygılı selenmim benim her seferinde ablasına saygısını sunmadan duramaz

gül ablacım dünü yaşamamış sayıp o hataları bugün kaldığım yerden devam ediyorum regl haftama yoruyorum bi daha olmucak sopalarını aldım say

bundan sonra regl falan bahane olmayacak omega 3 kullanıp regl deki krizleri atacaksınız üstünüzden vücud tam karataya alışıyor tekrar zehirliyorsunuz .... .....gül ablayı kızdırmayın çok kötü sopalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…