İzni önceden aldım. Verilen söz geri alınmaz. Ben pazar günü yapmayı düşünüyorum kick box.
SPOR PROGRAMIM
JILLIAN MICHAELS RIPPED
PAZARTESİ: SPOR
SALI: SPOR
ÇARŞAMBA: DİNLENME
PERŞEMBE: SPOR
CUMA: SPOR
CUMARTESİ: DİNLENME
PAZAR: KİCK BOX (CARDIO)
Evrim'e onaylattım.
işin zor allah yardımcın olsunOnlardan ayri kalmak zor bir tanesi 11 aylik digeri de 2.5 yasinda eve gidince bir kiskaniyorlar birbirlerini beni al kucagina diye ikiside agliyir. Buyuk bazen kuser gelmezikisine de esit olmaya calisiyorum Allah yardimcimiz olsun
bende takip ediyorum ama altlarda kalmış sen beğenince üste çıkmışSenin takip etmediğin sayfa mıydı?
Benimkiler saklandı alta, çıkmak istemiyorlar. Al yarısı senin olsun, kardeş payı.
sana izin var canımÇanakkaleli komşumuz yufka getirmiş, ama kalın açmışlar. 2-3 kat olarak pişirecek annem. Haftasonu yiyeceğim.Hani sen izin vermiştin ya.
O zaman ben de bitter yerim😀ya Gül abla olmaz bu kadar yaniiiiii ben izin vermiyorum :)
Gunaydin kizlar :) tartim yok yine tartilamadimkahvalti yeni bitti. Yumurtada yemedim bakalim aksam nasil olacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bundan bir onceki yaptigimda bir arkadasim uzun sure gormemisti 13lerdeydim sanirim cok sasirdi cildine neyaptin dedi ne suruosun filan dedim hicbirsey ... sasirmisti,cilde karatayda yariyor.. ceviz findik cilde cok faydali. hepsini yapinca 3katetki oluyo herhal :)
Iyi geceler
Bu gün yediklerim; )
Sabah: kkk -salatayla 1 yumurtayla
Öğlen: yeşil salata,4 köfte
Akşam k.mercimek çorbası, kuru fasulye, turşu ( biraz fazla yedim tursudan) canim çok istedi
Su 3 lt
Spor 2 saat ütü; )
Menülerimden salatayı çıkarınca kabizlik basliyor.2 yada 3 öğün yesil salata çok iyi geliyor ama bıktım iki günde bir yeşillik yika kurula pofff...
Plates yapmaya cesaret edemiyorum belde 3 fitik var dizleride bukemem en iyisi yuruyus
Hemde 1 saat cok cok iyi aaferinnnnnn cepten alkis yapamiyorum
bebise yarasin....2 saat utu ne gicik bi spor:),,,
Eki Görüntüle 1050140
................
cnm bn dün oldum aynı durum bende de vardı ama meyve ya da kuru meyveyle geçiştir lütfen
inat edersen yemiyorsun dün gece eşim önümde künefe yedi hatta hesabı da bana ödetti ama ben yemedimhaftada bir gün arkadaşlarla toplantım var neler yiyorlar anlatamam sana ama yemiyorum ve de yemicem hepsi kilo vermek istiyor ama ben cidden veriyorum
sorma abla birde toplumumuzda kilo verene karşı kötü davranma huyumuz var...bazen canımı sıkıyorlar...yüzün zayıflamış yeter diyorlar duyanda 20 kilo verdim sanır
ya da kendilerini senin yanında savunmaya alıyorlar:
"ben kilo vermek değil sıkılaşmak istiyorum"
"ay bana herkes zayıflamışsın diyor -(bunu diyenin beli 80 cm bacakları çırpı gibi)
öffffff bir gidin yaaaaa kıskanmayınnnnnnn çok güzeliiiizz Allahımıza binlerce kezzzz şükürrrrr
Oohooo, onlar çoktan depolanmıştır yağ olarak.
Onlardan ayri kalmak zor bir tanesi 11 aylik digeri de 2.5 yasinda eve gidince bir kiskaniyorlar birbirlerini beni al kucagina diye ikiside agliyir. Buyuk bazen kuser gelmezikisine de esit olmaya calisiyorum Allah yardimcimiz olsun
Oy oy teşekkür ederim aslında utanmamız lazım annemin bile var😀
İzni önceden aldım. Verilen söz geri alınmaz. Ben pazar günü yapmayı düşünüyorum kick box.
SPOR PROGRAMIM
JILLIAN MICHAELS RIPPED
PAZARTESİ: SPOR
SALI: SPOR
ÇARŞAMBA: DİNLENME
PERŞEMBE: SPOR
CUMA: SPOR
CUMARTESİ: DİNLENME
PAZAR: KİCK BOX (CARDIO)
Evrim'e onaylattım.
bugün elbise giydiğim için eşofman getirdim işyerineşimdi giyindim ayakkabılarımıda giyip yürüyüşe çıkıyorum ...bu kadar sporumun sonucunu + 800 olarak gördüm dün akşam yemek yemememe rağmen bakalım yarına ne olacak
Gül abla gizli gizli tartılıyorum.. bu daha da hırslandırıyor benı.. ıyı geliyor bana.. yarına ınsallahh ıstedıgım bır sonucu yazacağım.. işimi sansa bırakmak istemiyorum cunku.
bugünlerde cok balık yedım mesela.. ama her sefrınde de yanında helva yemek ıstemedım.. hıc bır bahaneyı kendıme bulmadan bu işi bıtırmek ıstıyorum artık. her gun her sabah cıbıl cıbıl evın ıcınde gezınen ben.. sonum hayır olsun ınsallahh..
omega 3 kullanamıyorsun balık yanında da helva yani tahin yemiyorsun omega 3 ü nerden alacaksın şekerimtahin mutlaka ye ya sade ya içine kuru çekirdekli üzüm doğrayarak
sabah aklıma geldın mesela.. dedım en azından için için kendını koruyor.. sağlığını bedenını guclendırıyor.. oyle düşünme.. uzulme..
saydım gitti
siz benim çıtırlarımsınız millet ne derse desin kıskançlığından çekememezliğinden söylüyorlar ,,,benim günümdekiler her ay dahada kg alıyorlar benim kg almadığımı görünce bırak artık şunu diye söyleniyorlar
dün kıtlıktan çıkmış gibiydin hata üstüne hata nasıl dur demedin kendine şaşırdım o kadar yemeye sirkeli su ne yapsın
canım benim sabah sabah ablasını da düşünürmüş....tartıda moralim bozuluyor 2-3- dkk sonra kendimi toparlıyorum kızım bir sürü nedenin var sen kendini biliyorsun kaçamak yok, spor fazlasıyla var, vücudunu atsan atılmaz sağlıklısın en azından diye
Oohooo, onlar çoktan depolanmıştır yağ olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?