Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Shred i bitirmem lazım bnm dün atladım zaten :) işin kötüsü bu haftasonu da gelecek haftasonu da evde olmayabilirim doğal dinlenme günlerim olacak bnm :)

Onlardan ayri kalmak zor bir tanesi 11 aylik digeri de 2.5 yasinda eve gidince bir kiskaniyorlar birbirlerini beni al kucagina diye ikiside agliyir. Buyuk bazen kuser gelmezikisine de esit olmaya calisiyorum Allah yardimcimiz olsun
işin zor allah yardımcın olsun
Senin takip etmediğin sayfa mıydı?

Benimkiler saklandı alta, çıkmak istemiyorlar. Al yarısı senin olsun, kardeş payı.
bende takip ediyorum ama altlarda kalmış sen beğenince üste çıkmış
Çanakkaleli komşumuz yufka getirmiş, ama kalın açmışlar. 2-3 kat olarak pişirecek annem. Haftasonu yiyeceğim. Hani sen izin vermiştin ya.
sana izin var canım
O zaman ben de bitter yerim😀ya Gül abla olmaz bu kadar yaniiiiii ben izin vermiyorum :)

sana da izin var canım % 80 bitter arasıra kahve yanında yiyebilirsiniz ama yemek üstüne sonra yerseniz leptin bozulur

Gunaydin kizlar :) tartim yok yine tartilamadim kahvalti yeni bitti. Yumurtada yemedim bakalim aksam nasil olacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar :) tartim yok yine tartilamadim kahvalti yeni bitti. Yumurtada yemedim bakalim aksam nasil olacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tartı günümüz yarın,,,,,yarın bildirim yapmamız lazım hatırlatayım

tıbet dıye dıye yaptıracaksınız bana az kaldı.. benım de cıldım pırıl pırıl.. cok sukur

o detrtten muzdarıp olarak.. bır kere de hepsını yıkayıp, acı cekıp butun hafta rahat edıyorum.. yoksa hayatta yemeyecegım yesıllık o kadar dıyeyım sana

Plates yapmaya cesaret edemiyorum belde 3 fitik var dizleride bukemem en iyisi yuruyus

eliptik aletı sana en uygun alet aslında Gul abla.. elıptık aletınde diz hıc zorlanmıyor diz..

Hemde 1 saat cok cok iyi aaferinnnnnn cepten alkis yapamiyorum

bebise yarasin....2 saat utu ne gicik bi spor:),,,

teşekkür ederım Gul ablam.. sen benı sevmezsen yazık olur sana..

günaydın Gul ablam..

afferım sarı papatyaya :)) 3 gun evde kaymaklı ekmek kadayıfı yendı Selen.. sen ne dıyorsun.. ahh ahhhhhhhh

hade leyynnnn dedin mi içinden

Oohooo, onlar çoktan depolanmıştır yağ olarak.

ne gıcıksın sen yaaa.. senın bu sozun yüzünden lokma kaçamak yapamıyorum.. kabus gıbı ustume cokuyor bu laf

Onlardan ayri kalmak zor bir tanesi 11 aylik digeri de 2.5 yasinda eve gidince bir kiskaniyorlar birbirlerini beni al kucagina diye ikiside agliyir. Buyuk bazen kuser gelmezikisine de esit olmaya calisiyorum Allah yardimcimiz olsun

oyy oyyy cok zor işin.. Allah yardımcın olsun.. kıyamamam ben onlara.

Oy oy teşekkür ederim aslında utanmamız lazım annemin bile var😀

cıddı olamazsın

estagfuruulllah kuzu.. yıpranmadan yap ta ne yaparsan yap.. kıyamam sana.

bugün elbise giydiğim için eşofman getirdim işyerine şimdi giyindim ayakkabılarımıda giyip yürüyüşe çıkıyorum ...bu kadar sporumun sonucunu + 800 olarak gördüm dün akşam yemek yemememe rağmen bakalım yarına ne olacak

Gül abla gizli gizli tartılıyorum.. bu daha da hırslandırıyor benı.. ıyı geliyor bana.. yarına ınsallahh ıstedıgım bır sonucu yazacağım.. işimi sansa bırakmak istemiyorum cunku.

bugünlerde cok balık yedım mesela.. ama her sefrınde de yanında helva yemek ıstemedım.. hıc bır bahaneyı kendıme bulmadan bu işi bıtırmek ıstıyorum artık. her gun her sabah cıbıl cıbıl evın ıcınde gezınen ben.. sonum hayır olsun ınsallahh..

sabah aklıma geldın mesela.. dedım en azından için için kendını koruyor.. sağlığını bedenını guclendırıyor.. oyle düşünme.. uzulme..

omega 3 kullanamıyorsun balık yanında da helva yani tahin yemiyorsun omega 3 ü nerden alacaksın şekerim tahin mutlaka ye ya sade ya içine kuru çekirdekli üzüm doğrayarak

omega 3 kullanamıyorsun balık yanında da helva yani tahin yemiyorsun omega 3 ü nerden alacaksın şekerim tahin mutlaka ye ya sade ya içine kuru çekirdekli üzüm doğrayarak

tahını tek basına yıyebılır mıyım?? bunu bılmıyordum bak.. ıyı oldu bıldıgım.

sabah aklıma geldın mesela.. dedım en azından için için kendını koruyor.. sağlığını bedenını guclendırıyor.. oyle düşünme.. uzulme..

canım benim sabah sabah ablasını da düşünürmüş....tartıda moralim bozuluyor 2-3- dkk sonra kendimi toparlıyorum kızım bir sürü nedenin var sen kendini biliyorsun kaçamak yok, spor fazlasıyla var, vücudunu atsan atılmaz sağlıklısın en azından diye

Canlarim guzellerim benim,herbirinize saglikli,mutlu,huzurlu,simsicacik bir gun devami diliyorum butun kalbimle.
Sevgili cisenazcigim,dun bir ara yazdiklarini okuyunca kendi kendime sordum acaba iki nisanda da saka yapiliyormu diye,ama gercekmis.Guzelim koskoca kisi beraber gecirdik,bu guzel gunler icin,hicbir zararli lokma icin bozmaya degmez canim.

yaaa üzülüyorum öle deme ablaaaa bidaaa olmucakkkkk

kesınlıkle cok haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…