Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

slm kızlar ben geldim. umarım günleriniz iyi geçmiştir.
dün nöbete giderken 92.7 çıktım 3 gün guatr ilacımı içmeyi unutmuştum ödem mi yaptı bilmiyorum çünkü hiç kaçamak yapmadım. bugün nöbetten çıktım kahvaltı yaptım hastanede eve gelirken stada uğradım birkaç tur yürüdüm eve geldim 50 dk yürümüşüm üzerimi değiştirirken tartıldım 92.3 çıktım inşallah yrn eksilerde olurum.

annem benim kararlarıma saygı duyar öyle bir şeyde üsteleyip durmaz. çok şükür anlayışlıdır

7 ay 1 haftalık kızım. bu sabah baktım diş etine sanki altında beyazlık var bakalım ne zaman patlatacak. dişi çıksa da diş buğdayı yapsam kızıma

Canim Gulcugum,hayirli gunler birtanem,bu kadar yuruyus yapmana ve ogunlerine dikkat etmene ragmen acaba bir odem durumu mu var cok ilginc,harfi harfine de uyguluyorsun.

kızlar bu arada ben dün nöbetteyken kitaplar gelmiş.
şimdi okumaya başlıcam hadi hayırlı olsun.

sana da izin var canım % 80 bitter arasıra kahve yanında yiyebilirsiniz ama yemek üstüne sonra yerseniz leptin bozulur

Bu hakkı mı saklı tutmak istiyorum Gül abla:)azıcık düzenim oturmadan kaçamak yok

afferım sarı papatyaya :)) 3 gun evde kaymaklı ekmek kadayıfı yendı Selen.. sen ne dıyorsun.. ahh ahhhhhhhh

hade leyynnnn dedin mi içinden
cıddı olamazsın

.

Sorulara cevap:

1 ben ekmek kadayıfı sevmem me o öyle kişiliksiz tatlı:)
2 artık yanlarında kilo ile ilgili bir şey konuşöuycam valla benim enerjimi aşşağı çekiyorlar
3 annem gıcık kadın işte onu da sevmiyom:) dermişimmmm spor yapınca oluyormuş demek ki ama göbeği de var o işi benlen kedi birde annem çöZemedik vesselam:)

Hürmetler evrim hanım öptüm gözlerinden hadi B'ye :)
Gül abla şaka yapmış sana. Sindirim işlemi en az 2 saat sürerse, 4 saat, 8 saate kadar gider. Zaten senin yediklerin hemen kana karışıyor.

Çok acımasızsın:)

bu gece kuzenimde kalacağım, tartılamayacağım için bu sabah tartıldım, bildirimi bugünden yapayım dedim; işi şansa bırakmak istemedim.

rumuz: nnazee​
başlangıç tarihi: 29.03.2014 (tam anlamıyla cumartesi başladım Karatay'a)​
başlangıç kilosu: 64,9​
bu hafta: 63,5​
fark: -1,4​
beden: 42​
spor: bazen squat, hastaydım başka bişey yapamadım, hareketsiz bir hafta geçirdim.​
boy: 1.56​
hedef: İlk hedef 60.​
yüzde: 2.157...

Son düzenleme:

Gerçekler acıdır.

merhaba canım
hoşgeldinnn
diş buğdayı yapmakta ayrı bir zevk çocuk bişey anlamıyor ama bizler mutlu oluyoruz
bügün tok karnına tartılmışsın açla tok arasında 1 kg yakın farkediyor vucutta su oluyor yarın aç tartılınca farkı anlarsın
iyi yürümüşsün

bugün ki 1 saat 45 dkk lık sporumda tamamlanmıştır, titreşim takılmıştır ayaklarım pc kasasının üstüne uzatılıp keyfime bakılmıştır

Canim Gulcugum,hayirli gunler birtanem,bu kadar yuruyus yapmana ve ogunlerine dikkat etmene ragmen acaba bir odem durumu mu var cok ilginc,harfi harfine de uyguluyorsun.

merhaba canan cığım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin nasıl

hafta sonları gramlar düşüyor hafta içi artmaya başlıyor,,,,2 gündür maş fasulyesi yiyorum ilk defa gördüm hemen aldım, küçücük bişey ama piştikçe su çekiyor ilave ediyorum yine çekiyor 2 ölçüden koca bir tencere oldu pişti kapattım yine suyunu çekmiş,,,,acaba yeyincede su çekip ödem mi yapıyorki anlamadım

şöyle bişey internetten alıntı yaptım

Herkese güzel bir gün dilerim arkadaşlar ;
Bu hafta sanırım regl öncesi ödem tuttu vücudum tek umudum bu akşamı değerlendirip yarın kı tartı gününde yüzümü güldürmek..
Sabah 7:30- 8:00 arası karatay kahvaltısı yaptım
gün içinde 1,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim..
İşte hareketlı bır gün geçiriyorum bırde..
Akşamıda hafıf bırşeylerle atlatırsam sabaha eksı çıkarım inşallah..

85,4 ile başlamıştım 18 martta yanı nisan 18 ne 14 gun olduğu varsayılırsa 1 aylık karatay periyodunda en az 4-5 kg üzerimdem atmayı planlıyorum..

Cok tesekkur ederim canim,hamdolsun iyiyim.Acaba mas fasulyesinin glisemik indexi de pisince yukseliyor mu,ornegin havucta ne kadar fark ediyor,cig ve pismis olarak.Bazen pisince masumiyetlerini kaybediyorlar.

Maş fasulyesi ve faydaları

Maş fasülyesi, protein, folik asit, potasyum, demir, fosfor, çinko ve lif içeriği yüksek bir besindir.

Maş fasulyesi bağırsak düzenleyici ve şeker düşürücüdür.

Şeker hastaları için gerekli olan B vitaminlerini içermektedir.
Maş fasulyesinin içeriğinde bol protein ve lif bulunur.

Maş fasulyesinin hücre yenileyici özelliği de vardır.

Güneydoğu Anadolu mutfağında çok kullanılan, ufak, yeşil bir fasulye türüdür. Akdeniz Bölgesi'nde de Toroslarda yetişir ve 'cin börülcesi' olarak bilinir.

Maş fasulyesi ile piyaz ve çorba yapabilir, pilavlara ekleyebilir ve filizlendirebilirsiniz. Çin mutfağında da kullanılan maş fasulyesinin eski zamanlarda hastalık tedavisinde kullanıldığı söylenir.

Porsiyon (orta) Maş Fasulyesi için besin değerleri:

................................100 gr........ 1 Porsiyon (orta)

Karbonhidrat (g)....... ....41.25..................24.8
protein (g)....................23.11..................13.9
Yağ (g)..........................1.20....................0.7
Kolestrol (mg) ...............0.00.......................0
Sodyum (mg)..............10.00........................6
Potasyum (mg) ........171.00..................102.6
Kalsiyum .................123.00....................73.8
Vitamin A....................6.00......................3.6
Vitamin C...................3.00.......................1.8
Demir ........................9.80.......................5.9

Insaallah canim,yarina hepimiz eksileri gorup seviniriz.

Cok tesekkur ederim canim,hamdolsun iyiyim.Acaba mas fasulyesinin glisemik indexi de pisince yukseliyor mu,ornegin havucta ne kadar fark ediyor,cig ve pismis olarak.Bazen pisince masumiyetlerini kaybediyorlar.
googleden Gİ sini ararken tesadüfen bu çıktı, 2 ay önce sağlıklı yaşıyoruz da birisi sormuş okan bey ve eşi de cevap vermiş

Maş fasulyesi yemek serbest mi bilgisi olan varmi, ben aşurelik buğdaya benzettim?

Nurçin İzgi Çağlar,,,,,, Maş fasulyesi bir çeşit börülce, güneydoğuda olur. Yenmesinde bir sakınca yoktur. Tahıl değil baklagildir.

Beğen · Yanıtla · 2 · 11 Şubat, 23:29

A. Okan Çağlar,,,,, Karatay Diyeti kitaplarında ben gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Ben de hiç yemedim o nedenle bilmiyorum. Maş fasulyesinin glisemik indeksi 30 civarlarındaysa ve Türkiye'de üretiliyorsa tabii ki yiyebilirsiniz.

Beğen · Yanıtla · 1 · 11 Şubat, 21:44

Son düzenleme:
tahını tek basına yıyebılır mıyım?? bunu bılmıyordum bak.. ıyı oldu bıldıgım.
helvada ki amaçta tahin yemek tek başına yenilmesi güç diye hoca helva demiş,,,bende siyah çekirdekli üzümü biraz ıslatıp tahinin içine doğruyorum

ben helva dıye korkuyorum açıkçası.. ıyı oldu bıldıgım.

yaaaaaa deme ölee lütfennnn gül abla almamışsındır dedi
ba ba ba ne zaman demişim kendi kulağımı çekeyim o kadar yemeye alınmazmı
İste bildirim yapamayabilirim malum tarti yok ve zaten regl donemindeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen bilirsin canımbiz regl dede bildirim yapıyoruz tartı olmayınca haftaya yaparsın
kızlar bu arada ben dün nöbetteyken kitaplar gelmiş.
şimdi okumaya başlıcam hadi hayırlı olsun.

hayırlı olsun güle güle oku canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…