- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
tartı günümüz yarın,,,,,yarın bildirim yapmamız lazım hatırlatayım
annem benim kararlarıma saygı duyar öyle bir şeyde üsteleyip durmaz. çok şükür anlayışlıdırannen de senin zayıflamanı istiyor yoksa bi taneden bişey olmaz diye diretirdi,,,bu kadar kg ile farkediliyorsa süper valla daha çok kg verince hrkes farkedecek,,,
benim 3 görümcem vardı hepsi de 100 kg civarındalardı, ben 3. çocuğu 81 le doğum yaptım eve geldim 75 tim emzirme süresince rejim yapmadım 71-72 lerde 1 sene kaldım bana yakın oturan görümcem, bana sen kg lu oldukça ben seviniyorum bana yaklaşıyorsun derdi gülerekemzirme bitince rejime ve yürüyüşe başlar geçerken görümcemide çağırırdım 1 gelirse diğer günler bişeyler bahane ederdi ben zayıflayıp 60 kg ya inincede offf yine zayıfladın ne güzel sevinmiştim bizim gibi kg oldun diye, der takılırdı....
7 ay 1 haftalık kızım. bu sabah baktım diş etine sanki altında beyazlık var bakalım ne zaman patlatacak. dişi çıksa da diş buğdayı yapsam kızımaBebeklerin dişleri cikmadan önce baslayabiliyor huzursuzluklari..bebeginiz kaç aylikti ..? benim ikiside 8 aylikken cikardi ama huzursuzluklari 3 ay oncesinden başlamıştı. . Diş jeli gercekten sıkıntılarını hafifletiyor
CANAN HANIMCIM.. gununuz aydın olsun.. sızı görmek cok güzel.. nasılsınız.. ıyısınızdır ınsallahh??
Gül abla şaka yapmış sana.yaaaaaa deme ölee lütfennnn gül abla almamışsındır dedi
sana da izin var canım % 80 bitter arasıra kahve yanında yiyebilirsiniz ama yemek üstüne sonra yerseniz leptin bozulur
afferım sarı papatyaya :)) 3 gun evde kaymaklı ekmek kadayıfı yendı Selen.. sen ne dıyorsun.. ahh ahhhhhhhh
hade leyynnnn dedin mi içinden
cıddı olamazsın
.
Gül abla şaka yapmış sana.Sindirim işlemi en az 2 saat sürerse, 4 saat, 8 saate kadar gider. Zaten senin yediklerin hemen kana karışıyor.
Bu hakkı mı saklı tutmak istiyorum Gül abla:)azıcık düzenim oturmadan kaçamak yok
Sorulara cevap:
1 ben ekmek kadayıfı sevmem me o öyle kişiliksiz tatlı:)
2 artık yanlarında kilo ile ilgili bir şey konuşöuycam valla benim enerjimi aşşağı çekiyorlar
3 annem gıcık kadın işte onu da sevmiyom:) dermişimmmm spor yapınca oluyormuş demek ki ama göbeği de var o işi benlen kedi birde annem çöZemedik vesselam:)
Hürmetler evrim hanım öptüm gözlerinden hadi B'ye :)
Çok acımasızsın:)
slm kızlar ben geldim. umarım günleriniz iyi geçmiştir.
dün nöbete giderken 92.7 çıktım 3 gün guatr ilacımı içmeyi unutmuştum ödem mi yaptı bilmiyorum çünkü hiç kaçamak yapmadım. bugün nöbetten çıktım kahvaltı yaptım hastanede eve gelirken stada uğradım birkaç tur yürüdüm eve geldim 50 dk yürümüşümüzerimi değiştirirken tartıldım 92.3 çıktım inşallah yrn eksilerde olurum.
annem benim kararlarıma saygı duyar öyle bir şeyde üsteleyip durmaz. çok şükür anlayışlıdır
7 ay 1 haftalık kızım. bu sabah baktım diş etine sanki altında beyazlık var bakalım ne zaman patlatacak. dişi çıksa da diş buğdayı yapsam kızıma
Canim Gulcugum,hayirli gunler birtanem,bu kadar yuruyus yapmana ve ogunlerine dikkat etmene ragmen acaba bir odem durumu mu var cok ilginc,harfi harfine de uyguluyorsun.
merhaba canan cığım iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin nasıl
hafta sonları gramlar düşüyor hafta içi artmaya başlıyor,,,,2 gündür maş fasulyesi yiyorum ilk defa gördüm hemen aldım, küçücük bişey ama piştikçe su çekiyor ilave ediyorum yine çekiyor 2 ölçüden koca bir tencere oldu pişti kapattım yine suyunu çekmiş,,,,acaba yeyincede su çekip ödem mi yapıyorki anlamadım
şöyle bişey internetten alıntı yaptım
Eki Görüntüle 1050545
bugün ki 1 saat 45 dkk lık sporumda tamamlanmıştır, titreşim takılmıştır ayaklarım pc kasasının üstüne uzatılıp keyfime bakılmıştır
Herkese güzel bir gün dilerim arkadaşlar ;
Bu hafta sanırım regl öncesi ödem tuttu vücudum tek umudum bu akşamı değerlendirip yarın kı tartı gününde yüzümü güldürmek..
Sabah 7:30- 8:00 arası karatay kahvaltısı yaptım
gün içinde 1,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim..
İşte hareketlı bır gün geçiriyorum bırde..
Akşamıda hafıf bırşeylerle atlatırsam sabaha eksı çıkarım inşallah..
85,4 ile başlamıştım 18 martta yanı nisan 18 ne 14 gun olduğu varsayılırsa 1 aylık karatay periyodunda en az 4-5 kg üzerimdem atmayı planlıyorum..
googleden Gİ sini ararken tesadüfen bu çıktı, 2 ay önce sağlıklı yaşıyoruz da birisi sormuş okan bey ve eşi de cevap vermişCok tesekkur ederim canim,hamdolsun iyiyim.Acaba mas fasulyesinin glisemik indexi de pisince yukseliyor mu,ornegin havucta ne kadar fark ediyor,cig ve pismis olarak.Bazen pisince masumiyetlerini kaybediyorlar.
kızlar bu arada ben dün nöbetteyken kitaplar gelmiş.
şimdi okumaya başlıcam hadi hayırlı olsun.
helvada ki amaçta tahin yemek tek başına yenilmesi güç diye hoca helva demiş,,,bende siyah çekirdekli üzümü biraz ıslatıp tahinin içine doğruyorumtahını tek basına yıyebılır mıyım?? bunu bılmıyordum bak.. ıyı oldu bıldıgım.
ben helva dıye korkuyorum açıkçası.. ıyı oldu bıldıgım.
ba ba ba ne zaman demişim kendi kulağımı çekeyimyaaaaaa deme ölee lütfennnn gül abla almamışsındır dedi
sen bilirsin canımbiz regl dede bildirim yapıyoruz tartı olmayınca haftaya yaparsınİste bildirim yapamayabilirimmalum tarti yok ve zaten regl donemindeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bu arada ben dün nöbetteyken kitaplar gelmiş.
şimdi okumaya başlıcam hadi hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?