inşallah planların gerçekleşir canımHerkese güzel bir gün dilerim arkadaşlar ;
Bu hafta sanırım regl öncesi ödem tuttu vücudum tek umudum bu akşamı değerlendirip yarın kı tartı gününde yüzümü güldürmek..
Sabah 7:30- 8:00 arası karatay kahvaltısı yaptım
gün içinde 1,5 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim..
İşte hareketlı bır gün geçiriyorum bırde..
Akşamıda hafıf bırşeylerle atlatırsam sabaha eksı çıkarım inşallah..
85,4 ile başlamıştım 18 martta yanı nisan 18 ne 14 gun olduğu varsayılırsa 1 aylık karatay periyodunda en az 4-5 kg üzerimdem atmayı planlıyorum..
SELENCIM sen bakma kiskananlara.. sade sana degil hepimize bu tur davrananlar mevcut.. amaclari ne anlamam. kendileri yapamio yapanada birsuru laf soylerler .. aynen dedigin gibi gayet guzeliz salla sen bak keyfine
EVRIMIM Tibet yapmalisin yapmalisin yapmalisin :))) daha oncede soyledim cok ii gelecek sana eminim
GUL ABLAcim acaba diyorum bu omega3 antioksidan kilo vermeyi engelliyormu.. cok sicak bakmiyorum disardan alinan bu tip seylere acaba siskinlikmi yapiyor .. bukadar spora beslenmeye + cikmamasi lazim - cikmiosa bile sabit olmasi lazim degilmi
KEDICIK dedigin gibi ceket cok abarti durur ama thirt cok yakisir sana.. abartida yakisir ama cok bakar bizim hanzolar rahatsiz ederler..
NNAZE cok ii gitmis bu hfta tebriklerr
inşallah planların gerçekleşir canım
canım karatay hoca omega3 zayıflamaya yardımcı olur mutlaka kullanın diyor
salata yapmadim baligin yanina balik cok buyuktu bide salata yemekten pek hoslanmiyorum .. onun yerine havuc yedim ..zor bitirdim baligi.birde burda baligi pisirirken icine cevizli bir karisim yapiyorlar ikisi biarada lezzetli oluyor..
Insaallah canim,yarina hepimiz eksileri gorup seviniriz.
babyymomcummmsalata yapmadim baligin yanina balik cok buyuktu bide salata yemekten pek hoslanmiyorum .. onun yerine havuc yedim ..zor bitirdim baligi.birde burda baligi pisirirken icine cevizli bir karisim yapiyorlar ikisi biarada lezzetli oluyor..
inşallah ABLACIM..BAKALIM YARIN NE OLACAKinşallah planların gerçekleşir canım
Bu hakkı mı saklı tutmak istiyorum Gül abla:)azıcık düzenim oturmadan kaçamak yok
Sorulara cevap:
1 ben ekmek kadayıfı sevmem me o öyle kişiliksiz tatlı:)
2 artık yanlarında kilo ile ilgili bir şey konuşöuycam valla benim enerjimi aşşağı çekiyorlar
3 annem gıcık kadın işte onu da sevmiyom:) dermişimmmm spor yapınca oluyormuş demek ki ama göbeği de var o işi benlen kedi birde annem çöZemedik vesselam:)
Hürmetler evrim hanım öptüm gözlerinden hadi B'ye :)
Çok acımasızsın:)
bugün ki 1 saat 45 dkk lık sporumda tamamlanmıştır, titreşim takılmıştır ayaklarım pc kasasının üstüne uzatılıp keyfime bakılmıştır
salata yapmadim baligin yanina balik cok buyuktu bide salata yemekten pek hoslanmiyorum .. onun yerine havuc yedim ..zor bitirdim baligi.birde burda baligi pisirirken icine cevizli bir karisim yapiyorlar ikisi biarada lezzetli oluyor..
inşallah ABLACIM..BAKALIM YARIN NE OLACAKfazla çıkarsam foruma girmem kaçarım
kendine dikkat et canım artık spor yapmaya ve vermeye başladın yavaş yavaş olsun sağlıklı olsun,,,yinede iyi yapmışsınBugun çarpıntım var, göğsüm ağrıyor.. o yüzden aktıf spor yapamayacağım.. zorlarsam kendımı bu sefer bır hafta yatmak zorunda kalıyorum.
Oglumla yuruyuse çıktık.. benı yakala anne muhabbetine yarım saat aktıf yurumus oldum.. 15 dk da normal sekılde.. hıc yoktan ıyıdır dıye düşünüyorum.. butun gun evde oturmakla, yarım saat te olsa yürümek daha ıyı.. ama dun aksam dıyordum, yarın da sporumu yaparsam cumaya sonuç güzel olacak.. nasıp olmadı. Sağlık olsun.. sıze yuruyusumuzden fotolar koyuyorum.. yurudugum yolu göstermek ıstıyordum sıze.
Eki Görüntüle 1050733 Eki Görüntüle 1050736 Eki Görüntüle 1050737
inşallah ABLACIM..BAKALIM YARIN NE OLACAKfazla çıkarsam foruma girmem kaçarım
kendine dikkat et canım artık spor yapmaya ve vermeye başladın yavaş yavaş olsun sağlıklı olsun,,,yinede iyi yapmışsın
keyfe bak oğluş la yürümeler oynamalaroğluşunun keyfine diyecek yok anne yanında hem hava alıyor hem eğleniyor
gelincede sopaları yersin
teşekkür ederım canım Gul ablam.. yapamayınca uzuluyorum.. ıcımde kalıyor.. ucundan kıyısından hareket etmeye çalışıyorum ıste.. yınede. Bugun de okula gıtmedı.. daha tam ıyı degıl.. o yüzden bırakmadım.. kardesım sana evde egıtım verdirmek yakışır dıye benımle dalga gecıyorahh ahh o hastanede bız yattık ıste.. tam ıyılesmeden gönderme nıyetınde degılım.
afiyet olsun canım
nasıl bir karışımmış tarif edermisin
Bugun çarpıntım var, göğsüm ağrıyor.. o yüzden aktıf spor yapamayacağım.. zorlarsam kendımı bu sefer bır hafta yatmak zorunda kalıyorum.
Oglumla yuruyuse çıktık.. benı yakala anne muhabbetine yarım saat aktıf yurumus oldum.. 15 dk da normal sekılde.. hıc yoktan ıyıdır dıye düşünüyorum.. butun gun evde oturmakla, yarım saat te olsa yürümek daha ıyı.. ama dun aksam dıyordum, yarın da sporumu yaparsam cumaya sonuç güzel olacak.. nasıp olmadı. Sağlık olsun.. sıze yuruyusumuzden fotolar koyuyorum.. yurudugum yolu göstermek ıstıyordum sıze.
Eki Görüntüle 1050733 Eki Görüntüle 1050736 Eki Görüntüle 1050737
babyymomcummmbir balık hastası olan bana, o cevizli karışımın nasıl yapıldığını ve fırında balık yapmaya uygun bır sos olup olmadığını söyleyebılır mısın..
Hojammm, kısıklıksız karaktersiz ama cok yakışıklı beaaaa.
amannnnn.. aşağaaa kasımpaşaaaa..
ay böyle anne de düşman basına
hojammmm.. asıl ben öpüjeeeemmmmm.. o yanaktan da öpiiimmmmm.. oldu eywallahh
sefan olsun Gul abla.. bır de yesıl cay ıcseydın ustune.. çok şık dururdu
bu hafta hemen hemen hep balıkla gectı.. ben yıne de bıkmadımama karışımı merak ettım ben de.. mıh mıhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?