Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

SELENCIM sen bakma kiskananlara.. sade sana degil hepimize bu tur davrananlar mevcut.. amaclari ne anlamam. kendileri yapamio yapanada birsuru laf soylerler .. aynen dedigin gibi gayet guzeliz salla sen bak keyfine

EVRIMIM Tibet yapmalisin yapmalisin yapmalisin :))) daha oncede soyledim cok ii gelecek sana eminim

GUL ABLAcim acaba diyorum bu omega3 antioksidan kilo vermeyi engelliyormu.. cok sicak bakmiyorum disardan alinan bu tip seylere acaba siskinlikmi yapiyor .. bukadar spora beslenmeye + cikmamasi lazim - cikmiosa bile sabit olmasi lazim degilmi

KEDICIK dedigin gibi ceket cok abarti durur ama thirt cok yakisir sana.. abartida yakisir ama cok bakar bizim hanzolar rahatsiz ederler..

NNAZE cok ii gitmis bu hfta tebriklerr

inşallah planların gerçekleşir canım

canım karatay hoca omega3 zayıflamaya yardımcı olur mutlaka kullanın diyor

buara bende acikmaya basladim... saatlerdenmi kaynaklaniyor bilemedim .. yoksa yediklerimde fark yok .. meyve eklemeyince acikiyorum galiba

uyaninca karbonatli su

10.00 kkk+yesil cay

16.30 balik+yarim havuc+tahin

birazdan yesil cayimi icicem

spor: Tibet 15li+plank+ortaya karisik bikac hareket :))

suyumu bugun iciyorum liomonlu+tarcinli su

salata yapmadim baligin yanina balik cok buyuktu bide salata yemekten pek hoslanmiyorum .. onun yerine havuc yedim ..zor bitirdim baligi.birde burda baligi pisirirken icine cevizli bir karisim yapiyorlar ikisi biarada lezzetli oluyor..

salata yapmadim baligin yanina balik cok buyuktu bide salata yemekten pek hoslanmiyorum .. onun yerine havuc yedim ..zor bitirdim baligi.birde burda baligi pisirirken icine cevizli bir karisim yapiyorlar ikisi biarada lezzetli oluyor..

afiyet olsun canım

nasıl bir karışımmış tarif edermisin

Bugun çarpıntım var, göğsüm ağrıyor.. o yüzden aktıf spor yapamayacağım.. zorlarsam kendımı bu sefer bır hafta yatmak zorunda kalıyorum.

Oglumla yuruyuse çıktık.. benı yakala anne muhabbetine yarım saat aktıf yurumus oldum.. 15 dk da normal sekılde.. hıc yoktan ıyıdır dıye düşünüyorum.. butun gun evde oturmakla, yarım saat te olsa yürümek daha ıyı.. ama dun aksam dıyordum, yarın da sporumu yaparsam cumaya sonuç güzel olacak.. nasıp olmadı. Sağlık olsun.. sıze yuruyusumuzden fotolar koyuyorum.. yurudugum yolu göstermek ıstıyordum sıze.

Son düzenleme:
Insaallah canim,yarina hepimiz eksileri gorup seviniriz.

Canan ablacım inşallah..inanın özellıkle aşırı kılolu olan insanlara o kadar üzülüyorum kı Allahım sağlıkla kılo vermesını nasıp et dıye dua edıyorum..20 kgdan fazla kılo vermış bırı olarak o kadar çok şey hayatımda pozıtıf olarak değişti kı.. Rabbıme şükrediyorum..şimdi her gram verışımde sevınıyorum.. Dilerim herkes sağlıkla hayatını devam ettıreceği kıloya ulaşır..Öpuyorum ablacım

babyymomcummm bir balık hastası olan bana, o cevizli karışımın nasıl yapıldığını ve fırında balık yapmaya uygun bır sos olup olmadığını söyleyebılır mısın..

Hojammm, kısıklıksız karaktersiz ama cok yakışıklı beaaaa.

amannnnn.. aşağaaa kasımpaşaaaa..

ay böyle anne de düşman basına

hojammmm.. asıl ben öpüjeeeemmmmm.. o yanaktan da öpiiimmmmm.. oldu eywallahh

bugün ki 1 saat 45 dkk lık sporumda tamamlanmıştır, titreşim takılmıştır ayaklarım pc kasasının üstüne uzatılıp keyfime bakılmıştır

sefan olsun Gul abla.. bır de yesıl cay ıcseydın ustune.. çok şık dururdu

bu hafta hemen hemen hep balıkla gectı.. ben yıne de bıkmadım ama karışımı merak ettım ben de.. mıh mıhhhhh

kendine dikkat et canım artık spor yapmaya ve vermeye başladın yavaş yavaş olsun sağlıklı olsun,,,yinede iyi yapmışsın

keyfe bak oğluş la yürümeler oynamalar oğluşunun keyfine diyecek yok anne yanında hem hava alıyor hem eğleniyor

inşallah ABLACIM..BAKALIM YARIN NE OLACAK fazla çıkarsam foruma girmem kaçarım

gelincede sopaları yersin

teşekkür ederım canım Gul ablam.. yapamayınca uzuluyorum.. ıcımde kalıyor.. ucundan kıyısından hareket etmeye çalışıyorum ıste.. yınede. Bugun de okula gıtmedı.. daha tam ıyı degıl.. o yüzden bırakmadım.. kardesım sana evde egıtım verdirmek yakışır dıye benımle dalga gecıyor ahh ahh o hastanede bız yattık ıste.. tam ıyılesmeden gönderme nıyetınde degılım.

sen evdesin onun okula gitme zorunluluğu yok onun için kıyamıyorsun iyide yapıyorsun ömür boyu gidecek okula zaten,,,, okula başlayıp devamsızlık yapıp derslerden geri kalınca hastada olsa göndermek zorunda kalırsın hepsini yaşadık, şimdi koruyabildiğin kadar koru canım

afiyet olsun canım

nasıl bir karışımmış tarif edermisin

nekadar guzel bir yol oyle... kimse yok .. guvenli mi bu :)) iyice pranoyak oldum cunku trde beni sapigin teki apartmana girmek suretiyle takip etmisti,,, odum kopmustu Allahtan bisey yapmadi bende arkamda gorunce hemen yukari kactim.. ondan hala biyere girince arkamdan gelen varmi diye bakarim cok kotu bir duygu

babyymomcummm bir balık hastası olan bana, o cevizli karışımın nasıl yapıldığını ve fırında balık yapmaya uygun bır sos olup olmadığını söyleyebılır mısın..

Canlarim karisimin icerigini bilmiyorum ama ogrenicem.. simdi icinde karataya zararli bosey cikcak tokati yiycem diyede korkmuyo degilim .. humusumsu bir kivami var.ogrenip yazicam.. sos olarakta trdeyken cipuraya kekili bir sos yapiodum bizamanlar ama unuttum cunku burda cipra yok :))

Bugün okadar yogunumki öldüm bittim resmen aksam sporda yapamiycim uzanir biraz tv izler sonra yatarim
Evrim yürüyüş yolun guzelde babymom gibi bende güven limi die dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…