sen evdesin onun okula gitme zorunluluğu yok onun için kıyamıyorsun iyide yapıyorsun ömür boyu gidecek okula zaten,,,, okula başlayıp devamsızlık yapıp derslerden geri kalınca hastada olsa göndermek zorunda kalırsın hepsini yaşadık, şimdi koruyabildiğin kadar koru canım
nekadar guzel bir yol oyle... kimse yok .. guvenli mi bu :)) iyice pranoyak oldum cunku trde beni sapigin teki apartmana girmek suretiyle takip etmisti,,, odum kopmustu Allahtan bisey yapmadi bende arkamda gorunce hemen yukari kactim.. ondan hala biyere girince arkamdan gelen varmi diye bakarim cok kotu bir duygu
Canlarim karisimin icerigini bilmiyorum ama ogrenicem.. simdi icinde karataya zararli bosey cikcak tokati yiycem diyede korkmuyo degilim .. humusumsu bir kivami var.ogrenip yazicam.. sos olarakta trdeyken cipuraya kekili bir sos yapiodum bizamanlar ama unuttum cunku burda cipra yok :))
Bugün okadar yogunumki öldüm bittim resmen aksam sporda yapamiycim uzanir biraz tv izler sonra yatarim
Evrim yürüyüş yolun guzelde babymom gibi bende güven limi die dusundum
anlaşılmak ne kadar güzel.. :) teşekkür ederım canım Gul ablam.
bır kere de sağını solunu cekeyım.. oldukça guvenlı.. az da olsa sık sık araba gecıyor.. etrafında evler de var.. baslangıcı bıtısı gorunuyor.. o yol yuruyus yolu resmen.. her saatte ınsan olur. benım yakaladığım karede ınsan yok o an.. ama muhakkak karsı da yanımda bırılerı oluyordu yürürken.. kımse olmasa da sorun degıl.. dedıgım gıbı hareketlı bır yol aslında.. ben sıze cekebılmek ıcın kırmıızı ısıgı beklemıstım
kolay gelsin canım,,,,Bugün okadar yogunumki öldüm bittim resmen aksam sporda yapamiycim uzanir biraz tv izler sonra yatarim
Evrim yürüyüş yolun guzelde babymom gibi bende güven limi die dusundum
ii madem problem yok o halde
bende kaçgündür yürüyüş yolumun resmini çekeyim diorum benimkide yol derken spor tesisi gibi bişi akşamları çok kalabalık oluyor 650 metre çevresi yürüyüş yolu ; ortada tenis kortları kaykaycı ve bisikletli çocukların akrobasi aletleri aletli jimnastik basketbol sahaları falan filan var küçük ama güzel sevimli biyer
1 sogan
biraz ceviz
bir yemek kasigi kayisi tursusu
sogani robottan cekip suyunu sikiosun sonRa cevizi robottan cekiosun sonar kayisi tursusundan 1 yemek kasigi katip tuzunu biberini katip baligin icine doldurup firina veriosun :)) da o tursuyu hic gormedim yarin azeri arkadasim getirecek :)) fotosunu ceker koyarim ama cok guzeldi .. levengi adi. tavugada koyuyorlar..
balik bana dun geldi sicak sicak .. burdaki bir sahil kasabasindan gondermisler .. dun tok oldugum icin yiyememistim ondan bugune sakladim ..
Bugun çarpıntım var, göğsüm ağrıyor.. o yüzden aktıf spor yapamayacağım.. zorlarsam kendımı bu sefer bır hafta yatmak zorunda kalıyorum.
Oglumla yuruyuse çıktık.. benı yakala anne muhabbetine yarım saat aktıf yurumus oldum.. 15 dk da normal sekılde.. hıc yoktan ıyıdır dıye düşünüyorum.. butun gun evde oturmakla, yarım saat te olsa yürümek daha ıyı.. ama dun aksam dıyordum, yarın da sporumu yaparsam cumaya sonuç güzel olacak.. nasıp olmadı. Sağlık olsun.. sıze yuruyusumuzden fotolar koyuyorum.. yurudugum yolu göstermek ıstıyordum sıze.
Eki Görüntüle 1050733 Eki Görüntüle 1050736 Eki Görüntüle 1050737
tarif için teşekkür ederim canım
kayısı turşusu bende görmedim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
canım Antalya nın neresindesin, benim babam çallı da
1 sogan
biraz ceviz
sogani robottan cekip suyunu sikiosun sonRa cevizi robottan cekiosun sonar kayisi tursusundan 1 yemek kasigi katip tuzunu biberini katip baligin icine doldurup firina veriosun :)) da o tursuyu hic gormedim yarin azeri arkadasim getirecek :)) fotosunu ceker koyarim ama cok guzeldi .. levengi adi. tavugada koyuyorlar..
balik bana dun geldi sicak sicak .. burdaki bir sahil kasabasindan gondermisler .. dun tok oldugum icin yiyememistim ondan bugune sakladim ..
Çok güzel, yeşillik harika. Özendim sana.
kolay gelsin canım,,,,
bende 15 gündür yürürken aynı şeyi düşünüyorumher seferinde bi şey çıkıyor, aletlerin olduğu yerden anıtkabir çok güzel görünüyor o manzarayı çekmek için yürüyüşün sonunu bekliyorum, aletlerin köşesinden iyi çıkar diye o zamana kadar 1,30 sat geçiyor, unutuyorum dün aklıma geldi telin sarjı azmış, bugün çıktıktan sonra aklıma geldi
1 sogan
biraz ceviz
oooo babama çok yakınmışKonyaaltı
afiyet olsun canımuyanış: karbonatlı su + ıkı bardak ılık su
kahvaltı : 11:30KKK +cevızlı, tulum peynırlı, semızotlu salata
ara: 16 30 bır bardak kefır
aksam: 19:00 (kendınden emin,hür, kesilirken bile marur) tavuk gogsu +bır kase mercımek yemegı (bır kepçe oluyor) +yarım avakado +antıoksıdan
uyanış: karbonatlı su + ıkı bardak ılık su
kahvaltı : 11:30KKK +cevızlı, tulum peynırlı, semızotlu salata
ara: 16 30 bır bardak kefır
aksam: 19:00 (kendınden emin,hür, kesilirken bile marur) tavuk gogsu +bır kase mercımek yemegı (bır kepçe oluyor) +yarım avakado +antıoksıdan
kedicik ürünlerini afiyetle ye canım
Konyaaltı
ıyı hoşta annem kayısı tursusunu nasıl bulacağız yaf.. muadili ne olabılır onun?? yıyen sensın.. nasıl bısı olabılır yerıne??
valla ben de sana ozendım.. ozellıkle sıyah zeytınler.. dogalımmm ulannnnnnnnnnnnnnnnnn.. dıye bağırıyorlar.. yummyyyyyy
Mamalar gelmis afiyetle ye canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?