Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

anlaşılmak ne kadar güzel.. :) teşekkür ederım canım Gul ablam.

Bugün okadar yogunumki öldüm bittim resmen aksam sporda yapamiycim uzanir biraz tv izler sonra yatarim
Evrim yürüyüş yolun guzelde babymom gibi bende güven limi die dusundum

bır kere de sağını solunu cekeyım.. oldukça guvenlı.. az da olsa sık sık araba gecıyor.. etrafında evler de var.. baslangıcı bıtısı gorunuyor.. o yol yuruyus yolu resmen.. her saatte ınsan olur. benım yakaladığım karede ınsan yok o an.. ama muhakkak karsı da yanımda bırılerı oluyordu yürürken.. kımse olmasa da sorun degıl.. dedıgım gıbı hareketlı bır yol aslında.. ben sıze cekebılmek ıcın kırmıızı ısıgı beklemıstım

ii madem problem yok o halde
bende kaçgündür yürüyüş yolumun resmini çekeyim diorum benimkide yol derken spor tesisi gibi bişi akşamları çok kalabalık oluyor 650 metre çevresi yürüyüş yolu ; ortada tenis kortları kaykaycı ve bisikletli çocukların akrobasi aletleri aletli jimnastik basketbol sahaları falan filan var küçük ama güzel sevimli biyer

Bugün okadar yogunumki öldüm bittim resmen aksam sporda yapamiycim uzanir biraz tv izler sonra yatarim
Evrim yürüyüş yolun guzelde babymom gibi bende güven limi die dusundum
kolay gelsin canım,,,,

bende 15 gündür yürürken aynı şeyi düşünüyorum her seferinde bi şey çıkıyor, aletlerin olduğu yerden anıtkabir çok güzel görünüyor o manzarayı çekmek için yürüyüşün sonunu bekliyorum, aletlerin köşesinden iyi çıkar diye o zamana kadar 1,30 sat geçiyor, unutuyorum dün aklıma geldi telin sarjı azmış, bugün çıktıktan sonra aklıma geldi

1 sogan
biraz ceviz
bir yemek kasigi kayisi tursusu

sogani robottan cekip suyunu sikiosun sonRa cevizi robottan cekiosun sonar kayisi tursusundan 1 yemek kasigi katip tuzunu biberini katip baligin icine doldurup firina veriosun :)) da o tursuyu hic gormedim yarin azeri arkadasim getirecek :)) fotosunu ceker koyarim ama cok guzeldi .. levengi adi. tavugada koyuyorlar..

balik bana dun geldi sicak sicak .. burdaki bir sahil kasabasindan gondermisler .. dun tok oldugum icin yiyememistim ondan bugune sakladim ..

tarif için teşekkür ederim canım

kayısı turşusu bende görmedim

Çok güzel, yeşillik harika. Özendim sana.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım Antalya nın neresindesin, benim babam çallı da

Konyaaltı

ıyı hoşta annem kayısı tursusunu nasıl bulacağız yaf.. muadili ne olabılır onun?? yıyen sensın.. nasıl bısı olabılır yerıne??

Çok güzel, yeşillik harika. Özendim sana.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

valla ben de sana ozendım.. ozellıkle sıyah zeytınler.. dogalımmm ulannnnnnnnnnnnnnnnnn.. dıye bağırıyorlar.. yummyyyyyy

uyanış: karbonatlı su + ıkı bardak ılık su

kahvaltı : 11:30KKK +cevızlı, tulum peynırlı, semızotlu salata

ara: 16 30 bır bardak kefır

aksam: 19:00 (kendınden emin,hür, kesilirken bile marur) tavuk gogsu +bır kase mercımek yemegı (bır kepçe oluyor) +yarım avakado +antıoksıdan

Son düzenleme:

Cek ablam cek Atamizi göreyim

Kayisi turşusu cok ilginç sabah kahvaltıda da yenilebilir herhalde karataya da uyar:))

oooo babama çok yakınmış orada kampımızda var bizim,
geçen sene mayıs ayında Nijerya bakanı gelmişti bayanla rixos taydık 1 hafta kaldık konyaaltında yedimemetler miydi neydi orada akşam da bir akşam yemeği yemiştik.....ekimde bayram da da oradaydım 5 gün kaldım....tanışmış olsaymışız beraber kahve içermişiz kızlara da nispet yapardık...kedi de şeker limi diye sorardı
afiyet olsun canım

Son düzenleme:

Afiyetler olsun efem

kedicik ürünlerini afiyetle ye canım

Mamalar gelmis afiyetle ye canim

Teşekkür ederim, afiyetle götüreceğim. Evet, doğal duruyor. Asitlik düzenleyici yazıyor, zararı var mı onun? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…