Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar Osman Müftüoğlu nun karbonatlı su ile ilgili bir yazısı var:

Bana göre sağlıklı birinin “ben alkali gücümü artıracağım” düşüncesi ile içme suyuna İngiliz tuzu eklemesinin vücuda gereksiz yere sodyum yüklemekten başka etkisi olamaz. Fazla miktarda sodyum ise su tutmanıza, ödem, selülit, hipertansiyon gibi sorunlarla karşılaşmanıza yol açabilir.

Ya bu doğru olabilir mi? Gerçi ben zaten içmeyi de unutuyorum 😀aklıma geldikçe içiyorum

ınsallah başka sefere Gul ablacım.. yedımemet bızım burada.. haıkaten dıbıme gelmıssın.. şaka gıbı.

Afiyetler olsun efem

teşekkür ederım Sonay hanımcım.. :)

ya Selen bak onu bunu bılmem.. ama ben kullandığımdan berı egzama sorunum bıttı.. ellerımde ve dızlerımde çıkan egzama artık yok.. ılk ıctıgım zaman 3 gun ıshal oldum.. vücut resmen attı zehırı sankı.. karbonat ıcmedıgım zamanlar egzamam hortluyor.. artı ben dekı dusuk tansıyon kımselerde yok.. 8 e 5 yasıyorum ben.. hıpertansıyon olayı olsa sanırım ben rahat ederdım.. yanı ben uzun suredır kullanan bır ınsan olarak bendeki durumu anlattım.. ınan neye ınanacagımı sasırdım.. odem tutuyordur.. orası doğru.

mesela o gun kola ıctım dıyelım.. ertesı sabah karbonat ıctıkten sonra ıshal olurum.. resmen vücut asidi atıyor bedenımden.. bunlar benım yasadıklarım.

yarin kiz bi getirsin ne oldugunu anliyim hepinize alirim trye gelince postalarim :)

kuzumm yaa.. gonlu güzel dostum benım.. kayısı tursusunu da duydum yaa.. daha ne ısteyeyım ben bu hayattan.. kayısıyı yemeye buluyorlar mıymış bunlar da tursusunu kurmuşlar :)

Cnm içenler çok dikkat etsin bnce ,alakalı diyet yapanların topikini inceliyordum biara B'nde ,bir iki bayan baya rahatsızlanmıştı ,kalpte sıkıntı yaşamışlardı ,başdonmesi birde çarpıntıya sebep olmuştu bayanda ,doktora gidince doktor sen vücuduna tuz yüklemişsin gereksiz ,sakın birdaha böyle bişiy yapma demiş :26:B'nde korkup yapmamıştım ,onun yerine limon sıkılabilir suya ,bildiğim kadarı ile sirke Yada limonlarda alakalı oluyor :44damdan düşer gibi oldu ,sayfaları takip ediyorum ...yazmadan edemedim )

Ödem tutmuyor karbonat, tam tersi ödemi atıyor. Alkali diyet kitabında (Ayşegül Çoruhlu) öneriyor. 1 lt. suya 1 çay kaşığı. Ben şimdi spor sonrası laktik asiti atmak için içtim.

Jillian Ripped 3. level 3. gün yapıldı.
Ardından 1'er kg.'lık dumbellarla 60 squat yapıldı.
Ardından 15'er tane donkey kicks yapıldı.
160 ip atlandı.

Ödem tutmuyor karbonat, tam tersi ödemi atıyor. Alkali diyet kitabında (Ayşegül Çoruhlu) öneriyor. 1 lt. suya 1 çay kaşığı. Ben şimdi spor sonrası laktik asiti atmak için içtim.

mesela o gun kola ıctım dıyelım.. ertesı sabah karbonat ıctıkten sonra ıshal olurum.. resmen vücut asidi atıyor bedenımden.. bunlar benım yasadıklarım.

Valla ben paylaştım sadece ...hep beraber yorumluyoruz😀tuz yüklediği doğru olabilir ilk başlarda ben günde bir iki bardak içiyordum ama bana hiç su içmişim duygusu vermediğinden aklıma bile gelmiyor😀

Sassy su hazırlıyorum geceden,okulda 1 lt normal su içiyorum,eve gelince 1 lt sassy o da akşama kadar bitiyor akşam da normal su😀

Hoşgeldin. Evet, sirke ve limonda alkali yapıyor. Ben birkaç aydır içiyorum, ben de bir sorun olmadı, kişiye göre değişiyor demek ki. Belki aşırı kullanmıştır, normal tuzu da aşırı kullanıyordur. Tansiyon hastalığı olabilir vs...

Diyet Yaparken Menengiç Kahvesi İçin
Kahve, birçok insan için tutku gibidir. Özellikle kahveden vazgeçemeyenler diyet yaparken çok zorlanır. Şekersiz içmek ve sınırsız çay kahve içilebilir yazılarını sıkça okumuşsunuzdur. Kahve sayısını abartmak doğru olmasa da bu alışkanlığı kazanan birçok insan var. Eskiye oranla daha az beslendiğinizde ve kahveyi şekersiz olarak tükettiğinizde ise bir takım mide sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Uykusuz kalmak da cabası. Bu yüzden kahve olarak önerilen tür menengiç kahvesidir. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu kahvenin faydaları saymakla bitmiyor.

Menengiç Kahvesi
Menengiç Kahvesi

Menengiç Kahvesi Yararları

Antioksidan özelliğine sahip

Kansere karşı koruyucu

Gençleştirici

Astım, egzama, ishal, mide ağrısı ve sarılık tedavisi

Kalorisi normal kahveye göre daha az ve faydalı

Menengiç kahvesinin içeriğinde sodyum, fosfor, potasyum, demir, kalsiyum, çinko, magnezyum, E ve B vitaminleri, mangan, bakır, selenyum, kadminyum bulunmaktadır. Bunun dışında doymamış yağ asitleri, lif, protein ve sayısız mineralde içerir. Dağlık ve kırsal kesimlerde yetişen menengiç bitkisinden üretilen bu kahve hem sağlıklı hem de yaşlanmayı geciktiren bir mucize. Bu yüzden diyet dönemlerinde kahve tercihinizi menengiç kahvesi olarak kullanmak en iyi seçim olabilir. Diyet depresyonuna yakalanmadan daha dinç olmak ve gençleşmek mümkün.

Sadece kahve değil, menegiç meyvesinden daha birçok ürün yapılabiliyor. Şekerleme, çerez ve hatta sabun gibi ürünleri de görebilirsiniz. Bu ürünler diyette kullanabileceğiniz en masum ve kalorisi az ürünler olabilir.

İyi yaptın paylaşmakla. Tadına kaç aydır içiyorum, hala alışamadım. Sassy suda çok iyi, denemedim ama içeriği güzel, hem tadı da güzeldir.

Seeeeleennnnn duydun mu???? Bır de kotulendın kahvemı yaglı kalorılı dıyeeeeee...

Ben tadını sevmiyorum şekerim olay orda çamur attım yani😀yok ama cidden yağlı bir şey yani memengiç denilen karabiber tanesi gibi yeşil bir tohum,tavaya atarlar kavururlar yerken ellerin yağ içinde kalır,faydalı olduğunu ben de biliyorum ama bnm için güzel değil yani 😀belki biz hataylılar çift kavrulmuş koyu kahve içtiğimizden beni kesmemişte olabilir😀

Hmm yani oda olabilir ,ama siz yine daimi kullanmayın bence ,ALlah korusun kalpte bişiy çıkmasın da tabi bellimi olur ,belki tuzu kaşıkla yemiştir, somun somun ekmekleri yedikten sonraaa sonuç kalp,tansiyon ,çarpıntı tabi olabilir yani neysem siz yıne dikkat edinde

İyi yaptın paylaşmakla. Tadına kaç aydır içiyorum, hala alışamadım. Sassy suda çok iyi, denemedim ama içeriği güzel, hem tadı da güzeldir.

Sassy de hoş bir aroma oluyor seviyorum bu tadı:) ama salatalık olmadığından sadece zencefil nane limon koyuyorum

Tadı güzelde, hergün günlük süt almak zor geliyor. Evde kimse içmiyor, kaldı yarısı dökecekmiyim, ne yapsam acaba. :44:

Sassy de hoş bir aroma oluyor seviyorum bu tadı:) ama salatalık olmadığından sadece zencefil nane limon koyuyorum

Ben de ancak limon ve nane koyuyorum. Bir alamadım şu zencefili.

NE DIYE CAMUR ATTIN KAHVEME YAA.. senın yüzünden bır gun ıcıyordum bır gun ıcmıyordum.. elım gıdıyo gelıyo kahveye.. napim ben simdi seni Selen.. sen kendın beğen, hadı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…