M.grostan alıyorum ben canımTadı güzelde, hergün günlük süt almak zor geliyor. Evde kimse içmiyor, kaldı yarısı dökecekmiyim, ne yapsam acaba. :44:
Ben de ancak limon ve nane koyuyorum.Bir alamadım şu zencefili.
NE DIYE CAMUR ATTIN KAHVEME YAA.. senın yüzünden bır gun ıcıyordum bır gun ıcmıyordum.. elım gıdıyo gelıyo kahveye.. napim ben simdi seni Selen.. sen kendın beğen, hadı bakalım..
Öp:)olmadı sev bağrına bas:)
Ha bu arada karın kaslı annem menengiç kavurmasını çok sever onu demeyi baştan unutmuş olabilirim:)
[h=3]Efsane 5: Mekik çekersem sıkı, yapılı, baklava karın kaslarım olur[/h] Gerçek: Evet, mekik çekerseniz sıkı, yapılı baklava dilimleriniz olur, ancak vücut yağ oranınız düşük olmadıkça baklava dilimleriniz bir yağ katmanının altında gizli kalacaktır. O 6 dilimi görebilmek için kardiyonuzu yapıp sağlıklı ve yağlanmayacak şekilde beslenmeniz, karın kaslarınızı örten o yağ katmanını yakmanız gerekmektedir.
bodytr'den alıntıdır
Amiiiiin.ALLAAAAHIMMM nolur su kedı kuluna yardım et... nolurrrr :106:
karatay zaten karbonatı tavsiye etmiyor limon kesip atın suya alkali olur diyor, dün maranki vardı zahide de suya karbonat atın biraz da krıstal tuz oyle alkalı yapın dedı yaptı değerine baktı 8 oldu değeriKızlar Osman Müftüoğlu nun karbonatlı su ile ilgili bir yazısı var:
Bana göre sağlıklı birinin “ben alkali gücümü artıracağım” düşüncesi ile içme suyuna İngiliz tuzu eklemesinin vücuda gereksiz yere sodyum yüklemekten başka etkisi olamaz. Fazla miktarda sodyum ise su tutmanıza, ödem, selülit, hipertansiyon gibi sorunlarla karşılaşmanıza yol açabilir.
Ya bu doğru olabilir mi? Gerçi ben zaten içmeyi de unutuyorum 😀aklıma geldikçe içiyorum
düşünceli çıtırım benimyarin kiz bi getirsin ne oldugunu anliyim hepinize alirim trye gelince postalarim :)
Cnm içenler çok dikkat etsin bnce ,alakalı diyet yapanların topikini inceliyordum biara B'nde ,bir iki bayan baya rahatsızlanmıştı ,kalpte sıkıntı yaşamışlardı ,başdonmesi birde çarpıntıya sebep olmuştu bayanda ,doktora gidince doktor sen vücuduna tuz yüklemişsin gereksiz ,sakın birdaha böyle bişiy yapma demiş :26:B'nde korkup yapmamıştım ,onun yerine limon sıkılabilir suya ,bildiğim kadarı ile sirke Yada limonlarda alakalı oluyor :44damdan düşer gibi oldu ,sayfaları takip ediyorum ...yazmadan edemedim )
hadı sevıyım barı..bağır yok.. böğür olabılır mı??
Diyet Yaparken Menengiç Kahvesi İçin
Kahve, birçok insan için tutku gibidir. Özellikle kahveden vazgeçemeyenler diyet yaparken çok zorlanır. Şekersiz içmek ve sınırsız çay kahve içilebilir yazılarını sıkça okumuşsunuzdur. Kahve sayısını abartmak doğru olmasa da bu alışkanlığı kazanan birçok insan var. Eskiye oranla daha az beslendiğinizde ve kahveyi şekersiz olarak tükettiğinizde ise bir takım mide sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Uykusuz kalmak da cabası. Bu yüzden kahve olarak önerilen tür menengiç kahvesidir. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu kahvenin faydaları saymakla bitmiyor.
Menengiç Kahvesi
Menengiç Kahvesi
Menengiç Kahvesi Yararları
Antioksidan özelliğine sahip
Kansere karşı koruyucu
Gençleştirici
Astım, egzama, ishal, mide ağrısı ve sarılık tedavisi
Kalorisi normal kahveye göre daha az ve faydalı
Menengiç kahvesinin içeriğinde sodyum, fosfor, potasyum, demir, kalsiyum, çinko, magnezyum, E ve B vitaminleri, mangan, bakır, selenyum, kadminyum bulunmaktadır. Bunun dışında doymamış yağ asitleri, lif, protein ve sayısız mineralde içerir. Dağlık ve kırsal kesimlerde yetişen menengiç bitkisinden üretilen bu kahve hem sağlıklı hem de yaşlanmayı geciktiren bir mucize. Bu yüzden diyet dönemlerinde kahve tercihinizi menengiç kahvesi olarak kullanmak en iyi seçim olabilir. Diyet depresyonuna yakalanmadan daha dinç olmak ve gençleşmek mümkün.
Sadece kahve değil, menegiç meyvesinden daha birçok ürün yapılabiliyor. Şekerleme, çerez ve hatta sabun gibi ürünleri de görebilirsiniz. Bu ürünler diyette kullanabileceğiniz en masum ve kalorisi az ürünler olabilir.
Türkçem kıt napim ingilizce öğrete öğrete😀
Ben uykuya gider iken yediklerimi yaZayım
Öğle 12:45 -akşam 18:15 yarım tabak firik+yoğurt+salata
Spor shred 3/3
180 squat
Good nightsss
Iyi geceler herkese:)
Bu gün yediklerim ( bu gebe diyetidir örnek almayın)
Sabah kkk incirli
Öğlen salata yeşil fasulye kavurmasi yumurtali yarim tabak
Akşam dünkü menü mercimek çorbası kuru fasulye turşu
Biraz önce 1 avuc leblebi (bulanti için)
Spor çarşı gezmece 3 saat
Kuaföre gittim saçımi kestirdim.o kadar uzundu ki 5 parmak kestigi halde hala belime yakın. .ikinci gebeligim sayesinde uzatmistim.simdi 3. Gebelik Ile rapunzel'e donerim artık. Sacimi boyatmadim içime sinmedi..sünnete inşallah hem 3 ay bitmis olacak amonyaksiz boyalardan kullanacağım..
Hafta sonu sehirdisinda olacagim..simdide ütü valiz onlarla uğraşıyorum. Sabah erkenden cikacagim yine ,tahlil için.. birde yol öncesi dr bebegi görmek istedi..öğlen bildirime gelirim inşallah. .
Sohbetleriniz cok güzel bu ara dahil olamayacagim geçmişe biraz baktım..simdi ütüyu bitirip yatayim..allah rahatlik versin hepinize:)
merhaba canım
yine yorulmuşsun,
yarın doktora gidince boyayı da sor bakalım ne diyecek,,,
kaplıcaya dinlenmeye mi gideceksin
iyi haberlerini bekliyoruz bebecik nasılmış bakalım
sanada allah rahatlık versin canım
ayyy inşallahmerhaba canım
hoşgeldinnn
diş buğdayı yapmakta ayrı bir zevk çocuk bişey anlamıyor ama bizler mutlu oluyoruz
bügün tok karnına tartılmışsın açla tok arasında 1 kg yakın farkediyor vucutta su oluyor yarın aç tartılınca farkı anlarsın
iyi yürümüşsün
karatayın kitaplarını aldımset olarak 5ini birden sırayla okucaz bakalımNe kitapları. Hayırlı olsun.
Çok tatlı maşallah.ayyy inşallah
bu arada kızım emine
Eki Görüntüle 1051673 Eki Görüntüle 1051674 Eki Görüntüle 1051675
karatayın kitaplarını aldımset olarak 5ini birden sırayla okucaz bakalım
düğününüz hayırlı olsun canımAblacim bu günkü tatlı yorgunluktu kuaför falan işin içine girince yoruldugumu anlamadim..kaplicayi eşim yine istiyor ama bu dönemde zarari olabilir bebeğe diye iptal ettik..kuzenimizin düğünü var o yüzden yolculuk. .
Dün telefonla boyayı sordum doktora kendisi ilk 3 aylik dönemde amonyaksiz boya kullanmış ama yine de kullanmanı istemem dedi..hint kinasi sordum içeriğini bilmiyorum dedi..azıcık araştırdım netten içinde kimyasal varmış zararliymis gebelikte
Iyi haberlerle görüşürüz umarım yarin ablam
ayyy inşallah
bu arada kızım emine
Eki Görüntüle 1051673 Eki Görüntüle 1051674 Eki Görüntüle 1051675
karatayın kitaplarını aldımset olarak 5ini birden sırayla okucaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?