Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tadı güzelde, hergün günlük süt almak zor geliyor. Evde kimse içmiyor, kaldı yarısı dökecekmiyim, ne yapsam acaba. :44:

Ben de ancak limon ve nane koyuyorum. Bir alamadım şu zencefili.
M.grostan alıyorum ben canım

NE DIYE CAMUR ATTIN KAHVEME YAA.. senın yüzünden bır gun ıcıyordum bır gun ıcmıyordum.. elım gıdıyo gelıyo kahveye.. napim ben simdi seni Selen.. sen kendın beğen, hadı bakalım..

Öp:)olmadı sev bağrına bas:)

Ha bu arada karın kaslı annem menengiç kavurmasını çok sever onu demeyi baştan unutmuş olabilirim:)

[h=3]Efsane 5: Mekik çekersem sıkı, yapılı, baklava karın kaslarım olur[/h] Gerçek: Evet, mekik çekerseniz sıkı, yapılı baklava dilimleriniz olur, ancak vücut yağ oranınız düşük olmadıkça baklava dilimleriniz bir yağ katmanının altında gizli kalacaktır. O 6 dilimi görebilmek için kardiyonuzu yapıp sağlıklı ve yağlanmayacak şekilde beslenmeniz, karın kaslarınızı örten o yağ katmanını yakmanız gerekmektedir.

bodytr'den alıntıdır

ALLAAAAHIMMM nolur su kedı kuluna yardım et... nolurrrr :106:

karatay zaten karbonatı tavsiye etmiyor limon kesip atın suya alkali olur diyor, dün maranki vardı zahide de suya karbonat atın biraz da krıstal tuz oyle alkalı yapın dedı yaptı değerine baktı 8 oldu değeri
yarin kiz bi getirsin ne oldugunu anliyim hepinize alirim trye gelince postalarim :)
düşünceli çıtırım benim

teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için dikkat etmek lazım
en tehlikesizi limon galiba sirkeyi fazla içmekte zararlıymış

hadı sevıyım barı.. bağır yok.. böğür olabılır mı??

Türkçem kıt napim ingilizce öğrete öğrete😀

Ben uykuya gider iken yediklerimi yaZayım

Öğle 12:45 -akşam 18:15 yarım tabak firik+yoğurt+salata

Spor shred 3/3

180 squat

Good nightsss

bende kedi leşeyim ve ilk fırsatta menengiç kahvesi alayım

Iyi geceler herkese:)

Bu gün yediklerim ( bu gebe diyetidir örnek almayın)

Sabah kkk incirli

Öğlen salata yeşil fasulye kavurmasi yumurtali yarim tabak

Akşam dünkü menü mercimek çorbası kuru fasulye turşu

Biraz önce 1 avuc leblebi (bulanti için)

Spor çarşı gezmece 3 saat

Kuaföre gittim saçımi kestirdim.o kadar uzundu ki 5 parmak kestigi halde hala belime yakın. .ikinci gebeligim sayesinde uzatmistim.simdi 3. Gebelik Ile rapunzel'e donerim artık. Sacimi boyatmadim içime sinmedi..sünnete inşallah hem 3 ay bitmis olacak amonyaksiz boyalardan kullanacağım..
Hafta sonu sehirdisinda olacagim..simdide ütü valiz onlarla uğraşıyorum. Sabah erkenden cikacagim yine ,tahlil için.. birde yol öncesi dr bebegi görmek istedi..öğlen bildirime gelirim inşallah. .

Sohbetleriniz cok güzel bu ara dahil olamayacagim geçmişe biraz baktım..simdi ütüyu bitirip yatayim..allah rahatlik versin hepinize:)

merhaba canım
yine yorulmuşsun ,
yarın doktora gidince boyayı da sor bakalım ne diyecek,,,
kaplıcaya dinlenmeye mi gideceksin
iyi haberlerini bekliyoruz bebecik nasılmış bakalım
sanada allah rahatlık versin canım

Ablacim bu günkü tatlı yorgunluktu kuaför falan işin içine girince yoruldugumu anlamadim..kaplicayi eşim yine istiyor ama bu dönemde zarari olabilir bebeğe diye iptal ettik..kuzenimizin düğünü var o yüzden yolculuk. .

Dün telefonla boyayı sordum doktora kendisi ilk 3 aylik dönemde amonyaksiz boya kullanmış ama yine de kullanmanı istemem dedi..hint kinasi sordum içeriğini bilmiyorum dedi..azıcık araştırdım netten içinde kimyasal varmış zararliymis gebelikte

Iyi haberlerle görüşürüz umarım yarin ablam

ayyy inşallah
bu arada kızım emine
Eki Görüntüle 1051673 Eki Görüntüle 1051674 Eki Görüntüle 1051675

Ne kitapları. Hayırlı olsun.
karatayın kitaplarını aldımset olarak 5ini birden sırayla okucaz bakalım

Günaydın kızlar bildirimimi yapim hemen
Başlama tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo 75.9
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3
Toplam fark 4.3
%=1.78 ( yanlış hesaplamadiysam) öpüyorum sizi

Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:57.9
Fark:-600
Toplam fark:4.7
Beden:38
Spor:tibet+plates&debbie pack karisik hareketler
Boy:1.65
Hedef: 52 kg
Yüzdesi:1.03

Günaydın,
hayırlı cumalar...

dilerim herkes güzel sonuç alır bugün...
Kediciğim emeğine sağlık şimdiden...

Rumuz:YENA
Başlama.tarih:11,02, 2014
Başlangıç.kilo:110,3
Geçen hafta:99,7
Bu hafta:99,7
Fark: 0
Toplam fark:10,6
Spor:Yürüyüş+Leslie
Hedef:Şimdilik 90
Yüzde:0

düğününüz hayırlı olsun canım
bence de boyatmasan iyi, benim saçlarım uzun ve sarıydı hamile kalınca boyatmadım bebeğe zararı olacağına öyle gezerim daha iyi diye,,doğuma kadar yarısı siyah yarısı sarıydı,,,boyalar rahim ağzı kanserine neden oluyormuş geçen sene hastaneye gittiğimde sıra beklerken hemşireler kendi aralarında konuşuyorlardı bu ne ya çoğu kişide rahim ağzı kanseri var saçlarınızı boyatmayın diyoruz anlamıyorlar diye....

ayyy inşallah
bu arada kızım emine
Eki Görüntüle 1051673 Eki Görüntüle 1051674 Eki Görüntüle 1051675

karatayın kitaplarını aldımset olarak 5ini birden sırayla okucaz bakalım

yerim ben onu ya çok tatlı yanaklar tam sıkıştırmalık ben yuvarlak yüzlü kg u bebeklere bayılıyorum çok tatlı oluyorlar belkide benimkilerde bebekken öyle oldukları içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…