Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bu hafta sporu biraz salladim tibetin pesine bikac bolgesel hareket yaptim ondan fazla veremedim ama olsun bunada sukur ..yavas yavas gideyim tam gitsin cok acelem yok.. gobegimden 2 cm incelmis digger yerlerim ayni

vavvvv süpersin canım

iyi gidiyorsun canım yüzden çok iyi hedefe gelmişsin tebrikler

teyzelere zehirli şeyler yapta akılları başlarına gelsin okulda sana yüklenmesinler

bu hafta sporu biraz salladim tibetin pesine bikac bolgesel hareket yaptim ondan fazla veremedim ama olsun bunada sukur ..yavas yavas gideyim tam gitsin cok acelem yok.. gobegimden 2 cm incelmis digger yerlerim ayni

iyi gidiyorsun canım verdiğin de yüzdeye bölünce az değil.....

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta: 68.300
Bu hafta: 68.500
Fark:+200
Toplam fark:10,700
Beden:42
Spor: haftada 6 gün hergün 2,5 saate yakın yürüyüş ve aletli spor
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0,29

bu haftada iniş yok hep haftaya iniş olacak diye ümit ediyorum yine yok yine yok

günaydın arkadaşlar,bu hafta yine çok takip edemedim sizleri.kimbilir neler kaçırdım bir fırsat bulduğumda girip eski yazılanları okuyayım bari umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.mutlu mesut,sağlıklı ve bol kilo kaybettiren bir haftasonu olsun .sevgiler

hemeeen bildirim yapayım

rumuz: müzikçi
başlangıç tarihi: 10.şubat 2014
başlangıç kilosu:77.6
geçen hafta: 71.2
bu hafta: 70.9
fark:-300
toplam fark: -6,7
beden: 40
spor: azıcık yürümeye başladım
hedef: 55
Yüzde:-0,421

ben 300 verenlere bile seviniyorum kendin veremediğim için kar kardır
canım bildirimine haftaya boy da eklermisin

Merhabalar..Hayırlı cumalar..

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(34.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0

Benim için çok güzel günlerden birisi daha şükür :)) Sabah minik oğlumla buluştum ,Allahım bugün yüzünü o kadar net gösterdi ki..Bugün benim doğum günüm en güzel hediyeyi verdi bana..Burun ağız sanki gülümsüyordu.. Büyümüş oğlum kocaman olmuş..Kızlar valla kilo almıyorum ama ne yersem ona yarıyor maşallah..Herşey yolunda şükür...Birde dönerse çok mutlu olucam..Dr.%90 döner dedi..Yemekten sonra sol tarafa yatmak dönmeyi kolaylaştırıyormuş bilginiz olsun..

İşe geldim..işleri toparlayıp toplantıya gidicem..Herkes çok iyidir inşallah..

Son düzenleme:
Selam kizlar bende yarindan itibaren karatay yapacagim sayfanin basinda kuralari okudum araniza katilabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üzülme ablacım; haftaya olacak haftaya :)

Hayırlı Cumalar arkadaşlarım.. huzurlu,saglıklı, bol bereketli ve cok mutlu bir gun cümlemizin olsun inşallah.. sizi seviyorum.

Sağol canım

çok tebrikler..

Amin canım..tebrik ediyorum ayrıca

Mydenizcim kolay gelsin,ben de eskisi gibi aktif olamıyorum..

Günaydın kızlar bildirimimi yapim hemen
Başlama tarihi 15 mart 2014
Başlangıç kilo 75.9
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.6
Fark 1.3
Toplam fark 4.3
%=1.78 ( yanlış hesaplamadiysam) öpüyorum sizi

Babyhom ; tebrik ediyorum..

Yenacım; hayırlı cumalar..

Hayırlı cumalar canım ...

Canlarim benim herbirinize hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu cumalar diliyorum.
Canim prenscigim,dogum gunun kutlu olsun,evletlarin,esin ve ailenle birlikte nice mutlu,saglikli cok guzel yillara insaallah.

Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 71.200
Bu haftaki kilo; 70.800
Fark; - 400 gr.
Toplam fark; 20.200 gr.
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor; yuruyus
Yuzde; 0.5

Canan ablacım Dualarını bekliyorum..Bebeğim döner inşallah..

Canim prenscigim,guzel yavrum.Insaallah hersey oyle yolunda gidecekki evvel allah,sen icini ferah tut.Her daim dualarimdasiniz canlarim.Yuce rabbim herseyin en iyisini gosterecek ve dogumun nasil kolay gectigini anlamiyacaksin bile insaallah yavrum.Burada hep beraber kucuk prensin ve senin sevincini paylasacagiz insaallah.

Çok ama çok teşekkür ederim ablacım..Ben de aynı temennileri hepimiz için diliyorum..

Amin inşallah...Buraya hemen yazamasamda kedicik haberciniz olucak..sizi hiç merakte bırakmıcam :)

Herkese hayırlı cumalar.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.. çok az okudum geçmişi fırsat bulup bakamıyorum.. işler yoğun ev yoğun.. herşey ortada tek başıma ev topluyorum.. bldirim yapıp kaçıyorum hemen sonra fırsat blursam girerim yine ama zor.. oyüzden kedicim şimdiden ellerine sağlık liste için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…