Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aylarca veremedin hamile kalınca iştahsızlıktan gitmeye başladı,,,2 haftada 1,5 kg dan fazla gitti bu gidişle fazla almadan bitecek hamilelik geçen bir arkadaş yazmıştıı hamileyken 5 kg verdim 6 kg aldım 1 kg fazlayla doğum yaptım diye snde öyle olacaksın bu gidişle
Zaten birşey yemiyorsun, yediğinde bebeğe yarıyordur. Sana birşey kalmıyor. Azıcık bana benze.
hamile ama kg almıyor nasıl bişey anlamadım,,,,hammileliğin son ayları en az 1 kg alınır bu yarım alsa onada razıyız ama yok işte ....sen hamile falan olsan yandım 30 kg alırsın o yemeyle
evrimkuzey bunu neden daha önce söylemedın kı ...korku filmi gibi Ya Rabbım !!!:18::18:
....
ablaaaa sopa yemeye geldım ya gerçekten artı çıktım ama regl öncesi olduğu için bence yoksa yaptığım bır kaçamak yok..yedık mı abla dayağını

bildirim yapmayıp kaçsaydın o zaman dayak yiyecektin bildirim yapınca dayaktan kurtuldun canım... artı çıkman regl den olduğu için sopa yok

tabiki katılabilirsiniz

aramıza hoşgeldiniz

kitapları da okudunuzmu
hoşbuldummm kitapları şuan okuyorum :)

hoşbuldumm

kilo bildirim günlerimiz cuma günü müdür?

Cok tesekkur ederim sevgili teosoncugum,yasim geregi de yavas yavas gitsin,ama gitsin.Cok mutlu oluyorum.Canim Gulcugum,evet cok komik ama mutfaga donunce aklima geldi,birsey eksik yazdim sanki dedim.Kismetse ikibucuk gun araliksiz ne yiyecegiz gunleri oldugu icin ,ogunler ve aralari atlamamak icin mutfaga kosmustum.Hedefimi nasip olursa 70-65 arasi dusunuyorum,cunku su an itibariyle yuzumde ve goruntumde bir cokuntu olmadi.Kilo verirken onemli olan bir de saglikli goruntuyu yakalayabilmek,insaallah yavas yavasta olunca bunye de sarsilmiyor.

merhaba;bir haftadır sizleri takip ediyorum.ikinci günüm.şimdilik iyi gidiyor.Normalde de ekmek,şeker tüketmiyorum zaten pek beni etkilemedi.aralarda meyve çok yerdim.sadece ona alışmak zor geldi

cumartesi pazar da çalışsa ne iyi olurmuş sana bu kadar iş çıkmazmış

her hafta bir sıkıntı bu yemek ne yapacağım aralarda ne hazılayacağım, prenssesten eziyetli eşin sana,,,allah yardımcın olsun

65 boyuna göre çok zayıf olmaz mı

merhaba;bir haftadır sizleri takip ediyorum.ikinci günüm.şimdilik iyi gidiyor.Normalde de ekmek,şeker tüketmiyorum zaten pek beni etkilemedi.aralarda meyve çok yerdim.sadece ona alışmak zor geldi

merhaba

aramıza hoşgeldiniz

hayırlı olsun karataya başlamışsınız önemli olan karar verip başlamaktı bunu başardığınıza göre kg lardan kurtulmayı da başaracaksınız

karatay la acıkma olmayınca aralarda yemekte aklınıza gelmeyecek meyveyide unutacaksınız sabah yerseniz zaten gün boyu aramazsınız

Bakalım, onu o zaman göreceğiz, belki o zamanda çok kilo almam. Çünkü ablam ve annem aşırı kilo almadılar. Annem ilk zamanlarda hiçbirşey yiyemiyordu. Belki onlara çekerim. Ailece çok kilo almıyoruz, hep bölgesel fazlalıklar var, özellikle göbek.

hoşbuldummm kitapları şuan okuyorum :)

hoşbuldumm

kilo bildirim günlerimiz cuma günü müdür?

Hoşgeldin. Evet bildirimler cuma günü. Seni yenilere yazacağız bu hafta, haftaya alttaki gibi bildirimini yapabilirsin.

YÜZDE HESAPLAMA
500*100=50000
50000/45200=1.106 gibi
500 fark yazan kısımdır
100 yazan kısımda yüzde
çıkan çarpımı geçen haftaki kilona böl

ÖRNEK BİLDİRİM
rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 45.2
bu hafta:44.7
fark: -500 gr
toplam fark: -5.3 kg
beden: 36
spor:
Hergün 5 tibet egzersizi
Jillian Michaels programı
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: -1.106

Sevgili melikea123,aramiza hos geldiniz.

evet canım cuma günleri

aklına takılan herşeyi sorabilirsin bizlere

hoşbuldum şuan nasıl beslenmem gerektiğini detaylı bir şekilde araştırıyorum kitapları pek okuyamıyorum vize dönemim girdi araya birde kelime falan ezberliyorum kitap okumaya başlayınca bırakamıyorumda

ne kadar hızlı ve ilgilisiniz :)herkesin ne kadar azmettiğini görünce beni de hırslandırdınız...ben kitabı 2 saatte okudum.çok basit kuralları da var.eşimle birlikte 7de birlikte güzel kahvaltı yapıyoruz.iştede pilav ve makarna patates yemiyorum.sadece çorba salata yada yoğur yiyorum.akşamda zeytinyağlı yemek.gün içinde yeşilçay ve bitki çayları içiyorum.umarım başladım gibi gider.

Merhaba sevgili topikdaşlarım
Yoğun bir haftadan çıktım yine Italyan iş arkadaşım geldi seyehatler, toplantılar, iş yemekleri derken cumayı getirdim sonunda ve bugün öğleden sonraki 1 toplantımın haftaya ertelenmesiyle kendimi eve erken atabildim. Bu aralar karatay diyeti yanısıra yaramazlık yapıyorum ben Patates kızartması yiyorum hep sonra da pişman oluyorum
Eki Görüntüle 1052516
Rumuz:Ekin06
Başlangıç kilom: 75,6
Geçen hafta: 79,2
Bu hafta: 79,4
Fark: +200gr
Yüzde: +0,25
Toplam Fark: +3800
Spor: 2 gün yürüyüş.
Boy: 1.65 cm.
Hedef: 88'le doğuma gitmek
16+6 haftalık

Hoşgeldin.
Oooo kızartmalar, ekmekler.

300 de olsa güzel
ayyyy evet çok şükür. ekside olduğuma çok sevindim zaten

o arkadaş benim

Benim bulantılar çoktu ama hiç istifra etmedim. O yüzden kilo kaybım olmadı. Ama dotor hep 12-16 haftaya kadar ne yersen ye bebek büyüyecek ve gelişecek dedi. Çünkü bu dönemde bebek sadece glikozla besleniyormuş. 16 haftadan sonraki beslenme önemliymiş. O yüzden hiiiç üzülme.

Ya maşallah sana ve bebeğine, hamile kaldığın kiloyla evine döneceksin valla Tekrar sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum

Gül abla tekrar söylüyorum senin kesin sürekli tükettiğin bir şeylere intoleransın var. Böyle bir diyet, sadece günde 2 öğün ve bol spor. Bir terslik var. Bir gıda intolerans testi yaptırsan diyeceğim ama bira pahalılar.

Hoşgeldin.

Oooo kızartmalar, ekmekler.

Hoşbulduk. Ekmek yemiyorum artık fazla. 1 dilim belki. Aburcubur yok, akşamları meyve yiyorum bazen, fazla olmamak şartıyla, o kadar

hoşbuldum şuan nasıl beslenmem gerektiğini detaylı bir şekilde araştırıyorum kitapları pek okuyamıyorum vize dönemim girdi araya birde kelime falan ezberliyorum kitap okumaya başlayınca bırakamıyorumda
allah yardımcınız olsun kızımında vizeleri başladı oda sıkıntıda derslerde ağırlaşmış,,,,

teşekkür ederim canım,,,topikteysem görünce hemen yazıyorum
ana kuralları biliyorsunuz,,aklınıza takılanları da sorarsınız karatayı hatasız yaparsınız

yaramazlıklara rağmen fazla kg almamışsın
ayyyy evet çok şükür. ekside olduğuma çok sevindim zaten

o arkadaş benim
kimseyi atlamayayım diye bazen hızlı hızlı okuyup cevap yazıyorum yazdıklarını hatırladım sen olduğunu hatırlayamadım

bunu okurken yanımda bir arkadaşım vardı karatayı bıraktım bir sürü şeye alerjim çıktı dedi 286 yiyeceğe yapmışlar nerdeyse 150 tanesine alarji çıkmış , 800 tl imiş tanıdık vasıtası ile 500 e yaptırmış 6 ay sonra yine yaptır demişler ......oooo bu 6 ayda bir devam edecek ....ben 6 ayda bir 800----800 veremem ki, 6 ay alerji yapanı yemeyince geçermiş ama 6 ay sonra başka şeye alerjı çıkarmıs

zaten birşey yemiyorsun, yediğinde bebeğe yarıyordur. Sana birşey kalmıyor. Azıcık bana benze.

senin hamileliğini düşünemiyorum kedi

bende birara araştırmıştım aynen sana katılıyorum ablacım

Nasıl işmiş o alerji kendini revize mi ediyor muş? Canı sıkıldıkça bundan sıkıldım biraz da şuna alerji yapayım mı diyormuş vücut? Valla yeni duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…