- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
vavvvv süpersin canım
iyi gidiyorsun canım yüzden çok iyihedefe gelmişsin tebrikler
teyzelere zehirli şeyler yapta akılları başlarına gelsin okulda sana yüklenmesinler
SELENIM.. senın geldıgın kıloyu buraya yazabilecek mıyım dıye duşundum bı an.. harıkasın.
vavvvv süpersin canım
iyi gidiyorsun canım yüzden çok iyihedefe gelmişsin tebrikler
teyzelere zehirli şeyler yapta akılları başlarına gelsin okulda sana yüklenmesinler
Merhabalar..Hayırlı cumalar..
Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 66
Bu hafta: 66
Fark:0
Toplam fark :12 kg.(34.haftamı bitirdim)
Spor: hergün 30 dk.yürüyüş..
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69
Yüzde : 0
Benim için çok güzel günlerden birisi daha şükür :)) Sabah minik oğlumla buluştum ,Allahım bugün yüzünü o kadar net gösterdi ki..Bugün benim doğum günüm en güzel hediyeyi verdi bana..Burun ağız sanki gülümsüyordu..Büyümüş oğlum kocaman olmuş..Kızlar valla kilo almıyorum ama ne yersem ona yarıyor maşallah..Herşey yolunda şükür...Birde dönerse çok mutlu olucam..Dr.%90 döner dedi..Yemekten sonra sol tarafa yatmak dönmeyi kolaylaştırıyormuş bilginiz olsun..
İşe geldim..işleri toparlayıp toplantıya gidicem..Herkes çok iyidir inşallah..
Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 69
Geçen hafta: 62.8 kg
Bu hafta: 62
Fark : -800 gr
Toplam fark : 7 kg
Boy: 1.64
Yas: 36
Spor: yürüyüş (haftada3-4 kez) 40 dk
Yuzde: -1.273
Gebeligimin başlangıç tarihi: 16.02.2014
Gebelik haftam: 6+6 gün
Gebelik hedefim: henüz belirleyemedim:)
Ben hala kilo kaybediyorum..bu gün en kötü bulantilardan birini yasiyorum mahvoldum resmen içim dışıma çıktıkilo verdigime seviniyorum dr a sordum tekrar bu gün hic korkma bebek gereken vitamini alir senden dedi..Özellikle ugrasmiyorum ama hiç bir sey yiyemiyorum 😔
Neyse umarim herkes iyidir..gecmise bakamadım bol eksilerle doludur inşallah. .aksam bakabilirim anca..hoscakalin canim arkadaslarim ablalarim
evrimkuzey bunu neden daha önce söylemedın kıGül abla evlere geliyor ne habeerrrrsıkıysa kaç ensemızde her an.. kahve ıcerken bıle dışarıda saga sola bakıyorum.. tlf numa mesaj geliyor, ne var o kahvenın ıcınde dıye
ablaaaa sopa yemeye geldım yakendine dikkat et canım artık spor yapmaya ve vermeye başladın yavaş yavaş olsun sağlıklı olsun,,,yinede iyi yapmışsın
keyfe bak oğluş la yürümeler oynamalaroğluşunun keyfine diyecek yok anne yanında hem hava alıyor hem eğleniyor
gelincede sopaları yersin
ben kendı adıma bekliyor olucam babymomcum.... hangı gurbet ellerdesın kuzucum sen..Canlarim karisimin icerigini bilmiyorum ama ogrenicem.. simdi icinde karataya zararli bosey cikcak tokati yiycem diyede korkmuyo degilim .. humusumsu bir kivami var.ogrenip yazicam.. sos olarakta trdeyken cipuraya kekili bir sos yapiodum bizamanlar ama unuttum cunku burda cipra yok :))
Herkese Tünaydınn ve hayrlı cumalar sevgili arkadaşlar..kaçmadım geldım şükür kı
rumuz : alfabetikbulvar
başlangıç tarihi : 18 mart 2014
başlangıç kilo : 85,4
geçen hafta ; 82,5
bu hafta ; 82,9
fark :+400
beden : 44-46
spor : yok
boy : 1.67
hedef :65
yüzde; Allaha emanet
bu hafta hep hasta geçtı sureklı antibiyotik aldım ağrı kesıcı aldım ve regl öncesi şişkınlık olduğunu düşünüyorum..Haftaya çook ıyı bır sonuç yazma umudu ıle kılo veren vermeyen butun kardeşlerımı tebrık edıyorum
ablaaaa sopa yemeye geldım yagerçekten artı çıktım ama regl öncesi olduğu için bence yoksa yaptığım bır kaçamak yok..yedık mı abla dayağını
Benim için çok güzel günlerden birisi daha şükür :)) Sabah minik oğlumla buluştum ,Allahım bugün yüzünü o kadar net gösterdi ki..Bugün benim doğum günüm en güzel hediyeyi verdi bana..Burun ağız sanki gülümsüyordu..Büyümüş oğlum kocaman olmuş..Kızlar valla kilo almıyorum ama ne yersem ona yarıyor maşallah..Herşey yolunda şükür...Birde dönerse çok mutlu olucam..Dr.%90 döner dedi..Yemekten sonra sol tarafa yatmak dönmeyi kolaylaştırıyormuş bilginiz olsun..
Canim Gulcugum,senin varligin zaten bize rabbimin bir hediyesidir.
Selam kizlar bende yarindan itibaren karatay yapacagim sayfanin basinda kuralari okudum araniza katilabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hafta sporu biraz salladim tibetin pesine bikac bolgesel hareket yaptim ondan fazla veremedim ama olsun bunada sukur ..yavas yavas gideyim tam gitsin cok acelem yok.. gobegimden 2 cm incelmis digger yerlerim ayni
Selam kizlar bende yarindan itibaren karatay yapacagim sayfanin basinda kuralari okudum araniza katilabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim benim herbirinize hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu cumalar diliyorum.
Canim prenscigim,dogum gunun kutlu olsun,evletlarin,esin ve ailenle birlikte nice mutlu,saglikli cok guzel yillara insaallah.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 71.200
Bu haftaki kilo; 70.800
Fark; - 400 gr.
Toplam fark; 20.200 gr.
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor; yuruyus
Yuzde; 0.5
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 60.4
bu hafta:59.6
fark:-800
toplam fark:6.4
beden:38
Boy: 1.58
spor: malesef bu hafta ev toparlama. Pzt sinden beri spor yok..
Yüzde: -1.32
canan cığım maşşallahCanlarim benim herbirinize hayirli,saglikli,mutlu,huzurlu cumalar diliyorum.
Canim prenscigim,dogum gunun kutlu olsun,evletlarin,esin ve ailenle birlikte nice mutlu,saglikli cok guzel yillara insaallah.
Rumuz;CANANSU60
Baslangic tarihi; 4 10 2013
Baslangic kilosu; 91
Gecen haftaki kilo; 71.200
Bu haftaki kilo; 70.800
Fark; - 400 gr.
Toplam fark; 20.200 gr.
Yas; 53
Boy; 1.67
Spor; yuruyus
Yuzde; 0.5
Herkese hayırlı cumalar.. umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.. çok az okudum geçmişi fırsat bulup bakamıyorum.. işler yoğun ev yoğun.. herşey ortada tek başıma ev topluyorum.. bldirim yapıp kaçıyorum hemen sonra fırsat blursam girerim yine ama zor.. oyüzden kedicim şimdiden ellerine sağlık liste için...
Rumuz: HasibeG
Başlangıç tarihi: 08/03/2014
Başlangıç kg: 95.6
Geçen hafta: 92
Bu hafta: 91.7
Fark: -300
Toplam fark: 3.9
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
Hedef:ilk hedef 80... ikinci hedef 70
Yüzdesi: -0.327
spor yapmana gerek yokki yaparken verdiğinden daha çok vermişsin ev toplarkenrumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 60.4
bu hafta:59.6
fark:-800
toplam fark:6.4
beden:38
Boy: 1.58
spor: malesef bu hafta ev toparlama. Pzt sinden beri spor yok..
Yüzde: -1.32
Canım ben 60 kiloda iken böyle düşünüyordum bu düzene alışınca ve verdikçe insan daha da motive oluyor😀İnan beni annem ve kardeşimden başka gerçek hayatta destekleyen kimse yok sizler sayesinde herşey hepinizi çok seviyorum sanki 40 yıllık arkadaş gibiyiz :)
Bak kardeşim beni her Perşembe akşamı arıyor ablam yarın tartılacaksın sakın tartıya takılma sen sadece spor yap sıkılaş artık yavaş gidecek sakın kendini bırakma diyor benim bacım senin bacın dinle bu sözleri😀
Ya Gül abla sorma gelecek olablar benden büyük olunca beğenirler mi ki moduna girdim😀
Peynirli börek yaptım biberli ekmek içi hazırladım fırına yolladım,revani yaptım kayınvalidemde sağolsun pasta gibi bir şey yapıp getirecek yetmez mi ki öf of valla tatilimden bir şey anlamadım sırtım ağrıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?