Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Rumuz: HasibeG
Başlangıç tarihi: 08/03/2014
Başlangıç kg: 95.6
Geçen hafta: 92
Bu hafta: 91.7
Fark: -300
Toplam fark: 3.9
Spor: yürüyüş
Boy: 1.68
Hedef:ilk hedef 80... ikinci hedef 70
Yüzdesi: -0.327

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 60.4
bu hafta:59.6
fark:-800
toplam fark:6.4
beden:38
Boy: 1.58
spor: malesef bu hafta ev toparlama. Pzt sinden beri spor yok..
Yüzde: -1.32

vavvvv süpersin canım

iyi gidiyorsun canım yüzden çok iyi hedefe gelmişsin tebrikler

teyzelere zehirli şeyler yapta akılları başlarına gelsin okulda sana yüklenmesinler

Tesekkur ederim gul abla :) devamida gelir insallah. Birden gidiverdi sukurler olsun.a

SELENIM.. senın geldıgın kıloyu buraya yazabilecek mıyım dıye duşundum bı an.. harıkasın.

Canım ben 60 kiloda iken böyle düşünüyordum bu düzene alışınca ve verdikçe insan daha da motive oluyor😀İnan beni annem ve kardeşimden başka gerçek hayatta destekleyen kimse yok sizler sayesinde herşey hepinizi çok seviyorum sanki 40 yıllık arkadaş gibiyiz :)
Bak kardeşim beni her Perşembe akşamı arıyor ablam yarın tartılacaksın sakın tartıya takılma sen sadece spor yap sıkılaş artık yavaş gidecek sakın kendini bırakma diyor benim bacım senin bacın dinle bu sözleri😀
vavvvv süpersin canım

iyi gidiyorsun canım yüzden çok iyi hedefe gelmişsin tebrikler

teyzelere zehirli şeyler yapta akılları başlarına gelsin okulda sana yüklenmesinler

Ya Gül abla sorma gelecek olablar benden büyük olunca beğenirler mi ki moduna girdim😀

Peynirli börek yaptım biberli ekmek içi hazırladım fırına yolladım,revani yaptım kayınvalidemde sağolsun pasta gibi bir şey yapıp getirecek yetmez mi ki öf of valla tatilimden bir şey anlamadım sırtım ağrıyor şu an

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 69
Geçen hafta: 62.8 kg
Bu hafta: 62
Fark : -800 gr
Toplam fark : 7 kg
Boy: 1.64
Yas: 36
Spor: yürüyüş (haftada3-4 kez) 40 dk
Yuzde: -1.273
Gebeligimin başlangıç tarihi: 16.02.2014
Gebelik haftam: 6+6 gün
Gebelik hedefim: henüz belirleyemedim:)

Ben hala kilo kaybediyorum..bu gün en kötü bulantilardan birini yasiyorum mahvoldum resmen içim dışıma çıktı kilo verdigime seviniyorum dr a sordum tekrar bu gün hic korkma bebek gereken vitamini alir senden dedi..Özellikle ugrasmiyorum ama hiç bir sey yiyemiyorum 😔

Neyse umarim herkes iyidir..gecmise bakamadım bol eksilerle doludur inşallah. .aksam bakabilirim anca..hoscakalin canim arkadaslarim ablalarim

Son düzenleme:

Zaten birşey yemiyorsun, yediğinde bebeğe yarıyordur. Sana birşey kalmıyor. Azıcık bana benze.

Son düzenleme:

Akşam görüşürüz.

Gül abla evlere geliyor ne habeerrrr sıkıysa kaç ensemızde her an.. kahve ıcerken bıle dışarıda saga sola bakıyorum.. tlf numa mesaj geliyor, ne var o kahvenın ıcınde dıye
evrimkuzey bunu neden daha önce söylemedın kı ...korku filmi gibi Ya Rabbım !!!:18::18:

ablaaaa sopa yemeye geldım ya gerçekten artı çıktım ama regl öncesi olduğu için bence yoksa yaptığım bır kaçamak yok..yedık mı abla dayağını

ben kendı adıma bekliyor olucam babymomcum.... hangı gurbet ellerdesın kuzucum sen..

Herkese Tünaydınn ve hayrlı cumalar sevgili arkadaşlar..kaçmadım geldım şükür kı
rumuz : alfabetikbulvar
başlangıç tarihi : 18 mart 2014
başlangıç kilo : 85,4
geçen hafta ; 82,5
bu hafta ; 82,9
fark :+400
beden : 44-46
spor : yok
boy : 1.67
hedef :65
yüzde; Allaha emanet
bu hafta hep hasta geçtı sureklı antibiyotik aldım ağrı kesıcı aldım ve regl öncesi şişkınlık olduğunu düşünüyorum..Haftaya çook ıyı bır sonuç yazma umudu ıle kılo veren vermeyen butun kardeşlerımı tebrık edıyorum

kaçmak yok artıda olsa topiğe devam....haftaya sporuda artırırsan iyi sonuç alırsın hadi bakalım

ablaaaa sopa yemeye geldım ya gerçekten artı çıktım ama regl öncesi olduğu için bence yoksa yaptığım bır kaçamak yok..yedık mı abla dayağını

Canim alfabetikbulvarcigim,hic uzulme vucut bu hafta su tutmustur.Insaallah haftaya cuma iki haftaya degecek eksileri goreceksin.Opuyorum seni canim.

merhaba canım

doğum gününü faceden kutlamıştım buradan da kutlayayım, sevdiklerinle nice güzel, sağlıklı , mutlu yaşlara,,,,,annesinide nasıl mutlu edermiş prens cik aylardır yüzünü göstermedi bugünü bekledi.....herşey güzel gidiyor inşallah döner normal doğum yaparsın tek beklentin o kaldı....

işlerinde kolay gelsin canım

bu hafta sporu biraz salladim tibetin pesine bikac bolgesel hareket yaptim ondan fazla veremedim ama olsun bunada sukur ..yavas yavas gideyim tam gitsin cok acelem yok.. gobegimden 2 cm incelmis digger yerlerim ayni

canım çok iyisin yinede

CANIM MUTLU YILLARALLAHIM ONUDA SİZLERİDE KORUSUN SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH

Selam kizlar bende yarindan itibaren karatay yapacagim sayfanin basinda kuralari okudum araniza katilabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HOŞGELDİN ARAMIZA

HAYIRLI CUMALAR ABLAM EMİN ADIMLARLA GİDİYORSUN

ÇOOOK İİ MAŞALLAH

canan cığım maşşallah hedef kg na yaklaştın sende yazmayı unutmuşsun ama sanırım hedefin 70 ti

merhaba canım

kolay gelsin işin zor , bu toplamanın taşınınca birde yerleştirmesi var allah yardımcın olsun

300 de olsa güzel
spor yapmana gerek yokki yaparken verdiğinden daha çok vermişsin ev toplarken

4 çeşit olmuş yeter,,bahane bulan insanlarsa yine bulurlar takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…